- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Cs1csó #155901 üzenetére
Rohadjak el ha ez nem volt tizi.
Most volt visszajátszás, ez nem lehet hogy nem az.
Ez tényleg nem ilyen zokni összeér vagy megérinti a vállát és esik stb helyzet volt.
Tisztán látszik hogy bekulcsolta a karját és meghúzza majd tol rajta.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #155902 üzenetére
Oké, megtárgyaltuk korábban, Pellegrini második sárgája jogos, nem lehet azzal jönni hogy máskor mehet tovább. Most nem jött viszont a lazio játékosnak koppra ugyanazért.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
Jó kis első félidő volt!
Go Gunners!
-
DeathAdder
veterán
Szia uram, cigi érdekel?
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #155906 üzenetére
A cigi most Hansiéknak jutott
Legalább 3-4-gyel kellett volna behúzni a meccset + a bírók elvettek Cirotól minimum két 11-es lövés lehetőségét![ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #155903 üzenetére
Talán a szokásosnál is forróbb volt a római derbi, ahol - számomra - meglepő eredmény született. Bevallom, az utóbbi 2-3 forduló alapján a Roma győzelmét vártam, és bár azon lehet polemizálni, hogy ha Pellegrini a pályán lehet, talán Zaniolónak lett volna kivel játszania, de az szerintem nem vitás, hogy a Lazio megérdemelte a győzelmet. Sarri csapata óriási javult az utóbbi hetekhez képest, csapatként is egyénileg is (jó reggelt, Sergei!), és hogy itt is legyen állásfoglalás: nem volt büntető Zaniolo esése, sőt szerintem a második sem, de azt nem bántam, hogy befújták, mert így lett izgalmas az utolsó percig. (Én bírtam ezt a mai duplakommentátoros balhét, de CSAK ebben az esetben, egyébként egyáltalán nem pártolom. Zümi és Csabi viszont jó showt csináltak )
Nem saját vélemény. -
BenHans
addikt
válasz forceberg #155907 üzenetére
Nagyon érzed ezt az irónia dolgot.venember83: Kimontá'? Melyik vót az?
szerk. Ja, INC fb... kontaktlencse meg a pottyantósból pislog vissza.De ha már ő viccel, akkor én is megteszem, SMS megharapta Patricio karját, utólag eltiltást kéne érjen...
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #155910 üzenetére
♥
Ha Juve mezben vagy akkor a harapás érthető, mondjuk végső soron mostanában az is ha megsajnál...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
[link]
The penalty accuracy rates of Inter players is as follows:
Edin Dzeko: scored 11 out of 21 (52.3%)
Ivan Perisic: scored 4 out of 8 (50%)
Alexis Sanchez: scored 4 out of 12 (33.3%)
Joaquin Correa: scored 1 out of 3 (33.3%)
Lautaro Martinez: scored 6 out of 8 (75%)
Hakan Calhanoglu: scored 20 out of 23 (86.9%)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dudu5130
őstag
Spalletti révbe ér Nápolyban? Kíváncsi leszek a ragadókból, hogy jönnek ki. A Juve már meg van nekik.
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #155914 üzenetére
Korai ez még, volt olyan nem egyszer, hogy az Inter is télig jól mutatott, vezette a bajnokságot, aztán mégse lett belőle scudetto. Meg a Napoli is járt már így. Nyilván az első 3-4-ből fog idén kikerülni a bajnok (talán még az Atalanta jöhet számításba, de pici rá az esély), azonban nehéz lenne most megmondani, ki fogja a legjobban bírni a válogatott szünetekkel, kovidos kényszerpihenőkkel, sérülésekkel és a sűrű naptárral. Az Internek legalább bővebb a kerete, ez a nerazzurro csapat mellett szól mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #155913 üzenetére
Ilyen szinten elég meglepő ez a rossz stat. Ezért lőtte szombaton dimarco, aki szintén kihagyta. A török nem volt már a pályán és lautaro sem
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #155918 üzenetére
szerzett idén szabadrúgásgólt is és szögleteket is lő, gondoltam ezért ill. ő vállalta el, de sajnos kimaradt.
dzeko rossz arányán meglepődtem én is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #155915 üzenetére
Nyilván korai, de elég magabiztosan hozzák a pontokat. Azért az Inter sose nézett ki így, mindig kés élen táncolt. A Napoli kerete is elég mély szerintem. Nálunk sajnos pont a sebesség is kreativitás hiányzik a padrol.
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #155921 üzenetére
A kopasz sosem volt rossz edző, nálunk is bizonyította.
Csak mindig jött a hullámvölgy, amikor sorban 3 vereség, vagy sorban akár 3 döntetlen vagy ezek vegyesen 4-5 meccsen át. Jellemzően ha fárad a kezdő nem tud érdemben belenyúlni.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
-
bandus
veterán
legujabb pletykak szerint alexander-arnold -> real. mit ne mondjak, tetszene ez az erosites
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeathAdder
veterán
Aki ma nem szurkolja ki a Brighton győzelmet annak szemeteskuka van a szíve helyén!!!
-
addikt
válasz DeathAdder #155928 üzenetére
Rögtön menne is a screenshot a 3 pont után.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #155928 üzenetére
Brighton? Nézze a meccset az, akinek van ideje ilyen luxusra...
-
bagyulajuve
addikt
-
Cs1csó
félisten
válasz venember83 #155930 üzenetére
Felvételről a Vidám Vasárnap is izgalmasabb
-
DeathAdder
veterán
Sajnos a nyomasztó tét rányomta bélyegét az eredményre
-
venember83
nagyúr
A madridi bírósági döntésekre explicit módon hivatkozva az UEFA megszüntetett mindenféle vizsgálatot és fegyelmi eljárást a Szuperligában érintett összes klubbal szemben. A Real Madrid, a Juventus és a Barcelona mellett ide tartozik a kilenc klub is, akik a projekt nyilvános megtagadásával és a szövetséggel kötött szerződések révén határolódtak el a Szuperligától, illetve eurómilliós díjak megfizetésére kötelezték magukat jóvátétel gyanánt. Ezen kifizetéseket illető igényét az UEFA visszavonta, valamint az európai sorozatokban való részvételből származó kifizetések felfüggesztését is törölte az európai szervezet, így az érintett klubok minden további korlátozás nélkül részesülhetnek az UEFA által kiosztott tőkében. Zárásként a nyilatkozatban az UEFA egyértelművé teszi elkötelezettségét az országos és EU-s törvényeknek való megfelelőség, illetve az európai szervezet és a futballban érintett összes fél érdekeinek a védelme iránt.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #155933 üzenetére
Brentford is Brighton is ...gyanús vagy te nekem
-
sh4d0w
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
nem nagyon jár a szátok az esti bl-dömpinggel kapcsolatban
pedig lenne mirőlindít rögtön a szuperderbi, az ősi klub-clash, a gyökerekig, mit gyökereig, dns-ig hatoló, sokadik generációkon átívelő szurkolók két, jótékonysági adományokból fenntartott csapata:
de azért jó lesz. hátha játszik Leo is
és akkor lesznek még olyanok, hogy
ezek mind finomak lesznek
nem beszélve a jó kis vendégjátékunkról ukrajnábanerről meg aztán már végképp beszélve:
ez utóbbinál hát természetesen forza Seriff !!!
: D -
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #155937 üzenetére
...kicsit gugliztam és ez a sheriff ilyen "kisolajos csapat" milyen meglepő
"A csapatot 1997-ben alapította a Sheriff nevű, főleg kőolaj-kitermeléssel és feldolgozással foglalkozó mamutvállalat. Ez a cég finanszírozta a 2002-ben átadott Sheriff Stadiont, amely az UEFA követelményeinek minden szempontból megfelel."
...most kell elkezdeni nekik szurkolni, hogy unokáink mondhassák, hogy "nagyfater már az ősidőkben is sheriff-drukker volt"
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
Verratti lesz este, másik oldalon Gündogan out, Messi-t még mindig nem lehet tudni biztosra. a nevezett keretben ott van
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #155942 üzenetére
hát nem igazán van pariban a teljesítmény és a fizetés pár embernél.
mondjuk lautaro, brozovic, barella tuti kap új szerződést, de vsz. skriniar+de vrij is.
-
gyuromoj
veterán
2021-22 szezon Real Madrid mez jó áron (CS-AYG88P kóddal még jobb áron)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Tibiajax
nagyúr
úú, Traoré-val mi történt a pályán..
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest