-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #33 üzenetére
Szerintem a pályán mutatott játék meg a közvetítés minősége nem igazán függ össze. Vagy nem lehet egyszerre dicsérni a válogatottat (ha rászolgálnak) meg ócsárolni a közvetítést (ha rászolgál)? A cikk megemlíti és megdicséri a tegnapi játékunkat, de nem erre lett kihegyezve, hanem a közvetítés (baszki, mondja már ezt valaki más szóval) minőségére, ami tényleg hagy némi kívánnivalót maga után. De ez általános, nem csak erre a meccsre igaz. Nincs ezzel a cikkel semmi baj. Engem is marhára idegesített, hogy 5 percenként mutogatták Orbán bácsiékat. A visszajátszások időzítéséről meg ne is beszéljünk. Minden visszajátszásnál szabályosan izgulok, hogy ne történjen közbe semmi a pályán.
-
KisTücsök
addikt
A szezon eddigi legjobb meccse. A végén a kihagyott ziccerek majdnem megbosszulták magukat, de végül nem lett gond. Amióta Ramires a helyén játszik annyira magabiztos mindenki. Ez is egy fontos győzelem volt.
Torres mondjuk még mindig bassza a csőrömet. Nagyon nincs még fejben rendben, akárki akármit mond...
-
KisTücsök
addikt
A Bayern 8/8-al, 2 kapott góllal. Nem semmi. Bár a 7/1 sem rossz.
-
KisTücsök
addikt
válasz
szab.tam #233 üzenetére
Nem. Miért kéne utálnod? Mit ártott neked? Egyáltalán mi ez a hozzáállás? Nem kell szeresd, senki nem is várja el. De miért utálnál bárkit is, csak mert másik csapatnak szurkol?
Az "erőltetett tolerancia meg riszpektelés mániának" meg megvan az oka, magyarázatra sem szorul.
-
KisTücsök
addikt
Nesztek riszpekt. A következő mi lesz? Gránát? Itt tartunk...
-
KisTücsök
addikt
válasz
littlelion21 #285 üzenetére
ezmiez? 2 év, legalább. Meg örökre eltiltatni mindenféle stadionból. Öregem...
-
KisTücsök
addikt
Nekem rémlik rosszul, hogy továbbjutottak, majd meg is nyerték a BL-t? Innentől fogva nincs miről beszélni.
-------------------------------
Elég szar volt ez tegnap. Adtunk két szép gólpasszt a Sahtarnak, de mindegy, mert kb még 8-at rúghattak volna, ha nincs Cech. Néha miket össze szerencsétlenkedik ez a védelem... Többet vártam. Így a felénél nagyon úgy néz ki, hogy az utolsó Juve - Chelsea ki-ki meccs lesz.
-
-
KisTücsök
addikt
Di Marianak az egész meccsen kb 5 pontos passza volt. Volt egy-két jó meglátása, de csak ennyi is maradt. Csomószor nála halt el a Real akciója/kontrája már jóval a tizenhatos előtt... Az egész csapatból kb Casillas, Varane meg Ramos volt értékelhető, meg esetleg Modric.
Ez is egy tippmix-gyilkos játéknap volt. Az Arsenal is szopott, a Real, a City. Röhej.
-
KisTücsök
addikt
Hmmm. Most ennek "örüljek" vagy ne? Elég körülményesen játszik már, sokszor csak lelassítja a támadásokat. Hátha Marin most szerephez juthat, bár nem ugyan az a poszt. Középen gondolom így Mikel - Rami, előttük a szokásos hármas. Nagyon meg kéne verni a MU-t.
-
KisTücsök
addikt
"baluka: Volt egy periódus (első félidő második fele), amikor sokkal jobban tolta a Chelsea, meg a második félidő elején, de aztán kb. egálban voltak a csapatok."
Ja, a két kiállítás között.
Nevetséges. Felállunk 0-2-ről, jobbak vagyunk, sokkal, erre... erre... áh. faszom.
És a vicc, hogy a "bíró" és "segítői" a köv fordulóban is vígan fognak meccset vezetni.
-
KisTücsök
addikt
Iva-é jogos volt. Amikor ment át a baloldalról a jobbra, akkor a bal lábával "érintette" a mús csávó bal lábát, ennyi elég is volt, hogy elveszítse az egyensúlyát.
De hogy még utána is támadtunk meg nyomtunk... Bosszantó.
-
KisTücsök
addikt
Igen. Persze jöhet a magyarázkodás, hogy kevés volt hátra, meg úgyse rúgott volna gólt a mu meg blalbalblblala....
De abban igaza van Balukának, hogy azért jóval kevesebbszer (gyak nagyítóval kell keresni) tévednek a mi előnyünkre meccset meghatározó szituációban. Na de mindegy, hagyjuk.
Ez most így alakult. Mindenesetre nagyon bizakodó vagyok a csapattal kapcsolatban. 2-0-ról "lazán" felálltunk, nagyon nyomtunk, stb... Jó lesz ez. Már ha a bírók közbe nem avatkoznak. haha
-
KisTücsök
addikt
válasz
homeless09 #991 üzenetére
Ki vezeti a meccset?
Vagy még nem merték nyilvánosságra hozni? Had legyen meglepi.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Mata a kezdőben, Marin a padon. No comment.
Nevetséges gólt kaptunk. Megint. No comment.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Asszem Luíz könnyelműsége miatt kaptunk egy gólocskát. Szokásos eszetlen előrefutás... Nice.
Mata-t meg minek "szenvedtetni" egy ilyen meccsen? Had fáradjon csak...
-
KisTücsök
addikt
válasz
homeless09 #1083 üzenetére
Én is, de úgysem fogok.
Hát te?
-
KisTücsök
addikt
És akkor most rúgni fél óra alatt legalább négyet (így betűkkel, ez a biztos), mert ezzel a csapattal ez ellen a mu ellen illene... Rosszkor jön ez a túlóra most, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Naninak volt gyerekszobája vajon?
-
KisTücsök
addikt
Csak összehoztak egy kis showt a fiúk. Mondjuk nem értem, miért kellett több alapembernek is végiggürcölnie egy ilyen egyértelműen lényegtelen meccset, de biztos tudja RDM. Csak nehogy visszanyaljon a fagyi...
Hazard meg egy zseni, sokadszor bizonyítja. Mataról eddig is tudtuk, és engem a kis Oscar is kezd egyre jobban meggyőzni. Ha összeszokik ez a hármas, egész Európa ettől fog rettegni.
-
KisTücsök
addikt
Leeds United v Chelsea
Swansea v Middlesbrough
Norwich v Aston Villa
Bradford v Arsenal -
KisTücsök
addikt
válasz
baluka26 #1185 üzenetére
Jut eszembe: "Luiz hátul mindig ott van, az, hogy előre megy csak egy extra."... "Az, hogy tavaly hány gólt kaptunk kit érdekel? Idén egyet sem..."
Ismerős? De gondolom még mindig a perfekt védő, aki nyugodtan előreszaladgálhat és félpályáról kirúghatja a labdát a stadionból, ha előtte el nem adta, vagy haza nem passzolta a kapusnak, mert előre senkinek sem tudott játszani.
-
KisTücsök
addikt
válasz
baluka26 #1190 üzenetére
Akkor ennek csak én nem látom az értelmét gondolom. Eddig kb ez a tendencia: 10-ből 4x kirúgja a stadionból, 3x nem tud kinek passzolni és hátraadja, 2x elpasszolja, elcselezgeti, és kb csak 1x indít valakit, vagy egyáltalán csinál valami értelmeset, amiért megérte előremennie és kiállni a védelemből. Remek védő, és ami még jobb, hogy technikás is (gondolom ezt próbálja meg kihasználni RDM ilyen formában), de sokszor olyan értelmetlen döntéseket hoz, hogy csak fogom a fejem. Ezt még azért gyakorolni kell. Még jó, hogy - mint később kiderült - tegnap nem volt különösebb jelentősége ennek a "hibának".
Azért off-ba, mert nem akarom megzavarni a "hihetetlen, hogy milyen csúnya szurkolói vannak a Chelseanek" c. témát.
-
KisTücsök
addikt
Pedig reménykedtem egy Arsenal pontszerzésben. Hiányozni fog(nak) még a múlt vasárnapi pont(ok), amit a bíró "elvett".
-
KisTücsök
addikt
Ez a meccs annyira lehangoló... mint kint az időjárás kb.
-
KisTücsök
addikt
Annyira tudtam.
Kezdődik a szokásos téli álom? Mindig ez van. Egy gól nem gól! csessze meg. RDM-től is megkérdezném, hogy megérte a hétközi bohóckupa győzelem? Még nyer a sziti és megint kezdődhet a manchesteriek üldözése.
Ja a Torres alibiből meg már elegem van. Cahill veszélyesebb a kapura egy meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz
baluka26 #1450 üzenetére
És akkor most oda jutottunk, hogy a tizenegyesek, sőt a szabadrúgások gyakorlásának sincs értelme. Azokat sem szokták akkor gyakorolni, gondolom.
Csak tudnám, akkor mit hazudoznak az edzők, amikor egy-egy szögletgól után (legyen az ilyen, vagy ennél cifrább) a riporter kérdésére azt válaszolják, hogy: "igen, rengeteget szoktuk gyakorolni edzéseken, teljesen tudatos, begyakorolt figura volt".
Ps Vita: +1 Így akarták azt.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz
baluka26 #1466 üzenetére
Ez jogos. De még mindig tartom, hogy szokták gyakorolni (ha nem is agyba főbe, bár föntebb én írtam, hogy százszor, de nyilván nem szó szerint értettem), és teljesen tudatos volt. Persze kellett a MU-s védők figyelmetlensége, de ez még belefér nálam a "tudatos szögletvariációk" halmazába.
pícs
-
KisTücsök
addikt
Áhhh
Komolyan, unalmas lenne nélküle ez a sport.
Erről jut eszembe (ha már volt korábban, akkor sry):
- eddig összesen 10.000 font parkolási bírságot szedett össze
- a kocsiját 27-szer foglalta le a rendőrség
- 300.000 fontos bírságot kapott, mert darts nyilakkal dobálta meg a City ificsapatának játékosait
- egyszer 25.000 fontot nyert egy kaszinóban, ebből kifelé menet 1.000 fontot egy csavargónak adott
- paradicsommal dobált meg egy Seria A menedzsert
- vízibombával dobálta meg egy Seria A fegyelmi tárgyalás résztvevőit
- verekedésbe keveredett 4 biztonsági őrrel egy sztrip klubban miután megsértette a "nincs tapi" szabályt
- az anyja elküldte hogy vásároljon alapvető élelmiszereket, Balotelli egy óriás trambulinnal, egy Vespa robogóval, és egy Scaletrix elektromos kocsival ment haza
- a City edzésen összeverekedett Tevezzel, Richardssal és Boatenggel
- amikor az Interben játszott, az ősi rivális AC Milan shopjában vásárolgatva fotózták le
- sőt, ugyanígy, mikor még Inter játékos volt, egy TV showban Milan mezben szerepelt, hátán a nevével
- amikor az Olasz U-21-ben szerepelt, szabálytalankodtak ellene, ítélet nem született ezért 4 percig ült a gyepen tiltakozásként
- a győztes FA kupa elődöntője után a United drukkerei előtt ünnepelt, majd Ferdinandot is provokálta
- Egy kupadöntő után egy TV showban ezt nyilatkozta:" egész szezonban szar voltam. Mondhatok ilyet h "szar" a TV-ben"?
- szülővárosában, Hulmeban a rendőrség megállította. 25.000 font hevert a mellette levő ülésen majd a rendőrök kérdőre vonták ,amire Balo csak ennyit válaszolt: Hogy miért van itt ennyi pénz? Mert gazdag vagyok."
- egyszer sms-ben szakítot a barátnőjével, aki éppen élő adásban volt
- lefeküdt egy olasz modellel, miközben a barátnője a földszinten tartózkodott
- meglátogatott egy női börtönt csak mert "körül akart nézni"
- kapcsolatai vannak az olasz Maffiával, tanúskodnia is kellett egy Maffia elleni perben
- a Feröer szigetek elleni válogatott meccsen az Ipadjével játszott a padon
- a veszélyes tűzijátékok biztonságos használatért kampány arca lett. Néhány nappal később tűzijátékokkal játszott a házában, az pedig porig égett.
- a hátsó kertjét Quad pályává alakította
- amikor Olaszország válogatottja új mezt kapott, Balotelli nem vette fel a legelső mérkőzésen, mert nem tetszett neki, így a régiben játszott...
- adoptált egy macskát, aki minden edzésén ott van -
KisTücsök
addikt
Hú gyerekek.
Nem annyira megérdemelt, de most ez érdekel a legkevésbé. Iszonyatosan fontos három pont, ha nem kapunk ki Torinóban, akkor jók vagyunk.
-
KisTücsök
addikt
Neee. Jól látom, hogy a holnapi Chl - Pool rangadót egy kurva streamen kell nézzem?
Ezért kell minden lehetséges szar közvetítési jogot megvásárolni. Digi sport 3 mikor jön?
-
KisTücsök
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Spórolós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology DiskStation DS920+ NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Netfone
- Mobil flották
- Teljesen elzavarhatja az EU a Huawei-t az európai 5G-ből
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest