- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Létezik olyan jutyub csatorna, ahova mindig feltöltik az aktuális PL meccsek összefoglalóit, HD minőségben?
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #193039 üzenetére
Szerintem nem kell vele erőlködni ő nagy szakértő látta a lest is
-
Iramirez
aktív tag
-
Ringman
nagyúr
válasz grizlisandor #193042 üzenetére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
addikt
Go Gunners!
-
Datsyuk
aktív tag
Csak mert tavaly kritika érte, hogy a ligában rosszak a számai. Posztra szűrve, viszonyításképpen.....
-
Tibiajax
nagyúr
HIVATALOS
a tegnapi diaz-gól valóban les volt. a mirror, a the sun és a daily mail is lehozta - és most már hivatalos, les volt, így a gól érvénytelen [link] -
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #193053 üzenetére
remélem ebbe az egy meccsbe belesűrűsödött az egész szezonra való elbaszás meg szopatás... mert 9 emberrel és 3 cb-vel azért nem sok lehetőséget adtunk ez így nem néz ki rosszul, hogy idegenben -1 emberrel is fordítunk csirkék meg szarkák ellen... mert igazából nézhetjük így: Diaz elvett góljával emberhátrányban ott volt a fordítás most is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #193062 üzenetére
ja, durva ez a 4... duplára én nem is nagyon emlékszek a múltból de lehet úgy is nézni, hogy az első nem volt az, mivel az eltiltást törölték... és a tegnapi 2 is kérdőjeles: gondolom a klub ezekre is kérte az eltiltás törlését, ha pedig ezt megteszik, az azt jelenti, hogy 4 pirost kaptunk, amiből 3 eltúlzott ítélet/hiba volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #193064 üzenetére
...ezt mondom én is, hogy nem véletlen ha ellenünk kell ítélni, akkor a legszigorúbban nézik a szabálykönyvet, ha pedig részünkre kellene, akkor a játékvezető(k) belátása szerint a leglazábban... csomó eset van, amire bárki rávágja kapásból, hogy lap (minimum sárga), szabadrúgás és/vagy büntető ...erre semmi...
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #193065 üzenetére
Van egy sejKtésem, mi van a háttérben.
(#193066) mephi666: Ugyan már! Hosszú távon kiegyenlítik ezek a dolgok egymást!
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193065 üzenetére
Az egyik komolytalanság az a másik meg a VAR
Előző szezonban megadtak az Arsenálnak egy lesgólt azzal a dumával, hogy nem volt kamerakép amin az egész egyben látszott volna. Azért ne b@ssza már + a ku...alét, hogy jogi úton nem lehet ezekkel a nyomorultakkal mit kezdeni. Nyilván utólag pont már nem fog járni, de akkor is. FSG tuti tele van ügyvédirodás szerződésekkel uszítson rájuk egy hordát, hogy számszerűsítsék a pontokat és akkor fizessenek. Precedenst lehet vele teremteni és utána más mehet a kitaposott úton.
De így, hogy ezek akármilyen hibát csinálhatnak bármiféle következmény nélkül meglehetősen visszás.
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #193067 üzenetére
legalábbis erről mennek az alusapkás konteók, hogy a VAR fő bírója ott is vezet meccseket amely ország uralkodócsaládja a tulajdonosa annak a klubnak, amely ellen 115 rendbeli csalás miatt emelt vádat a PL, és amellyel kapcsolatban az angol külügyminisztérium nem adja ki azt az információt, hogy mit beszéltek az emiratusbeli nagykövetségükkel, mivel az feszültséget okozna a két ország diplomáciai kapcsolatában...
lehet naiv vagyok, de szerintem simán fogalmatlanok, de azt nem vitatom hogy vannak jv-k akik pikkelnek csapatokra, de permanens, kollektív csalás konteó azért merész, főleg hogy nem ellenfelük a szitinek, 38 mérkőzésen biztosan nem
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #193068 üzenetére
a tegnapi sok volt, ez tény, de nekünk is néztek már el olyan lest amilyen Saka gólja volt ellenünk
a sok piros az értelmezhetetlen, az egyik leg-fairplayebb csapattól, azért meccs elején kiszórhatták volna csukumekát is amikor mellen talpalta konatét, vagy tavaly gakpót, vagy ha itt nem ugrik fel utolsó pillanatban akkor szilánkosra törik az a láb, de meccs eleje volt, ezért nem nyúltak bele
de idén is a Liverpool szabálytalanságainak 5,06%-ból piros lap lesz, miközben sárga meg alig,16,43% ami a 16. helyre elég a 20 csapatból, tehát vagy nagyon durvák vagy alig durvák
egyet szeretnék egyszer megélni, ordító csalással verni egyszer a szitit vagy az utd-t
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193070 üzenetére
"egyet szeretnék egyszer megélni, ordító csalással verni egyszer a szitit vagy az utd-t "
De szigorúan utolsó perceben -
hdanesz
őstag
Megnéztem a tegnapi meccset (Tottenham-Liverpool)....a les/ nem les témát hagyjuk is. Arra nincs mentség.
Viszont, Jota első sárgáját sem teljesen értem. Kikockáztam...több lassítást is. És nekem úgy tűnik hogy Jota csak fut és Udogie cipője érinti meg éppenhogy Jota térdét. Majd utána Udogie belerúg a saját lábába és elterül. Egy fikarcnyi indíttatást vagy mozdulatot nem látok Jota részéről....még csak minimális akasztó, biccentő, legyintő lábmozdulatot sem.
Itt az érintés...amitől Jota meg sem rezdült. Futott tovább, nem is billent...semmi. Bárki aki focizott vagy futott nagyobb tömegben az tudja, mekkora hatással van az emberre ha úgy valóban összeér két láb.
Itt még minden megy tovább.
Jota már környéken sincs....itt rúg a saját lábába Udogie.
Szemből a pillanat.
Majd következett az esés.
A véleményem az, ha Udogie bal sarkával annyira eltalálja Jota térdét (vagy Jota szándékosan pöccintené meg) akkor Udogie-nak már abban a pillanatban esnie kellett volna, nem pedig a saját lábának lerúgása után.
A második sárga már érthetőbb, bár élnék a feltételezéssel hogy Udogie ott is rápakolt némi Oscar-díjas alakítást...lévén, hogy Jota előtte kapott sárgát pont róla.
Jota már a környéken nincs amikor vetődik Udogie. A kommentátorok is azt mondták, hogy nem volt itt sok kontakt...inkább a bevetődő mozdulat miatt ítélték a sárgát.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz hdanesz #193072 üzenetére
thx, hogy kiválogattad helyettem, ezekről beszéltem plusz a másodiknál meg lehet nézni, ahogy kontakt megelőzése miatt Jota húzza is vissza a lábát azonnal... nagyon meglepődnék, ha nem törölnék el az eltiltását
ui: egyébként mintha a var pirosat is felülbírálhatna... de ezt már az első félidőben bizonyították, hogy melyik oldallal vannak... nem lehetett erre számítani
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
francba már ezzel a vasárnappal.. nincs egy említeésre méltő meccs se
najó talán egy frejburg-ausburgot lehet betolok
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
-
DeathAdder
veterán
nem tizi, twitter vid nottingham - brentford
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #193076 üzenetére
...Gera és Rossi mester is azt nézi élőben itt is megfordult a fejemben, hogy a 2rule mezhez "ajándék ítéleteket" kaptak biztos... pl Zsótért kb seggberúgták a 16osunknál, erre szabadrúgás befelé meg a 11est megelőző szabálytalanság is eléggé a vonalon történt és inkább szabadrúgásnak kellett volna jönnie
#193077: szigetlakó játékvezetés ezen a hétvégén kimaxol mindent
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
óó bzmeg tényelg.. és nem néztem....
-
Peterhappy
őstag
Szerintem focira gondolt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #193081 üzenetére
Vezetunk 3-0-ra, ez mar csak kimeriti a FOCI fogalmat.
Megy amugy most a borsodi szeker, tul furcsa latni.A Kecskemet vesszofutasa meg erjen mihamarabb veget, mert most bekerultek Szabo Pistaek egy negativ spiralba.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #193077 üzenetére
FA out
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #193082 üzenetére
elmúlt 4 meccs nb1-ben: 1 rúgott és 8 kapott gól, 4 vereség... (1éve a szezon végére lett 6 vereségünk összesen, úgy hogy elég durván elcsalták zárásnak néhány meccsünket, hogy ne legyen szoros a fradi befutója) a rúgott gól is ma büntetőből... az az érdekes, hogy stat alapján kiegyenlített volt ez a mai meccs 4-4 kaput eltaláló lövéssel, 48-52% birtoklással, 488-509 passzal, 81% passzpontossággal... játékképet látva meg a KTE-ből egy ideje hiányzik a tavalyi tűz és a passzpontosságot is 50-60%-ra tippeltem volna, annyi volt a hiba... kb mintha 1 éve 'pool módban lettünk volna, most meg Luton-mód megy... fel kéne valamivel pörgetni a csapatot, hogy előremozdulhassunk a középmezőnybe
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Hurrá, megvan a döntetlen, a Juve továbbra is BL-helyen! Hurrá! Kifejezetten jó eredmény ezzel a borzasztó kerettel. Az elmúlt év hányattatásai után. Pogba kiesésével, Vlaho nélkül. Hátha meglesz a BL-hely, s akkor majd bizonyíthat a csapat. Addigra hátha beérik a mester többéves munkája.
Ui. Köszi Tibcsi a szurkolást! Te vagy a legjobb!
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
haTTTalmas Juventus.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #193086 üzenetére
xG:
Atalanta (1.98) 0-0 (0.20) Juventuscsúcs allegri-ball lehetett
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
ajánlom figyelmedbe: [link]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #193092 üzenetére
nehéz eldönteni, hogy egy nb1-es edző nyilatkozta ezt, vagy allegri
szerk:
#Szczesny after Atalanta : “A deserved draw against a strong team, at a certain point we understood that it was better not to lose and we took home 1 point.”[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #193095 üzenetére
...sejthető volt, de nem gondoltam volna hogy hirtelen jön egy ekkora gödör és minden negatív statisztikát azonnal meg akarunk dönteni
a vonal meg elég relatív dolog... fordított felállásban varozás után simán szabad lett volna a 16ostól 1 centire
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #193086 üzenetére
de én nem is néztem a meccset..
a juvénak meg aztán rohadtul nem is szurkoltam -
Ringman
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #193098 üzenetére
real ellen nem
bayern ellen… ehh, talán
müntyhennek soha nem tudnék szurkolni. ha piasztolyt fognának a fejemhez akkor se. ahhoz újra kéne születnem
volt már bm-juve clash, ott asszem vártam h vesszenek a bajorok.. evidens módon tehát a juvènak szurkolhattamcity az csak egy szar mesterséges kreautúra. nem gyűlölöm őket igzából. megvetem, mint itt még sokunk..annyi
-
Soulfly842
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest