- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Üdv!
Mint mostanra arról bizonyára már mindenki értesült, a 4iG cégcsoport 2025 január 1.-től kivezeti a magyarországi piacról a Vodafone, a DIGI, az Antenna Hungária és az Invitech márkákat. A társaságok ezt követően egységesen One márkanév alatt nyújtják tovább szolgáltatásaikat, így a PROHARDVER! fórum topikjait is a változásokhoz igazítva, ezt a topikot most bezárjuk. Az itteni rengeteg hasznos tartalom természetesen nem vész el, továbbra is olvasható, kereshető és linkelhető marad. Köszönjük mindenkinek aki itt volt!
RIP DIGI!
Folytatás a One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) topikban.
További jó fórumozást, és BÚÉK Mindenkinek!
-
Zorro(hun)
tag
válasz
Zorro(hun) #74858 üzenetére
Igaz. Elnézést. Azt hittem az egy másik hsz.-em válasza volt.
-
pjen
félisten
-
gduck
addikt
válasz
Zorro(hun) #74867 üzenetére
Pl. megszűnik a Vodafone app, amiben nagyon jól lehetett menedzselni a vezetékes előfizetéseket, a mobil előfizetéseket, stb. Meg ott volt a Vodafone EasyRider, állandóan azzal parkolok. Na ezek mind megszűnnek és jön az One app. Remélem használható lesz... Meg kíváncsi leszek hogy fog a profilom alatt látszódni a "párhuzamos" Digi és Vodafone előfizetésem...
-
g0dl
addikt
válasz
trec12 #74862 üzenetére
Nyilván ( a tervek szerint) már minden be van lőve, le van tesztelve, csak egy kattintás ( vagy ütemezés) bekapcsolja. Nem pezsgővel a kézben kezdik olvasni a getting started guide-ot és konfigurálni.
Aztán a dolgok élesben persze nem mindig úgy mennek, de azért vannak erre kifinomult módszerek, nem a 2000-es években vagyunk.
-
trec12
addikt
válasz
Zorro(hun) #74859 üzenetére
Én nehezen tudom elképzelni, hogy pont ünnepnapon - január 1-el - berúgnak egy teljesen új rendszert. Az ügyeleteseken, készenléteseken kívül elvileg senki nem fog dolgozni. Max. elindítják még holnap de akkor már ma is megtehették volna.
-
válasz
Zorro(hun) #74858 üzenetére
A hozzászólásom a digi üzlethálózatra vonatkozott, a linkelt oldal pedig az üzletlista jan. 1-től. (Ha hihetünk az négyignek.) Ez semmilyen formában nem érinti a szolgáltatásokat.
-
mcll
senior tag
válasz
Zorro(hun) #74859 üzenetére
ok
-
Zorro(hun)
tag
Ez nem így van, hanem pontosan 2025.01.01-től! "2025. januárjától weboldalunkon elérhetőek lesznek az új, ügyféligényekhez igazodó ajánlataink, amelyek egy csomagban biztosítják a lineáris, video-on-demand és streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést tévére, webre és okostelefonokra egyaránt." A régi rendszer 2024.12.31-én szűnik meg és január 31-el törlik a felhasználói fiókokat.
-
Zorro(hun)
tag
Ezt a gyenge marketingszöveget már ismerjük. Valami pontosítást illett volna kiadni azóta. Ez a titkolózás a részleteket illetően több, mint feltünő. Nem szeretnék riogatni, de a "nem változik semmi" szokta a legnagyobb változasokat hozni. Nem biztos, hogy jó értrlemben. [DiGi Online kivezetése]
-
mcll
senior tag
válasz
Zorro(hun) #74855 üzenetére
Még egyelőre sehogy. Jelenleg a Voda ONE-osítása zajlik, a mi esetünkben (Digi) még csak a név változik. Az új felületre való átállás így a OneTv elérése is majd csak később lesz.
-
sa.attesz
tag
Olvasom a felmerült problémát a több tv esetében, sajnos ez valóban problémát jelent majd a Digihez képest. Elvileg a One TV esetében ígérték hogy lesz tv-s applikáció is, azzal esetleg lehet még plusz 1-2 helyen is nézni a csatornákat. Illetve ami eszembe jutott még, hogy vannak ezek az OTT szolgáltatók, pl. Direct One-nak van ilyen csomagja vagy a Sweet tv is, utóbbi egy előfizetéssel négy eszközön nézhető.
-
Mate
nagyúr
Sok panasz van, mert *ar a oneTV. Ettől még csökken a tv nézők száma, meg a tv nézési szokások. Nem véletlen erőltetik ennyire a one tv-t. Sima tv-t nem akarnak annyira értékesíteni.
#74824: Meg lehet oldani mindent, csak szolgáltatonak ez semmilyen szempontból nem érdeke. Switch/superwifi és az iptv is mehetne több eszközön.
A hülyeséget meg hagyjuk optika esetén. Ott esetek túlnyomó részében diginél rálehet kötni egy gagyi 6/8-as osztót is most, viszont van ahol jóval gyengébb a jel.
Félreértés ne essék, engem nem zavar, ha valakinek 4-5 TV van a házban, de ettől még nem ez lesz az általános… -
garga01
őstag
Még te kérdezed, aki előtte meg hangozhatta h van vagy 5 tv/vételi pont van? Talán mert lehet neked se lesz majd csak ebből 3 vételi pontod
(És h ezért kell 2 külön előfizu.. [link] )
Mondjuk azt nem értem, ha van neked Digi minek mellé a Voda, mivel a Digit eddig el lehetett osztani sokfelé.
De elengedem mára, látom betett a sok bejgli neked... a helyesírásodnak biztos nem segített. -
pjen
félisten
Mért is van köze a topik témájának ahhoz, bogy nekem hány Tv m van. Főleg azzal a felütéssel , hogy az embereknek 1 vagy 0 Tv je van.
74843; Nekem abszolút nem hkányzik az analóg, gondolom van akinek igen, 15 éve még rengeteg CRT Tv lehetett forgalomban és nem mindenki örült a box bérlésnek. De leírhatná már valaki mivel lett bármi is jobb ahol nincs analóg. -
gduck
addikt
válasz
garga01 #74834 üzenetére
Nem feltétlen a korlátlan elosztásról van igazából szó, hanem arról, hogy mi lesz a DUPLA (Digi+Voda) előfizetésekkel, mivel jelenleg így nincs 3db-os korlát
"Pont annyi értelme van a max 3 eszközért panaszkodni, mint az analóg adásért sírni. "
Na ez egy OLTÁRI nagy baromság, már ne is haragudjA kettőnek semmi, de semmi köze egymáshoz. Az analógot már 15 éve el kellett volna törölni egy tolvonással, mint a földfelszíni analógot!
-
garga01
őstag
Én a technológiai részéről próbáltam írni, meg ötletelni h a szolgáltató oldaláról miért nincs a több eszköz adása, ennyi.
Pont annyi értelme van a max 3 eszközért panaszkodni, mint az analóg adásért sírni. Aolyamatosan szántják be a Diginél is, sok más szolgáltató meg rég lekapcsolta már. A szolgáltatót pont nem érdekli, h Mari néninek box kell a CRT-hez, ahogy az sem h egy házban 5 család lakik.
Az más kérdés, hogy veled együtt páran plusz dolgot is belemagyaráztok az egészbe, de el kell fogadni h ez egy is egy szolgáltatás, nem kötelező igénybe venni, ahogy a villamost sem, lehet gyalogolni -
garga01
őstag
Én értem, h vkinek több mint 3 tv-je van, de mint látható a szolgáltatókat teljesen hidegen hagyja, mivel a Digin kívül mindenhol vagy kódolás vagy IPTV van, és nem nagyon adnak 3-nál több eszközt. Be kell látni, vége lesz itt is a "korlátlan" elosztásnak, ennyi.
Egyébként meg kb. tökimindegy kinek milyen tv/monitor van, amíg neki megfelel. Vannak erre jobb topikok kitárgyalni sztem.
-
Jahno
veterán
Sógorék együtt laknak a kis családdal, szóval anyám szobájában lent, nappaliban közös, meg a két kölöknél külön-külön. +1 kis CRT a videójátékoknak, de az nem mérvadó. Egyedül lakó rokonnál a nappaliban, hálóban és a konyhában is, mert miért ne? Fél napot ott tölt, valami zörögjön.
Az, hogy nekem kb. 67 televízió készülékem van idehaza, az megint más szint, nem mérvadó.
-
garga01
őstag
válasz
trec12 #74825 üzenetére
Jah, Szegeden a Telekomnak szintén koax van. Munkatársaimnál ahol T van, pár évente erősítő csere
De mivel a T-nél alig van csak kb. 30 DVB-C csatorna, az is SD, sokan nem osztogatják szét, csak az IPTV megy.
Nem tudom amúgy milyeneket használnak amúgy, nem bírják valószínű a nyári nagy melegeket. Van nálam pár régi Hirschmann stb.. amik 10-15 évet mentek és még mindig működnek -
trec12
addikt
válasz
garga01 #74824 üzenetére
HFC-nél lehet házerősítőt használni, felénk anno a FiberNet rengeteg helyen telepített, ahol jelszint gond volt (visszirányosat is amikor már netet is adtak).
HFC szolgáltató volt/van nálunk is (amíg a Telekom optikára le nem cseréli mindenki vagy később Digire
). A szülői házban 5 vételi hely volt + a net azaz 6. Úgy két évente meghalt az erősítő már előre tudták, hogy mászniuk kell fel a tetőtérbe, cserélték "gariban".
-
garga01
őstag
HFC-nél lehet házerősítőt használni, felénk anno a FiberNet rengeteg helyen telepített, ahol jelszint gond volt (visszirányosat is amikor már netet is adtak).
"Ugyan ez igaz optikás koax esetén is"
Ez meg hülyeség, nálunk most épp egy 4-es osztó van bent, plusz egyik végpontnál még egy 2-es, azaz 5 eszközt kiszolgál erősítő nélkül az ONT koax kimenete, persze normális osztó és 3-szoros árnyékolású koax kábel van. Amúgy meg még tudják adminból állítani is az ONT koax jelszintjét bizonyos eszközökön, lásd pl. itt írtam.
De több ismerősnél, akinél van optikai ktv, simán van 4-5 felé osztva, hosszabb kábellel. A kulcs mindig a jó minőségű osztón és kábeleken, csatlakozókon van. -
Mate
nagyúr
válasz
garga01 #74810 üzenetére
IPTV esetén 3 portot tudnak TV-re adni, mert 1 kell netre. HFC esetén a jelszintek vannak úgy beállítva, hogy több végpontnál már bajok lehetnek. Ugyan ez igaz optikás koax esetén is. Nyílván mindegyikre lehet megoldást találni, de ez nem érdeke a szolgáltatónak. Ráadásul egységesnek kell lenni és OTT esetén baromi nagy sávszél lenne ha még több TV-t kell kiszolgálni. Arról nem is beszélve, hogy egyre inkább háttérbe szorul a lineáris tv nézés. A többségnek 0 vagy 1 tv kell. Nagyon kevés azon emberek száma akiknek ténylegesen szüksége van 3-nál több TV-re és nem csak azért kéri, hogy ott is legyen egy.
-
gulyasa
őstag
A rögzítési és a timeshift lehetőség (saját eszközre/tárolóra - leginkább DVB-C-n) nem ugyanaz, mint a visszanézhetőség IPTV-n és streaming-en.
Visszanézhető csatornáknál/műsoroknál valójában nem te határozod meg, mit és mikor rögzítsen a szerverre, hanem az adásba kerülés után a visszanézhetőnek jelölt tartalmakat a szolgáltatók egy bizonyos időre archiválják, amit bárki visszanézhet. De csak azokat a tartalmakat.
Ha valami nem rögzíthető/visszanézhető (mert pl. az adott csatorna vagy a tartalomgyártó nem engedélyezte), így tudják biztosítani azt, hogy a felhasználónak még lehetősége se legyen "bűnözni", vagy "illegálisan" rögzíteni. Ne adjisten azt valahová máshová terjeszteni engedély nélkül...
Szerk.: Hasonló okból történt, hogy a felvevős tévéket és más PVR képes eszközöket úgy kell(ett) legyártani, hogy a felvett anyagokat az adott eszköz egyedien kódolva rögzítse, hogy azt más eszköz ne kezelhesse. Csak persze megjelentek (szinte azonnal) a kódolás nélkül is rögzíteni képes boxok is, ezért látják már régóta, hogy a céljukat nem érték el vele...
-
Jahno
veterán
Visszanézés is érdekes, hogy Vodánál eddig felvehettem saját dobozra és onnantól kezdve nem zabálja a sávszélt, most meg ezt a központi rögzítést nem is nagyon értem. Vagy hát kb. igen, mert lehet szabályozni mit vehess fel, hányszor nézd vissza és minden mást is, de ha valaminek sávszél kell akkor annak.
-
garga01
őstag
Nem a multicastról beszélek, hanem a visszanéző, interaktív cuccokról. Amit írsz, azt említettem a #74810-ban. Persze lehetne a szolgáltatónál is megkülönböztetni, kinek van visszajátszós és kinek csak lineráis tv-re eszköz, csak gondolom nem akarnak vele foglalkozni.
De amúgy ha meg esetleg ennyire eszköz korlát lenne, azt is mondhatja h 3 db (fizikai) eszközöd lehet tőlük, de mondjuk app-ot letörlve még lehet +2. Persze ez csak példa és tipp. -
Tonyk
veterán
válasz
garga01 #74812 üzenetére
"meg mindenki 4-et kapnia, akkor máris jóval nagyobb lenne ez az érték. Én csak pusztán ilyen logikából sejtem ezt a végponti korlátozást."
Multicast : egy adatfolyam minden ügyfél számára elérhető, függetlenül attól, hogy hányan csatlakoznak hozzá.
100 HD csati esetén ez kb 600Mbps kiszolgálói oldalról.
-
garga01
őstag
Ja persze, mindenki annyi tv-t vesz amennyit akar. Nekem is 2 laptopom és 2 PC-m van
Az meg, egy dolog, hogy lehetne tárasház, de nincs. Nem tudom h tervezik a hálózatot (mikor még semmi nincs kiépítve), de mivel van egy utca szintű adatbázisuk (amiben nagyjából megvan mennyi társasház van), abból kalkulálnak egy végponti darabszámot, legyen ez X db. Ebből a konkurenciát megnézik, mennyi köthet be, az meg 0,8*X (pl. szüleinél a város nagy része Digis).
Na most akkor X*0,8*3 a max végpont, ennyi lesz az a sávszél amit tudnia kell adott városban a szerver felé biztosítani és a szervertől kiszolgálni és a szervernek is biztosítani (persze minden felé van tervezve kicsit). Ha meg mindenki 4-et kapnia, akkor máris jóval nagyobb lenne ez az érték. Én csak pusztán ilyen logikából sejtem ezt a végponti korlátozást.
De amúgy meg sem a box, sem a CI modul nincs tévéhez kötve, simán átvihető a másik szobába, mint b opció, persze egyszerre csak 3-an tudják használni. Szerencsére nekem meg a környékben senkinek nincs ilyen gondja, de amúgy meg ilyenkor kell b verziókat keresni, mint itt v a Voda topikban írta vki, h 2 db bekötést is csináltak neki. De jó szomszédi kapcsolatnál akár én azt is kivitelezhetőnek tartom, hogy ha neki nincs csak 1 box/modul, megkérni h kérjen és neki fizetni és helyette használni. Ez persze már erősen szürke zóna, de pl. a UPC Direct (igen, még a régi nevén) mikor ment, ott is csinálták sokan, h több kártya volt és családban megosztották, kamionosok vagy külföldön dolgozó rokonnak-ismerősnek adták. Mindenre van megoldás, csak kreatívnak kell lenni. -
gduck
addikt
válasz
garga01 #74810 üzenetére
" egy központi szerverről tölti (streameli) a box, na ott aztán van sávszél és hardver igény szerver oldalon, szerintem ezért (sem) akarnak 3-nál több eszközt adni. "
Bocsi, de ez is "gyenge érv". A házam helyén lehetne egy 10 lakásos társasház is, ott ezek alapján csak 1 szerződést kötnének 3 eszközzel?! Na igaz-e, hogy nem.
És már bocsi, de én se szólom meg aki 10*X milliós autót vesz vagy aki milliókat költ horgász felszerelésre.
Minden ember más és más és ez jól van így.
Akkor hagy legyen már 10 TV, ha arra vágyok
UI: nekem is van ingyenes műholdas adás és "világvevős" IPTV-m. De ez csak HOBBI!
-
garga01
őstag
Az utolsó hsz-okra reagálva:
Pletykára kár alapozni, mert az számít amit aláírsz, azért is célszerű várni.
Technológiai korlátja valóban nincs a lineáris adásnak (akár koax, akár multicast IPTV-ről van szó). De onnantól, hogy neked szolga boxod van, amin vissza tudsz nézni korábbi műsort, úgy hogy azt egy központi szerverről tölti (streameli) a box, na ott aztán van sávszél és hardver igény szerver oldalon, szerintem ezért (sem) akarnak 3-nál több eszközt adni. Meg sztem a legtöbb szolgáltatónál nincs megkülönböztetett ára sem, hogy nálad box vagy CI modul van.
A szolgáltatót meg baromira nem érdekli, hogy vannak házak ahol 3 generáció lakik, a Digin kívül mindenhol CI modul vagy box kellett eddig is, kisebb szolgáltatóknál is (pl. Tarr, PR-Telecom, stb..). Aki ebben a helyzetben van, a One után max beköt (ha van) egy ilyen kisebb szolgáltatót még, sok helyen ott a Telekom (mondjuk kisebb helyeken VDSL-el, erősen korlátozott képességekkel), de menekülő útnak ott a Mindigtv (ingyenes és fizetős része is van), vagy c verzió a műholdas Digi/Direct, ami szintén One lesz...
Én még mindig azt mondom, a lineáris tv nem ér ennyit, ha meg fontos akkor 3 tv-n mehet és meg kell tudni osztozni a távirányítón
Kevés az a műsor amit ne lehetne visszanézni vagy streaming megoldásokon, vagy a virágboltból elkérni. Nem veszik észre a szolgáltatók amúgy, de kábeles 90%-ban ismétlést és/vagy trasht adó csatornák mellett ez a minden végpont utáni pénz beszedés is csak elősegíti a lineáris tv iránti igény csökkenését. A legtöbb ismerős-munkatárs az árak emelgetésével vagy az előfizut mondja vissza, vagy adogatják vissza a 2. boxot/modult, ahol az után is fizetni kell.
Simán ki tudnám fizetni havonta a kábeltv előfizut magamnak, de már csak elvből nem teszem. Nem vagyok hajlandó ezért pénzt kiadni. Ami van ingyenes műholdas, az elég nekem, persze én sem az átlag magyar tv-ző vagyok, mivel megértem folyékonyan az angolt és a németet. Helyette van Netflix és Youtube előfizu, a kettő együtt már több mint a ktv, és ha nem is nézem annyit a Netflixet, nem sajnálom, mert nem azt érzem h ablakon kidobott pénz, mint a ktv.Bocs a hosszú hsz-ért/rantért
-
Jahno
veterán
válasz
Zorro(hun) #74766 üzenetére
Céges részvényes kavarás, meg szokásos vezetői baromság. Egyéb cégeknél is így megy, mi meg néha hajat tépünk. Az, hogy megveszünk valami céget és 1+ hónap múlva a sajtóban találok rá, mikor rákeresek a nevére, nekünk meg semmit nem mondanak, az szinte már mindennapos volt.
-
gduck
addikt
"Technológiai korlát"
Nem vitatkozni szeretnék ,de ez akkor lenne technológiai korlát, ha a szabványban le lenne írva...
Jelenleg ez inkább olyan megúszós hozzáállás. Simán lehetne családi házon belül sokkal több mint 3 eszköz is, minden csak megfelelő eszközkérdés (akár saját erősítő, stb.) a családi házon BELÜL!Másik előfizu is jó lenne (jelenleg is Voda+Digi van), csak hát azt meg nem engedik...
UI: Jártam régebben olyan falusi önkormányzatban, ahol a UPC utcai fém dobozos erősítő a benti rack szekrényben lett elhelyezve.
-
pjen
félisten
A másdik előfizu nem mindíg működik. Nekem pont azért van voda éds DIGI előfizum is, mert a voda többszöri kérésre sem volt hajlandó egy címre 2 előfizut bekötni. Külon HRSz, vagy társasházzá nyilvánítás stb. Ezelőtt kb 3 hónappal is próbáltam, de monták várjam meg mi lesz 2025 ben.
-
gduck
addikt
"Úgy néz ki 3 modult és/vagy beltérit vehetsz majd igénybe egy előfizetéssel"
Ezt szerintem senki sem tudhatja biztosan. Főleg, hogy a 3db-os korlátnak nem látom értelmét (plusz eszközök havídíjasok!), ez csak olyan biztonsági játék volt eddig... Remélem ez változik a jövőben. -
pjen
félisten
Pont ez ami érdekel, egyfolytában azt mondják semmi nem fog változni előfizetői oldalon. A DIGI lendületesen hirdet: ha DIGI van minden van. A voda kereskedője kétnaponta felhív, hogy kössek hűséget. A DIGI hűségem elsején lejár, mi van ha meghosszabbítom és a vodával is leszerződöm 1 évre, ha ad egy igen kedvező ajánlatot?
Esetleg két hónap múlva levágják a Koaxot és az optikán fog jönni a mostani digi és voda is. Akkor nekem 6 hozzáférésem lesz, hiszen mindkettőre van hűségem? -
Nálunk sem úgy tervezett anno a DIGI, hogy mindenki az ő előfizetőjük lesz. Falu, így nyilván kertes házas terület, és szerintem valahol 50-75% között lett betervezve az optika, mert minden második oszlopon van 4-es dobozuk, tehát mondjuk 8 házból 4-6-ba van lehetőség maximálisan bekötni, a többi ha akarna se lehetne most DIGI-s. Azt tudom, hogy nálunk, azon az oszlopon ahova én is vagyok kötve, foglalt a 4 hely.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest