- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz Motion_Blur #19855 üzenetére
Miért ne lehetne sehogy? Át kell írni a DNS-t ahogy eggyel feljebb is javasolták és voilá. Nekem is megy így simán. Vagy lehet várni az UPC-re is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #15841 üzenetére
nekem praktikus én elvagyok vele,,,, sok hozzáférése van, de a facebookot tartom olyan nagy cégnek, hogy ne akarja magát leégetni azzal, hogy az app, telefonálgat sms-elhet satöbbi.
krizmo_köszi.
Egyébként ilyesmi helyen való regisztráláskor szerinted ki az aki elolvassa a szabályzatot.... szerintem kb 10-ből 1 ember.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Motion_Blur #15773 üzenetére
Minden képet 2mpixelre butít, és mikor letoltod üzenetből vagy fb - ről akkor van hogy nagyon miniatűrben tölti le, azt nem tudom pontosan miért
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Criminal017
őstag
válasz Motion_Blur #15472 üzenetére
"homár-kompatibilis"
Igen, ez a jó szó rá. Az előbb feldobta, hogy nem-e akarom ezeket az emojikat átállítani négerre. Miért akarnám? -
krizmo_
Topikgazda
válasz Motion_Blur #13874 üzenetére
-
Silverr
aktív tag
válasz Motion_Blur #13874 üzenetére
Olvass visszáb kicsit, párszor már le lett irva.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Motion_Blur #8074 üzenetére
Pontosíts kérlek.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
qdak
addikt
válasz Motion_Blur #6102 üzenetére
tom h nm szolgaltato fuggo, csak idegesito, h par honapja nincs normallis terero melohejen, gyortol 15 km re, van h 1 perc alatt 2x szakad meg a terero :@
nekem most is megy face!ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Puma K
nagyúr
válasz Motion_Blur #4257 üzenetére
Nagyon durva ez a nyomon követés. Múltkor egy csajjal írogattunk egymásnak percekig és közben ő utazott és láttam a pontokat ahol járt... nagyon meredek
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Motion_Blur #4257 üzenetére
littlelion21: Letiltani csak akkor tudod az adott játékot ha meghívtak már rá vagy üzenőfalról tiltod. Meghíváskor tudod tiltani a meghívó személyt is.(Tiltáskor nem tud többjáték felkérést küldeni neked.) Ezt a kezdőlap és bal oldalon az alkalmazások opciónál találod.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Motion_Blur #4095 üzenetére
Erre nincs lehetőség. Arra igen, hogy üzenőfaladra ne írhasson senki de a képhez hozzá tudnak szólni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #4095 üzenetére
Ilyen nehezet kérdeztem? Vagy a nagy fészbúk ilyenre sem lenne képes?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
aram01
nagyúr
válasz Motion_Blur #2130 üzenetére
egyszer én is jártam már így,új jelszót kellett csinálnom
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Windows 10
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest