-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
medica
senior tag
válasz feri1014 #13849 üzenetére
21:07-kor ütött be az apokalipszis. Akkora a pánik, hogy az isitdownrightnow.com downrightnow.com is lehalt a sok lekérdezéskor, de a Down Detector is kilengett.
21:10-kor egy pillanatra mintha visszatért volna, de még mindig haldoklik a világ legnépszerűbb közössédi oldala.
[link]
Twitteren még semmit sem írtak.
Nyomás konzervekért...mind meghalunk...[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
veterán
Világvége van
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kpal
nagyúr
Nálam sincs , már egy levél xanax itt van az asztalon
-
Mosmilessz mindmeghalunk!
-
medica
senior tag
válasz feri1014 #13853 üzenetére
Tíz napon belül harmadszor omlott össze a Facebook. Legutóbb múlt csütörtökön, azelőtt szeptember 17-én állt le jó néhány perce a Facebook. Érdekesség, hogy az oldal mindannyiszor este kilenc és tíz óra között vált elérhetetlenné. A Facebook működtetői egyik üzemzavarra sem adtak mindeddig magyarázatot. Szaddám ledobta a zatomot!
A Cosmo szerint bejött a Vérhold-jóslat és eljött a világvége [link]
Akárcsak múlt héten, most is a chatüzeneteknél volt észlelhető először a probléma, majd utána már egyáltalán nem töltött be az oldal, és az összes weboldalról eltűnt a lájkgomb.[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
acsati
aktív tag
Egyből felpezsdült a topik! Ti mit csináltok? Ti is a barátok köztöt nézitek?
[ Szerkesztve ]
-
-
wetsom
tag
Lassan 40 perce áll, ez azért már durva egy facebook-nál.
Hupsz, egy pillanatra bejött, de az f5 nem használt neki.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Pont most "barátkoztam" össze egy lánnyal és nem megy ez a ... a számát meg még nem kértem el
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hNp88
aktív tag
válasz enginev3.0 #13863 üzenetére
ezt a fostalicskát... MSN gyere vissza
legutóbb még legalább a messenger ment, mostmár még csak az se
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
{Zodiac}
senior tag
ez most vagy a dzsihád, vagy az anonymous, vagy egy bálna gabalyodott a kábelbe... más nem lehet
Öntörvényű Sünmalac
-
csababarca
őstag
Pedig Mark azt mondta, ha egyszer leállnak akkor vége az emberek bizalmának...ha igaz a film alapján és valóban mondott ilyet
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
wetsom
tag
Lehet csak átállnak IWIW-re.
-
-
30z.Samu
félisten
A hsz-eken jót nevettem! Sűrűbben is leállhatna... Egyébként először nálam kerestem a hibát..net, iPad, stb. Aztàn ràjöttem, hogy minden más meg rendesen.
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz enginev3.0 #13863 üzenetére
Tudom mit érzel De én már tanultam a hibádból
-
Motion_Blur
félisten
Hogy tudom beállítani hogy amikor pörgetem a hírfolyamot, ne kezdje el magától lejátszani a videókat? Ezt eddig nem csinálta, most vettem észre.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Silverr
aktív tag
válasz Motion_Blur #13874 üzenetére
Olvass visszáb kicsit, párszor már le lett irva.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Motion_Blur #13874 üzenetére
-
tepenzed
őstag
válasz krizmo_ #13876 üzenetére
egyébként kiváncsi vagyok, kinek a nagy ötlete volt ez a funkció, mert hogy az ég világon semmi értelme csak,hogy az ember szívbajt kapjon meg olyan videókat is lejátszon ami abszolút nem érdekli
Bezzeg a dislikeot nem bírták berakni, pedig egyes emberekre igen csak ráférne a negatív visszajelzés
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz tepenzed #13878 üzenetére
Ez az egyik, a másik, hogy az Appban is elindultak, hiába csak mobilnetem volt épp. Aztán feldobta a lehetőséget, hogy ki lehet kapcsolni. Kikapcsoltam. Erre ugyanúgy elindult. Aztán végig kellett zongorázni az egész app-ot, hogy még egyszer kikapcsoljam.
Imádom az ilyen ötleteket. Mint anno arra volt eszük, hogy a Windowsos messengert kiiktassák.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
tknof1871
őstag
Üdv! Hangüzenetet kaptam chat-en. Hogyan tudom letölteni HDD-re?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Casanova*
veterán
srácok! sokszor nem tölti be a videót,képeket lassan tölti be. erre van valami orvosság?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Bjørgersson
félisten
Létezik szerintetek, hogy tegnap este egy üzenetet véletlenül háromszor elküldtem ~2mp alatt valakinek, s azok ott is vannak nálam az elküldött üzenetek között, az illető viszont nem kapta meg őket?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DrojDtroll
veterán
Mi a retek a facebook-on ez az automatikus videólejátszás dolog.
Kezdek szívinfarktust kapni
-
Bjørgersson
félisten
válasz DrojDtroll #13887 üzenetére
[link], ennyi lett volna.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DrojDtroll
veterán
válasz Bjørgersson #13888 üzenetére
Köszönöm.
Most miért tették ezt alapértelmezésnek bele? Eddig nem csinált nekem ilyet a face, ezért gondolom most jött be.
-
Bjørgersson
félisten
válasz DrojDtroll #13889 üzenetére
Passzolom, én pl. tegnap kaptam róla értesítést, hogy mostantól ez az alapértelmezett, de kikapcsolhatom, ha szeretném.
-
DrojDtroll
veterán
válasz Bjørgersson #13890 üzenetére
Nekem nem jött semmilyen értesítés
Köszi.
-
rlazol
veterán
sziasztok!
ma első dolgom volt kikapcsolni az automatikus videolejátszát.
Pár óráva később azt veszem észre, h számomra indifferens dolgokról kapok értesítést. XY megosztotta AB bejegyzését. RZ megosztott egy új fényképet.
meg ilyenek. Különböző listákon, és még csak nem is közelinek jelölt emberek, ez is valami új feature? marha zavaró, hol lehet kikapcsolni?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz rlazol #13895 üzenetére
Sajnos már nagyon sok ilyen jellegű beállítást kigyomláltak. Ezek tudod csak beállítani.
Illetve, ha nagyon bosszantó számodra egy személy akkor le tudod tiltani.Szerk.:
Amúgy, most nem igazán akar működi a facebook, még csak addig sem jutottam el, hogy ezeket a beállításokat megnézzem, mert nem hozza be...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez nem új, hanem egy régóta fennálló, vissza-visszatérő hiba: facebook-on pl. rákeresek valakire (de most pl a beállításokra klikkelve is ezt csinálta)), rákattintok a bal egérgombbal, erre a főoldal jön be. Ezt egymás után akár nagyon sokszor is eljátssza, de általában nem szoktam vele sokáig szórakozni, kattintok a görgővel, így új lapon megnyílik normálisan, csak érthetetlen ez a hibajelenség.
-
aelod
veterán
Azt, hogyan tudom beállítani, hogy ha ismerőse leszek x-nek akkor az ne jelenjen meg y (már ismerősöm) idővonalán mint esemény?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Edi77
őstag
Nálam már megint sz@r az oldal web-en. Nem tölti be a jobb oldali részt és nem tudom olvasni az üzeneteket sem, nem jeleníti meg. F5 is volt.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest