Új hozzászólás Aktív témák

• quby

őstag

válasz sultansmith #6881 üzenetére

Most borzasztóan türtöztetm magam....nem szerték törölt felhasználó lenni.....

Szerintem barátom már akkor néztem a jelentősebb motosporteseményeket amikor a szüleid még nem is beszéltek egymással....

Azt a rohadt kurva... mekkora bűnöm hogy elirtam egy rohadt számot.....nem 2. hanem első...
    Ha értenél a motorsporthoz, a nem hivatalos végeredményt is kiirják minden normális sorozat hivalaos oldalára...gyakorláatilag az utolsó befutó után pár perccel...(f1, motogp, stb)

Mi az hogy befejeznéd? Egyetlen hsz-t irtam ma...."...mellé még nyomod fullba..."

Ezt a hangot kikérem magamnak....nem szolgáltam rá.....Ha ilyen labilis idegzetű vagy, ne járj ilyen para helyekre mint fórum. Nem venném a szivemre ha idegösszeomlást kapnál egy mérgesebb véleménynyilvánitástól.

Mellesleg ha azt állitod hogy a wtcc hivatalos oldala jó....hááát....az igényszinted......

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Új hozzászólás Aktív témák