-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
-
forceberg
veterán
válasz
szami777 #38140 üzenetére
A Barcának az elszántan (állatmód) védekező csapatokba szokott beletörni a bicskája
Jó 20 éve szurkolok a két FCB-nek nem zetközi porondon, de idén nem tudom, hogy melyik FCB-t tegyem előbbre a szurkolási soromban?
A Barca kissé talán le van írva, a Bayern meg eddig remek![ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
pohár
félisten
válasz
szami777 #39159 üzenetére
az Arsenalnál az a Spurs - Chelsea - City - Everton durva lesz... és ebből csak a City ellen lesznek otthon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
veterán
válasz
szami777 #41201 üzenetére
jó, nekem ezzel csak egy a bajom. az everton akármit is csinál, egy tök középszerű csapat, ahogy mindig is az volt.. nem a bl-be való, nagycsapatok ellen (mert úgyis megveri mindenki), lelkesek, ennyi..
persze, nem azt akarom bizonygatni, h tök véletlen az, ahol vannak most a tabellán, de én akkor sem tartom bl-csapatnak őket. sokkal inkább EL..
az Arsenal meg egy hülye, megszenvedte gülüszem kipukkanását, Ramsey, Wilshere elvesztését és ez lett a vége, hogy a lelkes kis everton otthonában is megalázzák magukat. velük párhuzamosan meg robog a Liverpool, mert van egy fasza támadósoruk, akiket össze nem lehet hasonlítani a Zsiru-fémjelezte ágyús-támadószekcióval, és ez tavaszra tökéletesen ki is jött
A liverpoolnak a bl-ben meglesz a helye, akár még a Pl-t is nyerhetik, de azért ott van még az atomerős City meg Mourinho-team, hármójuk közül akárkiszóval csak azt akarom mondani, a saját nevemben, hogy akár nyert ma az everton, akár nem, akár könnyedén akár nem, nem BL-szintű csapat, ne hagyjuk magunkat megtéveszteni....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szami777 #41363 üzenetére
az 1. félidőben sem voltak kint....
ennyi.
csak az a baj, hogy murinnyónak még nagyobb lesz az arca.
már a 21:9-be sem fog beférni, új képarány kell...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szami777 #41368 üzenetére
a végén eltoltak fejenként 2 dzsudzsi féle jófajta bentley-t...
nem csak a fele zséről volt szó?
(60 valahány milkó, gondolom 200e eu.)
vagy az egy másik csapat?***
most kerestem rá.
való.
450e eu.
akkor valamit valszeg benéztem.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Enzolord
addikt
válasz
szami777 #41505 üzenetére
Azért az durva, hogy a legjobb négy között nem szerepelt 2006 óta relative kis csapat és összesen van 1db francia, és 10 éve volt egy holland, a többi négy mindig angol spanyol német, vagy olasz volt....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #44167 üzenetére
Nagyon szurkolok nekik. Jó kis, fiatal csapat. Jól összejött ez most a Belgáknak. Ha most a VB-n nem is, de az EB-n robbanthatnak.
Hazard meg Lukaku remélem aláz majd.
A spanyolok meg... Mintha egyre erősebbek lennének. Ha leereszt egy nagy név, jön helyette egy talán még jobb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest