- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az USA már nem akarja kiszedni a Google alól az AI-befektetéseit
- Milyen routert?
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Reklámblokkolók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
villamos #153688 üzenetére
Ugyanazért mint a színészek, de ezek legalább focizni tudnak elit szinten... a kókler rock féle színészek még jobban keresnek, pedig egy közepes CGI is kifejezőbb mint ő
Az ismertebb túlfizetett focisták ha hirtelen megszűnnének egy űrt hagynának maguk után, azt hiszem ilyesmit jelenthet a csillag (sztár) szó, nem azt a mai értelemben elhasznált jelzőt, amiben még Győzike is annak számít
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
villamos #144581 üzenetére
Előre aláírtam volna ezt az x-et, de akár nyerhettük volna is... lengyeleknek kb minden nagyobb helyzete bement és voltak azért a védelmünkben is kihagyások... mindenesetre nem volt rossz meccs: 15éve válogatott meccsek után nehéz volt elaludni az idegtől, most nem lesz ilyen gond
-
Redneck
nagyúr
válasz
villamos #143794 üzenetére
Az Újpest szépen bedarálta a végére a BMTE-t, megérdemelték a 3 pontot. A budafokiak kapusa, Bese előtt, le a kalappal! Tehetséges, szimpatikus srác, abszolút nem rajta múlt. Remélem szintet fog lépni, és még sokat láthatom védeni, mert kifejezetten jó kapusnak tűnik.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
villamos #143656 üzenetére
mielőtt nagyon elragadtatjátok magatokat, nem azért reagáltam, mert bármennyire is érdekelnek..
ha esetleg nem lenne világos. azt se tudom mi az a budafok. gondolom valami amatőr sörmeccs-csapat a sok közül
csak így hirtelen a barca-meccsről ránézve a topikra és látva a nagy örömöt két gól miatt... -
Redneck
nagyúr
válasz
villamos #143625 üzenetére
Gyönyörű szakmai stáb. Air Sanyi, Juhász Roli, és Kovács Zoli. Szabics Imre a kakukktojás, a döntést nem értem, de ő biztos tudja a tutit. Egyetlen pozitívum a dologban, hogy végre nem a "hatalmas mérkőzésről", a Fradi ellen megnyert, nívótlan MK találkozóról cikkeznek majd orrba-szájba.
Elég unalmas volt ahogy az ember arcába tolták, miközben a héten, BL és EL meccsek voltak. -
Peterhappy
őstag
válasz
villamos #141252 üzenetére
Én is nagyon büszke vagyok a Csapatra, az, hogy ide eljutottunk, nálam már minden képzeletet felülmúlt. A lebonyolítás nekünk kedvezett, ellenben sorra kaptuk a keményebbnél-keményebb ellenfeleket.
A csoportkör a sorsolás pillanatában lefutottá vált. Tudtuk, hogy csak a Kijev ellen lehet bármi esély, de még ők is utcahosszal előttünk járnak és a kispadon ülők is jóval értékesebbek, mint a mi "sztárjaink".
A hazai meccs, ha tíz perccel tovább tart, behúzzuk. Ha azon a meccsen úgy játszunk, mint a Juve ellen, simán nyerünk. Ha a Juve ellen még két perccel kihúzzuk, pontot szerzünk - nekem igazából az fáj nagyon, és szerintem a Csapatnak is. Ha tegnap befújják az egyértelmű tizit és azt esetleg belőjük, minden másképp alakulhatott volna.
De túl sok a ha. Elfáradt a csapat. Nagyon jól játszottunk tegnap, szervezetten, okosan, fegyelmezetten - de elől impotens módon. Hiába voltak helyzeteink, szerintem nem volt igazán benne a játékunkban a gól - igaz a Kijevében végképp nem. Egy olyan gólt találtak, amit nekünk kellett volna.Én azt azt egyet sajnálom, hogy nem rotáltunk jobban. Idén mindennél fontosabb bajnokságot nyerni a nemzetközi kupaszerepléshez, de a B csapatunk is erős annyira, hogy egy-egy meccset lehozzunk a BL-ben kezdők nélkül. Kipihentebb játékosokkal talán több keresnivaló lett volna - és a dolog másik része, hogy hiába a BL szereplés, jó pár játékos akad a keretben, aki nem lépett egyetlen meccsen sem pályára. Nekik azért most savanyú lehet a szőlő.
Sajnos évekkel később visszanézve csak azt fogjuk látni, amit ma egy külső szemlélő - egy megszerzett pont, rossz gólarány. Pedig néha tényleg felvettük a versenyt Európa legnagyobbjaival, még úgy is, ha ők sem életük formájában játszanak épp. Ezért lett volna fontos a torinói pontszerzés - azt utólag senki nem vehette volna el tőlünk.
Szép emlék lesz ez, reméljük jövőre folytatással-ismétléssel.Kíváncsian várom, miképp alakul át a keret, gyanítom hogy lesz télen egy kisebb jövés-menés.
-
mephi666
nagyúr
válasz
villamos #141162 üzenetére
erre nagyon kíváncsi vagyok: most képesek voltunk felvenni a nagyobbakkal a tempót rossi irányítása mellett és hozni az eredményeket... ránézésre angoloknak/lengyeleknek is okozhatunk kellemetlen meglepetést, a kicsiket meg végre úgy meg kéne tömni, ahogy meg van írva
elmúlt 15 évben ilyen csapatok ellen is láttunk már csúnya kínlódást, holott oda-vissza illene elverni őket, mint jégeső a libafost... szívesen megnézném, ha 4-5 gólokkal a helyükre raknánk őket (sőt nálam most kb ez a minimum elvárás)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az USA már nem akarja kiszedni a Google alól az AI-befektetéseit
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
- DJI FPV Racer drón
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest