- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
atommaa
tag
válasz NoMagix #40539 üzenetére
Haligali! Jövő héten majd veszek erőt magamon, és még további kettővel egyetemben felrakom.
42861: Ja nem rosszak, de semmi a mához képest, ma ROMBOLTAM
Mugellón mivel telt lobby volt, hátulról indultam 22 dik helyről indulva lettem 3.dik 58.381-es verseny körrel LOL, jobbat mentem mint kvalin szoktam. Sebring szintén zenész 20-ról 2.dik lettem. Sylverstonon meg 1.06.736-ot futottam levezetőbe.https://www.twitch.tv/nasumhun
-
atommaa
tag
Buék mindenkinek így 10-e magasságában! Látom pangás van motorsport fronton. Október óta hanyagoltam én is, egy év 2.000 szint bőven elég volt. Azóta ha 20 futamot futottam lehet sokat is mondok, de ma nagyon elkapott a mehetnék, 20 perc gyakorlás után, két egymást követő futamon 2 skalpot is szereztem:
Type Ry nem bírta a gyűrődést, a 3.dikban elfékzte, rákerült a fűre és vége is volt, a köridőmet is megkönnyeztem hozzá képest.
Bár Fusy lenyomott, (az lett volna vicces ha nem) de pályán kívül nem ér a nevem, a kapott büntije elég volt hozzá, hogy mégis P1 legyen.Ennyi kihagyás után a fentiek szerintem
b@szottjó eredmények (a sportszerűseég végett illik megemlíteni, hogy 10/8-szor megesznek, minden kvalin, minden versenyen) , de ma nekem állt a zászlóAz év versenyét még valamikor novemberben futottam, Hakone-n 5 autó másfél másodpercen belül ért be, minden körben mindenki volt minden poziban, genyózás nélkül, azt lehet feltöltöm majd, TOP futam volt.
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40534 üzenetére
azt tudom, igen... : ( de akkor biztos velem van baj, hogy képtelen vagyok őket vezetni..(belső nézettel játszom csak) vagyis tudom persze, de szar, nna. bal-hoz vagyunk szokva, úgy áll minden úgy
kézreszemre
rdt89[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz stillmatic #40531 üzenetére
csak ne m-es bömcsi vagy valami ujabb muscle legyen... többi annyira nem hoz lázbaui: a virgoncabb japán verdákat sajnálom azért.. a sok nissant, mitsu-t, toyotákat.. rohadna le mindegyik aki kitalálta, hogy jobbkormányosként erőltessék a játékban is őket
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz stillmatic #40531 üzenetére
Hát ez a szezon elég gyenge lett.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz kill_switch #40528 üzenetére
az kéne még csak, ha kötelező lenne...
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #40526 üzenetére
Guanajuatoban is vannak (igaz bűnronda) karácsonyfák, de amúgy egyetértek veled.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
kill_switch
senior tag
válasz stillmatic #40526 üzenetére
Kifulladt ez egy éven belül.
Három éven túl vagyunk, csoda, hogy még ennyien játszanak vele egyáltalán. Bár gondolom a többség hozzám hasonlóan megcsinálja a heti kötelező 20 pontot a kocsiért fél óra alatt, aztán annyi bőven elég is volt ebből. -
jencsikdani
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy Forza Motorsport, a videókártyám támogatlansága miatt csak Geforce Now-al indul el. 2 hétig eljátszogattam vele, viszont mostmár ezt a hibaüzenetet dobja ki [link]. 2 hétig volt Xbox Game Passem, lehetséges az miatt tudtam játszani? Alapból úgy van meg a játék hogy egy másik microsoft fiókba vagyok bent, akinek megvan és az xbox fiókom pedig a sajátom, gondolom nem kell magyarázkodnom hogy is működik.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
stillmatic
aktív tag
Túl az 1500 órán és 120 millió open ponton. Egyre lassabban gyűlnek, van hogy egy órát kocsikázom mire játékot találok. Ma is próbáltam B700 dirt, offroad, street bajnokságot, sehol senki. A800 dirt, semmi, végül A800 streetben találtam két harcostársat.
Ennek a játéknak teljesen lefőtt a kávé, a mostani szezon minősíthetetlenül gyenge lesz, elengedték a kezét. Vicces lesz ha hamarabb jönnek a mixed remix seasonok mint ahogy bejelentenék egyáltalán az új részt.Ünnepi köntösnél is spóroltak, már csak a stadion, a fő fesztiválhelyszín és Mulege kapott díszítést, a nagyváros és Playa Azul kimaradt.
-
homerhamm
addikt
BÚÉK minden Forzássnak!
Remélem jövőre jön a 6!Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Steve1207
veterán
Belső nézetben látod, hogy maga a késés mennyi, de valami beállítási gondnak kell lennie, mert cloud alatt sincs szerintem már 200-300ms bármilyen vezérlővel játszva.
Itt van pár beállítás, átfutod őket, amelyikre írják, hogy jó véleményekben azt megnézed, [link] [link] [link] [link], esélyesen a többség jó lesz amúgy.
.
-
Gausz
aktív tag
válasz Steve1207 #40516 üzenetére
Megpróbáltam egy másik játékot, teljesen mindegy, hogy mit, ott szépen irányítható minden. FH5-ben mintha a kormánynak lenne egy holtideje, tehát kb 200-300ms késleltetéssel reagál, amire talán vissza lehet vezetni az egészet.
Van FH5-nek valamilyen ajánlott beállítása, vagy ez egy ismert bug? -
Steve1207
veterán
Szerintem csak fentebb kell venni a kormányszöget, ha más baj nincs vele. Nézz valami beállítást, állítsd be a Fana control panelben és a játékban is, a control panelben meg auto helyett fixáld a kormányszöget nagyobb fokban egy profile alatt és onnantól azt használd FH-hoz.
.
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
karácsonyra megleptem magam egy fanatec CSL DD QR2 szettel, ez az első kormányom. Azonban van egy olyan gondom Forza Horizon 5-ben, hogy ha meghúzom a kormányt pl balra, aztán jobbra, a kocsi úgy elkezd kacsázni, hogy nem bírom egyenesbe hozni és mindig keresztbe fordulok. Ha ugyanezt a manővert billentyűzettel próbálom (W-t nyomom, aztán pöttyintek A-ra, D-re) stabil marad az autó. Youtube-on néztem millió videot, ahol az advanved controllt állítgatják, de mindegy mit csinálok, egyszerűen nem szűnik a gond. Van valakinek tippje? -
homerhamm
addikt
válasz parandroid #40513 üzenetére
Közbe nekem is sikerült az Apolloval.
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #40512 üzenetére
Lambo Sesto FE-nek van egy DJS tuningja, aminek a neve is az, hogy Extreme Grip, vagy valami ilyesmi, az tényleg valami röhejesen tapad, első try 330+ volt, majdnem 340, pedig szokatlan volt, többször túlkormányoztam, és korrigálni kellett. Előtte én is sok mindennel próbáltam, mindig hiányzott vagy 10 kmph a végén.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
Ezt a g*ci nyomorék sebességzónát sehogy se lehet megcsinálni.
-
Redneck
nagyúr
válasz Tibiajax #40509 üzenetére
Minek neked BMW, tudod milyen drága hozzá az alkatrész?
Troll off:
Tolom újra az FM7-et. Ha a kategória top autójával mész, nagyon könnyű, gyengébb vasakkal meg vért lehet izzadni egyes pályákon. Főleg, mert összesen 3 féle botot programoztak. A sínautóst, a büntetőfékező-blokkolóst, és a kilökőst. Vicces ahogy összedolgoznak...
De az OP kocsikkal még Pro és Unbeatable fokozaton is verhető, úgyhogy végigviszem. Korábban csak azokkal mentem amik tetszenek. Hiba volt.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40492 üzenetére
nnna, vége az ünnepnek, akkor inkább nem válaszoltam neked csuklóból. mégiscsak meghittség volt
miért, mire lett ktalálva? világosíts már fel, hadd ne halljak meg hülyén
egy árdkéd/szim game, amiben lehet ugrabugrálni meg fényképezgetni is, meg lehet csak simán autót vezetgetni is.. és hát jah, autóhoz többféleképpen is lehet jutni..vagy ezt te nem így tudtad eddig?
-
válasz ViZion #40505 üzenetére
jepp, Reykjavik, Dalbrekka. Menő hely, ott lakom... most
Tőtöm is, köszönömMarvinparandroid! Gyerek is köszöniHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz parandroid #40504 üzenetére
Magyar címet nem akarja, rossz szárazföld hiba...
Keressek egy random izlandi címet?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
parandroid
félisten
válasz ViZion #40503 üzenetére
Ne abból indulj ki, amit most látsz majd, mert éppen hajlamos haldokolni a karácsonyi terhelés miatt...
Amúgy egyszer kell ezen keresztül telepíteni, utána ha windowsba ugyanazzal az accounttal lépsz be, amivel a játékot vetted, akkor egyszerűen az asztali parancsikonnal indul.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #40502 üzenetére
igen, az autó kiegekre gondoltam.
Akkor meglesem az appot, remélem nem vmi f@s, mint pár ilyen game-musthave-app.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
parandroid
félisten
válasz ViZion #40501 üzenetére
Xbox app kell a PC-n, hogy játszani tudd, igen - már az MS account mellett. Ugyanúgy működik, mint a steam, később bármikor letölthető az accountodra, nyilván.
A steam-es extrák alatt nem tudom, mit értesz, az MS Store verzióhoz természetesen minden kiegészíő, DLC elérhető - pár autópakk kivételével a Premium Editionben minden benne van. 32 euróért ez kb ajándék, ennél olcsóbb már csak közvetlenül a kivezetés előtt lesz (miután leveszik a store-ból, természetesen utána is játszhatsz vele, és letöltheted, ha véletlenül letörölted, csak megvenni nem lehet majd - de ez steamen is ugyanígy működik).
p
[ Szerkesztve ]
-
válasz parandroid #40500 üzenetére
hmmm... MS trore-os cuccom csak képszerkesztő van, ingyenes. Kb. semmit nem tudok róla Azt is le tudom tölteni később is, mint steam-nél? Ahhoz kell MS kliens, vagy vmit engedélyezni (Xbox dolgok meg egy halom MS url tiltólistás nálam...)?
Van pár cuccom regelve oda, de semmit nem ott vettem. Steam-en rengeteg extra van, amiből gondolom később veszegetnének a gyerekek. Azt lehet "összevonni" az MS store-os játékkal?
Köszi a segítségetHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
parandroid
félisten
válasz ViZion #40499 üzenetére
MS Store-ban izlandra állítva a lokalizációt 2799 korona a standard verzió, ami nincs egészen 20 euró. A Premium 4674 ISK, ami kicsit több, mint 32 EUR (kicsit lejjebb gurulsz az ldalon, ott vannak a különböző verziók). Simán elfogadja a magyar bankkártyát. Nyilván kell hozzá egy MS account, de így játszható PC-n, és xboxon is, ha esetleg később lesz egy xboxod.
p
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
FH5 a Steam-en akciós. Érdemes keresgélni, vagy ennél jobb ajánlat nem lesz mostanában?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tomko78
őstag
Mostanában arcade driftben belépnek mellém és nem csinálnak semmit, max annyit mozog a zóna körül legyen , csak lesek mindig milyen sokat kell csinálnom, akkor veszem észre nem egyedül vagyok , ez ellen csak tényleg az van hogy ki kell lépnem ? kezd már kicsit unalmas lenni , hogy meg se moccan csak várja hogy én megcsináljak mindent
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
parandroid
félisten
Úgy néz ki, nem nálam volt a hiba, tegnap ugye ellenőrizni/frissíteni sem volt hajlandó, ma feldobta, hogy az xbox game bar/xbox app, telefonos kapcsolat (WTF), meg még néhány beépült app is frossítést igényel. Ezek szerint valamit elbasztak szerver oldalon, amihez a kliens appok nem voltak felkészítve. Surprise. Ma frissült minden (pár mp alatt az FH5 is), és el is indult azonnal.
Aminek őszintén örülök, főleg, hogy megtapasztaltam, hogy is néz ez ki Series X-en... Jöhetne már egy új generációs konzol.
p
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #40495 üzenetére
Szerintem lesz valami összefüggés, mert nálam is töltésjelző kör forog a turn10 logo után fekete képernyőn. Amúgy az ellenőrzést sem tudja megcsinálni, 0% állt egy órat, mielőtt kikapcsoltam. Xboxon ment, de nem volt benne köszönet, szaggat, fagy, lagol, és rohadt sokat töltöget.
Szóval reménykedjünk benne, hogy a szokásos, ünnepek körüli szervertúltethelést látjuk csak.
p
-
Redneck
nagyúr
Olyan bug van FH5 AH-ban, hogy pénz átvételnél a töltésjelző csak forog fekete képernyőnél a végtelenségig?
1.5 évvel korábbi lóvékat vettem volna ki, de állandóan fekete képernyőt kaptam. Nem lényeges, csak gondoltam megkérdezem.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
parandroid
félisten
Csodálatos... Délelőtt még ment, most próbáltam indítani, de belefagy a töltésbe a turn10 logo után. Ez elvileg egy 3 éve kijavított probléma. Nyomtam egy ellenőrzés/javítást az xbox appban, erre közölte, hogy letölti még egyszer az egészet, de egy hangyányit sem mozdul a státuszcsík. Egyszerűen fantasztikus, hogy egy 3 éves játékot nem sikerül használhatóra megcsinálniuk...
Túrom a netet, de mindenhol az a konklúzió, hogy nincs megoldás, beleértve a játék + win újratelepítéseket is. A 3 év alatt kb harmadszor futok bele hasonlóba, soha nem derült ki, hogy mi volt a probléma, a sok kínlódás, újratelepítés után egyszer csak megint ment...
Persze 50 megabites adsl-em van, ez a szar meg 148 GB.
p
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Szerencsére attól nem kell félni, hogy a ChatGPT okosabb lesz nálunk.
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #40491 üzenetére
Mégis a kétféle poszt valamelyikével van tőled tele a topik: [link], vagy [link]. Szóval értem én, hogy neked ez a játék nem az a játék, amire ki lett találva, de szerintem nem a sajtreszelő a szar, ha fáj, ahogy rejszolsz vele.
p
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40487 üzenetére
a verseny része semmiképp sem
a többiről viszont ne nyilatkozz. egy biztos, az én forza horizon-om tök más, mint aminek ezt a gémet -valószínűleg- szánták#40486CJ4567 ez így leírva, végül is, oké. ezt anno megtette paranoid is nekem. kedvet kaptam hozzá (fogjuk rá). és mégse
ha valaki ott lenne melettem persze, pl te, fogná a kezem és mutatná hogy oda menj, igen, ezt gyors told le, meg ezt még, máris megvan 10pont.. úgy más
de nekem valahogy mindig az a végállomás ilyenkor, hogy megnézem melyik adja a legtöbb pontot, aztán megkeresem a map-on, látom, hogy ott is, meg amott is, emg még amott is lesz majd ilyen-olyan verseny, azokat akkor előkészíteni, meg aztán meg is csinálni.. és akkor ki tudja végül, mennyi pontom is lesz, igazából
ezzel ellenben az ah-ba meg bemegyek - és most pörög annyira a kiszemelt autó, hogy 1-2 percenként egy feljön - rányomok és lehet meg is kapom.. valahogy ez tűnik még mindig a könnyebb útnak[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tibiajax #40485 üzenetére
Megcsináltam a trial-t a 911 Turbo S-el, amit az előző szezon-ból kaptunk, de bármelyik Porsche 911, vagy Nissan GTR működik S1-ben, ez 10 perc alatt 10 pont. Tuningot K1Z Bard-tól töltöttem le, de teljesen mindegy igazából.
Onnan pár száz méterre volt az egyik szezonális ugrató, amihez bármilyen S1-es autó megfelelt, majd onnan elgyorsutaztam a másik szezonális PR stunt-hoz, ami egy trafipax, ugyan azzal a 911-el megcsináltam, itt már 14 pontnál járunk, de gyorsutazás nélkül is 2-3 perc autózás lett volna, mert közel van az ugratóhoz a trafipax.
Utána a showcase remix-et megcsináltam (a fesztiválból indul, szóval oda gyorsutazás nélkül is tudsz teleportálni), az 5 pont 4 percnyi versenyzésért, már 19 pontnál tartunk.
Drifteltem párat egy Dodge Viper-rel, mert kellett 11 drift skill, és meg is van a 20 pont, 19 perc 55 másodpercbe telt.
Még gyorsutazás nélkül is nagyon maximum fél óra alatt meg lett volna az M5 CS.No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tibiajax #40485 üzenetére
A trial-t el tudod indítani a menüből, és kiírja, hogy milyen autó, milyen osztályban kell. Ha türelmetlen vagy, akkor letöltesz rá egy tuningot, megcsinálod a trial-t, 10 perc alatt 10 pont. Minden verseny előtt meg tudod nézni akár a térképről, hogy melyik hetihez milyen autó kell.
De mindjárt lemérem neked, hogy mennyi idő 20 pontot elérniNo Sana No Life
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40484 üzenetére
3-4 óra szenvedés?.. hogy elmenjek megkeresni a versenyt, ott kitaláljam melyik autóval kéne menni h abszolváljam is, azt beszerezni előtte, rendberakni, aztán vissza... és akokr még a verseny el sem indult. és ezt külön-külön minden egyes race-nél
és ha meg is vagyok végre velük, végigszenvedem, még csak 5 pontom leszneem.. nevezz türelmetlennek, de ez nekem nem pálya
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #40483 üzenetére
Én csak azért nem szoktam egy ültő helyemben megcsinálni a teljes, 72 pontos szezont, hogy a többi napokra is maradjon valami… De volt már rá példa, amikor pár napig nem voltam gép előtt, a teljes szezon mindennel együtt, max 3-4 óra alatt lezavarható (és ebben benne vannak a dlc-s hetik is).
p
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40481 üzenetére
őőő.....ollly asmi
a napi kihívásokat megcsináltam, mind a négyet, szép aranyszínűek is lettek..rájuk szántam, egy fél órát
aztán amikor megláttam, hogy a 20ból 3pontom van össz vissz, meg hogy milyen verseny-sorozatok várnak még arra, hogy valahgy végigszenvedjem őket, be is fejeztem a szarakodást
hála istennek, ah-ból pár perccel később meg is lett[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz parandroid #40481 üzenetére
Pont az a baj is , ez nem heti küldetések hanem inkább napi ,1-2 nap alatt simán megvan , ilyenkor már csak a malmozás van
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz parandroid #40478 üzenetére
Csak meglepődtem rajta , mert sok ilyen kocsit X-be dob be , itt meg hagyta S2-ben , de a A-S1 kocsik amik nekem valók , itt az autobahn jó kicsit levezetni a feszkót , tegnap délután megvettem a hot wheels dlc ma délelőtt ki is toltam jól jött a venom ökörködni kicsit
-
Tomko78
őstag
Na ezt se gondoltam egy X-es Jeskotól gyorsabb egy S2-es Venom F5
-
Tomko78
őstag
válasz parandroid #40471 üzenetére
Köszi , mert igazából a game passból csak a forza 5 tolom , se a Cod holott tavalyig csak azokat toltam , már nem érdekelnek ,így most egy játékért meg felesleges lett volna a pass-t fizetni , így 11-ért megvettem ,csak van a 2 dlc meg egy csomó kocsi megvéve mondom el ne vesszenek , mert azért úgy már drága lenne a
-
Redneck
nagyúr
Köszi a válaszokat srácok! Nyomom majd, mert nincs más hasonló a műfajban. Az FM7 sem matyóhímzés, úgyhogy felkészültem lélekben...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
ETOM
addikt
válasz parandroid #40473 üzenetére
Meglehet csinálni, hogy ne microlagoljon. Úgy kell belőni, hogy adott FPS felett legyen mindig (pl. benchmarkba) Vysnc se mindegy, hogy van beállítva. Vysnc (60FPS) azt hiszem.
Nekem fix 72FPS-re van beállítva mivel 144hz-s a TV amin játszom felére lockolja
Motorsportban ilyen hülye az FPS lock:
240 HZ = 60 FPS
200 HZ = 100 FPS
165 HZ = 82,5 FPS
144 HZ = 72 FPS
120 HZ = 60 FPS
100 HZ = 100 FPSSzóval online max 100 FPS lehet kihozni.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #40469 üzenetére
"Motorsportot már gatyába rázták AI, fizika, és büntetési rendszer fronton?"
Sose fogják. Néhány bug már javult, pl a pálya menti, rázőkőbe épített csatornafedelek Hockenheimben (vagy Silverstone? ezeket mindig keverem) már nem blokkolják le az autót, mint egy betonoszlop, meg ilyenek, de ugyanolyan buta, csaló a rendszer, mint eddig.
Én csak single player játszok, de ha csak megkoccintok valakit hátulról, azonnal 0,5 sec, ha megpróbálok beférni, mert szabadon hagyta az ideális ívet, akkor rám húzza, és nekem 2,5 sec. Kb az egész verseny a defenzív vezetésről szól, ha nem akarsz 4-5 sec büntivel zárni. Ellenem AI viszont kb egy hónapja nem láttam, hogy büntit kapott volna, akkor sem, ha féktávon belém jön, és kiforgat. Mindeközben az első körben rámver 8-9 mp-et az első, akkor is ha 3. helyről indultam, aztán fokozatosan hozzám lassul, és kap körönként 2-3 mp-et, amíg meg nem előzöm, utána meg jön a sarkamban, és a végén 1 mp-cel van mögöttem. De a végén az enyém a best lap mindenképpen, akármilyen gyors volt az első körben.
De legalább PC-n még mindig nem tudom játszani a mikrolag miatt, meg értelme sincs, mert 1440p-ben nem tudja ugyanazt a sima működést hozni (5800X3D, 32GB, 6750XT), mint a 4 (?) éves Series X-em 4k-ban (na jó, interpolált, nyilván), de legalább nem is néz ki semmivel se jobban.
Ezzel együtt elvagyok vele, a szezonálisan behozott bajnokságokat meg szoktam csinálni, de sokszor az agyamra megy, meg frusztrál a hülyeségeivel. Valamint jó lenne, ha úgy nézne ki, ahogy kell, vagy legalább, mint a Forza Horizon 5 a PC-men, mert attól leteszem a hajam, annyira szép, minden maxra húzva, és így is 80 FPS körül fut. Azt már nem is bírom xboxon játszani, akkora a grafikai különbség.
p
-
Redneck
nagyúr
válasz Tibiajax #40467 üzenetére
Én szerencsére tök sok emberrel találkoztam hajnalban. Gyorsan le is nyomtunk egy Forzathont. Még mindig nagyon jó a játék, de a szezonok már nem ismétlődnek, úgyhogy volt némi hiányérzetem játék közben.
Nyomok egy kis FM7-et, aztán elkezdem végre az FH5 Rally DLC-t és a Motorsportot is. Ezer éve nem Forzáztam, mert mindig volt mit nyomni. Most is van, de már zavar, hogy a nagy kedvencet ennyit jegelem...
A Motorsportot már gatyába rázták AI, fizika, és büntetési rendszer fronton?
Szerk:
FM7 ebből a 3 szempontból egy nagy szar amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
Bocsi a kérdésért de ha ms storban megveszem a gamet akkor a game passos cuccaim benne lesznek amit vettem eddig dlc-t meg kocsik ? illetve game pass nélkül is tudom tolni ?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Redneck #40465 üzenetére
pár napja én is felmentem. fura volt.. alig volt valaki az utakon
mondjuk arra számítottam, h kb senki nem lesz, de azért volt. de csak itt ott, egy-egy emberke
sőt, pár perc múlva már az sem. egy valaki volt a városrészben, hallatszódott messziről ahogy bőgeti a motort.. de az is csak egy kósza bárány volt ..egy furgonnal. : )) látványosan nem bírt magával mit kezdeni, majd próbált utánam jönniérdekes volt, a délutáni napsütésben a jó kis edinborugh, tök kihaltan. valahogy az az érzésem alakult ki bennem ez idő alatt, hogy ezzel bizony már a kutya se játszik
..legalábbis online -
Sirpi
senior tag
válasz Redneck #40465 üzenetére
Az első sync mindig baromi lassú, de végig kell várni. Legközelebb már csak a felhő és a géped közti eltérést fogja letölteni (ami konkrétan nulla, ha egy gépen játszol).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Redneck
nagyúr
Újra felraktam az FH4-et Series X-re. Játék indít, szinkronizálás 0%-on áll. Ilyenkor mi a bánat van? A konzolt már újraindítottam.
Nem szeretném többszáz óra játékom és az autóimat bukni.Szerk:
Kb. 5 perc alatt nagy nehezen szinkronizált. Remélem többet nem játssza el. Rám hozta a cidrit rendesen...[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
rohadjon le az összes ah-bot.. hogy nem bír egy m5-öt sem adni nekem a rendszer
nincs esélyem a botokkal szemben -
Tomko78
őstag
Na ehhez milyen kocsi kell végig mentem az összes rally géppel classic rally-tól kezdve a monsterig és semmi
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #40450 üzenetére
Ohh.
-
tomas51
senior tag
store bol screenshot oltam
megvan a Motorsport 7 ultimate is
illetve Horizon 5 és új Motorsport Premium add on, ha van gamepassod vagy alap verziód akkor ezzel hozzáférsz a fullos verziókhoz
konzolon is működik, anno one x el próbáltam minden ott volt a saját dolgok között[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz parandroid #40455 üzenetére
PC-n a MS Store-os játékok megosztásához nem kell Xbox, se home konzolként beállítani egy Xbox-ot:
1. Belépsz annak az embernek a fiókjába MS Store-ban, aki megosztaná veled a játékokat.
2. Letöltöd a játékot.
3. Visszalépsz a saját MS Store fiókodba, és nem törlöd ki a megosztó fiókot.
4. Elindítod a játékot, és játszol.No Sana No Life
-
parandroid
félisten
válasz kill_switch #40454 üzenetére
Nagyon észnél kell lenni ezekkel a hirdetésekkel, hogy ne accountot áruljon, hanem tényleg kódot (és az működjön is).
Amúgy az egyetlen szóba jöhető alternatíva, ha találsz valakit (ismerősöök, barátok között lehetőleg), akinek megvan a játék, de manapság nem túl aktív, és hajlandó a konzolodat home konzolként beállítani. Ilyenkor ugye az összes játékához hozzáférsz, amit digitálisan vett (dlc-kkel együtt), és mégis a saját profiloddal tudsz játszani. De ehhez nyilván kell egy xbox. Egy használt, lemezmeghajtós One S kb egy mozizás ára, használtan meg lemezesen is meg tudod venni a régebbi címeket. És simán elfutnak azon a gépen is. Ami sokat segít, ha rádugsz egy USB-s SSD-t, és arra telepíted a játékot. Series S sajnos a hiányzó lemezmeghajtó miatt nem játszik, Series X ok, de relatíve drága. Egyéb Xbox One gépekről is lehet szó, de a fat One még régebbi, meg kicsit lassabb, mint a One S, a One X meg igen gyakran túlárazott - ezzel együtt ha sikerül jó áron megfogni, az is jó lehet.
p
-
Aryan
senior tag
válasz parandroid #40452 üzenetére
Kösz az infot, akkor ez halott ügy. Kulcsokat horror áron lehet venni.
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #40450 üzenetére
Akkor rosszul tudtam, s a box-os lemezes nem indul el PC-n jól tudom igaz?
-
Aryan
senior tag
Szerintetek Forza Horizont 3ar lehet mèg kapni valahol PC-re?
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #40442 üzenetére
Az Xbox One kontrolleren miért nem volt ilyen gomb?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40436 üzenetére
telóval lőttem, persze.. tévén, boxon nem nagyon tudok screenshootot lőni
meg vezetés közben tudod, h nem szabad telózni...
nincs olyan rossz képem amúgy, de telóvel ennyit tudok. de majd lövök egy szépet is
CJ4567 hát oké, azt direkt kiraktam, hogy lássuk a nevét is, de még így sem vágtam / vágom
mi fia borja ez?
meg valami régebbi, reward-cucc volt?[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz parandroid #40436 üzenetére
FH2 filter csak
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #40435 üzenetére
Mobillal fényképezted a monitort, sötétben, miközben kicsit ráztad is, aztán tömörítetted a képet, vagy hogy sikerült ezt a silány minőséget összehoznod?
p
-
Tibiajax
nagyúr
válasz stillmatic #40432 üzenetére
ja ja.. de egyébként is tök vicces látni azt, amikor a jesko-val megy a tízévesünk a kontrollerrel, ide-oda rángatózva, egyszercsak etűnik a távolban.. gagyi
aztán mész tovább, és végre utolérsz egy normális arcot, aki egy normál autóval, szépen egyenesen megy. és még a civileket is kikerüli..
tegnap egész nap én is a régebbi m4el mászkáltam pár órát, alapmotorral, épp csak minimál körítés-tunninggal. immádtam, nem bírtam abbahagyni -
stillmatic
aktív tag
válasz Tibiajax #40431 üzenetére
Ja, én alapból azért indítom el az FH4-et hogy a régi kedvenceimmel, mint például a Citroen 2CV krúzolgassak, esetleg megyek egy Góliátot, Gauntletet.
Mivel én alapból a B700-A800 autókat preferálom, jókat szoktam röhögni a sok autópályás hülyegyereken akik négyszázötvennel hasítanak el mellettem egészen az első nagyobb kanyarig. -
Tibiajax
nagyúr
válasz stillmatic #40429 üzenetére
gyere fel az autópályára.. ott mindig sok a bolond!
köztük én is -
GEIL
addikt
válasz stillmatic #40429 üzenetére
S nincs semmi info olyanról, hogy lesz-e Forza Horizon 6 vagy mi a terv ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
stillmatic
aktív tag
válasz parandroid #40427 üzenetére
Az legalább méltóságteljes búcsú volt, nem lassú agónia mint az FH5-nél. Ide még jönnek friss tartalmak de iszonyat kihalt a játék.
-
parandroid
félisten
válasz stillmatic #40426 üzenetére
Mondjuk aki hozzám hasonlóan release óta játszott vele, és beletett 800+ órát, az kb akkor mondott búcsút neki, amikor az fh5 megjelenése előtt már elkezdték ismételni a régi heti kontentet…
p
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #40424 üzenetére
Tudom, én a storeból lekerülesre gondoltam, az első Forzám volt az Xbox One-hoz adták, rengeteg időt raktam bele.
-
homerhamm
addikt
RIP Forza Horizon 4
-
Giot
addikt
válasz parandroid #40421 üzenetére
Köszi! Csekkolom majd.....
-
Giot
addikt
Hahó Sziasztok!
Köszi mindenkinek aki írt. Megvan a probléma oka.
Nem igazán értem de valamiért be volt kapcsolva a fix frissítési gyakoriság, ami 34fps volt.
Így most 90fps magassága.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40417 üzenetére
igen, valami ilyesmi válaszra számítottam.. (esetleg a végére még egy ..te fasz -ra)
talán majd nemsoká én is meglátom, amúgy..
nagyon akarom a triple display látóteret. és ahhoz pc kell majd. tovább nagyon akarom azt a kurva bmw-wheelt is..
szóval vannak terveim nekem is -
Tomko78
őstag
Szerintem ez elég jó ár ezért a gépért néha azért el lehet csípni ezt azt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40415 üzenetére
nálam a series x-en halálsimán fut.. 60fps csak ugyan, de eléggé sima
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #40414 üzenetére
Van Series X is, de PC-n annyival jobban néz ki, és simábban fut, hogy xboxon már nem bírom játszani. Van egy fotelem a gép előtt, meg egy 32” 1440p monitorom, és gyári xbox kontrollerrel járszok természetesen.
Motorsport más kérdés, az egy akkora optimizálatlan fos, hogy inkább játszom xboxon. Slusszpoén, hogy az meg alig csúnyább ott, és még csak nem is akad/szaggat…
p
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40413 üzenetére
...cseréld le konzolra
: )
-
parandroid
félisten
Engem egyfolytában azzal szivat, hogy random lockolja indításnál a saját menüjében az fps-t. Hol 41-re, hol 27-re, hol 60-ra, de van, hogy 7-re. Utóbbi esetben kész élmény még a menüben is eljutni a beállításig. A legviccesebb az, hogy néha engedi unlimitedre tenni, néha 165 a limit (ennyit tud a monitorom), de néha pl csak 41. Na ezt hogy számolja ki? Tudom, a 165 negyede, de miért????
Az esetek kb felében amúgy jó, de 2 random indításnál egymás után is el tud mászni.
Amúgy minden csuszka maxon, 1440p, 75 fps körül van, r7 5800X3D + 6750XT.p
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Átlag 130-140 fps-t 1080p-ben [link] csak szimplán ultrán. Ha a régebbi procit vesszük alapul szerintem akkor is 90 körül kellene járnia.
Car Livery Quality to Auto, ez bekavart sokaknál bármilyen gépen is, ahogy most rákerestem vagy pedig a Performance Target auto helyett unlocked legyen. Többeknél megoldás. Ezen kívül, ha 24H2-n vagy ott kb minden előfordulhat játékok esetén Az amd driverek is tudnak meglepetéseket okozni, de azt azért tesztelni kell. Az biztos, hogy vannak, akik visszaléptek az októberire a decemberiről, ahogy a novemberit se mindenki szerette, játéka válogatta, hogy mennyire volt stabil.
.
-
Giot
addikt
Sziasztok!
Látható az adatlapomon milyen gépet használok. 1080p ben szoktam játszani. Milyen fps számokat kellene hoznia a FH5-nek ultra beállításokkal?
Egy ideje nem játszottam majd most elővettem, települt egy 10+G nagyságú frissítés és most valami nem stimmel.. Van hogy nagyon akadozik már betöltésnél, de olyan is van hogy jónak tűnik de 35fos környékén ketyeg a játék. Úgy emlêkszem több fps-el ment.
Mi a tapasztalat? -
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #40403 üzenetére
Pedig volt valami beállítás amikor teljes csend volt, még a fiam ajánlotta.
Majd megnézem 20. után. -
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40403 üzenetére
igen, én is ezt gondoltam, így rá se néztem még a csúszkákra. a fesztiválzene az tuti integrált zene-betét..
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #40402 üzenetére
Nincs összefüggés, nekem is nullán van a rádió (így maradnak a trükkdalok a 10x szorzóval, de nem kell hallgatnom), de fesztiválhelyszíneken ugyanúgy bömböl a tuctuc.
p
-
NoMagix
addikt
válasz Tibiajax #40399 üzenetére
Vedd nullára a rádió zenét és nem lesz fesztivál zene sem.
Amióta hasít az FH5 azóta minden autót behúztam amit csak lehetett, most az elkövetkező 2 hétben ez meg fog változni mivel pont külföldön dolgozom.
Ha jól emlékszem most egy BMW lesz, ezt nem bánom.
Mi lesz a utána?[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40400 üzenetére
lehet, áttelepülök én is oda.. talán az van a legközelebb még, az autobah-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Leleplezte a Switch 2-t a Nintendo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Társasjáték topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 2060 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3060 12Gb/500Gb M2 SSD/16Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC távirányítós drón szett - újszerű, garanciával
- Új DLSS3 Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 4060 8Gb /500Gb M2 SSD/16Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar