Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ventur@
senior tag
Rajtlámpákat nem láttuk - megint - így valószínűleg nem ugrottak ki. Ng-et büntették megy egyedül, hogy kiugrott.
Egyébként gratula a csapatnak. A zűr ellenére, ebben a hétvégében nem volt több. Ismét dobogó és megint jobb volt a 2 gyári Honda-nál .
Azért az még mindíg komoly, hogy Muller mekkorát "alázott". A többi Chevy sem volt rossz, de ez a Muller-Chevy kombó megfoghatatlan. Több mint 80 pont előnye van. Valószínűleg meg van az a 4. bajnoki cím is.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Integra
titán
bizony, és vb 7. hely már vagy talán 6? első futam után már 7. volt. és a legjobb hondás a hétvégén. szerintem ezzel ők sem számoltak, elégedettek lehetnek a teljesítménnyel. kicsit kár a rajtért, de shit happens, szuper jó lett így is, ahhoz képest honnan indultak..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Ez annyiban jó, hogy ha nem ragad be a rajtnál akkor nem lesz senki előtte, így talán most nem megy neki senkinek/vagy mennek ő neki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
törölt tag
válasz shteer #10061 üzenetére
sztem ha még 20percig nem lett volna SC akkor körelőnyben lettek volna, Alonso szárazon is gyorsabb tempót ment, de esőben körönként 2-3mp-l tudott jobbat, egyszer volt ez alatt mikor lekörözte a márkatársát...elég nehezen adta magát a srác.
Sajnálom ez ta z SC-t...amit nem is tudom miért intettek be, hiszen a Corvette nem volt rossz helyen., az ajtaja nem nyílt a gumifal miatt, de hát csak ki tudott volna kászálódni a másik oldalról.. -
Zoleee83
addikt
válasz shteer #10083 üzenetére
Véleményes, 10-15 percenként volt safety eddig is. Rengeteg az aquaplanning, sok helyen áll a víz, a célegyenes után olaj van a pályán.
( Cadillac 10-es már Alonsoval fejezi be nemrég irták ki, illetve hogy boxelőnyük van úgy számolják )* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest