-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Hm az új Indiana Jones játék eléggé eszi amúgy! 8gb os kártyával kb nem érdemes elindítani és 12gb a minimum már ha persze nem low-on akarja az emberfia tolni, hanem high-ultran. 4K ra meg alap a 16-20gb. Ez részben az RT miatt van mint kiderült hisz az ott kb kötelező ezért nem tudtam kipróbálni sem 5700-assal RT kb +1-1.5gb ot kér még. Pedig NV sponsor game. Amúgy ezért hogy a 8800xt -n csak 16gb lesz én keveslem 20gb ot minimum vártam volna rá ha már az előző genben volt 24. S én 4K t céloztam be oda meg 20-24 is kell szerintem már 3-4 év távlatig nézve.
Holnap lesz az Intel tesztek sora ugye? Már beindulhatna a 3 vga harc! Az olcsó árakért!Van é valami új hír NV-ről is pl? 1 hónap sincs a megjelenésig. Máskor ilyenkor már kb minden kiszivárog, MSRP ár, adatok, 3DMark
Márciusig tuti kiadják az 5060 at is akkor végül?
x96x : A nem a Kína vs USA dologra gondoltál ? Ott akarnak most versenyjog ellen perelni s NV nek onnét 15% os a bevétele kb ha jól emlékszme.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Crypto Trade
- ZIDOO médialejátszók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest