-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #137168 üzenetére
Jó kis Jota-s délután
-
atee_13
őstag
válasz Viszlát #137190 üzenetére
Mondjuk azért Salát és Brunót egy környezetben említeni színészkedés kategóriában ... hát na ... nem akármi
"Mit jelent, hogy nem vitte túlzásba?" Mondjuk azt, hogy ha "Zidancsellel" agyontapos valakit akkor nem játssza el, hogy neki fáj és kap érte egy büntetőt VAR után is...[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #137254 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #137260 üzenetére
Úgy tudom Klopp nem akarja végleg elengedni. Akar visszavásárlási opciót minimum, elvileg itt különböznek még a CP -al.
-
-
atee_13
őstag
válasz dudu5130 #137350 üzenetére
Bajnak nem baj. Az a kérdés kinek mi a célja a focival. Valakinek az, hogy szakmailag minél előbbre jusson van akinek az, hogy meggazdagodjon.
Akkoriban a holland bajnokság kb legjobbja vagy legjobbjainak egyike volt Afellay al együtt. Ő a barcába ment Dzsudzsink az akkor ismeretlen kimondhatatlan nevű "Mahacskalába".
Akkoriban egy "bundás" középcsapatba (vagy hasonló kaliberben ahonnan, ha jól teljesít még lehetett volna előrébb) elfért volna, ha nem csilliárdokat akar keresni.
Nyilván Afellay karrierje is összedőlt, de az övé nem azért mert nagy ívben tett az európai focira csak dőljön a pénz.
És emlékeim szerint Dzsudzsinak lett volna esélye a Vidibe jönni mikor EL ben meneteltek, de az anyagiakon nem tudott megegyezni (mindezt akkor amikor már degecre kereste magát).
Dárdai is adott volna neki még esélyt a Hertánál, de ott sem tudott az anyagiakon megegyezni.
Nyilván mindenki úgy ítéli meg ezt ahogy szeretné, úgy sajnálja pátyolgatja vagy nem ahogy akarja.
Az én szemléletemben ő egy "futbalkúrva" és nem azért amiért magyar, hanem azért mert mindig fontosabb volt neki a pénz mint a szakmai előrelépés.
Gerát tudnám felhozni ellenpéldának szerintem ő maximális tiszteletet megérdemli az egész karrierjét figyelembe véve. -
atee_13
őstag
válasz Peterhappy #137362 üzenetére
"sosem motiválta a pénz." Mondjuk ez a valóságban történtek fényében nem igazán tudom elhinni.
# Lehet én nézem el, de kb az első mondatod kivételével a többi az amit én mondok[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Shaqiri azért beküldte rendesen
-
atee_13
őstag
válasz LyonnaisFan1 #137682 üzenetére
Az eredmény még csak hagyján, de a játék...
Csak én érzem úgy, hogy a war a "nagycsapatokkal" volt? -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #137713 üzenetére
Neeee azt azért mégse
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #137715 üzenetére
Klopp az elején mikor jött azt mondta nem érdekli mennyi gólt kap a csapat, ha egyel többet lő
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #137853 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz Soulfly842 #137859 üzenetére
"De mit keres ott Rudolf Gergely?"
Diplomata útlevelet -
atee_13
őstag
válasz Noukoum #137889 üzenetére
"Az a kérdés hogy mit keres még a City-ben Pep"
Vannak olyanok akik úgy gondolják, hogy a korábban elért eredményeinek semmi köze ahhoz, hogy játékosminőségben az adott bajnokságot nagyon erősen dominálta, sokkal inkább az ő edzői kvalitásai voltak a sikerek okai.Én speciál pont az ellenkezőjét gondolom.
-
atee_13
őstag
válasz Citroware #137891 üzenetére
Az én szempontjaim tömören:
Eljött a Barcától nyeregették a bajnokságokat ugyan úgy.
Heynckes váltotta aki akkor szerintem jó focit játszva megnyert mindent Pep hozta a kötelező bundás címeket és unalmassá tette a játékukat.
City előtte is nyerte a PL eket BL-re vele sincs sok esélye a klubbank.
Nyilván ért hozzá, de kb TOP 3 edzőnek van kikiáltva és szerintem annyira meg nem jó.
Mondjuk kíváncsi lennék, ha pl egy Ancelotti szituációba kerülne (bár szerintem nem fog olyan munkát elvállalni) egy everton szintű csapatból mit hozna ki. Én arra tenném a pénzem, hogy középmezőny fölé nem jutna. -
atee_13
őstag
válasz ZavaBalazs #137893 üzenetére
Nekem Heynckes lendületes játéka tetszett Pep passzolgasunk körbe állandóan mindegy mi van kifejezetten nem, a Bacában is az volt, de ott volt egy Messi vagy Ronaldinho aki egyéni kvalitásból villantani tudtak valami extrát ez dobott rajta, de nálam ennyi.
"csak európában hasalt el rendre." Ancelottit Európába meg csak a játékvezetés hasaltatta el a döntőtől.
(#137895) Noukoum
Pontosan így van. Nemrég volt itt linkelve, hogy mennyit is nyert a Bayern zsinórban. A hazai kb kötelező terep nekik.[ Szerkesztve ]
-
-
atee_13
őstag
válasz ZavaBalazs #137901 üzenetére
Most visszanéztem tényleg Jup volt már.
Atleti meg kiverte a Poolt ugyan úgy bunkerezett egy rengeteg helyzetet kialakító csapat ellen(szempontfüggő, de ez lehet übereli az állításod a valaha volt ról ). Ez ilyen. Önmagában szerintem nem érdem, hogy valaki úgy esik ki az Atleti ellen, hogy jobban játszott. Ha Bayernes vagy és téged meggyőzött akkor jó mert alapvetően nem engem kellett meggyőznie, hogy jól csinálta amit csinált.
De most így visszanézve akkor Pep "fejlődését" a BL ben. Bacácal döntő Bayernnel elődöntő Cityvel negyeddöntő. Nem felfelé ível a tendencia. Ha visszakeresnénk az elköltött összegeket akkor az lehet felfelé mutató tendencia lenne. -
atee_13
őstag
válasz mephi666 #138314 üzenetére
Az a baj, hogy ez a feltoljuk a védelmet majdnem a félpályára már előző meccseken is csak hajszálakon múlott. Most meg kiborult a bili. Ezzel szerintem foglalkozni kell, mert ha Klopp az gondolja, hogy ez csak a megpattanókon ment el szerintem nem ez lesz az utolsó meccs ahol nagy a cummendáré.
Nem volt véletlen, hogy a villa mélységből indítgatott. És ha ők rájöttek náluk komolyabb csapatok is rá fognak, komolyabb játékosokkal, bár igaz, hogy jelenleg 100% os a Villa -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #138332 üzenetére
"Tavaly is így fel volt tolva a védelem"
Előző szezonban VVD teljesen ellenkezőleg mozgott, helyezkedett. Míg idén kilép lesreállításra, vagy kiszabott taktikai feladatként, addig tavaly rendszerint hátrafelé mozgott és figyelte a beinduló játékos mozgását és lekeresztezte, vagy olyan pozícióba kényszerítette amiből nem sok lehetőséget tudott kialakítani.
"Ezt a meccset tavaly megnyerjük, hátul mindent megúsznak"
Értem mire gondolsz, de nem lehet, hogy azért mert tavaly sokkalta jobb volt a koncentráció a komplett csapatnak? Ebben a szezonban kicsit az jön le, hogy flegmán állnak a meccsekhez amolyan "jól van az majd behúzzuk rutinból" félével.
Már a Leeds ellen látszott, mikor a gólok előtt kvázi hagyták a nagy indításokat. Egyik nagyon megmaradt példa nekem mikor Keita még el is hajon a védő elől mikor indítanak. Tavaly felé futva felugrik és legalább megpróbál blokkolni.
A pech is benne volt ebben, de szerintem sokkal jobban az, hogy védelem mögé belőtt nagy üres területeken van keresnivalója az ellenfélnek. -
atee_13
őstag
válasz Peterhappy #138356 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz Peterhappy #138437 üzenetére
Anelkás időkben?
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #138441 üzenetére
Milyen meglepő ugye, hogy a kapu előtt esik a gól és ráadásnak akcióból
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #138443 üzenetére
Néha azért vannak jó meglátásai észrevételei... vagyis úgy mondom olyan amivel egyetértek vagy én is úgy látom
De néha akkora agyfaszba beleszalad, hogy hihetetlen. Talált gól .. Országos egyes stb
(#138444) Peterhappy
Abban az időszakban azért voltak szimpatikusak mert valamelyik azt hiszem a chesea mumusai voltak -
atee_13
őstag
válasz Peterhappy #138448 üzenetére
-
atee_13
őstag
OFF ba teszem mert csak félig focis .
TESZT: JAGUAR XE R-DYNAMIC SE 250LE - 2020
A duma a tesztből: "A gyári WLTP adatok 8,5 liter köré mondják a fogyasztást, de ez legalább akkora vicc, mint amikor Dzsudzsák hosszasan taglalja, hogy őt sose motiválta a pénz."
Úgy fest ezt mindenki leszűrte ebben az országban -
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #138898 üzenetére
Ne vicceljetek már. Térd magasságban minden piros, az meg, hogy sípszó után lehet mészárolni (akár hogy is tanítják, az nincs tanítva, hogy emberre menyjen) retorzió nélkül kifejezetten aggasztó.
Régebben el lehetett nézni az ilyet nem láthat mindent a spori. Most van VAR, de minek. Talán még több a vitatott ítélet mint előtte, de az, hogy egy ilyen kaszálásért sem szól ...
Teljesen felesleges így. -
atee_13
őstag
válasz Napfénysüti #138900 üzenetére
Ok értem, kijött mészárolt, még lehet nem is szándékos. De visszanézve egy ilyen mészárlás jogosságát ne egy leshelyzet adja már meg. Vétett, kapja meg érte a retorziót. Véletlenül is lehet súlyos sérülést okozni.
Tudom hülyén hangzik, de pl lesen lefújnak valamit védő / kapus hallja a sípot majd úgy lesz vele, hogy mehet a mészárszék úgyse jár érte semmi.
(#138901) forceberg "Nem is a rúgás találta el, hanem a két lába közé szorult ollóba." még nem néztem meg a digis összefoglalót, de Bede az ilyen ollóba veszi szitukra szokta mondani, hogy súlyos szabálytalanság és kiállítás.
# jah most esik le, hogy kedden van már nem hétfőn[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #138920 üzenetére
"ehhez képest még csak nem is vizsgálták." Van az a pénz a Citynél
-
atee_13
őstag
válasz Napfénysüti #138922 üzenetére
Te hol láttad hogy a meccsről akartam kiállítani nem utólag eltiltani?
"ne mondjunk már ilyet hogy direkt mészárolni ment ki" Térdmagasságba rárepül valakire nem hiszem, hogy haverkodni ment. és mint említettem: "Vétett, kapja meg érte a retorziót. Véletlenül is lehet súlyos sérülést okozni."
De akkor ha jól értem csak Pool szurkoknak volt ez piros lestől függetlenül
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz Napfénysüti #138924 üzenetére
Son vs Gomes véletlen volt és nem is szándékos mégis mi lett a vége, ha lefújják utána lesnek akkor mindenki mehet tovább? Tök mindegy mit akar valaki ismétlem TÉRDMAGASSÁGBAN ráront valakire (van ilyen) legyen következménye akár akarta akár nem.
#"De akkor nem magyarázom tovább csak azért lehúztam már én is 22 évet a kapuban és egyik csapathoz sincs kötődésem az érintettek közül."
De félremagyarázol. Nem az a gond, hogy szándékos vagy nem, hanem, hogy térdmagasságban beleszállást a les felmenti a piros vagy akár az utólagos eltiltás alól.
2001 óta lassan eltelt 20 év
#138927Napfénysüti
Akkor mivel vitatkozol a kaszálás/mészárlás kifejezéssel?[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #138951 üzenetére
+adalék mindehhez: Azt hiszem Rebrov a Bundásba a 3. legjobban fizetett edző lenne.
#139008vond
A sors visszaadta a vonalas tizirúgást Pedig PL ben OGS emlékszem nagyon mutogatta az ujjaival, hogy csak egy picit volt előrébb[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz viharhozo #139021 üzenetére
1,5 millió euró
Valamelyik műsorban volt mikor a fradihoz igazolt. Holtvesenyben volt vele, de a 3. legjobb fizetési összeg volt. Most nem találom az akkori szezon fizetési listáját a 20/21 el már nem lenne 3. -
atee_13
őstag
válasz #16741888 #139026 üzenetére
"minden egyes fillért megér a csávó" ez rendben is van így, csak azért meghökkentő, hogy 2 PL csapatnál is több megy fizetésekre amihez azért már némi elvárás társulhat. És nem ...mielőtt a fradisták nekemesnének ... nem azt akarom mondani, hogy meg kellett volna verni a barcát vagy hogy kötelező volt BL be jutni csak feltűnik a nagy költségvetés.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz LyonnaisFan1 #139100 üzenetére
Viszont Fabinho parádés ez legalább egy kis pozitívum
-
atee_13
őstag
válasz LyonnaisFan1 #139112 üzenetére
Szerintem a nemrossznál sokkal jobb
Szerintem nem volt hibája + 2 óriási mentése is volt egy gólvonalról és egy indítás amit a levegőben kellett lestoppolni mert különben az ajaxos 1 1 ben viszi Adriánra nálam eddig parádés -
atee_13
őstag
Na a villa 100% lefőtt
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #139168 üzenetére
Van rá esély, hogy nem bírja a keret a terhelést vagy covid közbeszól vagy akár a formahanyatlás, de szeretem nézni a meccseiket mert mindig van benne lendület eddig nem volt unalmas meccsük.
-
atee_13
őstag
WH Antonio
Pep lassan csomagolhat ha ez így megy tovább[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska, garancia
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo - RC-N2 drón szett - nagykapacitású akkumulátorokkal
- DJI Convertible hátizsákká alakítható drón hordtáska (Mavic 3, Mavic 3 Pro, Mavic 3 Classic)
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen