Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Hát ez nice, McLaughlin vs Whincup V8SC Adelaide 2014
-
Motion_Blur
félisten
Botrány a magyar autó-motor sportban
Tudja valaki hogy ki az érintett apuka? Ficza Feri-t olvastam...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #7605 üzenetére
Szexárdból rá lehet következtetni, csoda hogy eddig nem basztatta a nav az autósportot és annak szponzorációját, évezredek óta így megy.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
titán
Egyébként átkozott nehéz a helyzet. Most van egy kis rálátásom a támogatási rendszerre, mert van egy sportoló, akit igyekszek menedzselni. Amennyiben nem kiemelt sportágban vagy, normális támogatót találni szinte semmi esélyed. Az összes cég kizárólag a kiemelt látványsportok támogatásásában érdekelt, hiszen ott ingyen (száz százalékban az állami adókassza terhére) "támogathat", és a nagy semmiért cserébe még reklámmegjelenést is kap a támogatottól. Ennél nagyobb biznisz kevés van a Földön. Emiatt melléksportágakat egyszerűen nem akarnak támogatni. Ahhoz, hogy támogatót találjanak, ők azt az utat válaszották, hogy személyes érdekeltté tették a cégvezetőket. Visszaosztottak, így segítettek kilopni a cégvezetőnek az általuk vezetett cégek pénzét. Az a baj, hogy nagyon más megoldást nehéz találni, ha nagy összegű támogatásokra van szükség, mert az állam teljesen tönkrevágta az egész sporttámogatási rendszert.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
guftabi96
addikt
Hivatalos sajtóközlemény:
Különösen nehéz szívvel vágunk a világbajnokság jövő heti utolsó fordulójának. A tegnap délutáni hírek sajnos igazak, Fecó édesapja is érintett ebben az ügyben.
Csapatunk bízik benne, hogy versenyzőnk édesapja mielőbb tisztázódik a vádak alól. Számunkra az út eddig is szabályokkal és törvényekkel volt övezve, más utat pedig nem tartunk elfogadhatónak.
A kialakult sajnálatos helyzetben csapatunk továbbra is minden támogatást megad mindkét versenyzőjének, és teljes erőbedobással készül a világbajnokság utolsó fordulójára.
Pontosan tudjuk, érezzük most a bőrünkön, hogy ezek az események, hírek, mennyire rombolják az autósport megítélését, és talán a mi megítélésünket is Ezekből azután olyan szerencsétlen általánosítások következhetnek, amik árnyékában most eredményes hazai autóversenyzők kényszerülnek magyarázkodni, velünk együtt.
A vádak nem Fecót illetik, mégis ő fogja a legnagyobb terhet cipelni a hátán a zárófutamon.
Apa is csak egy van. De az ártatlanság vélelme őt is megilleti.
Szurkoljatok a fiúknak Katarban!
Forrás: Zengő Motorsport Facebook Oldal#KeepFightingMichael
-
Shodan
addikt
Na ezzel így akkor a Zengőék el is áshatják magukat.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
JColee
őstag
m4 kommentátor nem látta, hogy norbi telibekapta a gumibálát?
-
Motion_Blur
félisten
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #7623 üzenetére
azóta nem nézem, mi történt?
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #7625 üzenetére
KPT milyen kis pocakos
-
shteer
titán
Ujjak keresztben
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
dudikpal
senior tag
Asszem nekem elég volt ennyi a vétécécéből, magyar versenyző ide- vagy oda. Ez már régen nem vicc, hanem röhej. Mind az autók, mind az egész szellemisége.
Maradok inkább az igazi túraautózásnál...
Az erő legyen veletek jövőre, szükség lesz rá. -
shteer
titán
-
Motion_Blur
félisten
Jól láttam hogy Norbinak elment a kormányközepe?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #7637 üzenetére
Ezt már csak te nézed.
-
rocket
nagyúr
válasz Motion_Blur #7637 üzenetére
Nekikoccant egy fuszalnak ?
#7631: Szeintem 2018-ra slusz lesz a WTCC-nek.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
quby
őstag
Ezeket nem értem miért mondjátok.? Mert nektek nem tetszik? A sokat élt rally is ment. 10 autóval.. Ez is túl fogja élni. Ha még nem tetszik enm kell nézni.....
Mellesleg most miért nem megy a 2. Verseny? Nem úgy volt hogy 20.30 tol van?[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
guftabi96
addikt
Jöhet a piros
#KeepFightingMichael
-
badd
tag
Na, ez szép volt Norbitól, kemény volt, ez kellett.
Mondjuk Monteirotól is szép volt (+szerencséje), hogy épségben és csak egy pozíciót vesztve túl élte azt a szendvicset.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
A vén mocskos tetűláda....
-
shteer
titán
Neeeeeeeeeeeee
szerintem jónak tűnik..
-
szilva01
őstag
Az igen.
Szerk.: Most mérges vagyok, basszameg!
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #7644 üzenetére
Jobb is hogy visszavonul, semmi keresni valója a sportban az ilyennek
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
shteer
titán
-
-Mike-
addikt
Trianon után most ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest