- Előretört a Skydio dróngyártó, miután Amerika kiszorította a DJI-t
- Kiderült, hogy kiknek köszönheti a sikerét a Disney+
- Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
- Cyberbiztosítja a Google felhős ügyfeleit az Allianz és a Munich Re
- Hódít a rajongói tokenekkel a Chiliz blockchain sportvállalat
- Aliexpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Bitcoin topic
- [Re:] Előretört a Skydio dróngyártó, miután Amerika kiszorította a DJI-t
- DIGI internet
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- [Re:] Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
Cartevo
senior tag
válasz
ZavaBalazs #90647 üzenetére
Itt 3 perc után Wenger szakkommentál, tehát előrelátó.
-
szami777
őstag
válasz
KisTücsök #90651 üzenetére
Pontosan erre.
Már rákattintás előtt tudtam, hogy őt fogod linkelni.
Ez egyébként klubszimpátiától teljesen független nálam.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
KisTücsök
addikt
Hajrá Sutton United!!!!!!!!!!
-
venember83
nagyúr
Mekkora égés, hogy Walcottnak nem volt mit átadnia cserébe a másik csapatkapitánynak...
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90659 üzenetére
Ajándék? Ez bevett dolog angliában hogy az ilyen sokadosztályú csapatok kedvesnednek valamivel.
You'll Never Walk Alone
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #90658 üzenetére
De aztán a visszavágón hajár Sutton United!!!! És ha netán borulna a papírforma, és továbbmegy az arsenal, akkor a köv fordulóban hajrá Lincoln City!!!! Ezt a büdös mákos bandát
___máyköl: Jaj már, ez tök vicces volt.
Nagy bohóc a pali.
Mellesleg a harapás, földön lévő rugdosása, alattomos páros lábos becsúszásoknál, stb azért még így is jobb.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #90661 üzenetére
Meccs elején csapatzászlót szokás cserélni a két csapatkapitánynak. Walcottnál nem volt ilyesmi. Ez nem túl szép dolog szerintem.
-
DeathAdder
veterán
-
venember83
nagyúr
A büdös mindenit, hogy néz ki Shearer?!
Nem lehet ráismerni.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
forceberg
veterán
válasz
KisTücsök #90671 üzenetére
Beszlíg...
Szerintem igazi gerinctelen, hogy még ki is röhögi.
De ha vicces is, hagyjuk már ezt, ha valaki viccesen tolvaj, akkor az nem is lopott?
Akkor szóljatok a politikusoknak, hogy ezentúl röhögjenek a pofánkba...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
szami777
őstag
válasz
7600 GS #90666 üzenetére
Nem fogom védeni Luiz-t, de a kettő között azért van különbség. Buszkecc egy hercegnő, hozzá se érnek már fetreng, Luiz esetében konkrétan megtörtént a fault, a partjelző orra előtt (instant piros is lett belőle egyébként), Rafael dühből, erőből rárúgott. Most itt sokan azon akadnak fent, hogy Luiz ezt máshogy regálta le, ahelyett, hogy a földön szenvedne, inkább röhögött, gondolom nem fájt neki, a meccs megvolt, tudta ezt Ő.
Persze, szerintem sem így kéne ezt csinálni, jobban járt volna, ha szenvedő arcot vág, mint a többi focista ilyenkor és akkor el is lett volna felejtve a meccs után már egy nappal, így meg inkább parasztnak tűnik.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
Tibiajax
veterán
-
szami777
őstag
válasz
Tibiajax #90675 üzenetére
Az, aki hosszú éveken át stabil kezdő egy Barcában, rossz játékos nem lehet nemde?
Egyébként nem bírom a csávót, de jó focistának tartom.
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #90677 üzenetére
jajj hagyjad már azt a semmitérő focistát..
[ Szerkesztve ]
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
BenHans
addikt
válasz
máyköl #90679 üzenetére
Egyértelmű, hogy Modric.
A Modric Kroos páros véleményem szerint jelenleg a legütősebb és előbbi talán nem túlzás, hogy a generációja legjobb játékmestere.
[ Szerkesztve ]
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
DeathAdder
veterán
Lyézusom baszki, hallgatom a sport1 tv-t és érzem hogy halnak az agysejtjeim
You'll Never Walk Alone
-
BenHans
addikt
válasz
7600 GS #90682 üzenetére
Ezt ki mondta?
Amúgy nem véletlen, hisz Totti a példaképe.
-------------
Ki melyik, meccset nézi vagy ajánlja?
Én a City - Monaco-n utóbbinak szorítanék inkább, de nem látok sokat a meccsben.
Szerintem a Leverkusen otthon jobbat meccsel az Atletivel, így inkább erre húzok."...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
Szinte egyértelmű, hogy a City - Monacón több gól lesz és érdekesebb meccs lesz, persze semmi sem kizárt.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #90681 üzenetére
Inkább pálinkázz!!!
-
szami777
őstag
válasz
Citroghost #90685 üzenetére
Valamiért a Monacot érzem továbbjutónak.
-
BenHans
addikt
Na akkor gépen streamelve az egyik, tévében a másik... Ha párom kitér a hitéből rátok fogom az egészet.
--------------
Florenzi: „Én egy szerencsés játékos vagyok: nagyon sok ember szeret engem és nem csak a Roma szurkolók ,akik ismét megmutatták, hogy nagyon szeretnek engem. Nagyon sokan írták meg jó kívánságaikat és mielőbbi felépülést kívántak. Különlegesek vagytok! Nagyon sok szeretetet kaptam a feleségemtől, a lányomtól, a családomtól, a barátaimtól, a csapattársaimtól és az egész klubtól, amely mindenben támogat engem. Mint azt tudjátok a keresztszalag a térdemben ismét elszakadt. Bátor vagyok és kész vagyok szembenézni ezzel az új „játékkal”. Az sem tántorít el, hogy ez tovább tart, mint 90 perc. Egyedül az számít, hogy ennyien szerettek. Ti és a családom.”
Spalletti pedig azt mondta, fel fognak ajánlani Tottinak egy új szerződést. Ő dönti el meddig szeretné a csapatot játékosként képviselni...
Ha befejezi majd, akkor a klub és a szövetség keretei között kaphat új munkát.
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
szami777
őstag
Jó kis pörgős meccs a city-monaco, eléggé ki-ki meccsnek tűnik.
-
venember83
nagyúr
Nem rossz meccs, mondjuk, nem is vartam tobbet a nemetektol, de nagyon szimpatikusan nem toltak be a buszt a kapu ele.
-
-
szami777
őstag
válasz
L_YKing #90692 üzenetére
Első golra gondolsz?
Szerintem az nem volt les, volt egy specko oldalso kép és nekem nem tűnt annak.City összekaphatná magát azért, a védők nincsenek a helyzet magaslatán. Középpályán is egy passzból átmennek.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Piros és tizi, de hát ez ma már minek...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szami777
őstag
Jogos, igazatok van, azt el is felejtettem.
Az rohadt egyértelmű tizi volt, még élőben is. Fura, hogy nem fújta be, pedig spanyol a bíró
-
J.Hetfield
aktív tag
Monaco egész jó, remélem nyernek.
-
venember83
nagyúr
Ugyan, egyszeruen csak mindenki osszefogott Pep ellen!
-
Assimilator
senior tag
Szerintem nem volt tizi.
Aguero eljatszotta a legolcsobb csatartrukkot, csak a biro nem nyalta be.
(hatso) Lassitason latszik, hogy a kapus meg hozza sem ert, de Agueronak mar csuklik a laba aztan mesterien akasztja a kapusba.
Amugy altalaban ezt be szoktak fujni. De en altalaban ilyenkor kapok agyverzest, hogy miert eszik meg ezt a birok. Most kivetelesen nem ettek meg.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [Re:] Március végén startol az Intel új asztali processzorcsaládja
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- FIFA 21
- Aliexpress tapasztalatok
- Nintendo Switch
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Sorozatok
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 920-13IKB fémvázas ultrabook i7 8550U/8GBRAM/512SSD/FULLHDIPS Touch üzletből, új állapot
- Sapphire Radeon RX 480 4gb VGA
- ÚJ iPad AIR 2020 10,9",WI-Fi +4G GREEN 64 GB GARANCIÁBAN CSERÉLT 2021.11 Deák térnél AZONNAL ÁTVEHET
- Veddha Minercase T2 - Frame- Minőségi Rig keret bányászatra
- LC Power LC1200 V2.4 - Platinum Series - 1200W - Táp
Állásajánlatok
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest