- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
A Xhaka piros nálam nem piros, de abból kiindulva hogy nálunk Pelle is kapott ilyenért, gondolom adható és a bíróra van bízva.
Ettől függetlenül Arteta tanulhatott volna még egy kicsit Peptől, mert az outfit és a gesztusok már megvannak. Olyan ő Pepnek kb mint a Morata Ronaldónak.
Az hogy Gündogan fejel gólt és a második gól bénázása mindent elmond az Arsenal bazári hátsó alakzatáról.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
Herr Szalai betalalt.
A m05 jelenleg vezet is 2-0-ra.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
forceberg
veterán
Ezt eddig nem is láttam!
[“Ez nem a Rigai Futballiskola, meg nem az Ararat Jerevan szintje”]
Iván: Szerintem pihenőre küldikhttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Enzolord
addikt
Nem szeretem az Arsenal-t, de egy régi magy csapat, és sajnálom, hogy a drukkereknek ezt kell átélni, de absok műmájer, aki világ életében a cikinek drukkolt, az elmúlt 0ár évben, mióta az olajos patkányok tömik szarrá pénzzel azok a szememben nem drukkerek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
paatrick
őstag
válasz paatrick #154622 üzenetére
Ide kapcsolódva:
Martin Odegaard. 6 éve vette meg a szupertehetséget a Real Madrid. Itt a topikban is azt írtátok sokan hogy várjuk ki mi lesz, én meg azt mondtam hogy nagy a pofa a semmire. Anno ugye folyamatosan jöttek a hírek hogy a 16 éves csodagyerek csak a nagy csapattal hajlandó edzeni együtt a sztárokkal.
Aztán neki is a kölcsönadás lett a sorsa: Heerenveen, Vitesse, Sociedad, Arsenal. Majd idén végül az Arsenal megvette 35 millió euróért. 22 éves most.Mbappe is 22 éves. 180 millióért tárgyalnak róla.
Ráadásul az Arsenal erősen játékostemető az elmúlt sok évben. Ki tud még törni?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
Cartevo
őstag
Ma tízkor Betis - Real (Spíler2). Holnap lehet vége a VAR miatt.
Láthatjuk, mire mennek a sztárok a Fradi riválisának színpadán.
Ha netán otthon marad a 3 pont, akkor ott marad az ellenünk is. -
Pkc83
őstag
válasz LyonnaisFan1 #154657 üzenetére
Pedig ebből az Arsenálból nem lenne nehéz.
Azért durva,hogy ezekkel a "régi" igazán nagy csapatokkal mi lett
miután elmentek az igazi edzők. Wenger, Ferguson. -
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #154656 üzenetére
Embáppéról is csak a madrid hülyesége miatt tárgyalnak 180 millióról, amikor jövőre ingyen mehetne.
Szinte már már Hazard szintű botorság, és ha nem válik be hatalmas bust lesz mindezek fényében, márpedig erre megvan az esély, mert bappé pöppet túlértékelt
Am Odegaardot a mai napig szopják, mintha valami megváltó lenne
-
viharhozo
addikt
-
atee_13
őstag
Pedig Jota eddig jól hozta az első félidőket
-
hobizoli
nagyúr
válasz DeathAdder #154666 üzenetére
aha...
akkor mar 2-3 eve ott jatszana a rojalmargitB-ben, lenne jatekperce, es nem csak padozna
anno Raul a RealMadrid C-ben kezdte az ipart, onnan vettek at az elso ligas csapathoztöbb drón kell ;P
-
atee_13
őstag
ezt a máker fogalmatlan chelseat
először látják a kaput és b+ egy ilyen potyával vezetnek -
bandus
veterán
psg hirdetett mar keretet holnapra?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Cs1csó
félisten
A City szépen kidekorálta a Asenal-t! Várható volt, ha a Chelsea 2-őt vert nekik akkor a City-nek minimum 3-at kell. -
atee_13
őstag
Csoda, h működött a VAR
-
BenHans
addikt
Érdekes tizi, előbb a combja ért hozzá ha jól láttam és a szabály szerint ez így nem kezezés.
Fejemet nem levenni egy azaz 1 visszajátszást láttam csak eddig.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
atee_13
őstag
válasz BenHans #154676 üzenetére
Volt egy belekapó mozdulat, ha nem kap bele nem tizi így az és mivel gólba tartó labda volt egyértelmű a piros
A csoda most az, h működött a VAR
# sporin is lehetett látni, h mikor kiment egyből ment a mozdulat mutatása nem is hezitált már ment is mutatni a tizit
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Még jó hogy büntető lett ezek után, különben a B-közép szétveri a stadiont...
Persze nem garantált, hogy gyözelem esetén nem ez történik...
közbe meg mégegy, remek[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
DeathAdder
veterán
gólt akadályozott meg a kezével, mégha nem is szándékos volt, engem is felhúzna nagyon ha ellenünk történne ilyen, de szabály szerint ez piros...
-
Enzolord
addikt
válasz Datsyuk #154680 üzenetére
Nem úgy volt, hogy eltörlik a dupla büntetést, hogy nincs piros + 11es?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
atee_13
őstag
válasz Datsyuk #154680 üzenetére
"Ez egy nagyon gonosz szituáció volt."
Ebben egyetértünk.
De elvileg a szezonra ez a szabály. Emiatt gondolom úgy, h helyes ítélet született. Ami azért utóbbi szezonokban nem egyértelmű a PL ben. Kvázi ugyan olyan szituációkat tök ellentétesen ítélgetnek meg meccsről meccsre. Pl: city arsenal boxos jelenet ami meg rossz döntés volt ma. -
BenHans
addikt
Na most néztem meg szemből.
Ha nincs kézre felpördülés után az az evező vagy ha úgy tetszik kifelé húzó mozdulat a labda terelésére irányulóan akkor szerintem 99%, hogy továbbengedik.
Ez így viszont simán tűnhet szándékos kéznek ami piros és tizi, mert ez esetben lehet duplán büntetni.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
Közben itt van, amit annyira hiányoltam előző szezonban: jönnek a távoli rálövések sorban... Fabinho, VVD, Hendo, Robbo küldött már rá szépeket... Mendy dolgozik a pénzéért rendesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #154685 üzenetére
Ez a Pancho??
-
bandus
veterán
válasz venember83 #154685 üzenetére
Ez miez?
-
bandus
veterán
válasz venember83 #154689 üzenetére
Mi is volt a korabbi neve?
-
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #154692 üzenetére
ja tényleg, valamiért megkeveredtem, az a toroé, meg a juve akkor játszott ott, amikor épült az új stadion, ha jól emlékszem.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bandus
veterán
Azazzz, nem ugrott be es meg guglizni is lusta voltam
-
dudu5130
őstag
Még az empoli is?
-
DeathAdder
veterán
Nem hogy a sziti elsőszámú kihívója, de talán a bajnokság legnagyobb esélyese is a cselzi, ennyire mocsok jól védekezni 10 emberrel is....
A sziti a félkegyelmű csapatok ellen természetesen idén is overkill, de mindig felsül amint hátrányba kerül, nem tudnak küzdeni szinte képtelenek meccset megfordítani, ez az amit a cselzi nagyon tud, Tamás egy top -top edző, borzasztó idióta volt a psg amikor kirúgta, nyilván Abra papa is kifogja az első hullámvölgy után.
-
BenHans
addikt
Ennyi pofázásért meg csapkodásért máskor már repülni szokott a második sárga, de a juvénak sok kapitánya van, ha az egy a padon ül.
Bravo Empoli és Andreazzoli!
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #154696 üzenetére
" mocsok jól védekezni 10 emberrel is"
Mondjuk ehhez azért a pool is kellett, legfőképp, h az utolsó 30-35 perceb Salának nem volt értelmes labdába érése és ennek ellenére egész végig azt az oldalt erőltették és játszottak ... volna rá.
Azért az egyértelműen látszott, h annak ellenére, h kb minden elemzés a meccs előtt VVD Lukaku harcára hegyezte ki a találkozót ennek ellenére VVD hez hozzá se tudott szagolni, Matipot is csak 1x verte meg érdemben mikor kb félpályánál valami kamikáze módon kívülről elé akart kanalazni és a belga természetesen köszönte lefordult, de ennyi.
Egy kompetens védelem ellen azért nem lesz olyan könnyű dolga a chelsea nek.
Értem, h egy magát kereső Palace vagy egy maga alatt lévő Arsenalt simán verik, de az Arsenált jelen formásában kb mindenki.
A mai góljuk is inkább volt szerencse mit tudatos fejes.
Komolyabb meccseken több kelhet majd mint egy szerencsés gól mert ma azon kívül volt még egy kontrájuk ami egy kiszorított helyzetből mellé ment lövéssel ért véget, de ennél nem nagyon több.
Bár kétségtelen, h ezen a meccsen a Chelsea lehet sokkal elégedettebb és eddig jól megy nekik a szezon.
-
bagyulajuve
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest