- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #225732 üzenetére
...ja, moslékarcú is megúszott mindent, hiába intézte el Virgil teljes szezonját
...meg volt, akit hordágyon vittek le (mondjuk nem retkek elleni meccsen) és akkor sem nézték vissza, hogy "mégis mi történhetett vele, hogy megsérült?" ...az sem volt piros, amikor Macca mellkasát rúgták telibe... de amikor CuJo véletlenül olyan szerencsétlenül rúgta el a labdát, hogy szó szerint a labdáról fordult le a talpa és így találta el az ellenfél bokáját (aki bele sem sérült és 1 perc múlva már talpon volt) ...akkor aztán jött a piros azonnal meg vagy 5 meccs eltiltás
jusztítia mérlege eléggé el van baszva, ha egyik serpenyőbe a 'poolt kell rakni
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #225725 üzenetére
tírni volt a varszobában
elejét kellett volna venni már annál az esetnél a durvulásnak, de ehelyett a játékvezetés szabad kezet adott a kék retkeknek az értelmetlen keménykedéshez... az az eset volt leginkább kirívó, majd Diazt lökték úgy akció közben, hogy látványosan úgy mozdult rá a védő, hogy felbassza... semmi... Jota-t is vágták fel rendesen kaputól 20ra (tökéletes hely egy Szoboszlai szabadra) ...erre semmi... na meg a végén Szoboszlaira rátartanak keményen, aminél normális játékvezető azonnal nyúl a lapért, semmi... ebből az akcióból indult meg Darwin, akit felbaszott a moslékarcú dickford (szintén elég lapgyanúsan) ...majd Darwin kapot sárgát
legalább 4-5 esetet ki lehet emelni, aminél egyértelmű volt a hibás döntés... (apróságokról akkor nem is beszélve)
ui: szerintem ma látni fogunk képeket Macca lábáról, hogy néz ki fél nappal az eset után... csoda, hogy senkit nem vontak ki a forgalomból következő szezonig
-
mephi666
nagyúr
...na ez is jó kis szembeszélben vért hugyozás volt... amit a játékvezetés tett izgalmassá azzal, hogy nem állították ki gyorsan a lapátfülűt.... majd utána is féloldalasan sikerült fújni elég sokat
-
mephi666
nagyúr
...na a moslékarcú erre se kap semmit, mert a másik retek előtte Szoboszlait rúgta meg sárgásan és már síp volt... erre ki kap sárgát? ...Darwin
a játékvezetés csúcsa
-
mephi666
nagyúr
Jota ma összekapta magát
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #225714 üzenetére
...fradi-újpest magyar kupa?
-
mephi666
nagyúr
...ez már vicc, nhl-ben szokás az ilyen bodicsekk, itt meg le se fújja ez a buzi
-
mephi666
nagyúr
Jota-t szépen felrúgják, semmi...
játékvezetés jó lesz ma is... de biztos megint csak beképzelem
-
mephi666
nagyúr
...ez színtiszta piros
...meg n+1 meccs eltiltás minimum
...ha ez nem piros, akkor mi a faszom az? ...ja kopaszgeci tírni a varszoba, oké...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #225682 üzenetére
...előbb néztem végig, elég nyugodtan lereagálta
pl Böde nem tudom mit csinált volna ilyen helyzetben? felkapja a mázsás szobrot, mint a norvégot és földhöz vágja?
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #225637 üzenetére
Krisztofer kecskeméten jó volt: "csak" annyi kellett mindig, hogy pár hónap alatt felvegye a fordulatszámot...
lehet túl jól kezdett menni az élet a fővárosban, ami így hat a pályájára... kecskemétet szidja mindenki, hogy bulik tekintetében egy putri (...ami viszont a játékára nézve pozitív volt)
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #225626 üzenetére
...az ellenfél játékosaira gondoltam elsősorban és 1 hete a válogatottunkat is féltettem tőle, de ellenünk már nem sok jó pillanata volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #225623 üzenetére
...csak belenéztem: Yildiz szépen etette a madarakat
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #225527 üzenetére
...azért most a Szoboszlai-Kerkez páros nem mutat rosszul
20 éve Gera volt, aki a pl-ben megvetette a lábát és most egyszerre van 2 olyan játékosunk, aki nem ritkán csapata legjobbja
...melléjük lenne jó, ha csatlakozna védő és támadó poszton is pár tehetség... kijött a törökök ellen, hogy hiába adnak mindketten perfekt labdákat, ha nincs aki berugdossa... cserébe meg a védelemben is legalább balfaszok vagyunk
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #225520 üzenetére
nagyon erősen gondolkodnom kell, de törököknél Hakan Sükür-t leszámítva nem sok játékos rémlik, aki 30 fölött is jó lett volna... valahogy elfogynak, mint pl a brazilok... Calhanoglu az, aki jelenleg idősebb és tartja magát, de ő meg nem támadó... Yildiz meg a gülü 20 alattiak és jól mutatnak a két szélen, de nagy kérdés, hogy 25 éves korukban hol lesznek
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #225513 üzenetére
majd megbeszélik jövőre, amikor a bl-döntőben a 'pool hazaküldi 3-0-val a margitot... és a 3 gólból Szoboszlai gól+gólpasszal veszi ki a részét... gülü seggét meg feltöri a pad
#225514: posztot nézve is almát a körtéhez hasonlítunk
...amúgy csak én érzem úgy, hogy túl komolyan van ez véve? mi van ha az egész mögött Szoboszlai részéről csak poénkodás van... szívják egymás vérét pl. Kerkezzel meg Haaland-dal is közösségi médián keresztül... lehet csak egy vicces odaszúrás akart lenni, mire a fél ország már rotyogtatja üstökben a szurkot, hogy a kebabosok nyakába öntse
-
mephi666
nagyúr
...azért ezt a védőmunkát megmutatnám a válogatottunknak, hogy a béka segge alatt 2 emelettel jegyzett lettek hogy oldották meg az angolok ellen
kb 2 elfutást leszámítva egykapuzás volt végig... mi meg a kevés török akciót rendre gólig engedtük, vagy büntetőre hoztuk össze... Dárdai gyereken kívül kb nincs normális védőnk... mit kellett volna? ...kirakni jobb szélre Szoboszlait, hogy szaladgáljon vissza, mint amikor Trentnek be kell segíteni a védelemben?
ne bassza már meg a kutya, hogy nem tudunk keríteni 2-3 jobb cb-t meg 1-2 jobb bekket
-
mephi666
nagyúr
...angolok rendesen kapuhoz szögelték a letteket és így is 40 perc kellett nekik egy James szabadgólhoz... rég láttam ennyi 16oson belüli blokkot
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #225486 üzenetére
...nagy cucc, én meg 15-16 évesen vb-t nyertem
...fifa 98 rtwc-ban
-
mephi666
nagyúr
válasz
hobizoli #225447 üzenetére
...valakit kiállítottak tőlünk, hogy nem jutott ember arra a törökre? ...egy szájbakúrt szögletet illene azért levédekezni, hogy 10ről ne fejelhessen már valaki ilyen tisztán... Rossi kezet foghat Slottal, aki 1 hete a 170centis Maccát küldte a 2méteres lóbaszó Burnre szögletnél és hasonló tisztát tudott fejelni
-
mephi666
nagyúr
...valaki intézhetne egy beutalót ennek a vakegér bírónak egy pesti szemészetre
-
mephi666
nagyúr
Kevin szépen szállt be, kaphatott volna több lehetőséget
...ezek a törökök nagy kutyaütők, hogy itt kb 0 játékra nyerik simán a meccset... ha 3:0 nekünk, akkor se szólhatna senki... mondják, hogy általában a jobb mellé áll a szerencse... játékban ezek pályán sincsenek
...na meg 12. embernek volt náluk egy Fiola, akit Rossi kiállított
ő volt náluk a meccs embere
-
mephi666
nagyúr
...pesti kebabosok már most zárhatnak, mert magyar ember tuti nem fog ma már hozzájuk betérni... török meg nem mer, nehogy furcsa íze legyen a majonéznek
-
mephi666
nagyúr
...úgy érzem valaki itt ma megtippszmikszelte a hazai továbbjutást
...és bejön az ikszgé magic: már tuti 2 fölött vagyunk 0 rúgott góllal, ezek meg a semmire vezetnek 2vel
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #225407 üzenetére
...táncba viszi Ildit
...ikszgénk már szerintem 2 fölött... mintha egy szopós 'pool-Soton meccset néznék
...ez a sárga meg lehetett volna sötétebb
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #225399 üzenetére
...tudod a junkies is megénekelte: "néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány"
...jól bekezdtük a meccset: ikszgében már 1 fölött járhatunk
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #225383 üzenetére
...ezen gondolkoztam, hogy nem egy hálás feladat szövkapitánynak lenni, főleg miután a csapat nagyágyúja 4 nappal korábban bukott a megszokott csapatával egy kupadöntőt... aztán itt nem Konaték meg Virgilek alkotják mögötte a védelmet, hanem Botkák
na meg Rossi is klubmeccseken nb1en válogathat leginkább... törököknek meg alapjáraton izmosabbak a klubcsapatai, légiósaik szintén akadnak szépszámmal
...megnézném szívesen, mi lenne a felállás, ha Szoboszlai mellé odakerülne Kerkez a 'poolba, így év közben is együtt melóznának vagy 50 tétmeccsen... szerintem a válogatottnak is nagy boost lenne
...na de vissza: egy Tuchel milyen merítésből rakhatja már össze a keretet? ...ilyen játékosoknak kb önerőből alázni kéne bárkit, erre hazai pályán csak 1 góllal vezetnek az albánok ellen...
...na közben Kane berakta a másodikat
-
-
mephi666
nagyúr
....ez is meg lett magyarázva
oké, ettől függetlenül a meccs nagy részében szarok voltunk, de más meccset is láthattunk volna...
-
mephi666
nagyúr
...mondom Chiesa: jó a srác és még több is van benne
...ez akkor minimum +2-3 perc
-
mephi666
nagyúr
Slot már lassan Rush-t is beküldi a lelátóról
-
mephi666
nagyúr
Jota helyett ide a sokkal fizikálisabb Darwin illene
Trippier handball... 11es?
-
mephi666
nagyúr
...Macca vs "lóbaszó" Burn párharcok elég egyoldalúak lesznek
-
mephi666
nagyúr
...ki a tököm ez a japán zsebrakéta a szociknál?
...szaladgál, mint egy bematézott távolkeleti Diaz
ui: Kubo Takefusza
még a neve is menő... dikk tm szerint 40milla
-
mephi666
nagyúr
Hojlund úgy szájba könyökölte a szoci játékost, hogy dőlt a vér a szájából és ártatlanul mutogatta, hogy nem is volt semmi
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #225120 üzenetére
...ez pár éve volt, amikor a legjobb szezont futottuk és majdnem sikerült izgalmassá tenni a fradi első helyét
látványosan elkezdtek szívatni minket tavasszal... (akkor volt az is, hogy 2:0-ra mentünk félidőben a paks ellen, majd ebből lett 2-3 érdekes kiállítással, hirtelen befújt büntetőkkel, amiből egyet nagy nehezen visszavontak... az volt a paksi kézről kecskeméti vállra pattanó labda, amit azonnal büntetőre fújt a jv
) ...és mintha ebben a szezonban ősszel lett volna a tanya elleni meccs, amikor még senki nem gondolta, milyen szezonja lesz a KTE-nek
...azóta is vannak néha ellenünk érdekes döntések, de nem ezek határozzák meg ezt a szezont
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #225114 üzenetére
ez az, pedig majdnem minden meccsen be lehetne amúgy fújni és 16oson belül egy közvetett elég jó visszatartó erő lenne, hogy ne kezdjék a kapusok húzni az időt...
elsőre figyelmeztetés, utána mehet a közvetett... meccsenként pár perc játékidőt simán lehetne vele nyerni
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #225108 üzenetére
...hú az a közvetett szabadrúgás: kurvasokszor lehetne fújni, de kb csak szökőévente látok rá példát
az elmúlt pár évből talán egy alkalom rémlik, amikor ilyet láttam: KTE - tanya meccsen volt, amit adott a "köztévé" és látványosan a 3 pontra ment a KTE... szó nem volt időhúzásról, érezte a csapat a vérszagot és mentünk rájuk, mint a veszedelem... a kommentátor végig más meccset nézett és megállás nélkül a felcsúti férgeket ajnározta, hogy "milyen jók és mennyire elnyomják a KTE-t"
persze megvolt a játékvezetői hátszél is rendesen és ott befújt ellenünk egy közvetett szabadrúgást időhúzásért... el nem akartam hinni... (csak hát ebben az időszakban volt, hogy Paks elleni meccsen a paksi játékos kézzel ráütötte 16oson belül a labdát a kecskeméti vállára, a bíró meg azonnal 11est fújt
) ...nem hiába érzem úgy, hogy a KTE a magyar 'pool, ha játékvezetői szopatásról van szó
-
mephi666
nagyúr
...most nézem: Gomez off, Trent off, Bradley off... kibű lesz vasárnapra jobb hátvéd?
Szoboszlai megkapja a melót, középre meg egyidőben Macca+Graven?
...esetleg Chiesa bekerül a képbe? (habár benne olyan kevés a perc, hogy rá utolsóként gondolnék)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #225044 üzenetére
John Conor Gallagher
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #225032 üzenetére
...impotens labdatologatás és alibifoci után totális gégenpresszing?
...nem lenne túl sok a jóból? ...én amúgy még mindig tartom, hogy az ő karakteréhez a Roma illene, mert ott nem voltak olyan domináns időszakok, mint a Juventusnál és a szurkolókkal is jobban meglenne a kémia
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #225005 üzenetére
...volt fiszfasz meccs, amin öröm volt nézni minden megmozdulását
csak hát olyan meg nem sok volt, amikor a nagyokkal leküldött volna egy teljes félidőt... szerintem leginkább a játékpercek hiányoznak neki, mert nem rossz gyerek... én azt látom rajta, hogy nagyon szeretne formába lendülni és kezdőként legalább 45-60perceket virgonckodni a pályán
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #224998 üzenetére
...nem olyan rossz a digó: szerintem topformában (és persze sérülések nélkül) tudná pótolni Sárát
ragad hozzá a labda, fifikás és mindkét lábbal elég jól tud... (csak hát ha 2havonta kap 10-20 perceket, nem lehet elvárni, hogy azonnal ilyen formában szálljon be)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #224996 üzenetére
...pedig már sötétben volt a meccs, megreggelizhetett
...nem értem, miért nem próbálgatja Slot Chiesa-t többször a helyén... nehogy megsértődjön a kiskirálylány, ha lecseréli utolsó 20 percekre?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #224992 üzenetére
Szoboszlai láthatóan kivolt a végére, az ő cseréjét még meg is tudom érteni...
ha valakinek van touchmapje és listája a futott mennyiségről, kíváncsi lennék rá... (szerintem élen jár) ...ennek ellenére Darwin/CuJo nálam a 11esrúgó lista végén lett volna
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #224986 üzenetére
...reállal szemben még akár az al tittyfakknak is szurkolnék
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #224982 üzenetére
kis híján odaért védeni is a bekapott gólnál (ahogy az odavágón többször is góltól mentette a csapatot) ...hosszabbításokkal majdnem 120perc már benne volt, nem csoda hogy megviseltnek tűnt a végére
Sára+Diaz töketlenkedtek folyamatosan, Jota meg szintén kb 0 teljesítményt rakott le... egy jó Gakpo kellett volna mindkét meccsre, teljesen más lehetett volna a végkimenetel... na mindegy, ez off, így 5 meccsnyi plusz pihenő van, innentől kötelező vasárnap a gagyikupa és a bajnokság megnyerése
egy duplázó szezonnal nyitás se lenne rossz Slot-tól
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #224980 üzenetére
ja hát a nyolcaddöntőben határozottan ők mutatják a legkomolyabb erőt: innentől szerintem is inkább ők, mint a margit
meg más lenne úgy visszanézni, hogy a 'pool elleni oda-vissza meccs tűnt inkább döntőnek, mint ami lesz... csak hát a sorsolás van szépen elbaszva, mert a tabella megnyerése után kb egy brűzst kellett volna kapnunk
(akkor is, ha a pizsi épp botladozott az elején)
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #224978 üzenetére
...Darwin is elment álruhában inni az esti bukta után:
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #224961 üzenetére
büntetőket már streamen se tudtam nézni, szöveges közvetítést olvastam utolsó 20 percben... nem is értettem, miért ebben a sorrendben rúgták: Van Dijk? Gakpo? Graven? őket előbb írtam volna be, mint a Darwin-CuJo párost... akkor már inkább CuJo helyett is ott van Harvey... olvastam, hogy sokan nem értik Szoboszlai lecserélését... szerintem rohadtul kivolt a hosszabbítás felére, mert ő a 'poolban továbbra is az egyik legjobb volt
Gakpo-t előbb behoztam volna, mert Diaz folyamatosan belegabalyodott a labdába és elfelejtette tovább rakni helyzetben levő társaknak... a játékkép jobb volt, mint 1 hete, de statisztikában a hosszabbítás előtti fölény 2x15perc alatt teljesen le lett adva... már ott éreztem, hogy továbbjutás ebből nem lesz
...még jó, hogy nem fizettem be az ertéelre, mert kidobott pénz lenne innentől
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #224942 üzenetére
...ez a fos stream kiakaszt
beakad pl Macca szögleténél és 10szer mutatja ugyanazt az 5 másodpercet, majd ugrik 2 percet az időben...
...ez a meccs a múlt heti inverze... ideje lenne összekapni a fejeket és kihasználni a helyzeteket... Diaz helyett meg jöhetne Gakpo... Darwin-Jota csere is lehetett volna előbb
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #224907 üzenetére
...vannak esetek, amikor mehetne az azonnali játékmegállítás, majd tévedés esetén a játékvezetői labda... pl ebben az esetben előfordulhat, hogy oda-vissza lepörög 3 akció megszakítás nélkül, majd pl tiszta united gól... aztán var és visszatekernek 4-5 percet, amit végül hozzá se toldanak a hosszabbításhoz, gól érvénytelen, büntetővel jöhet az ellen
WHU kapusa, Areola milyen sittes
-
mephi666
nagyúr
na, most már értem hogy miért vágta pénteken pofán Botka értelmetlenül az ellent
sietett Rossival megbeszélni a válogatottság részleteit (helyszínen nézte a meccset, nem gondoltam hogy ő lesz az egyetlen akit beír a keretbe)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #224882 üzenetére
...ha nem ilyen balfaszfalvi brigád lenne a united, ez simán lehetne 4-1 is
...faszomírótól mi ez a fejetlen csirke védekezés?
hátat fordít a támadónak, forog, szaladgál
...na benny hill show is van
...módosítok, a rája lesz a motm
-
mephi666
nagyúr
Rice-rice baby?
...az a kezezés is szép volt a gól előtt percekkel: ilyenkor kaphatna a var jogot játékmegállításra, mert megszakítás nélkül ment ide-oda az akció és több percet vissza kellett volna már vonni
-
mephi666
nagyúr
...ez a united akció még ki is nézett valahogy
-
mephi666
nagyúr
Brúnókutya hogy megveszett a gólörömben
itt igazából bármilyen eredménynek lehet örülni: a unitedet mindig öröm szopni látni, de ha az Arsenal pontot/pontokat bukik, az újabb lépés a pl 1. helyhez
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #224858 üzenetére
...attól függetlenül, hogy honnan jött a su57, szerintem mérnökileg zseni: egy olyan gép, ami lefossa az összes ismeretet, amit fizikából tudunk
pont ahogy a 'pool ebben a szezonban az elvárásokat
...hogy kicsit off is legyek, itt is meg kell erről emlékeznem és fel kell tennem a kérdést: "40 felett más is beledöglik, ha vasárnap reggel le kell vinni a szemetet, ő meg átevezi az óceánt?"
kurvanagy riszpekt
-
mephi666
nagyúr
...ezt csak úgy itt hagyom
végre sok év után az első alkalom, amikor fiunk szülinapozásával egyidőben volt 'pool meccs és nem kellett égni a pofámnak a végeredmény miatt
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #224820 üzenetére
...na hát 2 előnyről szépen le lett adva x-re egy 0szögből bepottyanó góllal... majd emberelőnyben Botka azonnal kiállíttatta magát egy értelmetlen ütéssel, miután elfejelte jó helyre a labdát és veszélytelenné tette a helyzetet... így meg piros+büntető
el lett szórakozva 2 pont
-
mephi666
nagyúr
Zsótér lába elsült nagyon
-
mephi666
nagyúr
...ezen a Roma meccsen annyi zászlót lengetnek, hogy egyes szektorokban szerintem a drukkerek kb 90%a semmit nem lát a meccsből
.
Dybalát meg faragják nagyon... előbb pl-hez szokott szemmel is járt volna neki a szabad
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #224781 üzenetére
2 kép közt öregedett 3 évet
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #224765 üzenetére
...nem volt gyenge, de másrészt kurvasokat engedtünk nekik és szerintem elő kell venni a történelemkönyvet, hogy olyat találjunk, amikor a passzpontosságunk félidőben 70%on vergődött, majd onnan javult a második játékrészben minimálisan
...vagy arra tartalékoltunk, hogy "kint jól szenvedjünk meg, bízzák el magukat, aztán majd az Anfielden kivesszük a féket... nehogy már párizsban atrocitás érje a csapatot, ha megzakózzuk a pizsit
...hazai pályán már nem kell ilyentől tartani"
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #224761 üzenetére
azt hittem, hogy 2. félidőre Slot összekapja a csapatot, de ugyanaz ment tovább olyan szinten, hogy 70. perc körül be is aludtam
csomó töketlenkedés ment a kapu előtt, ami azzal zárult hogy Sára megkapta a labdát és belevitte a védőkbe
Ali viszont megmutatta, miért van a legjobbak közt... ő volt magasan a legjobb és Szoboszlai is irgalmatlan mennyiségű munkát végzett megint... szó szerint gól(ok)tól mentette meg a csapatot...
az Anfielden talán nem engedi a közönség, hogy ilyen stattal zárjuk a meccset
...mondjuk nem a stat számít, hanem a végeredmény: tisztára fifa... 27 lövés, 10 kapura tartó, 0 gól, másik oldalon 2 lövés, 1 kapura tartó a hajrában: 1 gól
engem amúgy nem is ez zavar, hanem "mi a faszom az a 74% passzpontosság?"
magunktól minimum 85-90% lenne az elvárás... egy dolog, hogy keveset volt nálunk a labda, azt is rendre eladtuk...
hiába van meg a győzelem, a visszavágóra azért rendet kell tenni a sorok közt, mert ha a szerencse (és Ali) nem adja így ki, akkor ennek csúnya vége is lehetett volna
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #224721 üzenetére
...úgy érzem, megint megúszósra vesszük az 1. félidőt aztán Slot összerakja a folytatásra a tuti taktikát
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai szépet védett
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #224686 üzenetére
ja, de nézd meg a jelenetet és vesd össze egy Klopp akcióval
Mourinho-hoz képest mondjuk ő is csak kezdő óvodás volt
Slot nem esett a torkának és láthatóan az a köcsög kezet se akart vele fogni...
-
mephi666
nagyúr
ez 2meccs eltiltás és 70ezer font... és nem az a nyomorék kecskebaszók kurvája kapta, akit már rég el kellett volna tiltani a játékvezetéstől a dilettáns döntései miatt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #224653 üzenetére
...ganajtóni téjlor, olivér, kopaszköcsög tírni, korábbról ott van ratkinson... csak pár név, aki rendre szopatta a csapatot... meg ott van az a buzi, akit el is tiltottak: az le is nyilatkozta, hogy rühelli a 'poolt... meg vannak világi balfékek, akikkel általában nem volt gond, de előfordult, hogy pont a mi meccsünkön jött rájuk az 5perc
a kompetenst a szabályismeretre értettem általánosságban
...ez a PSV rommá vereti magát
...nincs benne a meccsben 4 gól difi, de nagyon balfaszok
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #224641 üzenetére
...lehet, de fogadni mernék, hogy ha végignézetnéd az összeset egy totál objektív emberrel, aki kompetens is a témában, minimum 90%ára azt mondaná, hogy jogos a felháborodás
-
mephi666
nagyúr
PSV - Arsenalon most szépen elmaradt a 2. sárga, pedig elég egyértelműen kirúgta a lábát
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #224589 üzenetére
...pedig de: Gallagher megnyeri nekünk a meccset
...mondjuk egyik madridi csapat se egy álomellenfél: egyik a csíter, a másik meg mocsadék focit játszik
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #224581 üzenetére
...az istentelenül nagy paraszt Diego pedig leveheti a margit terhét rólunk
-
mephi666
nagyúr
válasz
Piftuka #224548 üzenetére
a frusztrációt ne vegyük enyhítő körülménynek, mert a 'pool játékosok pankrációt rendezhetnének 1-1 meccsen (pl amit szájbatekert olivér szokott vezetni), amilyen szembeszél van játékvezetői oldalról
...csak hát az van, hogy ha ezt bárki szóvá teszi, azonnal eltiltják pár meccsre (pl Slot lefújás után kapott a kézfogására pirosat és 2 meccset... még tetlegesség se kellett)
ui: a KTE meccs végén is volt szép szándékos talpalás, amikor egy emberelőny akár győzelmet is hozhatott volna nekünk, mert oda-vissza pörögtek az akciók... a sértettünk kb kiröhögte a tettest (...mondjuk más kérdés, hogy mit mondhatott neki közben, de akkor se ment át bunyóba a mérkőzés)
ui2: magánéleti problémák miatt se menteném fel... ha mindenki felvinné a magánéleti problémáit a pályára, nem sok focit látnánk... amatőr szinten is tudni kell kezelni: én se verek le minden szembejövőt a munkahelyen attól, ha otthon valami nem jó épp
...profi szinten ez a minimum, hogy ha valaki a pályára lép, akkor 100%-ig ott van fejben és minden mást félretesz (persze van olyan helyzet, amikor a klubvezetés tudja, hogy az adott életkörülmények megkövetelik pár nap/hét rendkívüli pihenő kiadását a játékosnak, de ez megint teljesen más: pl gyerek születése/családtag elvesztése/stb)
-
mephi666
nagyúr
...most nézem ez a nyomorék cunha mit művelt tegnap: sportágat tévesztett... hány meccset kap az 1 másodperc alatt bemutatott 3 piroslapos mozdulatért?
Neymar ott halt volna meg a pályán 10 percre, Kerkez meg felpattant azonnal
ui: mai KTE meccsen volt szép szándékos taposás, amit vizsgált a var, de szépen elengedett
-
mephi666
nagyúr
...oké, Darwin-t is be lehet helyettesíteni
-
mephi666
nagyúr
...szerintem egyre több pénzt kell hazautalnia, hogy minden újságból tudjanak venni egyet a rokonok, hogy kivághassák belőle a fotóit
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #224412 üzenetére
jajj az az 1-es
aztán menne a kamerázás, hogy egy 120kilós támadó hátrébb levő lába hogy áll és belóg-e mögé a másik oldalvonal mellett futó védő előre lendülő karján, a kisujján a köröm
ha ezt bevezetik, simán felszaladgálna mindenki jelen értelmezés szerint lesre, hátha utána a videón pár mm pozitívra hozza ki az ítéletet... másról se szólna 1-1 meccs, csak hogy fél óra elmegy 20 hasonló helyzet videózásával
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #224388 üzenetére
...az úgy oké eléggé
itt meg 6 perc játékból volt kb 4 ápolás
Diaz nem tudom mit kapott meccs előtt, de a mezőnymunkája ma rendben van teljesen
-
mephi666
nagyúr
...ha Trent csak fele annyira lenne jó védő, mint ez a Hall gyerek, senki nem szólhatna rá semmit
-
mephi666
nagyúr
Kenny Dalglish mellett gyakran feltűnik egy szőke csaj a lelátón: Kelly Cates... a lánya, aki espn műsorvezető
-
mephi666
nagyúr
...azért Salah és Szoboszlai ellen is volt már fault, amit véletlenül nem fújtak
Szoboszlai beköszönt
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #224356 üzenetére
őt a kecskebaszók fizetik
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest