Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Valaki próbálta már tesztelni,hogy egy ideig normál egy ideig meg akkumulátor kímélő módban használta a telefont és jelentett e tényleges energia megtakarítást ergo akkumulátor kímélő módba tényleg tovább bírta e a telefon?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
bepe79
addikt
válasz
janakbacsi #2999 üzenetére
Nekem a hyperos-el sincs egy röccsenés se és betonstabil. Tul képp a hyperos egy újabb miui csak a neve más.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janakbacsi #2999 üzenetére
Nincs azzal semmi baj. Teljesen fluid a rendszer. Én csak azt nem értem miért rimánkodnak az új Update miatt
. Mintha valami megváltó lenne vagy nem tudom.
Sok hasznát nem látni , sőt inkább jól működő funkciókat vesznek ki és tesznek helyette bele sok használhatatlan vackot. -
janakbacsi
őstag
nem tudom, hogy miért ragaszkodnak sokan a hyper os-hez. én anno két hét használat után gyorsan visszaraktam a miui-t rá. azóta is azzal használom, sokkal gördülékenyebb vele a telefon.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
-
TheHornet
csendes tag
Nos igen, a decemberre ígérték, most meg már lassan január vége van... Ezek szerint nem nálam van a hiba...
Én is ezeket a fórumokat nézegettem, de semmi konkrétumot nem találok köztük...
Ezek szerint marad a várakozás.... -
TheHornet
csendes tag
Sziasztok!
Keresgélek a fórumokban, de nem találok erről semmit....Telefonom: Poco F5
Rendelésem ideje és helye: 2024. januárja, Gshopper
Jelenlegi operációs rendszerem: Xiaomi HyperOS 1.0.14.0.UMRMIXM (2024. novemberi security patch)Fiamnak Redmi Note 12-je van, feleségemben Poco M6 Pro-ja: mindketten már megkapták a HyperOS 2-t.
Szerintetek én mikor kapom meg a HyperOS 2 frissítést?
Az nyugtat csak, hogy a csoportban még nem sokan kaphatták meg ezt a frissítést, mert akkor tele lenne a csoport ezzel....
Van egy hivatalos honlap, ahol esetleg utána tudok nézni, hogy mikor kapom meg a frissítést?Köszönöm előre a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz
markymango #2990 üzenetére
Linkelve jobb lett volna...
-
nfsu17
veterán
válasz
markymango #2990 üzenetére
Papíron a HyOS2 lett volna az utolsó.
Persze nem baj, ha pozitív (?) irányba később módosít a gyártó.Viszont nem unják még a gyártók ezeket a hangzatos, semmitérő lőzungokat?
Ez a nagy frissítés jobb teljesítményt, átdolgozott felületet és új funkciókat hoz, amelyek átformálják a felhasználói élményt.
Aha..mondjuk igaz is.
Ilyenkor szoktak jönni a kérdések, hogy:"eddig ez nem itt volt, most ez hol van?"
"miért mutatja így meg úgy?" "előző verzión nem így volt"
" hol van az a beállítás, ami...?" > "nincs > kivették"
"nektek is gyorsabban merül az update óta?"exDigi
-
markymango
tag
Még a 2 sem jött,, de új hír: https://helloxiaomi.hu/xiaomi-hyperos-3-jogosult-eszkozok-listaja/
[ Szerkesztve ]
-
válasz
mihione #2985 üzenetére
Nem köszi, se a banki programom, se a Google Wallet, se a céges email/kollab appok nem szeretik a nyitott BL-t meg a főzött romokat, szóval én maradok a gyárinál
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
mihione
őstag
En mar nem vagyok egy power user de annyira megszoktam a stock droidot hogy a hyperos felulete nagyon tavol all tolem.Fokent ezert nem hasznalok gyari romot.
Itt a topikja le van irva hogyan telepitsd (fastboot modot javaslom,gyors es biztonsagos) [link][ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
ginola
addikt
Aki használ a custom romot mit ajánlana teljesen átlagos felhasználásra?
-
doongoo
addikt
új frissítésérkezett globalra: 1.0.12.0.UMRMIXM
csak 24 MB, csak egy novemberi security patch -
yanna
addikt
válasz
DroiDMester #2973 üzenetére
Tájékoztatlak, hogy nem 1 pittyre van állítva, és kb. 4/5 a hangerő.
-
-
PpenoO
őstag
Másnál global verziós modellel nem halkult a bluetooth audió az utolsó update után? Hiába állítom US vagy más országra a régiót, ugyanolyan halk marad reboot után is.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz
DroiDMester #2966 üzenetére
Most az Euz romot úgy érted nem globalt?Mert akkor hülyeséget mondasz a global romban is benne van ugyan ez.
-
yanna
addikt
válasz
Ez a kép honnan van? Mert pontosan így van beállítva nálam is, mégsem működik. Miui 14-en tökéletes volt másik telón.
-
ginola
addikt
válasz
Ez a beállítás pontosan mit csinál?
Volt egy nem fogadott hívás nem vettem fel.
Utána pittyeg azonnal, hogy volt nem fogod hívásom? -
-
mpierre
veterán
Sz'tem HyperOS fícsör, hogy jelez ugyan, de csak egyszer, azt hanggal és képernyő villanással közvetlen a hívás után és utána marad az értesítési sávon a kis ikon.
A korábbi miui-k csiporogtak arra még emlékszem. Falnak is mentem tőle. De hát igen, ki mit vár el OS-től.[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
yanna
addikt
Hócipő tele effekt... Nem fogadott hívásokkal kapcsolatban mi a fenét kellene beállítani, hogy figyelmeztessen hanggal? Minden ugyan úgy van beállítva mint az előző telómon ahol jól működött, ez a genyó meg csendben kussol.
-
ginola
addikt
Klónoztam a Vibert, de vár milyen hangot állítok be egyszerűen nem ad hangot a klónozott változat. Erre van valami gyógyír esetleg használja a más is így a vibert?
-
bepe79
addikt
válasz
lacentos #2960 üzenetére
Próbáld meg francia régión, volt olyan, hogy a többin nekem sem akarta megtalálni valamiért.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Pityu.
nagyúr
válasz
lacentos #2945 üzenetére
Tudom nem teljesen mostani hozzászólás de ilyen nekem is van bár mintha mostanában ritkábban lenne én sem értem mi akar ez lenni.Viszont most,hogy itt olvasgattam értesültem róla,hogy van egy 1.0.10.0 frissítés global romra be is mentem a beállításokba és rögtön jelezte,hogy telepíthető de fura értesítést meg nem is küldött róla.
-
-
Műszakis
tag
Sziasztok , van olyan akinek a google navigció nem ad hangot? Minden engedélyezve ujrainditva .
-
mpierre
veterán
Érdekes 1.0.8.0-ról kapásból 1.0.13.0-ra frissít a telefon. Ami közte volt... Sebaj.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
lacentos
tag
Nekem 14.0.8.0(TMRMIXM) Global Android bizt.frissítés 2023.11.01. Azóta semmi sem érkezett.
Most pedig elkezdte az ujjlenyomat érzékelő a minden második érintésre a feloldást vagy arra sem. -
doongoo
addikt
Globalra is érkezett frissítés ma:
1.0.10.0 UMRMIXM, októberi biztonsági patch[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Nekem is ma dobta fel:
-
pingwin92
aktív tag
-
nimfas
addikt
Ezt hogy lehet kideríteni hogy mi zabálja az akksit?
-
doongoo
addikt
új frissítés érkezett 1.0.9.0.UMRMIXM
komoly 16 MB, csak szeptemberi security patch -
pcnet
addikt
Igen, erre én is gondoltam, köszi a megerősítést. Valamint régebben talán Mi Band 1-2 kórnyékéről van valami olyasmi emlékem, ha a BT be volt kapcsolva, akkor a 2.4. GHz-es wifin vissza esett a sebesség vagy valami hasonló. A BT is 2.4 GHz-en működik és valami ütközés volt. Ezért 5GHz-es wifire csatlakozok, de ez sem oldotta meg a problémát. Az órát nem szívesen csatlakoztatom le, mert ha leesik a cukrom, az app az órára is küld értesítést ami pl autóvezetés közben jól jön, mikor a telefon elnémítva a táskámban pihen. De egy próba erejéig lecsatlakoztatom.
Köszi!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Faby
senior tag
-
pcnet
addikt
Az a baj, F5 nagyon ritka telefon. A kompatibilitási listán is iPhone-ok és Samsungok vannak.
Megvettem az S23-at 165e ft-ért (és nemhogy nem szerettem meg, kifejezetten unszimpatikus) és úgy kezdték a diabetológián, hogy a rendszerfrissítéseket kapcsoljam ki! Köszi, ha ezt tudom, akkor valami belépő telefont veszek. Minek vegyek akár pár éves flagshipet ha a rendszerfrissítések kikapcsolásával kell kezdeni?
-
pcnet
addikt
Sajnos nincs.
A szenzor 5 percenként mér és épp az a lényege, hogy azonnal lásd ha új adat van. Ebből nekem az következik, hogy folyamatosan frissül amit az app új adatot kap a szenzortól.
BT kapcsolat ügyben pedig csak ennyit látok (aktív kapcsolat mellett).
-
pcnet
addikt
Sajnos így sem jó.
Egy darabig frissülnek az adatok a widgeten, aztán azt veszem észre, 20 perces a legfrissebb adat. Az appot elindítva sem frissül. BT ki majd be kapcsolás oldja csak meg a problémát. Valamiért elveszhet a kapcsolat a telefon és a szenzor közt. Erre esetleg valami tipp?
-
pcnet
addikt
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors segítséget! Szuperek vagytok! 🙏
CareSens Air az app egyébként, az akkukimélőt megtaláltam tegnap, az automatikus indítást és a lakatot megcsináltam most. Meglátjuk!
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer mindenkinek!
-
Faby
senior tag
MIUI kanosszajárást csináld meg.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
nfsu17
veterán
Van valami app akkor ehhez a cucchoz, nem?
Annak az akkubeállításaiban tedd "nincs korlátozásra" az akkut.
A MIUI (vagy újabban nem tom mi a neve) akkukímélő beállítás az alap, az már nem jó, ki fogja lőni, ha úgy érzi a rendszer. És ezek szerint ki is lövi.Még az automatikus indítást is megadnám az appnak.
Azt hiszem a beállítások menüben fent a keresőben elkezded írni, hogy "automatikus indítás" és fel fog jönni a menü.Meg le is lakatolnám.
Ez a menü úgy jön elő, hogy alul a 3 gomb közül a "négyzetet" megnyomod, akkor bejön a memória menü...vagy mineve. Hosszan nyomod ezt az appot (amit használsz) és akkor ott lesz egy lakat...és lezárod.
exDigi
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap kaptam CGMS szenzort és bár vettem egy Galaxy S23-at, (mert az F5 nem volt a kompatibilitási listán), tegnap mégis megkértem a diabetológián az asszisztenst, hogy tegyünk egy próbát az F5-el, mert a Galaxy nagyon nem jött be. Mondta, hogy lutri, a szenzort egyszer lehet párosítani, ha a telefonom nem találja meg, akkor a szenzor kuka. Vállaltam a kockázatot és sikerrel jártunk. Most olyan gondom van, hogy a szenzor alkalmazását vagy altatja a telefon van nem engedi háttérben szinkronizálni, vagy nem tudom. Bocsi, nem vagyok nagy MIUI vagy HyperOS guru, így nem is tudom mit vagy hol kellene keresnem. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
A jelenség: Ha be van kapcsolva a kijelző, akkor a widget frissül. 5-10 percenként jön új adat. 5 percenként mér a szenzor, de ha 10 perces adatot látok, még nem probléma. Viszont fizikai aktivitás közben nagyon fontos lenne, hogy friss adatokat kapjak, lássam, hogy alakul a cukrom. Ha kikapcsolt kijelzővel sétálok pl, akkor van, hogy 20-30 percig nem frissül a widget. Kijelző feloldás után vagy frissül, vagy nem. Ilyenkor meg kell nyitnom az alkalmazást és van mikor fél perc van mikor több perc mire megjelennek a friss adatok. De olyan is van, hogy ki kell kapcsolnom a BT-t, majd vissza, ilyenkor írja is az app, hogy a szenzor csatlakozott és pár másodperccel később meg is jelennek az adatok. Az app szerint a szenzor és a telefon össze van kapcsolva. BT beállításoknál csak "mentve" a státusza a szenzornak és hiába nyomok rá, nem is kapcsplódik. Csak leválasztani tudnám ami ugye nem opció, mert egy szenzort csak egyszer lehet párosítani. 14 napig él egy szenzor, tehát nem lenne túl szerencsés egy nap után leválasztani.
Mit gondoltok, mit és hol kellene beállítanom, hogy folyamatos legyen a szinkron?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
mpierre
veterán
válasz
enginev3.0 #2914 üzenetére
Sz'tem szépen pakolgat fel mindent sorban. Úgy is mondhatni: bolond biztos...
Nem tudja elcseszni a frissítéseket.
-
-
mpierre
veterán
válasz
enginev3.0 #2912 üzenetére
Nem, szépen felpakolja majd magának a teló rendszere alapján. Előbb-utóbb az is be fog futni.
-
Na megjött a 80ezres F5
Most még miui 14 van rajta
Talált egy updatet de ez sem írja a hyperos-t
Kézzel kell frissíteni arra?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bepe79
addikt
Kint az új 1.0.11.0 EU ROM, bár méret alapján sok minden nem változhatott.
-
yanna
addikt
Beírom ide is, hátha típus függő, azzal a kiegészítéssel, hogy amin jól működött az nem az F5 volt, hanem X3 pro.
link -
Moki2
aktív tag
válasz
enginev3.0 #2907 üzenetére
Annyiért teljesen jó vétel
-
-
nfsu17
veterán
válasz
enginev3.0 #2901 üzenetére
Nagyon ajánlott.*
Ugyan én nem használom durva módon (értsd: egész nap tikf*s, játék, gps, zene, videó, vágás, stb.), de 0-24-ben be van kapcsolva, ha kell használom, de a budira nem ezzel megyek.
Viszont agyf*szt kapok a mai ifjúságtól, akik a buszon állva a tömegben, nyomorogva, pörgetik azt a qrva appot, és rihegnek röhögnek közben, mint ha nem tudná 15 perccel később otthon megnézni. Na off vége.*eltekintve attól, hogy tavalyi modell, mert van már utódja
-a sw frissítés majd olyan lesz, amilyen, a következő hyper frissítést azt hiszem még megkapja
-kamera gyári appal inkább használható, mint jó, gcam-al viszont egész jó tud lenniAmúgy hw-esen atom a telefon ennyiért. Gyors, smooth, van jack, jól is szól, kijelző jó, nekem a MIUI is teljesen jó, stabil, nincs akadás, nincs fagyás, hívás jó, akku jó, jobb is mint az utódé.
Csábítana, hogy 78-ért vennék még egyet, aztán tesztelgetném különféle romokkal, de inkább elengedtem és marad ez gyári állapotban.exDigi
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Eső után köpönyeg, de kérdezném esetleg valaki használja e a telefont CareSenseAir CGMS szenzorral? Imádtam a Poco F5-öt, de sajnos nincs a szenzor kompatibilitási listáján és a diabetológia fel sem írta a szenzort, amíg nem viszek nekik egy kompatibilis telefont. Galaxy S23-ra esett a választásom, meg tudtam csípni kedvező áron egy 4 hónapos példányt, de nagyon hiányzik a Poco.
Azért mérges vagyok, hogy diabetológia nem tett legalább egy próbát vele.
-
PpenoO
őstag
-
Köszi
Majd megszokja a tepsi méretet
Egy Samsung A valamit használ, de már vagy 6-8 éves, már olyan régi az Android hogy az MVM next alkalmazás sem megy rajtaUjjlenyomatot nem használ
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
PpenoO
őstag
válasz
enginev3.0 #2901 üzenetére
Pár hete használom, nekem bejön, gyári global MIUI 14el, nem találkoztam buggal még.
Van rá HyperOS frissítés is, azzal nincs tapasztalatom. Ha anyudnak nem kényelmetlen a tepsi méret illetve a power gombos ujjlenyomat olvasó, akkor hajrá, annyiért best buy.Hol annyi a telefon? Vennék még egyet ilyen áron.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok
Ajánlott ez a telefon? Teszt alapján igen, de szoftveresen vannak vele gondok?
78k-ert most elég BB külföldről
Anyumnak lenneA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok