- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nem kerül a Sony kezébe a Cyberpunk 2077 fejlesztője
- NVIDIA: az AI révén már bárki lehet programozó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Aliexpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- ASUS RT-N56U és RT-N65U
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nagy tervei vannak Indiával a Teslának
- Mobilinternet
- Mozilla Thunderbird
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Figyelj, ha egy szinten lenne a magyar válogatott egy spanyol, portugál, német, angol vagy akár horvát csapattal, azt mondom, oké, érthető, hogy ezzel foglalkozik, hisz a törökök egyértelműen verhető csapat, és kötelező a három pont, lehet mást is figyelni a meccsen, mint magát a meccset. De a magyar válogatott rég vert meg valamire való (nem miniállam válogatottja) csapatot, úgyhogy menjen a francba az ilyen blogger. Legalább most örüljön, amikor van minek!
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
homeless09 #412 üzenetére
A Juve meg bejelentkezett Naniért és Walcottért.
-
venember83
nagyúr
Még két és fél percet kellene kibírni, srácok...
-
venember83
nagyúr
Igen, bár én nem mennék ilyen semleges meccsre. Csak tudod ez is olyan, mint anno a Juventusnál. Minden második olasz Juve drukker volt a Moggi érában. Aztán Serie B, rögtön lényegesen kevesebb lett a drukker, mentek a köpködések a torinóiakra, rögtön a milánóiak lettek az überkirály klubok. Most pedig, mit ad Isten, ismét csomó Juventus drukker lett, Olaszországban is. Kb. ugyanez van a BVB-vel. Ők is anno utoljára akkor voltak ilyen kedveltek, amikor még a BL-ben csatáztak a Juventusszal pl., bár akkor nem Evonik volt a mezen, hanem Continental, ha nem tévedek.
-
venember83
nagyúr
Dehogy vagyok én fukar, jó volt látni az örömben úszó stadiont. Csak épp én kicsit távolabb szoktam tekinteni a mai napnál, de ez egyéni szocproblem. Voltam már BL meccsen anno Chelsea ellen pl., óriási a hangulat, tény, bár én csak valami mini harminc-negyvenezres stadionban voltam. A mondanivalóddal azonban egyet értek, csak a fukarságot akartam megcáfolni.
-
venember83
nagyúr
Az még az első kolozsvári BL-meccsek egyike volt, magas jegyárakkal, de folyamatosan csurig megtelt stadionnal. Plusz a szurkolók örültek, hogy egy Roma, Chelsea jön a városba meccset játszani. Ha a Juventust kapta volna a Kolozsvár, idén is mentem volna, de így inkább kihagytam.
-
venember83
nagyúr
Nem rossz ez a Hamburg a Augsburg ellen. Van der Vaart megtalálta a helyét, úgy érzem.
-
venember83
nagyúr
Na így, végre lehet ismét majd moggizni.
7600GS: Lesért (?) visszavontak egy jogosnak tűnő Catania gólt.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Bendtner pedig les helyzetben volt, itt viszont megadták a gólt, egy null a Juventusnak. Trollcsemege ez a meccs.
-
venember83
nagyúr
Na így, legalább a második félidő is lehet így izgalmas.
-
venember83
nagyúr
válasz
homeless09 #741 üzenetére
Nem a 3 pont elvesztése miatt morcos a fórumtárs. Véleményesnek láttam Ivanovic kiállítását is, nem láttam, hogy rúgta fel ennyire a United játékosát (Young vagy Valencia, fene tudja), de aztán jött a második sárga Torresnek, majd lesgól, nem csoda, hogy ki van akadva baluka. Lehet, hogy a PL lényegesen színvonalasabb, mint az olasz első osztály, azonban az biztos, hogy a bírói teljesítmények megközelítőleg azonosak, szánalmasra vizsgázott ma mindkét bírói kar.
-
venember83
nagyúr
Ha szabálytalankodott (és a bíró szerint igen, szerintem nem, mármint angol bajnokság szintjén, de ez saját vélemény, nyilván tévedhetek), akkor utolsó embernek tekinthető, úgy pedig rögtön piros a jutalom.
homeless09: Nem a MU tehet a bírói testület színvonaláról, ahogy a Juventus se tehet arról, hogy ma nem adtak meg az ellenfelének egy szabályos gólt, majd egy Juventus lesgólt igen, de attól én még pl. eléggé szégyellem magam Juventus szurkolóként, mert nem így kell nyerni, nem erről szól ez a játék, ez a sport. Nem szeretem a Chelsea csapatát, de ma ezek után nem tudtam objektív maradni.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Én mondjuk azon csodálkozok, hogy nem tört MU láb ma, nem lett több piros.
-
venember83
nagyúr
Példák az olasz játékvezetés szintjére:
Inter - Cagliari
Roma - Inter
Inter - Nápoly
Siena - Inter
Catania - Inter -
venember83
nagyúr
válasz
IreN!CuS #831 üzenetére
Juve bajnoki cím, olaszok EB-döntője. Mindegyikhez rendkívül magas szinten járult hozzá azzal, hogy ő volt a kreatív ember, talán ha úgy mondom, hogy ő a Juve és az olasz válogatott Xavija, akkor már érthetőbb. Nélküle nincs játék, se a klubcsapatában se a válogatottjában.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #874 üzenetére
Az már kicsit sok lenne az európai porondon bizonyítani képtelen Juventustól. Bár tény, hogy a MU se lett tavaly se bajnok, sőt, a BL-ből is felettébb idejekorán búcsúzott. Tán csak politika állna a nevezések mögött is?
Vagy csak simán nem akartak olyan edzőt jelölni, aki bundabotrányba keveredett és akit száműztek is több hónapra a kispadról.
-
venember83
nagyúr
Szemétládák. Buffon csúcsformában van, akkor ő maga a Juventus, a szerződés aláírása már csak formalitás, hát persze. Del Pierot pedig ki kellett pics@zni.
Arról nem is beszélve, hogy milyen csatárok állnak jelenleg Conte rendelkezésére...
-
venember83
nagyúr
válasz
homeless09 #961 üzenetére
Meg Juventusszal is, elvileg ha novemberben nem lesz szerződésújítás, akkor az Arsenal külföldre adná el, Conte pedig nagy Walcott fanboy állítólag. A srác csatárt akar játszani mindenképpen, a torinóiaknak pedig igencsak szükségük lenne egy jó csatárra. Kérdés, hogy Walcott jó-e csatárnak vagy csak egy futóbolond.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #979 üzenetére
Én is elnézném őket, elegem van a Bendtner-Matri-Vucinic félékből, akik képtelenek gólt lőni, de egy húszmilliós árat azért sokallok egy lejáró szerződésű játékosnál, aki mindenképp menni akar. Viszont annak örülök, hogy a hírek szerint a Juve rámozdult Nanira és Walcottra, bár előbbi évi tízmilliós fizetése elég komoly egy olyan csapatban, ahol a csapatkapitány és a posztján a világ egyik legjobbja 4,5 milliót fog keresni az új szerződése értelmében.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1036 üzenetére
Inkább adnák a Juve - Bologna meccset, mert nincs Sport Klubom, az egérmozit meg annyira, de annyira utálom...
-
venember83
nagyúr
Pogba nagyon él, eddig egy meg nem adott gól, most meg egy gyönyörű lövés a hosszúba, ami sajnos kapufát talál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- QNAP-PROHARDVER! három napos villámjáték, fődíj egy NAS!
- Politika
- Koreai autók topic (Kia, Hyundai, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest