-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Ma értem haza Dortmundból.
Egyszerűen nem lehet szavakba önteni hogy milyen érzés amikor látod a kedvenc csapatodat kifutni a pályára és közel 100 percig élteted őket. Egyedül az rontott az összképen hogy vesztes meccs lett. Durtmundi szurkolók minden tiszteletet megérdemelnek és biztos vagyok benne hogy a világ egyik (ha nem a legjobb) tábora. Félelmetes hangulatot teremtettek, még a mellkasom is beleremegett.
Még mindig a hatása alatt állok.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
gyuromoj
veterán
49.50 euro
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz venember83 #1505 üzenetére
Dortmund-Real meccsen, felettünk lévő szektorban volt 2 barca mezes egyén, akik barca zászlót raktak ki a korlátra... 5 perc múlva pedig kísérték is kifele őket.
-
gyuromoj
veterán
Első félidőben nem igazán voltunk a helyzet magaslatán, de a második félidőben simán lejátszották a srácok a Dortmund-ot. A (les)gól pedig szót nem érdemel... lényeg hogy sikerült egy pontot otthon tartani. Most már muszáj lesz behúzni a hátralévő meccset, hátha a City meglepetést okoz Dortmundban.
Special One jól cserélt, győzelemre játszott, kár hogy nem jött össze.
C. pedig jobban tenné, ha észbe kapna hogy nem csak róla szól a csapat és rajta kívül más is képes gólt szerezni.
Ezek után kifejezetten örülnék ha a Dortmund a Barcelona-t kapná. Szerintem érdekes meccs lenne belőle.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Na legalább koncentrálhatunk a BL-re, ha már a Bajnokság kikerül a képből...
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #2268 üzenetére
Még jó hogy a Real lett a Bajnok és 3 Barcelona-s személy is díjat kapott... Nem tudom meddig fogják még nyomni Messi-t?!
Ezek után biztos megkapja az Aranylabdát megint, mert miért ne... amikor Ronaldo sok gólt lőtt, akkor nem nyert semmilyen trófeát, ha többet nyert akkor meg Messi döntött gólrekordot... kicsit már túl sok a kifogás hog miért mindig a kis argentin nyer. Guardiola pedig a legjobb edző lesz... ki érti ezt?
Legalább egyre több barca-s lesz mindenhol és lesz kiken röhögni.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz KisTücsök #2275 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, de inkább nem generálom a flame-t.
Attól hogy sok gólt lőtt, nem igazán nyert annyit mint Ronaldo(Bajnokság, Spanyol Szuperkupa)... de hát most Messi-nek áll a világ...
Idén Ronaldo jobban megérdemelné, de rajta kívül is vannak páran.
Pl.: Xabi Alonso, Iker Casillas, Xavi, IniestaPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz KisTücsök #2281 üzenetére
Ronaldo is lőtt egy csomó gólt, sőt még az EB-n is jól játszott... de mint tudjuk VB ezüst, BL, Bajnokság és Kupa győzelem se elég Messi ellen. Részemről lezártnak tartom ezt a bohócságot amit Aranylabda címen művelnek már évek óta...
-
gyuromoj
veterán
Amikor viszont Sneijder megnyerte az Interrel a bajnokságot, kupát és a BL-t, VB ezüstérmes lett, akkor miért Messi nyerte az Aranylabdát? Ezek után nincs miről beszélni... szimpátiára mennek és kész, csak nem vették még észre hogy a kis argentin mennyire álszent. Az egy dolog hogy C. Ronaldo beképzelt és nagyképű, de vállalja. A lényeg hogy a Barcelona és Messi a legjobb dolog a világon... majd ha nem lesz Xavi és Iniesta, akkor fog kiderülni hogy Messi mekkora ász is valójában.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Zlatan mit ollózott
-
gyuromoj
veterán
Elég sima győzelem. Sok jó egyéni teljesítménnyel.(Modric, Alonso, Benzema) Kár hogy Benzi első gólja nagy valószínűséggel öngól volt. Ronaldo pedig agyvérzést fog kapni, ha nem talál be hamarosan.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz R2D20208 #2603 üzenetére
Most erre feltétlenül szükség volt?
Még ha szóba hoztam volna akkor megérteném, de így nem tudom miért kevered a Madrid meccsről szóló HSZ-emhez?!
Az ember többet várna egy PH! addikt-tól, de látom kivételek itt is akadnak... véletlen nem törték fel az accját? vagy télleg ennyire gáz figura?(#2604) pohár
Spanyol stream-en néztem és ott volt egy jobb oldalról, kicsit váll fölötti lassítás ott tisztán kivehető volt, hogy a védő cipőorral tolta meg a labdát.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao: Xabi, Khedira; Di María, Modric, Ronaldo; és Benzema.
A Real Madrid cserejátékosai: Adán, Varane, Kaká, Özil, Albiol, Callejón, Nacho.
A Manchester City kezdőcsapata: Hart; Maicon, Zabaleta, Kompany, Nastasic; Kolarov, Yaya Toure, Silva, Nasri; Dzeko, Agüero.
A Manchester City cserejátékosai: Pantilimon, Lescott, Milner, Javi García, Barry, Sinclair, Tévez.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Szokásos játék... kimaradt helyzetek és majdnem szopás lett a vége. Ez nagyon kevés lesz a továbbiakban, ha tényleg a 10. a cél.
-
gyuromoj
veterán
Ronaldo gyerekeknek adta az Aranycipőjét
A Real Madrid "C" csoport győztesét kapja? (Malaga)
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #2977 üzenetére
Ha a 10. a cél akkor mindegy milyen csapatot kapnak, mindenképp nyerni kell. Papíron egyiknek se kéne nagy fejtörést okoznia, de ez majd csak élesben derül ki.
Amúgy sorsolják majd hogy ki lesz az ellenfél? Ha igen, akkor mikor lesz a sorsolás?
Videoton pedig hajrá![ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Most értem haza melóból és látom hogy a bajnokságnak a Real részéről vége. Remélem a BL-ben helyt állnak a fiúk, mert ha nem akkor nagy bajok lesznek szezon végén.
Ebből lehet tényleg CR és Mou költözése lesz vissza UK-ba.
Jövőhéten pedig ATM - RMA lesz, ezek után nem várok csodát, főleg ha Falcao jó napot fog ki.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz homeless09 #3258 üzenetére
Szerintem az utolsó mondata egy kis púder hogy ne legyen kombinálás, de nagyon esélyes hogy a 2 portugál szezon végén csapatot vált. Remélem addig mindent megtesznek a csapatért. Legalább CR árából meg lehet venni Falcao-t és Bale-t is.
(#3263) venember83
Nem zörög a haraszt... de ne legyen igazam. Az biztos hogy valami nincs rendben a csapaton belül...(#3264) KisTücsök
Pletyka szinten már van PSG-től 12x millió EUR ajánlat.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na most a Barcelona behúzza simán a meccset és utána várom a sok -11 fok Madridban képrengeteget.
(#3308) homeless09
Még szerencse hogy megtanultam kezelni az ilyet az évek során. Majd a sok divatdrukker beindulhat legalább.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Sajtóvisszhang: Mourinho a rossz fiú
Szinte 100%-ig biztosra veszem hogy szezon végén elmegy Mou és viszi magával CR-t is.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
Mourinho már nem is tervez a következő idényre
Még csak november vége van, a Real Madrid azonban majdhogynem kiszállt a spanyol bajnoki címért folytatott versenyfutásból – ez az elszomorító tény pedig sokféle spekulációnakn helyt ad, így annak is, hogy José Mourinho a következő idényt már nem Spanyolországban kezdi.
Az AS hétfő számában vezető hírként szirénázza: a portugál edző felhagyott a következő idény tervezésével, s minden előzetes programot törölt a naptárából, ami a Real Madriddal hozható összefüggésbe.
A spanyolok rámutatnak, hogy egy évvel korábban, az idény ugyanezen szakaszában Mourinhónak már kész tervei voltak a jövőre, most azonban ahelyett, hogy ezzel foglalkozna, inkább folyamatosan Londonba utazgat feleségével, hogy gyerekének megfelelő iskolát találjon – s nem Spanyolországban, hanem Angliában.
Nyilván ha a Real Madrid nem lenne 11 pontos hátrányban a Barcelonával szemben, hasonló pletykák nem láttak volna napvilágot, így azonban még inkább hihetőnek tűnik, hogy Mourinho a következő idénytől csapatot cserél.
Csak nehogy szarjon most már az egészre és hagyja veszni a csapatot...
-
gyuromoj
veterán
Joseph Blatter, a FIFA elnöke Twitteren: "Fantasztikus jelöltjeink vannak a 2012-es Aranylabdára! Úgy néz ki, Messi lehet az első négyszeres győztes..."
No comment...
(#3528) 7600 GS
Del Bosque vagy Mourinho közül győzzön valamelyik, nehogy már Pep... elég lesz hogy Messi megkapja megint az Aranylabdát... mondjuk ha Iniesta kapná annak is örülnék, megérdemelné már végre ő is.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz KisTücsök #3531 üzenetére
Már évek óta magas színvonalon játszik mind a Barcelonaban, mind pedig a válogatottjában. Megkockáztatom hogy ha nem lenne Iniesta(és Xavi), Messi sokkal kevesebb gólt lőne és nem lenne ennyire felkapva. Majd ha válogatott szinten is bizonyít mint a "nagyok"(Ronaldo, Zidane) akkor talán el fogom ismerni.
Az Aranylabda kb. annyira hiteles mint az X-Faktor, Voice, Való Világ és társai...
Di Matteo BL-t nyert, Guardiola pedig semmi "nagyot" talán azért.[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
válasz Integra #3696 üzenetére
Angolban és olaszban nem hiszem, többiben lehetséges. Mondjuk megnézném a Real Madrid ellen. Pepe mennyire venné kezelésbe, esetleg kis Ramos rásegítéssel. Ha biztosra akar menni jön a Magyar NB1-be.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Integra #3742 üzenetére
Löw-öt szívesebben látnám a csapatnál. Kíváncsi vagyok össze tudná-e úgy rakni a csapatot mint a német válogatottat. Habár nem tudom hogy a válogatott mellett be tudna-e vállalni egy ilyen munkát?
A másik akit még szívesen látnék az Vicente del Bosque, de kétlem hogy elvállalná.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
your dream team?
Itt az enyém:[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Modric nagyon hasznosan játszik. Még egy Benzema gól kellene a boldogságomhoz és a pénzemhez.
Az Ajax szinte nincs is a pályán. Nehogy nagyobb vérengzés legyen a második félidőben.(gólokra gondolok)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Enrique Marqués a spanyol Futboleros című műsor egyik vezetője elmondta, hogy Florentino Pérez már nagyrészt megtervezte a Real Madrid jövő évi keretét és nyáron nem kevesebb, mint hét játékos távozására lehet számítani. Marqués ugyanakkor hozzátette, hogy szinte biztosan érkezik a csapathoz egy világklasszis, az elnökség két jelöltje Neymar és Falcao. César González a műsor társszerkesztője megerősítette ezeket az információkat, melyeket annyival egészített ki, hogy a Real Madrid jelenleg négy világklasszis játékos szerződtetésének lehetőségét vizsgálja és közülük ketten is érkezni fognak, amennyiben a csapat trófea nélkül zárja az évet.
-
-
gyuromoj
veterán
Mourinho: Meg sem fordult a fejemben a lemondás
Se szeri, se száma azoknak a kéréseknek különféle újságok részéről, amelyek azt célozzák, hogy José Mourinho edzői pályafutása titkairól valljon.
A portugál mágus legutóbbi interjújában kijelentette, meg sem fordul a fejében az, hogy lemondjon a Real Madrid vezetőedzői tisztéről.
- S ennek nemcsak hiúsági okai vannak, hanem az is, hogy pokolian jól érzem magam Madridban – fejtegette Mourinho. – Az elveimmel ellentétes, hogy egy érvényes szerződést idő előtt felrúgjak. Másrészt a mostani munkahelyemen olyan tökéletes hangulat alakult ki, remek emberi kapcsolatok köttettek, amelyek nehezen pótolhatók más klubéval.
Néha persze felvillan benne, milyen érzés lenne szabad embernek lenni.
- Amikor a fiam olykor arra kér, hogy várjam meg kocsival az iskola előtt, vagy a feleségem rimánkodik, hogy a nagybevásárlást együtt ejtsük meg, akkor jobb lenne a több szabadiő, dehát ez nem megy.
Arra a kérdésre, edzői pályafutása elején milyen prioritásokat jelölt ki magának, azt válaszolta: erről hosszasan mesélhetne, ám a legfontosabb az, hogy sok országban ki akarta próbálni magát.
- A mai futball már nem arról szól, hogy egy adott országban az ottani játékosaiból felépítek egy ütőképes gárdát, hiszen a sportág nemzetközivé vált. Jellemző, hogy a spanyol vagy angol nyelvet sokkal inkább helyettesíti a “futballnyelv”, amit minden magára valamit is adó labdarúgó megért. A futball mára már egyfajta vallássá vált, és ezt én tökéletesen felfogtam.
****************************************************************************************
"A Barca nem nagyon henceghet azzal, hogy kineveltek 11 saját játékost. Én emlékszem arra is, amikor 11-12 évvel ezelőtt a csapatban egyáltalán nem volt saját nevelésű játékos. Olykor kilő a sugár, különböző időszakok vannak. Természetesen most ez jár a fejükben, ez az a szlogen, amit kommunikálnak, de néhány éve még alig volt valakijük: Puyol, Xavi és még páran mások."
— Iker Casillas
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Integra #4347 üzenetére
Most olvastam madridistán és egyet kell hogy értsek vele. A tegnapi teljesítmény szinte egyenlő volt a nullával. Ötlettelen volt, rengeteg eladott labda miatt néha elég nagy zavar támadt. Akik hajtottak és küzdöttek végig szerintem az: Pepe, Ronaldo, (Alonso, Özil)
Amit meg Pepe csinált, az nem volt szándékos szerintem, csak a Vigo-s rosszkor volt rossz helyen.
Amikor elkezdődtek a pletykák hogy nyáron lelép Mou, akkor attól kezdtem félni tudat alatt, hogy akkor most már veszni hagy majd mindent a Madriddal és este 2:0-nál lepörgött előttem ez a forgatókönyv. Remélem nem lesz igazam és a visszavágóra összekapják magukat, mert ha továbbjutnak akkor már a Barcelona lesz az ellenfél és nem akarom látni hogy belefutnak a "késbe".PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Szokásos játék... sok kihagyott helyzet után kapták az egyenlítő gólt...
Remélem lesz 20-ná több pont is a végére, csak hogy meglegyen az előző szezon totális ellentéte
Slussz poén pedig az lesz ha kiesik mindenhonnan a Real Madrid[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #4525 üzenetére
Legyen igazad, mert én már nem érzek semmit. Amit az idei szezonban művelnek az az előző szezon megcsúfolása.
Espanyol kapusa pedig élete meccsét játszotta az tuti... mindig a Real ellen vannak ilyenek.Most azért hajrá Falcao
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #4582 üzenetére
Hagyd rá... majd amikor elmúlik a Messi imádat pár éven belül, akkor megnézem hogy kire lesz ennyire rácuppanva?!
Tippre azóta lehet ekkora Barcelona drukker, amióta elkezdték megnyerni a dolgokat.(#4585) MikE008
Ronaldo akármit tesz az egyeseknek sose lesz elég jó. Sok az irigy ember és a divatdrukker, de lesz ez még így se.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #4587 üzenetére
Engem is hidegen hagy hogy ki melyik csapatnak szurkol. Mindenkinek a saját dolga amit teljes mértékben elfogadok, de amit a kedves delikvens csinál már egy ideje, az már kezd áthajlani nálam szánalmasba.
Mondjuk gyerekfejjel lehet én is ilyen voltam 10 éve... de soha nem voltam elájulva csak egy játékostól.Kíváncsi lennék hányan mennének el Ronaldo helyében az ilyen átadókra, ha már évek óta mindig ugyan az a vége?!
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Gullit: A FIFA megalázza Ronaldót
KisTücsök én írtam hogy Barcelona és legfőképpen Messi "fan" vagy, mert állandóan ajnározod, ájuldozol tőle és megpróbálod szarkazmussal Ronaldo-t lejáratni. 7600GS nem mondott rólad egy árva rossz szót sem.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen