-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
L_YKing #22654 üzenetére
Tévedsz.. Az bizony a jó öreg Busquets... CR7 csak utána jön...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz
L_YKing #22712 üzenetére
De az is hozzátartozik, hogy ez a fajta földön hengergőzés annyira divat, csapattól és ligától függetlenül, hogy már választani is nehéz...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz
L_YKing #23006 üzenetére
Hülye kérdés, de mennyire fájt?
Nekem még nem tört el semmim, de nem is szeretném. Csak a két bokámmal volt kisebb gond. Egyszer az egyiken csak zúzódás, pár hónapja a másikon meg rándulás és zúzódás, de ez utóbbit még most is érzem. Elég lassan gyógyult.
Ja meg folyton "kiment" a térdem régebben. Az kb olyan volt, hogy egy percig úgy fájt hogy majd beszartam, aztán kb 4-5 perc múlva meg nem is éreztem már és mentem vissza a pályára. Sokszor eljátszotta ezt.
-
-
Ps Vita
őstag
-
Ps Vita
őstag
-
nextman
aktív tag
válasz
L_YKing #23257 üzenetére
A vilag egyik legjobb jatekosallamonyaval. Csak azert nem a legjobbat irom, mert a spanyoloknak van meg hasonloan jo keretuk.
Egy cim mar a minimum, amit zsakolnia kellett volna.A jatekosok szinte tokeletesek, szerintem egyertelmuen az o hibaja az eddigi sikertelenseg.
Miben ugyanaz a bayern? a tikitakaban? Le is aldozott nekik szombaton
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest