-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz Ringman #11278 üzenetére
Érdekes paradoxon kérdés...
Mit csinált az Inter? El kezdtem nézni, de más dolgom akadt... Most meg hosszabbítás?!
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Felhasználom
tag
válasz Ringman #51362 üzenetére
Na nem leszólni a magyar focit. Ma is megverte a Loki a Lyon U16-os csapatát 4-2-re. Ezek az eredmények mind a magyar fodball zsenialítását mutatják
Am viccet félre téve Magyarországon egyedül Egervárit láttam jó edzőnek csak túl jólelkű volt. Mellé kellett volna egy Urbán aki leszabja a játékosok fejét, ha baromkodnak. Most lehet jönni a 8-1-el meg a 3-0-val, de én akkor válaszként mondom az U19 és U21-es csapattal elért kisebb sikereit. Őt a játékosok hagyták cserben és a balhét a páwa fiúk helyett el kell vinni.(#51367)Integra:
Igen valóban szép lenne, ha olyan játékunk lenne mint az Internationalelfnek vagy a hollandoknak. DE,a magyar foci Puskásék után a menyből a pokolba zuhant. És ha újra olyan focit akarunk akkor előbb sikeresebbnek kell lenni (tehát feljönni a pokokból a 0-ra) és utána a csúnya focinkon majd lehet csiszolni (újra a menybe menni).
Tehát valahol el kell kezdeni, ahogy ezt Costa elkezdte most.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #59368 üzenetére
először is, szerbusz.
örülök, h itt vagy, mindezidáig én voltam az egyedüli a topicban, aki a milánói kék-feketéknek drukkere.Apánk lemondott.
Ezt is megértük, idáig bírta. én azt gondolom, ez is már egy nagy dolog volt, elnézve az elmúlt jó három év produkciójait és a velük járó lecsengéseket.. Massimo apánk már régóta láthatja és tudhatja, h ez már csak egy szarkupac, az elmúlt 25 év messze leggyengébb felhozatala. A tökéletes lélektelenség és sivárság, unalom és impotencia tükröződik vissza a pályán pénzért rohangáló fiatalemberekről. egy szedett-vetett társaság, félörültekkel, csigalassúakkal, enerváltakkal, focizni nem tudó alakokkal tele. összedobták őket egy edzésen, most nekik kell viselni ezt a szép mezt, kaptak a fejükre egy szintén félőrült edzőt, és az egészet felügyeli egy a focihoz a legkevésbé se konyító indonéziából jött üzleti érdekeit Milánóban képviselő úriember.
ez ma az FC Internazionale néven árusított humorbombon. -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #59626 üzenetére
az a baj, h én nem szeretném, ha josé mourinho lenne még itt edző, valaha is...
egy időszak volt, amikor nem drukkoltam az Internek életemben (leszámítva nyilván süvölvény koromat), és az a 2010környéki murinnyó-érás évek. abban az idszakban megszűnt számomra a klub
hát én csak ennyire rühellem a portugált.. -
-
nagyúr
-
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #63742 üzenetére
Ez vicces.
Megjelent a Juve éves pénzügyi jelentése (olasz), és ebből kitűnik, hogy pár játékossal szerződést hosszabbított a klub. Pl. Chiellinivel és Pogbával, Lealival, Marronéval.
Valamint egy kétezertízben anno tizenkétmillióért vásárolt játékossal, aki már harmincegyéves, Torinóba igazolása óta tizennégy Juve meccsen játszott, kölcsön lett adva három klubnak, senkinek sem kellett, és persze teljes mértékben eladhatatlan és értéktelen. De marad '16 nyaráig a fizetéslistán.
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #64500 üzenetére
medel, persze.. a legelső lenne, akit eltakarítanék, ha odaengednének az elnöki székben
olyan fantasztikus röpályát írna le, el sem hiszed.. öröm é boldogság lenne néznivenember jajj nee... akkor nem játszik a nou campban akkor így már nem kell a Juve
#64498 és ki is estek ők is szépen
imádom ezt az estét[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Eladó - 2db GRAVEL - külső gumi WTB Nano 40 x 700 Comp / TAN, barna oldalfalú /
- (BONTATLAN) Deagostini Dodge Charger R/T 1:8 új modell + vitrin
- Epos automata, 2892/A2 díszített! 39mm.
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett új állapotban - Garancia
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen