- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Hm akkor én az 1% ban vagyok
, mert volt FX 6300 as CPU-m s amúgy az árával félig meddig erejével is elégedett voltam eggyel nem a fogyasztás és a hangja
Épp ezért is meg más miatt is utána ahogy előtte is Intelem volt 5-5 évig
. Aztán azóta meg 2019 óta Ryzen. S volt képzeld Nv kártyám 4 is Geforce 4, GTX 760, GTX 950m, GTX 1050 is. Igaz nem a legjobb szinteken de akkor ezek megfeleltek amihez kellettek éppen. Laptopba, olcsó gépbe. S mellette igaz 5 Radeon is. 9600xt, HD 4850, HD 6870,. R9 380, RX 5700.
Black Ops 6 ba állítólag egy 4080 supert hozott FSR4 el, (nélküle 4K natívon 99 fps t maxon) a SIMA 9070 es de ne feledjük az erősen AMD sponsor game.
HA nincs 60 fps a natív érték amit az adott kártya elérne akkor pl egy 240 fps es DLSS4 a MFG vel azért szép latency t okozhat . Kérdés mennyit javít majd a Reflex 2 ezen. Sokan viszont úgy nyilatkoztak elég nekik a 'sima' DLSS emiatt.
Hét max akkor nem fogjuk használni se NV-n se AMD n ha nem tetszene az FG erőltetésükNem kötelező 1-2 gamet eltekintve. 4K n még tűrhető a sima DLSS s FSR is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1070 OC 8GB GDDR5 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest