Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Dinter #166888 üzenetére
A nevetséges, hogy a cipők összementek.
A 45-ös lábamra, már a 46-osok is alig jók.Mundial Team van a Dekában. Régi, klasszikus nem épp olcsó darab, ami hibája, hogy emiatt nehéz. Illetve a sarka nekem kicsit magas. Ezért nem sokat használtam.
[link]http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BenHans
addikt
válasz Dinter #166883 üzenetére
[link]
Viccet félretéve, sportsdirectben voltam kb egy hónapja, akkor volt előttem 46 2/3-os Nike.
45-ös kéne, akkor tudnék egy csak felpróbált ilyen Nike-t, na de ez itt nem pálya.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Dinter #111923 üzenetére
Hat igen. Es most Nego rossz mozdulata inkabb volt kiallitas. De meg egy pirosat nem mer bevallalni a spori.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz Dinter #111888 üzenetére
nyilván így könnyebb elfújni a meccseket. vagy csak a bírói büszkeség - - kevésbé sérül
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
pohár
félisten
válasz Dinter #95688 üzenetére
ha kell utcára 47-es Puma cipő, tudok küldeni képeket, alig használtam, ócsón megkapod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz Dinter #95688 üzenetére
Itt Wembleyben van egy Outlet, ott rengeteg van...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz Dinter #73009 üzenetére
Pont most melóhelyen is jött mosolyogva egy ős madridista srác ,hogy wuuhuuu repül a pincér....elkezdtünk erről beszélgetni és nem nagyon tudta megmondani miért is mosolyog , miért is jó évközben kibaszni egy edzőt , mennyivel lennének előrébb ha a múringyó visszatérne , illetve szerinten nem a tanárt kell kibaszni ha a diák nem tanulja meg amit megkell értsd hiába találja ki a taktikát stb stb ha a játékos baszik rá.
De legalább egyettértettünk abba ,hogy perez bácsi jó lenne ha nem lenne , persze engem nem zavar ha minél tovább marad[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
Enzolord
addikt
válasz Dinter #72598 üzenetére
Gyááá
Mehet amúgy..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
IreN!CuS
őstag
-
pohár
félisten
válasz Dinter #71274 üzenetére
csak azt mondom, hogy ha már az ötösön belül a labda, akkor rá kéne menni, vagy mi
Casilla helyett egy zsák hagyma is lehet jobban védett volna ma, az hótbiztosGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B0V9B
tag
válasz Dinter #70604 üzenetére
+1
Nem tudom miért szurkolnak annak magyarként, hogy ne legyünk kint. Azt ők sem hihetik hogy akkor rohamosan megfog változni itthon minden ha nem jutunk ki, holnap reggel Csányi beadja a lemondását. a magyar foci megreformálódik az ifiképzéstől az NB1-es edzőkig (nem ugyanaz a tucat ember cserélgeti egymást az itthoni kluboknál) és februárra már 8 játékosunk lesz a topligákban, a VB selejtező csoportot meg megnyerjük Svájc és Portugália előtt max pontszámmal, +45-ös gólaránnyal...
Közben látom ahogy az Albán fiatalok mennyivel ügyesebben kezelik a labdát mint a mieink és taktikailag már most fölénk nőnek, mi meg beadásokból meg szögletekből bizakodunk hogy majd valaki belekotor talán és jó helyre pattan...szóval a jövő sem túl fényes, én meg nem szeretnék 2055-ig várni hogy nagy tornán halhassam a magyar himnuszt. Szóval este Hajrá Lettország, Hajrá Izland!!
Meg Hajrá Ciprus is!! Azt nem akarom leírni hogy miért és remélem nem is kell majd 2 óra múlva hogy miért szorítottam nekik.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Dinter #70604 üzenetére
ezt én sem értettem.
szerintem valami olyasmire gondolhatott a kolléga, hogy ha kijutunk, akkor ahurrá optimizmus miatt a kritikus hangok elhallgatnak, és még úgysem lesz semmilyen változás, mintha maradnánk itthoz.
de szerintem pontosan tudjuk, sehogyan sem lesz semmilyen.
ahhoz az őskövület gyökereket kéne eltávolítani a leveseskondértól.
az ilyen bognár dilettánsokat. csak a probléma ott van, hogy nemhogy ki lehetne őket ebrudalni, hanem továbbörökítik a szellemiséget a következő generációba.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bucketb0b
őstag
válasz Dinter #70318 üzenetére
Ebben a csoportban így, hogy a többiek is jóval tudásukhoz képest alul teljesítenek 1. hely elvárható lett volna. Csak az É-Ír meccset nézd meg mást nem kell 6 pont... már ott lennénk, még a többin nem is kellett volna más eredményt hozni csak ami volt, görög, román x stb.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
-
BenHans
addikt
válasz Dinter #69033 üzenetére
De jó volt ez a meccs. Jó volt nézni a JÁTÉKOT. Mekkora gólok te jó ég! Csak CR-t sajnálom, hogy nem jött össze neki. De Gea jöhet második számúnak... Jamest meg még mindig nagyon szeretem.
Bizonytalanságok is voltak, talán egy jobb csapat ellen ki is jön, de alakul ez. Ha CR is felveszi a ritmust és Bale megtartja a formáját az szép évet vetítene előre. Megkövetem Benítezt ha tényleg sikerül egy jól játszó és eredményes Realt összeraknia.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
válasz Dinter #69031 üzenetére
Kéz és lábtörést neki.. Szó szerint..
Kicseszett hálátlan féreg..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz Dinter #68357 üzenetére
Nekem upc directem van, ott meg csak a sport 1 a hd, a sport 2 meg sd. Szombatonként nézhettem volna szép minőségben a mennyeit, ahol meg tudnak focizni, azt meg egy fostalicska sd-n. Én örülök neki, mert az mtv4-et csak a bl meccsek alkalmával fogom nézni, azt is halkítva, ha szar lesz a kommentátor.
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
válasz Dinter #67708 üzenetére
MOst erre mit mondjak????
Be kell tenni ,mert Ő Szalai....
Tarkónfossák kicsi Némethet meg Nicot mert Németh csak a bűn gyenge MLS-ben ontja a gólokat, Nico meg a harmatgyenge magyar bohócligában lett gólkirály és végre tűvolról is lő gólt....
Priskinnel meg rúgatott Dzsudzsi egy gólt és rögtön kezdő.A többi poszt oké, még esetleg Gera a kérdéses mert hát nem szűrő és az Ő posztján Stieber mozgékonyabb elől ugye....
De hát evvvvvvannn
XBOX LIVE: rolandinho007
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest