Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #137257 üzenetére
Jogos, CP letette a 25 milliós ajánlatát 37 milliós visszavételi opcióval, Pearce, The Athletic, Sky is megírta, bár még nagyon friss, pár órás hír, a liverpool meg nagyon el akarja adni úgyhogy valószínűleg el is fogadták.
omfgk - nagy hájpja volt mindig, de igazából soha semmi extrát nem mutatott, még a csampóban kölcsönadva is középszer volt.
máyköl - mindenki közös peer to peer tékájában fent van nincs hozzá magyar felirat, de talán lesz, szitihez is készült idővel.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #137279 üzenetére
Így van, ezért akarják visszavásárlási opcióval eladni, viszont eladni el akarják, ahogy Wilsont is, mert készpénzre van szüksége a klubnak.
Az ajánlat sem igaz, azóta cáfolták, úgyhogy elhamarkodottan írtam, annyi igaz h 25 milliót hajlandóak fizetni és jelenleg is folynak a tárgyalások, valószínűleg meg fognak egyezni.
Bár szerintem eladják opció nélkül is ha szükséges, a csávónak 0 PL meccse van, és nagyon nem ütötte meg a szintet még a másodosztályban sem, kaput viszont nagyon érzi.
-
Peterhappy
őstag
válasz atee_13 #137352 üzenetére
Nem figyeltek? Hát Zsuzsika tegnap elég világosan megmondta, hogy - idézem - "sosem motiválta a pénz."
Épp tegnap este példáloztam baráti körben Lipcsei-vel, akit nagyon kedveltem és játékosként nagyon sokra tartok, de a pályája végén (a súlyos sérülése után) már csak azért játszott, hogy megdönthesse Sárosi Gyurka rekordját.
Viszont és ellenben ott van Leandro, mikor visszatért. Kapott két meccset szélsőhátvédként és a fejünket vakartuk, ki lehetett olyan hülye, hogy hazahozza. Aztán középhátvédként magára talált és éveket lehozott tanári módon. Somalia nem jó példa, de a téli visszatérése után ahogy játszott, fogtuk a fejünket, és könyörögtünk, hogy inkább tízen, de nélküle folytassuk. Most a Csapat egyik legjobbja.
Gera meg Gera.Ez fejben dől el. És ebben Juják nem jó.
Én így is elismerem a pályafutását - többre vitte, mint én -, a kivételes technikáját, soha nem ekéztem, támadtam vagy drukkoltam ellene, de valljuk be őszintén, sokkal többre vihette volna.És igen, az orosz szerződéssel az eldőlt, hogy Nyugat-Európában Ő megszűnik létezni.
Mert ok, hogy nem volt talán elég jó egy L'pool-hoz, de a PSV-t - mondjuk ki - kinőtte. Úgy lógott ki onnan, mint Dominik a Salzburgból. Nem túl látványosan, nem minden meccsen, de lerítt, hogy azt a szintet kinőtte.
És ha nem a 'pool-hoz igazol, de mondjuk egy Villarreal szintű erős spanyol középcsapathoz (vagy némethez, esetleg angolhoz, bár utóbbiban szerintem elnyomták volna), akkor a fejlődése továbbra is garantálva lett volna, pár év múlva még mindig tovább léphetett volna.
Mert Balázs 24 éves volt, mikor az Anzsi-ba igazolt! Fiatal volt még, igenis lett volna még benne fejlődési potenciál!A Fradiba jött volna, tudomásom szerint nagyon szereti a Fradit, de már nem hozza azt a szintet, mint tud. Nem bírta Rebrov edzéseit. Az sem véletlen, hogy a végén az MTK-nál is annyit mondtak neki, örülnének neki, de nem tudják garantálni a kezdőcsapatot.
Sok debreceni fiatal leshet el tőle dolgokat, remélem jó hatással lesz az ifikre és talán az ifik is rá. De pl. alázatot, munkamorált ne tőle próbáljanak eltanulni. Mert sok egyéb mellett épp ebben volt még igen erős - és ez az, ami az orosz évek alatt kikopott belőle. Az arab világot meg hagyjuk is.
Szerk: Gera majdnem két évvel idősebb volt, mikor hazatért. Az első meccseken látszott, hogy nem levezetni jött vissza.
És az sem gyakori, hogy egy 38 éves játékos (épp a születésnapján) klasszikus mesterhármast szerezzen. (már ha nem Zlatan-nal kezdődik a neved).EBBEN a gólban minden benne van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz atee_13 #137890 üzenetére
Én meg azt gondolom, hogy részben igaz.
Más csapatok is költöttek világba, MU, Chelsea, PSG, egy időben a Real is, sőt a Monacónak is voltak kirohanásai, és még lehetne sorolni, mégsem jelentette azt feltétlenül, hogy agyonnyernek mindent. Az ő tehetsége is kellett ehhez, és a nagy költés is.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz atee_13 #137892 üzenetére
unalmassá tette a bayern játékát? roppant szórakoztató volt a bayern játéka alatta (főleg, hogy utána Carlo meg Kovac alatt kaptunk mintát abból, hogy milyen, amikor nem az), csak európában hasalt el rendre.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz atee_13 #137896 üzenetére
+Noukoum: azért a hogyanokat is érdemes megnézni, 2014-ben totál kapituláció, azt túlgondolta, 2015-ben sikerült így felküldeni a csapatot, annyi volt a sérült (illetve Neymar műesésért elmaradt második sárgája az első meccsen 0-0-nál, Rizzoli már nyúlt a zsebéhez, mindegy is...), 2016-ban viszont (hülyén hangzik, de) a valaha volt egyik legjobb kieső teljesítményt nyújtották az atleti ellen, kb tényleg a "megmozdíthatatlan fal vs megállíthatatlan erő" esete volt.
Carlót egy elődöntőtől hasaltatta el a játékvezetés, a döntőtől már Juppot
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #138339 üzenetére
Előző szezonban VVD teljesen ellenkezőleg mozgott, helyezkedett.
Amióta újra topcsapat lettek, mindig is proaktív módon játszottak agyig feltolt védelemmel maximum 25 méterre egymástól, tavaly erre még rátettek egy lapáttal, mert a VAR miatt sokkal bátrabban lehetett játszani lesre állításra. Akkor is már kongatták a vészharangot, hogy ebből baj lesz. És való igaz gyakran kiugrottak, de 10ből9x ez mindig les volt.
Carra mondta épp a héten, hogy neki volt CB-ként félelmetes nézni ezt a nagyon magasra feltolt védelmetTudom, vereségnél mindig az hiányzik aki épp nem játszik, de pont Henderson volt arra mindig jó, hogy a szart lapátolja, presszingeljen mint az állat, ütközzön, megállítson, az most nagyon veszélyes hogy nem támadják le eléggé a labdás embert.
Értem mire gondolsz, de nem lehet, hogy azért mert tavaly sokkalta jobb volt a koncentráció a komplett csapatnak?
De, egyértelműen. VVD-nek a sok hypetól, már akkora arca lett mint a Szaturnusz, és a többiek is kényelmesebbek. Nyilván ez várható volt, két közel 100 pontos szezon után, ezt lehetetlen fenntartani, meg az xg is erre predesztinál hogy előbb utóbb vissza fognak esni, mert konzisztensen csapat szinten nem lehet ennyire túlteljesíteni éveken keresztül.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #138442 üzenetére
sőt ha belerúgsz a labdába, akkor hamarabb eljut a kapuig ennyi erővel én is lehetnék szakkommentátor, mert ilyen bölcsességek vannak még a tarsolyomban
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz atee_13 #138438 üzenetére
Igen, sőt még abban sem vagyok biztos, hogy nem az ő távozásával hagytam ott a csapatot (2005). Most így visszanézve a neveket, szerintem 2000 -től szurkolhattam nekik, mert az biztos, hogy feljutó csapatként drukkoltam nekik, de az is rémlik, hogy kiestek és visszajutottak (2002). Dickov, Dunne, SR Philips, Sun Jihai, Ali Benarbia, David James még rémlik is.
Joey Barton... huha... Na rá is emlékszem. -
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #138446 üzenetére
ja, asszem fabinhonak erre a góljára is azt mondta, hogy "talált gól"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz atee_13 #138446 üzenetére
Arra emlékszem, hogy volt egy 1-0-s meccsük valaki ellen és szenzációs mérkőzés volt, hihetetlen jól játszottak, olyan kombinatív támadó focit raktak le az asztalra, hogy még Wenger papa is elégedetten csettintett volna. De már sötét homály fedi az egész érát - nagy rajongó azért nem voltam
Most nézem, Schmeichel is védett egy szezont ott, mire gondolt?
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz atee_13 #138899 üzenetére
Nem azt mondtam hogy térd magasságába menjen de védenie kell a szöget ez a dolga.
Sípszó amúgy nem volt közben vagy nem figyeltem? Pont azért VARoztak hogy akkor most les-e vagy sem.Mod: közben visszakerestem. Továbbra is tartom hogy nem volt semmi szándékosság benne de nagyon elcseszte Pickford, rém rossz ütemben dobta be magát. Lehetne adni pár meccs eltiltást de tényleg nem gondolom hogy úgy ment oda hogy lerúgja Van Dijkot.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz atee_13 #138902 üzenetére
Ja most nézem te Pool szurkoló vagy. Értem hogy nem rajtolt fényesen a világ 2. legjobb klubja de ne mondjunk már ilyet hogy direkt mészárolni ment ki. Szarul mozdult ki, késett ütemet és a lendülettől elcsapta Van Dijkot. Ez egy nagyon balszerencsés szitu volt. Szerinted sérülést akart meg 11-est összehozni Pickford?
Amúgy azért is kell határozottan a kapusnak kimozdulnia mert ő a labdára koncentrál a kezével és nem a fejét védi és ha a támadó mondjuk fejberúgja akkor akár bele is halhat. Azt gondolom nem kell ecsetelnem hogy ez fejsérülés mennyivel veszélyesebb mint egy láb.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz atee_13 #138923 üzenetére
Kiállítást nem is említettem csak utólagos eltiltást amire mondtam is hogy jogos. Ha nem lett volna les akkor járt volna a piros természetesen.
Nézd már meg hogy elszámolta magás és a lendülettől esélye se volt emgállni. Ha direkt csinálja nem összekasztja a lábait hanem lerúgja a p*csába. Persze így is látványos volt meg sajnálatos a sérülés ténye.
De akkor nem magyarázom tovább csak azért lehúztam már én is 22 évet a kapuban és egyik csapathoz sincs kötődésem az érintettek közül.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
-
viharhozo
addikt
-
törölt tag
válasz atee_13 #139022 üzenetére
Mondjuk azt azért leszögezhetjük hogy minden egyes fillért megér a csávó, mert ezek a sikerek azért vastagon neki köszönhetőek... tehát cost &benefit oldalról azért bőven pozitivba jön ki a mérlege... Nem tudom hogy van e egyáltalán még 2 edző a világon akivel ez a csapat ilyen ellenfelek ellen Blbe jutott volna. Ez pedig bőven behozza a rá költött pénzt.
-
törölt tag
válasz atee_13 #139027 üzenetére
Társulhat persze, de igazság szerint hozzák is ezt. Tavaly nyár óta a Fradi egy európai szintű gyenge középcsapat, azt nem lehet mondani hogy a nagyokon kívül bárki tuttira tudna menni ellene... az már egy szint azt gondolom hogy Európában jegyzik, az hogy tavaly az Európa ligában nem lett utolsó a csoportjában, az hogy idén elég jó nevű együtteseket küldött haza... szóval igen, van egy magasabb költségetés, de ennek megfelelő eredmények is jöttek.
Megnézzük hol végeznek idén a csoportban. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz atee_13 #139110 üzenetére
Nem rossz, a szpíker is kiemelte, hogy megy, mint a gép.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #139354 üzenetére
én még azt nem értem, hogy most megvették ezt a tsimikas-t, kezd széthullani teljesen a védelem és miért nem próbálgatja még mindig klopp? annyira sakkozni kell már mindenkivel és pakolni posztjától eltérő helyre, ő miért nem került bele a rotába? rizs williams lehet be fog válni és ő papíron is cb, de jóval fiatalabb...
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #139356 üzenetére
nekem úgy rémlett, hogy felépült... na, majd meglátjuk, hogy látjuk-e a hetekben... támadókkal jobban állunk, lehet azt kéne hogy középpályára feltenni részben a csere-támadósort aztán kevesebb védővel játszani, izomból feltolva úgyis az számít, hogy ki lő több gólt... jöhetnének az ilyen 6-5-ös meg 7-4-es győzelmek
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #139530 üzenetére
nagyon sokat játszanak, fáradtak, fásultak... akik meg korábban alig kaptak lehetőséget, most akarnak bizonyítani... szív egyébként sok nagy csapat, az alsóháziak meg frissebbek és vért isznak topcsapatok ellen, majd sorban okozzák a meglepetéseket... most is: szombat pl, kedd bl, szombat pl, kedd bl... szerencsére jöttek a pontok, de nem lepődnék meg, ha kedden az atalanta ellen totál cserés felállással bukta lenne, hogy utána jövő vasárnap a city ellen meglegyen a 3 pont
-
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #140581 üzenetére
Werner volt az elsőszámú kiszemelt, aztán Sarr, aztán Jota.
Én sem gondoltam hogy így beválik, meg alapból nem is örültem neki mert portugál, de szerencsére egyelőre nem tűnik annak a picsogós fetrengős fajtának
Amúgy még Tsimikas volt ilyen 4. számú kiszemelt arra a posztra, elsőszámú volt Jamal Lewis, aztán Sergio Reguilón meg még egy tag, már nem is emlékszem ki
Robertson nem rémlik hogy B terv lett volna.
De ő a legszebb lakmuszpapírja az elemzőrészleg hatékonyságának, amivel gyakran szeretnek példázódni, hogy míg a sziti kilóra megvette az akkori legnagyobb fenszi balbunkót Mendyt, addig itt iszonyú sok adat és játékos közül Robertsonra bökött a rendszer és őt szúrta ki az egyik elemző, adat alapon, aki nyilván a lőtéri kutyának nem kellett a csont nélkül kieső Hull Cityből, akik 81 gólt kaptak, de azt mondta a statisztika és a csapatvezetők hogy nekik ő kell, mert előrefelé passzol és minden egyes passza után növekszik a csapat gólszerzésének a várható értéke. (Az adott modell arra alapul, hogy minden egyes passz után az adott labda helyzetétől az ellenfél játékosának helyezkedéséhez viszonyítva van egy alogirtmusuk amiből várható értékeket számítanak. Tehát a gólszerzés várható értékét számítják minden egyes passz után ill. minden egyes játékszituáció után. Ezt folyamatosan modellezik, és tudják vizualizálni, hőtérképpel is, és persze nézik a passzokat, hogy kinek hány átadása van, milyen hosszú stb.. de a döntő momentum az volt, hogy az ő passzai után nőtt-e a várható értéke a gólszerzésnek, vagy nem).
Úgyhogy tényleg rohadt hatékony az elemzőrészleg, gyk csak az a flop aki nem bírja terhelést, és állandóan sérült (Keita, Oxlade), meg persze Karius
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #140591 üzenetére
Azért vvd-n is a fél világ röhögött amikor megvették egy középszer Sotonból klubrekordért. Vele mondjuk türelmesek voltak, mert CB hiány volt a csapatnál, nyáron a helytelen megkeresés miatt berágott a Soton, perrel fenyegetőzött, majd jött a bocsánatkérés, visszatáncolás, aztán inkább nem igazoltak senkit, hanem kivártak és a következő ablakban elhozták, nem volt panic buy, nem játszott B terv
Werner azt mondják az insiderek hogy azért nem jött, mert volt egy kivásárlási ára amit le kellett tenni érte, ezt meg Abra papa mellényzsebből előhúzta a 200 ezres fizu mellé, Thiago Zsota meg 4-5 éves részletfizetésre szerződött, ezért lettünk árban lehúzva Zsotával, mert azért az a 40+ millás végösszeg elég magas, persze senkit nem fog érdekelni ha beválik
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #140834 üzenetére
Remélem sokáig kitart ez a formája szerintem már most sokak kedvence, ahogy termeli a gólokat
Minimanón meg azt érzem, hogy hiába küzd, túl nagy falat volt neki hirtelen a poolba kerülni... vagy 1 áttörési pont kell, hogy változzon, de ez minél többet késik, annál hamarabb kerül a folyamatos cserék közé
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #140836 üzenetére
Bírom én is, mert hajt becsülettel és örülnék, ha fel tudná venni a tempót, de nagyon úgy néz ki, hogy nagy volt a lépcső a salzburg után... Haalandnak bejött a dortmund, de ő egy állat... Szoboszlait ezért félteném, ha túl nagy csapat vinné
Na újabb elvett gól
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJi Mavic air 1 Drón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest