Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz kisza25 #6850 üzenetére
Első futam 14h15 - M4, Eurosport 2
Második futam 17h15 - M4, Eurosport 1idokep.hu szerint elállt az eső a Ringen - sanszos hogy a második futam száraz lesz, így az elsőn kell mindent beleadni
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
rocket
nagyúr
válasz Motion_Blur #6846 üzenetére
En se mentem ki vegul, tegnap raneztem az idojaras elorejelzesre, megrosszabb volt, mint par nappal korabban amit josoltak.
Olyan ido van, mint 2 eve, nagykabat, sal, sapka, kesztyu talan nem kell
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Nagyon szep ez a Zengo Honda
-
vwpolopg
őstag
-
rocket
nagyúr
Norbi elol slick, hatul eso gumi.
Fustol Norni kocsija a felvezeto koron
Koszonjuk Honda.
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
Gg
-
Winner_hun
titán
Pfff
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
guftabi96
addikt
Haaaat a f@szomat beleverem...
#KeepFightingMichael
-
hobizoli
nagyúr
retek csicska hugy fos szar tetu rom
bazzeg jo hogy nem mentem ki, agyfaszt kapnek kb
több drón kell ;P
-
Motion_Blur
félisten
Büdöstetveshonda...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Frenky89
addikt
Ez nem tartott sokáig.
Viszont epic verseny van/lesz.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Gyari Citroenek jol melle nyultak a slickkel, meg Monteiro is.
Ess eso, ess
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Ferike nagyon nyomja.
López és Müller nem tudom mire gondoltak. Eső + új aszfalt = slick?
Szerk: kib@szott premium, kib@szott töltő pöttyök...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na..és most mi a fenéért nem hozták ki a Hondákat?
-
rocket
nagyúr
Ficza 9. lett, legjobb Hondas
Remelem osszetakoljak Norbi kocsijat a 2. versenyre, es marad az eso.Nem fogjak megdicsereni Norbi mernokeit, hogy a felvezeto koron igy elfustoljon a turbo ott valamivel nagyon melle lottek.
-
vwpolopg
őstag
uccsó helyről nem sokat fog tudni tenni ha össze is rakják...
(#6870) Ciccuka : Vagy azért amit lejjebb írtat, vagy mert a turbócsere automatikus hátrasorolás, nem tudom, melyik a kettő közül. De a honda góré mondta az interjúban, hogy ha összerakják akkor hátulról rajtol.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
michelisz.hu: Resource Limit Is Reached
-
A Zéé
addikt
válasz Ciccuka #6873 üzenetére
elvileg.
És kérdés, hogy arra elég-e a 15 perc. A baj akkor kezdődik, ha esetleg esetleg nem csak a turbó kotlott meg. Itthon a kanapéról csak okoskodok, de sztem 2 út van: vagy kockáztatnak, nem kérik ki, és talán sikerül megjavítani, de ha nem, akkor nem lesz ott a rajtrácson, nagyon csalódott lesz a versenyző is, a közönség is. Vagy kikérik, van szűk 2 órájuk bütykölni, az alatt ha komolyabb is a baj, talán megjavítható, de szinte biztos pályára küldhető -bár csak az utolsó helyről- a versenyző. A versenyződnek is tudsz adni valamit, és a közönség is kap valamit. Én ez utóbbit választanám. Aztán meg majd kiderül mi leszszerk:
közben megkaptuk a választ is[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
quby
őstag
A sorozat amatorsege szintén hogy közel egy órával a 2.futam után egy bit-nyi adat sincs a hivatalos honlapon egyik versenyről sem. Egy z kategóriás szomaliai bajnokság sem csinál ilyet....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
pit stop
addikt
Nem néztem végig közvetítést idén, csak részben. Mostani volt az első.
A két kommentátor valami katasztrófa M4-en.
E mellé most még bejött az, hogy a Hungaroringen vannak, és sokkal nacionalistább már nehezebben lehetne a közvetítés. Nyilván szurkoljunk a magyar fiúknak, és legyenek minél többet a képen. De verseny végén is csak velük foglalkozni, és nem a győztessel interjút készíteni tapló parasztság.
Nem a verseny előtt kéne 35 emberrel jósoltatni, hogy na mi lesz... Hanem verseny után kéne akkor többeket megszólaltatni milyen volt, és akkor jutna elég idő a legjobbakra meg a mi fiainkra is egyenlően elosztva.
De utána nincs rá idő, mert NBII-re oda kell kapcsolniVégszóként visszatérve a lényegre: Norbit sajnálom, de ez egy technikai sport. Remélem több ilyen baki már nem lesz. Kicsit úgy érzem megbízhatóság rovására ment fejlesztés Hondánál idénre.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Motion_Blur
félisten
Juni György írását olvasom, azt írja hogy Norbin elől-hátul esőgumi volt.
Én nem így láttam, szerintem elöl slick volt neki mint a többi JAS autónak.Vagy rosszul láttam?
továbbra is esik az eső, a második futamon szerintem mindenki full esős beállal megy majd
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
-
sultansmith
senior tag
Befejeznéd már ezt az erőltetett f*szkodást?
Nem is volt még 2. futam.
Egyébként hivatalos nem akkor lesz az eredmény, amikor a versenyzők célba érnek, hanem amikor megvan a mérlegelés és mindent rendben találtak a versenybírák, na, utána lehet csak kiírni egy FIA szintű honlapra a _hivatalos_ végeredményt.Azt még elnézem neked, hogy nem vagy járatos motorsportban, de azt nagyon nehezen, hogy mellé még nyomod fullba a kretént... :/
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
vlevi
nagyúr
Tudom, sovány vigasz, de visszatért a világ rendje, mert a legjobb Hondás megint Zengős !
Ja, közben megy az Eurosporton a Liege-Bastogne kerékpárveseny, laza 5°, és havaseső. Ahhoz képest a Ringen nyár van
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Indul Norbi kész a kocsi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Motion_Blur
félisten
Nem akarok ünneprontó lenni, de Fecó az azonos gumin lévők között gyakorlatilag utolsó lett. Legalább Filippit illett volna megenni, de fordítva történt. Természetesen örülök a 9. helynek, de szvsz nem tett semmi olyat amitől ömlengeni kéne a közösségi médiákon mindenkinek. Végigment, semmi több.
Az öreg Tarkíni meg ismét beárazta a mezőnyt a Ladával, ilyen taknyos pályán
-
sultansmith
senior tag
válasz Motion_Blur #6884 üzenetére
Ez így önmagában igaz.
De tegyük mellé azt is, hogy tavalyi, számára ismeretlen/teszteletlen autóval, első teljes versenyén, újoncként, fiatalon, tanulófázisban, és ahogy ő is mondta, bőven volt még tartalék, de vigyázni kellett a technikára.Nyilván még nincs kész a srác, de a korlát, amit át kellene ugornia kissé magasan van még, irreálisan magas követelményeket támasztanak a szurkolók, jelenleg bőven elég, hogy szokja a mezőnyt, a tempót, az autót, és egyáltalán, saját magát.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
dudikpal
senior tag
válasz sultansmith #6881 üzenetére
"egy bit-nyi adat sincs a hivatalos honlapon" vs "utána lehet csak kiírni egy FIA szintű honlapra a _hivatalos_ végeredményt."
Ha már ilyen lenézőre vetted a figurát.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Norbi GO!
-
quby
őstag
válasz sultansmith #6881 üzenetére
Most borzasztóan türtöztetm magam....nem szerték törölt felhasználó lenni.....
Szerintem barátom már akkor néztem a jelentősebb motosporteseményeket amikor a szüleid még nem is beszéltek egymással....
Azt a rohadt kurva... mekkora bűnöm hogy elirtam egy rohadt számot.....nem 2. hanem első...
Ha értenél a motorsporthoz, a nem hivatalos végeredményt is kiirják minden normális sorozat hivalaos oldalára...gyakorláatilag az utolsó befutó után pár perccel...(f1, motogp, stb)Mi az hogy befejeznéd? Egyetlen hsz-t irtam ma...."...mellé még nyomod fullba..."
Ezt a hangot kikérem magamnak....nem szolgáltam rá.....Ha ilyen labilis idegzetű vagy, ne járj ilyen para helyekre mint fórum. Nem venném a szivemre ha idegösszeomlást kapnál egy mérgesebb véleménynyilvánitástól.
Mellesleg ha azt állitod hogy a wtcc hivatalos oldala jó....hááát....az igényszinted......
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Frenky89
addikt
Asszem most egyetértek Martin Haven-nel - totál logikátlanok a versenybírák.
Az a bizonyos bal sors...
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Bazdmeg ezt már nem hiszem el, ráadásul 2 helyszinből kétszer van már valami a kerékkel..
[ Szerkesztve ]
-
dudikpal
senior tag
EZnemigaz, kitörik a kerék?!?!?!?!
-
Motion_Blur
félisten
Ez a hétvége így lett kerek...
Ép autóval gyalulás lett volna...
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Romhalmaz Honda.
Norbit hasznaljak "beta" alkatreszek tesztelojenek?
Furcsa dolgok tortentek mindket versenyen.
Norbi koruli remalmot leszámítva a versenyek jok voltak, bejott a szokasos, hogy a Hungaroringre eso kell
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
Nem tudom elhinni ami történt... Nem értem...
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
hobizoli
nagyúr
retek hugy szarhalom egy rom ez a hongda baszki
több drón kell ;P
-
guftabi96
addikt
Hihetetlen, hogy egyetlen hétvége (ráadásul hazai) alatt minden összejön...
#KeepFightingMichael
-
pit stop
addikt
válasz dudikpal #6889 üzenetére
Szujó ezektől fényévekkel jobb.
(#6884) Motion_Blur: +1. Veled értek egyet.
Nagy a nyomás, és első teljes versenyhétvége, de ha tényleg akkora tehetség, akkor az első pillanattól bizonyítani kell. Rajtnál oké, hogy biztonságra kell törekedni, de csak ki nem szállt, hogy elengedjen mindenkit maga mellett. Pont Norbi volt az, aki meg tudta mutatni, hogy versenyszellem mellett azért lehet vigyázni is a kocsira.[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest