Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #106064 üzenetére
És ez most van Dijk volt?
-
balazs025
senior tag
válasz NyxNyxNyx #105925 üzenetére
Persze, érthető. Csak én úgy értelmezem ezt a képet, hogy más edzőkhöz, top klubokhoz képest Zidane nem össze-vissza vásárolgatásokkal akart előrejutni, hanem az akkori keretből (ami nem kis értékű, és nagy potenciál is volt benne) akarta a lehető legtöbbet kihozni. Lehet bennem van a hiba, és valójában tényleg ilyen elvakult következtetést akar ez a kép közvetíteni, hogy a Real milyen gazdaságos és nem költekezős csapat, ezt már soha nem fogom megtudni.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #105919 üzenetére
Mondjuk ez szerintem csak a Zidane érát akarja szemléltetni érdekességként. Nem hinném, hogy arra irányulna, hogy bezzeg a Real milyen keveset költött. Mindenki tisztában van vele, hogy a Real is egy költekezős csapat.
-
balazs025
senior tag
válasz L_YKing #104966 üzenetére
Nem azt mondta, hogy hagyja ott, engem hidegen hagy, hogy ki hol játszik, hanem, hogy bár pl Özil választhatott 2 válogatott közül, de ő is (ahogy Piquét is) a siker motiválta, és nem a nemzeti hovatartozás érzése. Nekem ezzel nincs problémám, ahogy eddig a többségnek sem, csak most Özilék egy politikailag kényes ügybe mentek ezzel bele, és ezért jött elő, hogy ki miért, melyik válogatottban játszik.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz máyköl #104964 üzenetére
Persze, tudom nem teljesen ugyan az a helyzet, de azért Piqué esetén elmondható, hogy kikéri magának, hogy ő nem spanyol, hanem katalán. Ha nem lenne ennyire erős a spanyol válogatott, meggyőződésem, hogy nem is játszana ott, függetlenül, hogy van e katalán válogatott.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #104586 üzenetére
Ha rendesen megnézed, láthatod, hogy a 2. félidőt rakta be, nem a teljes meccset.
-
balazs025
senior tag
válasz Motion_Blur #104399 üzenetére
Mocskos Cakir !!444!!4!
-
balazs025
senior tag
Bár Coutinho egy zseni, de ahogy elnézem talán Can hiányát jobban meg fogja érezni ez a Klopp féle Liverpool.
-
balazs025
senior tag
Azért abból a 120 millióból illene a 'poolnak egy normális kapust vennie.
-
balazs025
senior tag
válasz paatrick #100480 üzenetére
Jó, mondjuk azt nem nyilatkozhatja, hogy Benzema szar és CR-nek se megy, és ezért új csatárra van szüksége. Plusz az is elgondolkodtató, hogy valóban Zidane ragaszkodik e Benzemahoz és nem Perez. Mert már kb ez volt Ancelottinál is, hogy a csere csatárok nem kaptak mellette elég lehetőséget. Ezért ment el elsőre is Morata, plusz, ha jó emlékszem elég jó áron megvehették volna Borsócskát is, és ő mindig lendületet vitt a játékba.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #100160 üzenetére
Na, coutinho árából ki is jött
-
balazs025
senior tag
válasz BenHans #98139 üzenetére
Bár nem vagyok napra kész a Bayern ügyekben, és lehet tévedek, de én Hoeneß-t érzem fő oknak.
Mintha egyfajta kiskirály akarna lenni mióta visszatért. Előző idényben még a sajtóban is oda szúrt Carlonak a Müller ügyben, hogy nem ott játszatja, ahol szerinte kéne. És boztos vagyok benne, hogy a háttérből egyéb taktikai dolgokba is beleszólt. És elég komoly nyomást is gyakorolhatott.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #97623 üzenetére
Viszont azt még mindig nem akarom elhinni, hogy nem volt olyan védő, aki elérhető lett volna, és nem lenne jobb Klavan-nál vagy akár Lovren-nél.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #97528 üzenetére
Én arra leszek kíványcsi, hogy coutinho mennyit és hogy fog játszani.
Na meg a chealsenél costara, az talán még érdekesebb helyzet. -
balazs025
senior tag
válasz venember83 #97519 üzenetére
Pénzt. Mi mást?
Bár hihetetlen képességekkel rendelkezik, de az ilyenek és a színészi alakításai miatt egyszerűen képtelen vagyok elismerni.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #97469 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy Klopp mit tud belőle kihozni. Mert ahogy Peet (ha valaki ismeri) is írta, bár igazán nincs posztja, de a legnagyobb gond az vele, hogy Wenger túl nagy szabadságot ad neki, viszont ő meg nem kifejezetten jó a gyors döntéshozatalokban.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #97467 üzenetére
Ha jól tudom az volt a fő ok, hogy középen akar játszani, amit Klopp meg is ígért neki, míg a Chelseanél szélen számítottak volna rá.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #97400 üzenetére
Persze, csak én a szezon előtt azt vártam, hogy mindent egy lapra feltéve fog menni a bajnoki címért. Erre még most a 3. fordulóban is semmi elképzelés, és össze-vissza pakolgatja a játékosokat, keresve a megfelelő pozíciót számukra, mintha még mindig csak felkészülési meccsek lennének.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #97396 üzenetére
Nem is értem őt. Nemhogy Bellerin a saját posztján játszana és baloldalt Kolasinac, nem, inkább egy olyan Oxlade-Chamberlain, aki nem is akar már az Arsenalban játszani. Plusz kb a leggyengéb csatárral áll fel, pedig Lacazette vagy Giroud is szerntem jobb lenne.
-
balazs025
senior tag
válasz NyxNyxNyx #97299 üzenetére
Úgy emlékszem tavaly se volt elsődleges a BL (bár lehet tévedek), szerintem idén pedig a bajnokságban is nehezebb dolguk lesz, már csak a Wembley miatt is. Így én a 3. helyre várom a csoportban őket, és az EL-ben se várok nagy menetelést. Bár nem haragszom meg, ha rám cáfolnak.
-
balazs025
senior tag
Úgy érzem a Spurs idén is elengedi a BL-t a két manchesterinek pedig kötelező a csoportelsőség.
-
balazs025
senior tag
válasz J.Hetfield #97188 üzenetére
És? Nem mondott hülyeséget, tényleg nincs a keretben.
-
balazs025
senior tag
válasz jkrisztian #97157 üzenetére
Mint írtam, ha igaz, akkor ez a véleményem róla. Ha nem akkor természetesen e miatt nem lehet ez. De az x összeg +bónuszok az tény. A több év alatt kifizetendő vételi ár Olaszországban gyakran előfordul, így ez se elképzelhetetlen. És hogy a barca nyomást helyezzen az adott klubra pedig több, mint valószínű. A katalán sajtó pedig biztos jobb forrás lenne. Csak az a baj, hogy szerintük Verratti, Coutinho, Dembele és Dybala is már barca játékos, és órák múlva jön a hivatalos bejelentés.
Kb 3-4napja lehetet, hogy a barcától azt nyilatkozták, hogy egyre közelebb a megállapodás a dortmund-dal, erre pár órára a dortmundtól cáfolták ezt, és még be is oltották őket. Úgyhogy azért valami nincs rendben a barca átigazolási rendszerében.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #97155 üzenetére
De még elvileg ilyen kitétel van a bónuszhoz, hogy 1 szezonban az atanylabda mellett más egyéni címet is nyer. Hatalmas trollok vagy másra nem igazán tudok gondolni. (Persze ha egyátalán igaz ez, de kinézem belőlük.)
-
balazs025
senior tag
Hatalmas mostanában a barca, ha igazak a hírek Elvileg a fix 80-90 milliót 5 év alatt akarják kifizetni részletekben, és most pedig ultimátumot adtak a liverpoolnak, hogy fogadják el az ajánlatot vasárnap estig vagy visszavonják. Erre már csak azt tudom mondani, hogy szánalmas.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #96849 üzenetére
Ebben egyet értek, hogy nagyon alattomos volt Dembele és Coutinho is, és valószínűleg nem csak maguktól. Én személy szerint annak örülnék, ha jövőre a PSG-be adnák el egy halom pénzért, hogy mehessen Neymar után. Bár erre sok esélyt nem látok. Viszont, ha marad idén (ami elég valószínű) , akkor kíváncsi leszek Kloppra, mivel azért kihagyni nem nagyon lehet egy egész szezonra, viszont így a csapatmorál is kérdéses. Nem volt valami jó időzítés a részéről. Bár Lanzini-ről olvastam híreket, hogy ő vele próbálnák valamelyest pótolni majd a jövőben.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #96847 üzenetére
Most egy szerencséje van azért a Liverpoolnak, hogy jövőre vb. Mert azért túl nagy jövőt nem látok arra, hogy Coutinho sokáig liverpooli játékos lesz, így, hogy elvileg kérelmet is beadott. Bár elvileg jelenleg ezt elutasították.
-
balazs025
senior tag
válasz Citroware #96653 üzenetére
Az elsőt a spanyol média a másodikat az angol híreszteli. Kívancsi vagyok a pénz vagy Klopp a fontosabb, mert nem biztos, hogy távozna Klopp, de szerintem még akár az is benne lenne. Mivel akiket kért nem igazán sikerül leigazolni, ő pedig egy hónapja mondogatja, hogy Coutinho nem fog távozni.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #95826 üzenetére
Ezzel inkább azt akartam mondani, hogy ha nem is egyből, de elég jól szokta pótolni a távozókat a Juve. Bár tény, hogy a középpályát még nem igen sikerült, mert Pjanic egyedül kevés.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #95763 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, hogy a kereslet határozza meg, hogy ekkora pénz van a PL-ben, és ezt minden áron fenn is akarják tartani. Mourinho és talán más edző is panaszkodott, hogy a szövetség semennyire nincs figyelemmel a csapatokra. De tény valamint jól csinálnak.
És ne hidd nem akarom én szidni a PL-t, én is szoktam nézni, szeretem is. Csak nem tudom elképzelni, hogy az ilyen tulajdonosok nélkül hogy tudnák tartani a lépést (leszámítva a 2 spanyolt). Plusz a pénzes tulajdonosok között is van különbség. Mert lehet az elfogultság beszél belőlem, de szerintem most a Milan-nál, bár hirtelen többet költenek, de egy játékosért se adnak ki túlzottan nagy összeget, próbálnak értelemes határokon belül mozogni.
És persze, az a jó, ha többféle vélemény van. Nem láthat mindenki mindent egyformán.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #95753 üzenetére
Valamelyest megértem az álláspontod, de nem fogunk ebben egyetérteni. Szerintem kb az egész PL egy felduzzasztott ,,cukros bácsi". Egyszerűen nem normális így, hogy ekkora előnnyel indul kb az összes angol csapat. Bár ez csak az én véleményem. (És nem irigység vagy utálat miatt mondom.)
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #95747 üzenetére
Ja, mert az angol csapatoknak aztán nagyon nehéz a tv-s bevételek mellett.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #95675 üzenetére
Az tény, hogy Zidane nagyon jót tett a Realnak, de sajnálom Ancelottit még mindig. Ha jól emlékszem a 2. szezonjában akart ő is egy romboló típusú játékost, talán Mikelt, mivel Casemiro akkor még nem állt készen. Kíváncsi lettem volna, hogy mit hozott volna akkor ki Ancelotti a csapatból.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #95670 üzenetére
Mondjuk ezeknél a játékosoknál figyelembe kell venni, hogy nem ugyan az volt az edző amikor érkeztek, és amikor távoztak. Nem véletlen, hogy James legjobb szezonja Ancelotti alatt volt, és most is ő hozzá megy.
Most Zidane rendszerében nincs helye, Ancelottinál volt -
balazs025
senior tag
-
balazs025
senior tag
válasz bagyulajuve #95617 üzenetére
Bár én nem találkoztam erről hivatalos infókkal, de annyit tudok, hogy a tulajdonos váltás után az volt az első, hogy Fassone erről tárgyalt, valamiféle 3 éves tervről. Biztos tudják, hogy mit csinálnak és miben állapodtak meg.
-
balazs025
senior tag
válasz Citroware #95610 üzenetére
Ezaz, hogy csak szó van róluk. Salah-ról a Romaval is elég nehezen lett meg a megegyezés, Keita-ról semmi fejlemény. Milner pedig bár jó volt, de nem lesz fiatalabb se, és sérülés is jöhet. Szerintem középhátvéd terén se álltok túl jól, ami meg van Dijk leigazolásával ment, az már kb szánalmasnak lehet mondani.
A Milannál nem idén akarnak bajnok és BL győztes csapatot építeni, de valahol el kell kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #95578 üzenetére
Én úgy tudom nem akarják felborítani a fizetési rendszert, és Sanchez se akar engedni a fizetéséből.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #95273 üzenetére
Egy juventus-os oldalon olvastam, hogy a jutaléka akár 48 millió is lehetett. Azért az durva, hogy lehet, hogy az átigazolási díj közel felét megkapta Raiola.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #95201 üzenetére
Te, mint juve szurkoló, látsz rá esélyt ezek után, hogy ő legyen hosszútávon Buffon utódja a Juventusban? Mert személy szerint, azért abban bízok, hogy Olaszországon kívülre kerül. Mondjuk egy PSG-be, bár a Realról is láttam cikkeket.
-
balazs025
senior tag
Közben André Silva hivatalosan is Milan játékos. Kíváncsi leszek rá, mert nagyon tehetségesnek mondják, de a portugál bajnokságból mindig rizikós a vétel. pl: Danilo. De hátha beválik.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #94970 üzenetére
Persze ez érthető, mert tényleg nagyon rövid a pad és a középpálya se túl acélos. De azért csak nem tudott gólt lőni két forduló alatt se a Barca, 2 éve pedig a Real ellen mutatott elég meggyőző játékot és én úgy látom, hogy a 2 fordulós mérkőzésekre magabiztosabban mentek ki, mivel sokkal inkább ott volt a javítás lehetősége. Azért a 2. félidő elején csak nem voltak annyival fáradtabbak mint az 1. végén és mégis teljesen más képet mutatott a játékuk, ez pedig nem csak a Real érdeme volt.
Más: Közben Rodriguez leigazolása hivatalos. Kifejezetten örülök neki.Elég gyors Fassone. Szokatlanok a gyors igazolások és, hogy nem csak üres ígérgetések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #94962 üzenetére
Lehet, hogy rosszul látom, de valahogy nem mennek a döntők Allegrinek a Juve-val és inkább mentálisan buknak el, mint taktikailag. 2 éve a Barca ellen is elég lehangoló volt a teljesítményük, idén a 2.félidőben konkrétan botrányos, főleg az 1. félidőhöz képest. És bár tudom, hogy nem túl jelentős kupa, de az Olasz Szuperkupa döntőn is elvéreztek egy -sajnos- gyengébb Milan ellen.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #94877 üzenetére
Én örülök az érkezésének. Van benne potenciál, és a középpályánk eddig egy katasztrófa volt. Fassone pedig okosan hozta el, hogy kijátssza az FFP-t. Elvileg jön még Biglia, úgyhogy már csak egy kreatív játékos kéne a középpályára. Viszont ha igazak a hírek, mi is beszálltunk a Tolisso versenybe.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #94751 üzenetére
Na pont ezt nem értem. Szerintem a bajnokság amúgy is meglett volna, viszont én laikusként azt gondolom, hogy higany pont az ilyen meccsekért lett véve. Az azért elég világos volt, hogy a juve idén bl győzelemre készül.
-
balazs025
senior tag
Dybalaval nem tudom mi volt, de ő is gyengén játszott. Higany pedig csak a szokásos, a kicsik ellen brutál jó, de egy 90 milliós csatártól én elvárnám, hogy a legfontosabb meccseken is mutasson valamit. A Juve játékosok a 3. gól után pedig hihetelenül szétestek.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #94106 üzenetére
Jó hát nem írtam olyan komolyan. Ebben pedig nem tudok állást foglalni, mivel a meccseik kb 50-60%-át láttam. Viszont a tavaszi hullámvölgy mögött biztos, hogy nem csak formahanyatlás volt.
-
balazs025
senior tag
válasz NyxNyxNyx #94051 üzenetére
Szerintem ha valakit valamelyik óriás el akar vinni akkor el is fogja. De a játékosok szemszögém viszont nem hinném, hogy jó döntés lenne a váltás mert bár egyénileg is nagyon jó játékosokról van szó, de ez a Spurs most így nagyon össze van rakva és látszik rajtuk, hogy nagyon ismerik egymást. Kérdés más társakkal mennyire tudnának így együtt működni plusz máshol nem biztos a kezdőség se.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #93927 üzenetére
Jó, de azért nem volt idén ilyen eset, mert most nem lőtt annyi gólt és mégis bajnok lesz.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #93874 üzenetére
Vagy mire megjönne már más csapatnak szurkolna.
-
balazs025
senior tag
válasz bagyulajuve #93649 üzenetére
Az nem csak akkor van, ha van kivásárlási záradék? Bár nem tudom pontosan, de annak sok értelme nem lenne, hogy a 2 csapat megegyezik, de a játékos nem is akar oda menni.
-
balazs025
senior tag
Úgy látom Emery nem alkot valami maradandót Párizsban. Meglepne ha ő maradna jövőre is, bár nem tudom melyik top edző menne most oda.
-
balazs025
senior tag
válasz DeathAdder #93358 üzenetére
Mondjuk Ramos legalább egyet kapott, Rojo csak sárgákat, pedig talán neki még veszélyesebbek voltak a becsúszásai.
Ezt meg csak úgy itt hagyom: ,,A Tuttosport szerint Mino Raiola felajánlotta Donnarummát az Internek".
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz bagyulajuve #93173 üzenetére
Bár ez csak az én véleményem, de fejben sincs már teljesen ott és nem is az eredeti posztján játszik, de nem lepődnék meg ha torinoban allegrinél újra összeszedné magát.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #93168 üzenetére
Bár ez a megnyilvánulás számomra nem szimpatikus, de érthető. Utóbbi időben normális teljesítményre nem képes és mégis megkapja az esélyt, kijelenti, hogy nem hosszabbít és még így is van képe felvenni a csk szalagot. Személy szerint nem azzal van a bajom, hogy menni akar, csak akkor írja alá a hosszabbítást, hogy a klub is valamennyivel többet lásson belőle ne csak filléreket. Érdekes más játékosok más klubban hajlandóak erre.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #93152 üzenetére
Azt én se mondtam, hogy sajnálom, hogy elmegy. Csak előbb adnám oda a csk szalagot donnácskának, mint neki.
-
balazs025
senior tag
válasz venember83 #93150 üzenetére
És ha minden igaz De Sciglio le is lép hozzátok.
Mondjuk ha ez tényleg megtörténik és már tényleg közölte az új vezetőséggel akkor jó egy féreg, hogy képes felvenni hétről hétre a csk szalagot ilyen szar teljesítmény mellett.
-
balazs025
senior tag
válasz Ringman #93145 üzenetére
Én milanosként összetenném a két kezem egy icardiért. Sajnos bacca mostanában nagyon elengedte és már nem is lesz fiatalabb, míg icardi már most nagyon jó játékos és még fejlődhet is. Bár régebben mint ha valami balhé is lett volna icardi és a szurkolók között, ami ilyen fiatalon nem túl jó előjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...