- Jelszókezelők
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Windows 11
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Disney+
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezeket az emoji írásokat sose értettem.
Szivárványos zászló, szivárvány, unikornis, padlizsán, stb.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Robi626
csendes tag
Én sem értettem, ezért rákattintottam. Talán itt lesz magyarázat... Szivárványos zászló, szivárvány, ez még talán érthető. Főleg a mai világban. Az unikornisról nekem mindig EZ ugrik be. A padlizsán, no az nehéz téma ennek én is megpróbálom most megfejteni a miértjét.
A legnagyobb vesztes, aki nem látja, hogy nyert...
-
nagyúr
Az biztos, hogy ha valaki elolvas néhány youtube/tiktok/insta/facebook kommentet akkor legszívesebben megnyitná a gázcsapot otthon aztán rágyújtana egy cigire de szerintem ha igazán akarja az ember akkor el tudja ezeket kerülni. Valljuk be azért olvassuk a kommenteket és fogyasztunk social media-t mert egyszerűen érdekes bármennyire is tudjuk, hogy káros. A cigizés virtuális formája.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
yanna
addikt
Jó van ez egynek...
-
Freiherr
őstag
20 éve még volt illuzió, hogy az egy jobb világ lesz.
Back to the future
-
-
Az volt mar, hogy:"Regen minden jobb volt! De a kevert az regen is szar volt!"?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor régen minden tényleg jobb volt.
Amúgy egyetértek, a digitális detoxikalas szükségszerű ( persze akkor ide nem írna senki...)
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Igen, ez nagyon érdekes. Mindig az kell, ami nincs. Mindig az a drága, ami nehezen elérhető.
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelszókezelők
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- ZEN.com
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest