Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mikor jelszót cseréltem (gépen!) ki írta lehetőségként (1 kis körítő szöveggel persze) , hogy ha megnyomom a gombot kiléptet minden eszközről, és valóban mikor telón érezte a cset a netet (ugye külön van nekem csak a cset v an) már szólt is, hogy írjam be a jelszót tömören : amikor jelszót cserélsz felkínálja.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Ha valakit ilt,az nem tud téged ugyanúgy leskelődni elvileg,láthatatlanok vagytok egymás számára.Ez mondjuk egy csoportban vicces lehet,mert írhattok mindketten,és nem látjátok az egymás tevékenységét,a Te esetedben egy külső szemlélő lát mindkettőtöket Igazából itt jön a képbe a csoportadmin,akinek a dolga megakadályozni a vitás helyzetet.
Olyan pedig nincs,hogy valakit tiltasz,de attól lesegeted.Te ugyanúgy nem látod többet azt,akit Te nem akartál többet.Jó poén is lenne...
Sajna kivétel a csoport dolog,de hát nem lehet jobban megoldani.Alapesetben működik is a dolog,hogy "elengeditek" egymást.Legtisztább,ha kibékültök,és mindenki törli,esetleg admin segítséggel a megorrolós sztori dolgait,akkor idegeneket sem fog zavarni.
Leveszitek a tiltást egymásról,és megbeszélitek privátban,vagy egyeztettek egy boxmeccset :-)Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
törölt tag
Pont ilyesmit kérdeztem én is pár napja! Aki régebben letiltott, benne van a cset arhívumomba, ugye néha néztem nem e esetleg meg gondolta magát és feloldott, pár napja meglepődve láttam, hogy a csetjére elvileg tudok írni, de a lapját nem engedi megnézni a rendszer.
Ez egyébként tényleg érdekes,,,,,
[ Szerkesztve ]
-
-
Mici80
tag
A fotókat úgy tudod beállítani, hogy vagy megnyitod azokat amelyeket le szeretnél tiltani az illetéktelenek elöl és a neved mellett van egy emberfejes kis lenyitható ikon, ott lehet beállítani a láthatóságot.
Csat te, Ismerősök, Ism. ismerősei (valószínű erre van állítva), Nyilvános vagy egyedi.Illetve albumoknál az album beállításánál is meg tudod változtatni és akkor az összes albumban lévő képre az a beállítás az érvényes.
A borítókép nyilvános azt sehogy se lehet úgy beállítani, hogy csak te lásd!
Tevékenységek, stb dolgok pedig a fejléc menüben szinten van egy ikon, ami egy fogaskerék ott tudod módosítani ezeket a dolgokat.
üdv.Mici
---
-
krizmo_
Topikgazda
Sikerült visszavarázsolni a sávot....nálam az elejétől, mióta megjelent a ticker(percőr-percre) nem mutatja végig a dolgokat, nem tudom sokszor visszamenőleg megnézni, mert ahogy mennék lefele megáll és csak teker....
Szóval van vele gond rendesen.... ráadásul akár mit állítok be, a legtöbb hírt oda teszi.... -
gezatata
aktív tag
köszönöm válaszod, de valahogy nem lehetne megoldani, hogy erről értesítsen e-mailben vagy SMS ben
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
veterán
-
erikke17
őstag
Az érdekes egy jelenség akkor, csipkedhetné magát hogy működjön mert fontos lenne -.-
Beszéltem veld pár szót, elköszöntem tőle utána meg megszűnt létezni a profilja. Még most sem tudok rámenni, azért köszi a tájékoztatást||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
veterán
Működik, de hitetetlenül lassú.
szpakicsavo: Itt, az "Aktív bejelentkezések"-nél szüntesd meg az összeset, és úgy próbáld ki a chat-et.
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
-
KAMELOT
titán
skype-nak mi köze a f..szbúkhoz??? Nem jó semmire sem a face....csak elcseszte az emberi kapcsolatokat. Emberek inkább otthon ülnek növelik a dopamin szintjüket azzal hogy lájkolgatják egymás képei ,linkeit.
Az helyett inkább kimennének társalogni személyesen találkoznának megtárgyalnák dolgaikat.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
bAtt001
addikt
azt ki lehet kapcsolni, ahova írod a kommentet közvetlenül alatta vagy egy kis kocka ami be van pipálva, na akkor kitolja a faladra hogy oda kommenteltél. ha azt a pipát kiveszed akkor senki sem fog tudni róla 9gag-en így működik legalábbis, nem tudom melyik oldalról van szó.
-
Mr. Elliot
senior tag
tessék újdonság: Több mint 60 új Facebook-alkalmazást jelentettek be
-
MODERÁTOR
jó lett volna a barlangokban maradni, és azt a fránya tüzet is ki "találta fel"?
Mivel 1001 kislányt hajtasz fb-n, ezért gondolom eddig sem osztottál meg semmit, ami nem tartozik mindre, a timeline ezen mit változtat Aki a kereket kitalálta, azt is kerékbe kéne törni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest