Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Egon #47374 üzenetére

Hm akkor én az 1% ban vagyok :), mert volt FX 6300 as CPU-m s amúgy az árával félig meddig erejével is elégedett voltam eggyel nem a fogyasztás és a hangja :D Épp ezért is meg más miatt is utána ahogy előtte is Intelem volt 5-5 évig :). Aztán azóta meg 2019 óta Ryzen. S volt képzeld Nv kártyám 4 is Geforce 4, GTX 760, GTX 950m, GTX 1050 is. Igaz nem a legjobb szinteken de akkor ezek megfeleltek amihez kellettek éppen. Laptopba, olcsó gépbe. S mellette igaz 5 Radeon is. 9600xt, HD 4850, HD 6870,. R9 380, RX 5700.

Black Ops 6 ba állítólag egy 4080 supert hozott FSR4 el, (nélküle 4K natívon 99 fps t maxon) a SIMA 9070 es de ne feledjük az erősen AMD sponsor game.
    HA nincs 60 fps a natív érték amit az adott kártya elérne akkor pl egy 240 fps es DLSS4 a MFG vel azért szép latency t okozhat . Kérdés mennyit javít majd a Reflex 2 ezen. Sokan viszont úgy nyilatkoztak elég nekik a 'sima' DLSS emiatt.

Hét max akkor nem fogjuk használni se NV-n se AMD n ha nem tetszene az FG erőltetésük :) Nem kötelező 1-2 gamet eltekintve. 4K n még tűrhető a sima DLSS s FSR is szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák