Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
savafan71
csendes tag
Sziasztok!
Hátha tapasztaltabbak tudnak segíteni. Facebook élő közvetítéskor az Xperia Z2-esnél az első kamerát használja és nem találtam olyan lehetőséget, ahol átkapcsolhatom a jobb minőségű, hátsó kamerára. Az első sokkal rosszabb minőség és nem is látom mit mutatnék Köszi előre is!
-
moma
őstag
válasz krizmo_ #15697 üzenetére
Azért mert beszélgetek ott olyasmiről, amit nem akarom, hogy a rendes identitásomhoz legyen egyszerűen kapcsolható. Meg eleve nem tetszik ez, hogy rám akarják kényszeríteni.
Sajnálom az accountot kicsit. De akkor ezentúl figyelek rá, hogy tényleg csak arra használjam, majd az újat, amire feltétlen muszáj. Semmi személyes.
Szerinted miért lehetett ez amúgy? Kell ehhez valaki, aki panaszt emel? (nekem rengeteg ismerősöm nem használja a rendes nevét, privacy okokból, meg mert alapvetően nem szimpatizál az oldallal)
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
krizmo_
Topikgazda
Próbálkozhatsz azzal, hogy Kiss Gézát adsz meg, csak ha azonosítani akarnak, akkor elveszíted a fiókod.
Miért félsz ennyire a saját neved használni, hiszen ez csak egy közösségi oldal?"Az általad használt névnek annak a névnek kell lennie, amelyen ismerőseid szólítanak a hétköznapi életben, és amely az általunk elfogadott típusú személyazonosító okmányokon is szerepelne."
"A Facebook egy olyan közösség, ahol az emberek a valódi személyazonosságukat használják. "
-
moma
őstag
válasz krizmo_ #15695 üzenetére
A sajátot nem akarom használni semmikép. Akkor annyi ennek az accountnak reálisan? Semmilyen stratégia nincs, hogy megtarthassam? Amúgy volt ott valami leírás arról, hogy milyen nevet kell használni és azt írja, hogy azt amiről a barátaim ismernek, nem azt, hogy a valódit, szóval fura.
-
moma
őstag
Sziasztok. A facebook, nem enged be, mert azt mondja nem a rendes nevem és változtassam meg. Most ezek után pláne nem akarom a rendeset használni. Mi ilyenkor a megoldás? Írjak nekik, hogy ezen a néven ismernek? Vagy adjak meg egy random igazinak tűnő nevet? Jó lenne tudni előre mi ilyenkor a teendő, mert attól tartok, ha neki állok kísérletezgetni az lehet még rosszabbat tesz...
Ja és ez miért történik amúgy, valaki felnyomott? Vagy van erre emberük (ezt azért nem hiszem, mert sokan használják nem rendes névvel)?
-
veterán
-
milestone
tag
Köszönöm.
Arra gondolsz, hogy a rendszer automatikusan archiválta vagy netán a másik fél (manuálisan)?
Egyébként nincs az archív üzeneteknél.Arra vagyok kíváncsi, hogy a másik fél (nőügy) csinált valamit vagy nem.
15689 - silver star: köszi, nem, nincs ott, de az oldaláról kiindulva az üzenet gombra kattintva viszont megjelennek.
ja, és még csak annyi, hogy jóval korábbi (másokkal folytatott) beszélgetések viszont ott vannak a listában.
[ Szerkesztve ]
-
milestone
tag
Egy rövid kérdésem lenne: mit jelent, ha az üzenetek listájából eltűnt egy személlyel való csevegés (a mobilos FB Lite appban és PC-n böngészőből egyaránt)?
Ha az illető oldaláról kattintok az Üzenet gombra, akkor előugrik a korábbi (teljes) üzenet-folyam.
Adatlapját, képeit, stb. látom.Más személyekkel folytatott beszélgetések változatlanul láthatók (és elérhetők) az üzenetlistában
[ Szerkesztve ]
-
balbekk12
tag
Tegnap mobilon láttam ezt az értesítést a profilomban:
Tegnap óta sem laptopról, sem asztali gépről nem tudok bejelentkezni és ezt írja ki:
A telefonon működik, meg tudok nézni a hírfolyamot stb...
De pl olyan játékkal amivel össze van szinkronizálva a facebook profil,az nem megy a telefonon!Miért van és hogyan lehet megoldani?
-
Bjørgersson
félisten
Fostos mobil weboldalrol sehogy nem lehet atvaltani az asztalira?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Nel
csendes tag
Sziasztok!
Megjelöltek pár fényképen facebook-on, de a fényképeim között a "fényképek rólad" albumba nem rakja bele őket, csak az idővonalamon jelennek meg. Hogy tudom beállítani, hogy berakja az albumba? -
forras2
őstag
Szevasztok!
Mindegy, hogy milyen böngészőből jelentkezek be, a képeket nem tudom megnyitni facebook-on... Mindegy, hogy az saját kép, vagy ismerősé, nem tudom megnyitni. Alkalmazásokat igen, videókat igen, linkeket igen, de a képeket nem. Illetve a képek alatti hozzászólásokat sem látom.
Beállítást átböngésztem, de semmi ide vonatkozó dolgot nem találtam. Esetleg nincs ötletetek, hogy mi lehet a gond? -
törölt tag
A multkor volt egy kerdesem egy letrehozott profillal kapcsolatban, ami telefonos verifikalas hianyaban nem lett megerositve. Egy masik ismerosom hasonlo kerdessel zaklatott, de elhataroztam, hogy facebook ugyben utoljara fogok kerdezni a forumon. Letrehoztak egy fiokot egy meglevo melle, e-mail-ben kapott linken meg lett erositve a profil, az illeto elmondasa szerint be tudott lepni az uj profiljara, latta az uzenofalat, ismerosoket is tudott keresni, tehat a profilt teljes ertekuen elt. Kesobb mar nem tudott belepni, mert telefonos verifikalas fuggvenyeben tud csak tovabb lepni. Ezt azonban nem tudja megtenni, mert az a telefonszam egy masik profilhoz tartozik (vagy tartozott?). Nem hiszem el, hogy ez a rendszer ennyire hulladek lenne.
-
zsof Nokia
aktív tag
-
guftabi96
addikt
válasz Bjørgersson #15669 üzenetére
Igen, nekem is csak ez jutott eszembe, csak bíztam benne, hogy van más megoldás is. Na mindegy, akkor marad ez.
#KeepFightingMichael
-
Gyick
őstag
válasz Bjørgersson #15672 üzenetére
Erre igen,köszi.Ez mióta van itt?
-
Gyick
őstag
üdv!
Hova tünt megint a bövített kereső?Vagy csak én nem találom? Ahol lehetet Hely/tanulmány/munkahely-re szürni ha kerestél vkit a keresőben...
-
törölt tag
Sziasztok, a facebook játékterem letöltős bigyóját, ha letöltöm bármeik játékkal játszhatok amivel a böngészőben is? Érdemes leszedni? Ahogy látom már nem béta.
-
Bjørgersson
félisten
válasz guftabi96 #15668 üzenetére
Keress egy régebbi verziójú telepítőt, nekem is csak úgy sikerült.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
A messenger appot vissza lehet állítani valahogy, hogy olyan legyen, mint régen?
#KeepFightingMichael
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz enginev3.0 #15662 üzenetére
1x láttam azóta sem. Böngésző beállításokat nézd meg, hátha kilépésnél be van állítva, hogy törölje a sütiket.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Baggio90
csendes tag
Sziasztok!
Facebookon a következő a problémám:
A "Fényképek rólad" lehetőségnél az összes képet hibátlanul betölti amin valaha bejelöltek az évek alatt.
Viszont a "Fényképeim" résznél meg csak a legutóbbi 5-6 képemet adja ki....a többit valamiért nem tölti be egymás alá. Pedig be van állítva hogy ismerősök lássák, stb. A korábi általam feltöltött képek csak az Albumokban való keresgélésből érhetők el.
Hogy lehetne megoldani hogy a "Fényképek rólad" részhez hasonlóan a "Fényképeim" résznél is betöltse az összes képet egybe amiket valaha kitettem?
Köszönöm előre is segítséget! -
makoss
veterán
Üdv!
Ezt hogyan lehetne eltüntetni végleg?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Ha archiválok egy beszélgetést, de az illető újra ír nekem, akkor az az archívban fog megjelenni, vagy új, látható üzenetként?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Damage
senior tag
Beállítok egy profilképet, ami nyilvános. Le tudom tiltani a like-okat és a HSZ-t a képnél? Merre keressem? Előre is köszönöm!
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
krizmo_
Topikgazda
Változás lesz a Facebook üzenőfalán, néhány hete van megbarátkozni a gondolattal
#15650 Remusz911
Nagyon szívesen! -
krizmo_
Topikgazda
válasz Remus389 #15648 üzenetére
Üdv,
Adatvédelmi beállítások és eszközök
A névjegyednél, a fényképeknél és az ismerősöknél állíts át minden láthatósági beállítást ismerősökre.
A közös ismerősöket mindenképpen látni fogják, még akkor is, ha "csak én"-re állítod be.
Az aktuális profil- és borítóképed mindenképpen nyilvános.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Sziasztok, lehet ez nagyon alap, de azt szeretnem megkerdezni, hogyan lehet ugy beallitani, hogy akik nem ismernek azok ne lassanak mast csak az arckepem.
Tehat sem a bejegyzeseimet, sem az fotoalbumjaimat, sem az ismeroseimet!, sem a hatterkepeimet, sem az erdeklodesi koromet(pl konyvek), szoval semmit, csak egy fotot rolam(meg a hatterkepem) azt kesz.
Fontos lenne, koszonom.
-
krizmo_
Topikgazda
-
titán
Sziasztok!
Meg lehet oldani valahogyan azt, hogy a megnyitott videok ne alapbol kopp hangeron induljanak? Erdekes a yt megjegyzi es a hulladek face keptelen ra.
Koszi!
-
HaZsolt
őstag
Letöröltem minden ismerősömet mégis azt jelzi, hogy 5 ismerősöm van. Hogyan lehet ez?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Felmerült pár kérdés, egy ismerősömnél remélem tudtok benne segíteni:
- ha a facebookon vásárolok kiemelést milyen számlát kapok? (ki állítja ki? külföldi vagy magyar?)
- hol tudom megadni, hogy kinek számlázzanak?
- van-e olyan magyar cég aki vásárol nagy tételben facebook kiemelési lehetőségeket és jó áron, magyar számlával tovább értékesíti? (egyáltalán létezik-e ilyen?)Előre is köszönöm a segítséget!
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #15640 üzenetére
Szerintem is múltidő volt, mai első belépésemnél nekem is az orrom alá tolt 2-3 EB-s posztot a magyarokról de aztán láttam, hogy múltidőben van. Első körben, én is néztem, hogy ez mi, mi a baja, aztán láttam, hogy múltidőbe írja.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Hogyan lehet az élő adást adni ha sima felhasználó vagyok?
Vagy ez még mindig csak "hiressegeknek" van?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #15638 üzenetére
Nem részt vett? Ilyet akkor csinál amikor utólag adja meg az illető, hogy részt vett az eseményen.
-
WhiteWalker
nagyúr
Azért a face hírfolyamot nem ártana finomítani , pl most bedob az arcba olyat , hogy XY rész vesz egy eseményen
ami tegnap délután volt fogyatékos... -
Snowy_owl
őstag
Pár csoportot, oldalt követek, de néhány esetén arra döntöttem hogy nem kellenek az értesítések és kikapcsolgattam az oldalakon, aztán jött a hihetetlen dolog, még mindig záporoznk a az értesítések is, meg a bejegyzések is. Hogy van ez?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
llaszlo
veterán
Hello
Volt egy tiltásom két napja amit tegnap fel is oldottak. Már azt sem tudom, hogy miért kaptam. Viszont azóta nem tudok külső linket megosztani vagy üzenetben küldeni. A hibaüzenetből semmi sem derül ki.
Mobilon sem működik. Csak ott angolul jelenik meg a hibaüzenet. De a szöveg ugyanaz. Messengerben sem tudok linkelni.Itt leírtam részletesen.
[link][ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
ma azzal fogadott a kliens androidon hogy gyanús viselkedés miatt inaktíválták a fiókom és hogy változtassak jelszót.
Ki lehet deríteni valahogy hogy mi volt gyanús viselkedés? -
törölt tag
Az oldal nálatok sem töltődik be vagy csak nálam van baj? "A webhely nem elérhető" DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
A Windows hálózati diagnosztika nem tudta azonosítani a problémát.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Siriusb #15631 üzenetére
Ha belépsz az (üzleti)oldalra és rámész a beállításokra majd az oldal szerepköreire, ott hozzá tudsz adni adminisztrátort az oldalhoz. Így a neved alatt lesz az oldal, ha ez megvan elég lesz, ha belépsz a saját profilodba, mert onnan teljes körű hozzáférésed lesz az oldalhoz.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Siriusb #15629 üzenetére
Az üzleti oldal alá nem tudod betenni a személyes profilt. Csak személyes profil alatt működhet egy(vagy több) üzleti oldal.
Azt linkeltem, hogy hogy tudod a személyes profilt átkonvertálni oldallá. De úgy tűnik, nem erről van szó.
Amit üzleti profilként említesz az gyakorlatilag jelenleg személyes profilként van létrehozva?
-
törölt tag
válasz #27441408 #15627 üzenetére
Bocsi lejárt az idő, de most jutott eszembe, hogy megkérdezzem, pl az Angrybirds friends meg az említett vonatos játék is sok böngészőben akad, ha letöltöm ezt a bigyót , akkor előfordulhat, hogy akadás mentes lesz?
És persze adatvédelem szempontból van e komolyabb aggály, hogy feltegyem? köszi ha valaki segít
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdemes letölteni a facebook-nak azt a játék kezelő app-ját? Biztonságos? Esetleg jobban tudok játszani, vagy mire való? köszi ha v-ki segít . ! (a Trainstation játék csoportban áradoznak többen, hogy letöltötték és milyen nagyon jó) de én még tartok ettől
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Siriusb #15624 üzenetére
Üdv,
Facebook privát profil átalakítása Facebook üzleti oldallá
Ebben az irományban minden benne van az átalakításhoz.
-
flash-
veterán
Youtube csatornát hogy lehet összekötni facebook-al?
azt szeretném, hogy a youtube ra feltöltött videók automatikusan jelenjenek meg a facebook hirfolyamon
-
Siriusb
veterán
Előre is elnézést kérek, lövésem sincs a Facebook-ról, nem érdekelnek a közösségi oldalak, csak valakinek szeretnék segíteni, így bocs, ha nem a megfelelő szakkifejezéseket használom.
A helyzet a következő: adott egy személyes profil és egy később létrehozott üzleti profil. Mind a kettő működik, azonban szeretnék összevonni a két külön profilt az üzleti alá.
Ezt a leírást találtam, nem tudom, mennyire helytálló.
Tudna valaki segíteni, egy linket adni, hogy lehetne megvalósítani az összevonást, már amennyiben van erre lehetőség?
Köszönöm! -
regvoltrossz
aktív tag
Még évekkel ezelőtt a páromat betettem a közeli ismerősök mappába. Láttam is róla mindent. Nem csak azt ha írt valamit az idővonalára, hanem ha hozzászólt valamihez, lájkolt valamit etc.(Gyk. a tevékenységnaplója jelent meg ha a mappára kattintottam) Aztán ő is betett engem, és azóta ő is lát mindent rólam. Csakhogy én nem látok róla egy ideje szinte semmit! pedig amúgy sokmindenhez hozzászól és hasonlók, de max akkor jelenik meg valami a közeli ismerősök mappában, ha az idővonalára ír. Ő persze továbbra is lát rólam mindent
Megnéztem már mind a saját, mind az ő beállításait. A kettő között annyi a különbség, hogy míg nálam szinte minden nyilvános, őnála sok minden alapból az ismerősök számára nyitott. Mivel én is az ismerőse vagyok, nem hiszem, hogy ez akadályozza meg azt, hogy lássam azt amiről fent írtam. Na de akkor mi?
Kinek a beállításaiban, és mit állítsak?Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz looser #15620 üzenetére
Üdv,
Ne legyen látható a születésnapod, és akkor nem fognak írni, max. néhányan.
"Ha inaktiválod a fiókodat, az adatlapod nem lesz látható mások számára a Facebookon, és az emberek nem kereshetnek rád." - Tehát, üzenetet sem tudnak neked küldeni, ha fel van függesztve a fiókod.
#15619 Giinos
Nagyon szívesen![ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok, a felfüggesztésen kívül (ami még nem a fiók törlése) van olyan opció, amivel úgy tűnhet, hogy nem vagyok tagja a facebooknak? Most lesz a szülinapom és utálok üzenetekre válaszolni, a falamra csak én írhatok, szóval ez sem opció, hogy azt engedélyezzem :-)
Felfüggesztésnél nekem úgy tűnik, hogy még elérhető vagyok:"Az ismerőseid a felfüggesztés után is meghívhatnak eseményekre, megjelölhetnek fényképeken, vagy hívhatnak, hogy csatlakozz csoportokhoz. Ha nem kérsz e-maileket, NEM fogod megkapni ezeket a meghívásokat és értesítéseket az ismerőseidtől."
Ötlet? Törlés? :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #15617 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Az ismerőseimet elrendeztem a gyárilag megadott lehetőség szerint:
-kozeli
-tavoli
-korlatozottak
Na már most az idióta applikáció állandóan küldi az értesítést a közeli ismerősök listajabol , ha valaki megoszt,kommental stb...
Roppant idegesítő, ezt hol lehet kikapcsolni??
Mert erről a "további információk" fülnel nem esik szó , hogy állandóan jelezni fog ha valaki akár fingik is egyet.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #59070464 #15611 üzenetére
Fent a topikösszefoglalóban le van írva, hogy mi a felfüggesztés és a végleges törlés között a különbség, a kettő nagyon nem ugyanaz. És a 2 hét sem hiteles információ.
Biztos, hogy nem jött létre a fiók, hiszen nem lett megerősítve.
#15615 silver star
E-mailben és sms-ben egyaránt lehet regisztrálni, nem telefonhoz kötött a regisztráció.#15614 tylerddd
Elvileg itt be tudod állítani: A korábbi bejegyzések láthatóságának korlátozása az idővonalon. -
törölt tag
Mostantól könnyebben megtalálhatja Kovács István nevű ismerőseit a Facebookon
(#15613) NewmanHD És ha valakinek nincs mobilja??? Szerintem lehet regisztrálni teló szám nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Több post láthatóságát (ki láthatja, ki nem) egyszerre, visszamenőleg lehet-e állítani? Úgy látom csak egyesével lehet.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
válasz krizmo_ #15610 üzenetére
Azóta beszéltem az illetővel. A regisztrált e-mail címen kapott egy e-mail-t, melyben a regisztrált (vagy regisztrálni próbált) keresztnevén szólította meg. Gondolom akkor ez sem jelent semmit, a fiók nem jöhetett létre aktiválás nélkül. Említette, hogy alább egy kód volt feltüntetve ebben az e-mail-ben, de azt lehetősége beírni nem volt sehova. Az e-mail-ben kapott aktiválási URL-re is a telefonszám megadására kötelezte volna. A fiók biztosan nem jött létre? Gondolom valami ott lóg valahol a levegőben, nem?
Ha a facebook.com/help/delete_account címen kérvényezed a törlést, két hétre függesztésre kerül, majd az utáni törlődik "ténylegesen".
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz kstcsk #15608 üzenetére
Kétféleképpen lehet megerősíteni a regisztrációt, az egyik az e-mailes megerősítés a másik pedig a telefonos.
Ha valaki a telefonos megerősítést választja, akkor sms-t kap.
Szóval, nem csak a kétlépcsős azonosításhoz kell, valószínűleg te az e-mail-es megerősítést választottad, amikor regisztráltál, de ettől még a telefonszám megerősítés is egy lehetőség.#15607 NewmanHD
Mivel a visszaigazolás nem történt meg, szerintem nem sikerült létrehozni a fiókot." Annyit tudok, hogy egy felfüggesztett fiók két hét múlva törlődik ténylegesen."
A felfüggesztett fiók nem törlődik. Akkor törlődik, ha a tulajdonosa véglegesen törli.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy ismerősöm kérdezte, de mivel én egyáltalán nem vagyok kompetens a kérdésben, hozzátok fordulok. Mi történik azzal a fiókkal, amit létrehozol, de valami telefonos verifikálást nem csinálsz meg, mert az a telefonszám már hozzá van (vagy volt?) csatolva egy meglévő (vagy törölt?) fiókhoz? A zárójeles részek miatt számomra sem volt egyértelmű a kérdés, ezért írtam így. Szóval a regisztráció vélhetően ennek a kód hiányában nem lett megerősítőve. Ez a fiók most ott lebeg az éterben vagy sem? Ha igen, verifikálás hiányában törlődni fog ezen fiókja vagy ott marad? Annyit tudok, hogy egy felfüggesztett fiók két hét múlva törlődik ténylegesen. De a meg nem erősített fiókokkal mi történik?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Criminal017 #15605 üzenetére
Nem playből, és már vannak ilyen kategóriák
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Criminal017
őstag
válasz enginev3.0 #15604 üzenetére
APK + központi aktiválásos a történet, ugye?
-
enginev3.0
félisten
válasz Criminal017 #15602 üzenetére
Barátnőmnek frissítettük tegnap, és neki már ilyen.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Criminal017
őstag
Majdnem OFF, vagy mégsem?
Jó bullshit lesz, legalábbis annak tűnik. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest