- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Assimilator #91046 üzenetére
Pont az a célja a védekező csapatnak hogy átlövésekre, ívelgetésre, szélre kiszorítsák az ellent, vagyis a pálya "leghaszontalanabb" részére. A halfspacet mint egyik legfontosabb taktikai zónát valamint az aközé eső részt pedig roppant szervezetten lebuszozni.
Az Atletico játékáról volt így magyarázva és képekkel alátámasztva egy nagyon jó kis írás.pl:
Komoly szakmai munka van e mögött, ne higyjük csak úgy ész nélkül csinálják 10szerre is ugyanazt
Liverpoolnál ilyen esetben többször megáll a tudomány, elejében még Cou-val az élen az egész csapat lődözte kapura ész nélkül a lasztit, mindhiába. Így legalább volt néhány ígéretes helyzet, de a védők és a kapus egyszer sem hibázott.
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz DeathAdder #91053 üzenetére
Koszi mindenkinek az infokat. Ertem is en meg minden, de akkor se tudtok meggyozni.
-
venember83
nagyúr
Cold Rainy Nights in Britannia:
2017. január 1.
Liverpool FC: 43 pont, Everton Football Club: 27 pont.
2017. március 1.
Liverpool: 49 pont, Everton 44 pont.
Vigyázat, előzés várható! -
L_YKing
addikt
-
forceberg
veterán
válasz Assimilator #91055 üzenetére
Majd egyszer nézz meg jobban egy meccset, aztán rájössz, hogy átlövésre sincs igazán jó helyekről esély, ha jól állnak a busz kerekei.
Jó buszt(Chelsea/Atleti) meg sokkal könnyebb gyártani, mint F1-es versenyautót(Barca/Arsenal).http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #91056 üzenetére
#majdjövőre
-
Assimilator
őstag
válasz forceberg #91059 üzenetére
Szeretnek akkor tisztazni valamit.
Nem kerek kioktatast ebben a temaban. Nem szorulok ra. Tudom mi miert tortenik.
Pontositanek: "en ezt soha nem ertettem"
Ezen mondatom jelentese: soha nem ertettem miert jo, soha nem tudtam elfogadni, tavol all az en mentalitasomtol.
A masik pedig, en ugy gondolom, hogy a felallt vedelem (regi neven: betonvedelem) es a "busz" az nem ugyanaz. En ugy gondolom, hogy busz mar egy meg magasabb szint.
Itt jon be amit DeathAdder irt 91053-ban.
Csak en nem a buszrol beszeltem.
(((Annak idejen a FV (BV) a kisebb csapatok ismerve volt, leven mas eselyuk nem nagyon volt a nagyokkal szemben. Viszont a "busz" fogalmat a legnagyobbak hoztak be es uztek/uzik, csak a legmagasabb szinten. - Chelsea, Atleti stb.)))[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz Assimilator #91061 üzenetére
Ez nem kioktatás, csak van az érmének másik oldala is. 30-35-ről nem sok értelme puffogtatni ilyen kapusok mellett, közelebb meg ritkán van lövőhelyzet, mert a kapu felől jön a becsapdázás.
Ma már a kicsik (akik már nem is annyira kicsik) is buszoznak, mert a kiscsapatok is fejlődnek ám, csak nincs olyan minőségi keretük, mint a nagy buszozóknak.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #91062 üzenetére
Így van, a luxusboszokon kívül, más a kiscsapatok is egyre jobban preferálják ezt a fajta "játékot", mert nem szükségeltetik hozzá annyi tudás mint a tilitolihoz, és nem utolsó sorban hasznosabb is.
A buszozás ma már egy nagyon komoly szakma a futballon belül, ami egyre jobban kezd kiteljesedni.
Mindig megvan az az időszak hogy mikor milyen futball dominál, és mostmár egyre jobban a busz korába érünk. Sok poszt íródott erről, magyarul is olvastam már többet ami rendkívül lényegretörő, részletes és tanulságos volt, de még az is csak a felszín vakargatása egy pl Simeone féle buszhoz -
Assimilator
őstag
válasz DeathAdder #91064 üzenetére
Na ja, van a busz meg a biszem-baszom. Csodafoci.
-
DeathAdder
veterán
válasz Assimilator #91065 üzenetére
Hát ja... ha a biszem baszom csodafoci csúcsra van járatva akkor talán sikeres lehetsz, különben nem sok babér terem. Ott van az Arsenal pl. aki a top4-en kívül semmi másra nem megy a csudafocijával. /bár örülnék én annak a top4-en kívül semmi másnak /
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz forceberg #91062 üzenetére
Van ennek 1 olyan oldala is, hogy az edzők a csapatembereket kedvelik, s az önző hatású, aki ellődözi a puskaporát +csapata labdabirtoklását. Mivel amíg megvan a földgömb, addig nagy baj nem lehet. Azért földgömb, mert a színpadra is használatos, hogy világot jelentő deszkák.
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Messi te állat...
2-0
Ez gála meccs lesz.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz J.Hetfield #91071 üzenetére
Már azt gyakorolják.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz venember83 #91072 üzenetére
Ja persze
-
venember83
nagyúr
Ennél parázsabb derbire számítottam, vagy csak ennyire nem érdekli az AS Romát a kupa? Mondjuk érthető lenne, meg az is, ha a Lazio a kupára hajtana, mivel egyéb elérhető opciójuk nincs, ha nyerni akarnak valamit ebben a szezonban.
-
NyxNyxNyx
addikt
A real komolyan ilyen szarul játszik, vagy csalóka a statisztika?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #91072 üzenetére
Így nem veszik lefutottnak hétvégén altatni kell a Párizst.
-
addikt
Hát ha ez a nagyon szar Barca bajnok lesz, akkor kijelenthető, hogy a spanyol foci mostanság hanyatlik. Barca kiszopott a BL-ben, a Sevilla is lehet hogy ki fog, az ATM egész szezonban maga alatti formában van, a Bilbao és a Villareal is kiesett ilyen korán az EL-ben, ahol így már csak egyetlen spanyol csapat van... és még csak a legjobb 16 között vagyunk mindkét fronton.
De nem ártott egy kis felfrissülés Európára.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
kösz las palmas...
-
addikt
Mondhatunk sok rosszat a realra, de azt biztos nem ,hogy ne küzdenének...
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
addikt
LOL mi történt? Én csak az élő eredményt látom.
-
L_YKing
addikt
A hivatalos nyílt titok:
Luis Enrique feláll a Barcelona kispadjáról a szezon végén!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Assimilator #91091 üzenetére
nincs rajta mit csodálkozni.. nehogy már egy kis, ibériai csapat nyerjen Madridban
muszáj volt a fővárosnak fújni, amennyire csak lehet, miután csitát lezavarták[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ZavaBalazs #91094 üzenetére
Közben megnéztem az angol összefogl. és tényleg még ott voltak, köszi. A sport 1-esen úgy láttam hogy az indítás később indult.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Tibiajax
nagyúr
na, ki ő?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #91097 üzenetére
jó, hát így már könnyű lesz a többieknek..
legalább a városnevet töröld[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest