-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz mephi666 #15239 üzenetére
True.
Olvasom a Sportgézás Lewa portrét, végén beszélnek Szalairól is. Durva dolog, de én Szalait nem tartom sokkal rosszabb játékosnak Lewánál a stílusok is hasonló. Jól járna vele a Dortmund. Meg a magyarok is
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Sztbeni
őstag
válasz mephi666 #15601 üzenetére
önkormányzati támogatással, szponzorokkal lehet. Romániában ott a Concordia Chiajna az első osztályban. Falusi csapat. Pár éve volt még a Victoria Brăneşti, de az csődbe ment. Most másodosztályban feljutásért küzd a Damila Măciuca. 2000 lakosú falu.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
baluka26
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #16071 üzenetére
tegnapi meccsről cikk teletexten:
ez meg saját printscreen: (nem sokkal jobb )
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
NyxNyxNyx
addikt
-
-
paatrick
őstag
válasz mephi666 #121958 üzenetére
Persze hogy van, de így világszinten tudunk mondani kb 10 ilyen csapatot a többi sokszáz meg még a régi iskola szerint játszik. Sok meccsen van amikor nekiront az egyik csapat a másiknak, aztán 20 perc után kiköpik a tüdejüket, és ha nem tudtak gólt rúgni akkor elmegy a kedvük.
Kevés ilyen csapat van mint a Liverpool jelenleg, hogy végig tartják a fegyelmet és a taktikát.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz mephi666 #121964 üzenetére
Na ezeket nem is tudom. Eladni tud attól nem? Szerintem a Real Madrid durván rá fog szállni Hazard-ra csak győzze kifizetni.
Közben a Marca azt írja a Barca nyáron piacra dobja Coutinho-t Nem tartott sokáig a karrier ha így lesz.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
jbalint18
tag
válasz mephi666 #122186 üzenetére
Azért én vigyáznék ezzel a kijelentéssel hogy top6-ba sem lesznek. Csak meg kell nézni milyen játékosokat adott kölcsön a Chelsea ha azokból visszahívnak pár fiatal angol titánt akkor top4-re is lehet esélye.(Mason Mount,Tammy Abraham,Michy Batshuayi,Charly Musonda Jr. , Kenedy,Kurt Zouma)
-
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #122186 üzenetére
Annyira azért ne féltsd őket, nagyon komoly loan army van a cselzinél, valami 60-70 játékosuk van csak azért megvéve hogy kölcsönbe zavarják őket, aztán ha csak egy beválik akkor win-win.
Elég csak néhány nevet említeni korábbról akiről mindenki tud aki a focit követi: Salah, Cuadrado, Schürrle, Willan (ő bevált legalább), Batshuayi ,Lukaku, Sturridge, Marko Marin, de Bruyne, Courtois, Ake, Baba Rahman, Zouma, van Ginkel, Bertrand Traoré... aztán vagy kölcsön paszzolgatják stabil BL szereplő nem angol csapatokba.. de olyan csapatokba ahol európai kupadöntőt játszanak (pl tavalyelőtt Traore-Ajax, Cuadrado-Juve)
Ezzel a pénzügyi erőfölényükkel (megvenni valakit csak azért, hogy ne a másiké legyen) mindig is visszaéltek. Konkrétan miattuk vetődött fel, hogy korlátoznák a kölcsönadható játékosok számát.
Szóval nem lepne meg ha jövőre 2-3 kurvajó játékosuk lenne a kezdőben abból a merítésből.
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #122681 üzenetére
Egyszer volt szerencsém ilyen szervezett kocsmai szurkoláshoz, de nagyon nem éltem
Egy ferdén falra rögzített 32-es lcd tévét bámulva amiből kábelfüggöny lógott ki a sáljaikat kifeszítve ordított meg
énekeltgajdolt több mint 50 ember torka szakadtából egy kis helyiségben, egy világ másik felében levő csapat meccsét nézve, és olyan alpári obszcén jelzőket köpködtek, hogy gyorsan rájöttem nem vagyok én való oda -
válasz mephi666 #122838 üzenetére
Igen, ez mondjuk érdekes. Bár feltételezem, a csaj nem ebben a szerkóban jutott be. Ha az első sorokban öltözik le, azt ki kellene szúrni a biztonságinak. Ha meg mondjuk a 20.-ik sorból rohan le így...azt is.
15perc hírnév...vagy 5ezer újabb követő...nem tudom mi lenne a cél. De nem ez a hely és az idő rá.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
salesman
őstag
-
Peterhappy
őstag
válasz mephi666 #123300 üzenetére
Ez volt még elképesztően nagy mentés Zolitól.
A kiharcolt szögletből szerezte meg a vezetést a WBA.Kivételes tudású és példás mentalitású játékos volt és sokkal többre vihette volna, ha nincsenek az eltékozolt évei és annak khm. következményei. Viszont a mai napig vállalja a múltját, a hibáit és a fiatalok körében előszeretettel "hangoztatja" ezt, ezzel is védve, óvva őket.
Jahhh és egy EL-döntős csapatnak volt a vezére. Ezt sem veszi már elő tőle soha senki.
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #123406 üzenetére
Behúzták a netet? Hónapok óta ezt a Pepet pletykálják a liverpoollal, franciáknál egyre erősebbek a hírek.
A klubhoz közeli sajtó természetesen egyöntetűen mindent tagad, ahogy tagadta vvd-t, és alissont is. Szóval nem tartom kizártnak, mégis valahol meglepne ha egy ~80 millás játékos érkezne a padra. -
addikt
válasz mephi666 #123764 üzenetére
Hihetetlen amúgy, hogy ennyire nem látják a Barca taktikai sebezhetőségét, vagy nem tudom elképzelni, mit látnak úgy, hogy Griezmannra kell költeni a pénzt, amikor a támadósoruk fullos. Most ezzel nem lesznek előrébb, következő szezonban összetalálkoznak egy letámadós csapat ellen, ugyanúgy ki fognak szopni 4:0-ra ahogy idén is meg tavaly is, meg úgy az elmúlt években elég gyakran. Most ha ilyen Coutinho meg Arthur féle játékosok lesznek középpályán, arra jók, hogy a gyenge La Ligás csapatokat tökéletesen körbepasszolgassák, de ha jön egy ellenfél, aki egy kicsit is bátrabb, akkor megint az lesz, hogy megszívják, mert ez a középpálya nem alkalmas arra, hogy megfékezze őket, aztán pedig hiába lesz elöl Messi, Suarez, Griezmann, Dembele, vagy akárki. De Jong mondjuk erre jó vétel volt, de ha ő is játszik meg Busquets is, akkor sok klasszis támadó lesz a kispadon, akiknek ez nem fog tetszeni.
-
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #126524 üzenetére
Nem varrnám a nyakába 18 éves a srác.. nagyon jól játszott, és egyet hibázott. Egyébként meg az ellen focija pont arra épül hogy letámadjon és hibára késztesse az ellenfelet. Sokkal nagyobb játékosok is hibáztak már ilyen nyomás alatt.
Szerintem akkor is kikapnak, ha nincs az a hiba, egyszerűen 3-0 után elkezdett kibaszott nagyképűen lazázni, sarkalgatni, és teljesen visszavett a liverpool (valahol érthető, hétvégén Leicester), de a Salz megmutatta hogy nem szabad őket félvállról venni, egyenlítés után viszont azonnal visszavették a kezdeményezést, lehet nagyképűen hangzik de egy pillanatig nem gondoltam, hogy ezt a meccset nem nyerik meg, összességében azért más dimenzió a két csapat.
Legnehezebb meccsén meg túlvan a Salz, bőven lesz keresnivalójuk a Napoli ellen is, Szoboszlai megmutathatja magát meglehet a továbbjutást is, de az EL minimum.
nem követtem soha a salzburgot, de honnan akasztották le ezeket a fürge, technikás kínaiakat/koreaiakat/japánokat?
Nagyon jó szakmai modelljük van, látszik ez a Lipcsénél vagy az F1-es csapataiknál is
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #126716 üzenetére
ezt magasztalom én is az angol ligában, persze volt már rá példa hogy egykét latínó elkezdett fetrengeni, de nem jellemző, azt még a saját szurkolóik sem díjazzák, suárezt is ezért szétszedték párszor, aztán gerrard is közölte vele, hogy nem igazán kedvelik ezt a fajta viselkedést arrefelé
bár teljesen kinőni sajnos nem tudta, de határozottan mérsékelve volt az angol ligában
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
villamos
őstag
válasz mephi666 #126801 üzenetére
A gond igazából az volt, hogy már a mérkőzés legelején sikerült olyan gyermeteg hibákat összehozni veretes válogatottunknak, amelyekért már a grundon is minimum egy tockos jár...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #126876 üzenetére
Konkrétan nem tudunk nyerni az OT-n már nagyon hosszú ideje, Klopp túlmisztifikálta eddig mindig ezeket a rangadókat és túl nagy terhet rakott a játékosokra (legalábbis nekem ez a véleményem) és a nagy pályákon is rendszerint jobban szenvedünk. Meg ők is felszívják magukat, ahogy annó mi is tettük ellenük amikor még sehol sem voltunk, ők meg a toppon.
Akkora az arc most egyeseknél hogy szinte már érzem a pofon üde előszelét
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- PayPal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Medence topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Classic / Pro / Cine karbon propellerek
- (BONTATLAN) Deagostini Dodge Charger R/T 1:8 új modell + vitrin
- Epos automata, 2892/A2 díszített! 39mm.
- Eladó - 2db GRAVEL - külső gumi WTB Nano 40 x 700 Comp / TAN, barna oldalfalú /
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen