-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
-
szab.tam
nagyúr
jajj, most jutott eszembe.
pár napja volt valamelyik tv-ben sporthír.videó is volt róla.
valahol külföldön egy csapat 1:4-re vesztésre állt.
a vége előtt többen nekiálltak egyidőben fetrengeni, így a bíró kénytelen volt idő előtt lefújni a meccset.
mert hogy nekik a megítélt 0:3 jobb eredmény volt...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
nézegetem a mai napi orosz csodaeredményeket minden fronton, (foci, kosár, hoki 5 db. khl 2:2 a 9 meccsből, és tsa-i), és erre akadtam:
Dinamo Moszkva 0-2 Kazan
2. gólt beveria kazan a 71. percben, majd beküldik zsuzsinkat a 75-ben.
szegénykének itt a pályafutásának a vége. a cserepadon.
ennyire sz* lenne?
amikor néztem minden hétvégén a psv-ben, nagyobb karriert gondoltam volna.
nem a zsé-re gondolok, amit kereshetett az évek alatt, meg amit macska-halacskában kifizettek érte.
hanem úgy egyáltalán...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Özilkém, csak a foci is menjen legalább ilyen jól ismét, mint a drágaóramutogatás....
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #59659 üzenetére
Az hát.. Campista Madridista...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
CR mesterhármas megint (legjobb játékos, legjobb támadó, legszebb gól). Simeone pedig a legjobb edző lett, ez is vitathatatlan.
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #59632 üzenetére
mou tényleg útálom/kedvelem típus.
én csípem a figurát (azt megértem, hogy ellenfél szurkolói (hogy enyhén fogalmazzak) nem kedvelik.
szerintem illett is a csapathoz.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
cyberkind
félisten
Szegény Maradona, úgy üti az asszonyt mint az angolok ellen a kapuba jutó labdát.
-
MPowerPH
félisten
Németország nagy falat, Európa nem
Mar nagyon teriteken volt. Sajna a kov. fordulo lehet egy fekete betus nap lesz a naptarban. Ha ugy jatszanak, mint eddig, akkor a Bayern siman bever egy 8-ast is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
gmx9
aktív tag
válasz MPowerPH #59669 üzenetére
Immobile-ról keveset írtak, de nekem is ez az érzésem vele kapcsolatban. Ramosról szintén. Lehet lövik a gólokat, de mezőnyben szintekkel gyengébbek, már-már B kategóriásak Lewandowskihoz képest. Volt, ahol Immobile valami 20 labdaérintéssel fejezte be a 90 percet, ráadásul hazai pályán, azért ez elképesztő.
Mindezek ellenére mégis azt mondom, hogy a nagyobb gondok hátul vannak, a védekezéssel. Rengeteg gólt kaptak idén, ami zavarodottságból adódott. Főleg Sokratis volt katasztrofális a két szélsővédővel együtt, akik eléggé visszaestek.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
viharhozo
addikt
Lewandowski abszolut nulla a Bayernben, Gomezhez hasonloan a harommeteres passzok is nehezen mennek neki, a labdakezelese meg botranyos. Viszont Gomez mindenfele testreszevel kepes volt golt loni, a lengyel meg nem.
Idot kell adni a Dortmundnak, altalaban azert eleg sok golhelyzetet kidolgoznak, csak nem lovik be. A hetvegi meccs is haromeselyes, Robben addigra remelhetoleg rendbe jon, mert nelkule egy nagy rakas urulek a Bayern is, 2010-hez hasonloan megint neki kell vinni a hatan a bandat (meg Neuernek).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
pohár
félisten
Pool kezdő, érdekes meccs lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Félidő előtt már 2:0 a dortmundnak. Mondjuk az ellenfél nem túl acélos.
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
Balo gólt lőtt. És Borini adta a gólpasszt.
-
szami777
addikt
Fulham 2-0-ra vezetett a féldőbe, most 2-5 re sz@pnak
Valami gebasz van ott.Balo for president
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
És 2-1 a vége. Ennyi Lovren.
-
szab.tam
nagyúr
válasz szami777 #59682 üzenetére
a fordítós meccsekknek van olyan titkuk, hogy 20-30*-os pénzeket fizetnek rá.
ha valaki le tud dumcsizni ilyenből 2-t, az nagyságrendileg 500*-os zsé.
és ez már olyan tétel, ahol egy bohócligában, kupában a legnagyobbakat is meg lehet venni.
és mondjuk még hozzá egy over 4,5 gól, már 1500-2000*-nél tartunk.és még az irodák sem buknak, mert az átlagjúzer, aki teszi a papírformát, gazdagon hozza a bukásával a pénzt.
kegyetlenül ki van ez találva.nyár óta elég sokat nézegetek utólagos statisztikákat.
már más szemmel látom ezeket a furcsaságokat.na, de ez mix topik téma, be is fejezem...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
-
Sztbeni
őstag
Orosz megyei
1:02-től érdemes figyelni az ultrákat[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Enzolord
addikt
válasz Sztbeni #59689 üzenetére
Melyik vagy Te ,mert a maszktól nem látszik...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
válasz Napfénysüti #59694 üzenetére
én is szerettem, de azért ez már kicsit mély hó
Resistencia eterna
-
Sztbeni
őstag
válasz Napfénysüti #59694 üzenetére
Nekem a legkeményebb emlékem, amikor olvadó jeges jóban játszottunk műfüvön . Percenként átlag kétszer csúsztam el . És minden lövés után garantált volt az esés . Utána csavarni lehetett a ruhámból a jeges vizet
-
nagyúr
-
Sztbeni
őstag
válasz bagyulajuve #59698 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy olvadó hó, de az alja jeges
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest