Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Nem úgy volt hogy a mai napon jelenik meg?
-
Victorio
aktív tag
Az ilyen nagy hype kísérte játékmegjelenésektől mindig félek.
Az előző részek nagy kedvenceim, de az alapján ahogy az elmúlt 1-2 évben hazavágták pár nagy játék folytatását gagyi megvalósítással és/vagy mindenféle propagandával, nagyon tartok tőle, hogy nem azt kapom majd amit várok.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
-
BoneDragon
veterán
Nem követtem a játékot, de első ránézésre jó kis downgradet kapott ez is.
-
myckey
veterán
válasz BoneDragon #6 üzenetére
Előző hírnél vakartam én is a fejem, hogy a kezdetek után...mintha nem pont olyan lenne.
De ott is írtam, hogy egy Metro megjelenéssel én már kibékülök."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
félisten
Újrafeltalálták az előző játékok fegyverrendszerét.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Montanaxy
aktív tag
Örülnék ha az ellenfelek ismernék a fedezékbe bújás fogalmát. De így is várom, ez legyen a legnagyobb baj.
-
Low Noise
senior tag
válasz BoneDragon #14 üzenetére
Ahogy írtam nem számítok propagandára, szerintem nem lesz, de a transz az jó tipp, az most a menő a propagandistaknál. Ha érdekel a tema akkor Zackyfps egy Felvidéki srác alaposan foglakozik a témával, borzasztó, hogy milyen beteg embereket engednek be a játék fejlesztők. [Zackyfps - Ghost of Yötei]
-
Feri1984
tag
válasz Low Noise #16 üzenetére
Egy ideje figyelem a csatornát.Jó látni,hallani,hogy nem vagyok egyedül a témával kapcsolatos véleményeimet tekintve.
Bennem azért felmerült egy igen érdekes kérdés.
Ugye adott a kereslet/kínálat fogalma.
Ha nekem van egy játékokat készítő,forgalmazó cégem.Akkor esetleg talán nekem kellene alkamazkodnom a termékemmel a keresletet felmérve.
Mert amikor ilyenekkel jönnek,hogy nem vagyunk ( mi játékosok ) elég befogadóak,nőgyűlölők vagyunk sőtt egyenesen rasszisták és ezek miatt hasal el egy egy cím,de ha így is van ( persze nincs mert mi csak leülnénk játszani egy jót,egy érdekes történettet,látvanyos játékmenetet,remek karaktereket stb akarunk ) akkor is nem a mi elvárásainkat kellene kiszolgálni?
Ha nem megy a woke akkor minek eröltetik.Attól nem fogom megvenni terméket mert azt mondják ha nem akkor én kirekesztő és stb vagyok.És mivel hisztiznek,látszik hogy nem jönnek a számok.Tehát nem jó a kínált termék.Jaj.Öreg vagyok már én ehhez. -
xandrush0831
tag
válasz BoneDragon #6 üzenetére
Bizony. Szépen, kis adagokban haladva szoktatnak. Eleinte még színtisztán látszódott hogy pre-render, utána már valami 4090-en futott, utána meg mégjobban letekerték. Aztán volt egy pont, amikor játék legnemesebb védelmezői is konzolnak nézték a PC-n rögzített gameplayt.
Ezen a videón nem ronda ez, csak rondább mint reméltem. Úgy néz ki, mint bármelyik kiscsapatos UE5 játék. Atmoszférára talán gyengébb mint a jóval olcsóbb Chernobylite, főleg a panelházas részeket tekintve.[ Szerkesztve ]
-
Akra_hu
tag
13 nap és végre itt van. Semmi woke, gender nem lesz benne. Az npck játékfejlesztők arcai és elhunyt társaiké. Welcome back S.t.a.l.k.e.r.
-
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
senior tag
Szép én még nem mertem előrendelni majd ha nem csúszik. 2 nappal előtte.
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
myckey
veterán
válasz xandrush0831 #18 üzenetére
Nézve ezt az új anyagot amit kiadtak...a 2019 -es Metro játék ( exodus ) sztm jobban fest vizuálisan...( de partiban van minimum )
Abszolút nem az a minőség ez a mostani, mint a megelőző videokban volt.
Rossznak nem mondanám, meg ez elég kicsi részlet az egészből, etc. De akkor is.Bár ez elég gyakori dolog az iparban, inkább a játékmechanika, élmény és a világépítés sikerüljön. Előző Stalker game is abban volt profi. ( meg a bugok )
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Low Noise
senior tag
A kiadó / fejlesztő nem akarna propagandát, de ha nemet mond akkor meg feljelentik. Megtalalták a rést a pajzson így bejutnak a cégekhez. Legalábbis ilyen esetről is hallottam. Azt remélem, hogy nincs olyan kiadó aki ezt önszántából vállalja, vagy ha van, idővel észbe kap és elküldi őket. Már szerintem olyan a helyzet, hogy egy perben sikeresen hivatkozhatnak, hogy káros az üzletre / megbotránkoztatja a gamereket.
-
Feri1984
tag
Én nem akarok senkit megbántani de aki azt írja,hogy metro exodus van ilyen grafikai szinvonalon akkor kicsit húzom a szemöldököm.
Vagy az emlékek szépítenek rajta vagy normális monitor kellene vagy szemüveg.
Én most rákerestem yt-n.4K oled monitoron a két játék között óriási különbség van.
Persze azt látom,hogy az első trailerekhez képest downgradelve lett. -
félisten
-
Feri1984
tag
válasz Plazmacucci #26 üzenetére
Persze raytracing ode tesz egy lapáttal de én idén újra játszottam a Stalker + Metro részeket max beállításokon 4Kban.A metro exodus számomra egyértelműen egy prev gen szinvonal.Persze nem bántom,5 és fél éves játék és szép de a stalker 2 mellett erősen lemarad.
De nem vitatkom,egyéni ízlések. -
félisten
-
Feri1984
tag
válasz Plazmacucci #28 üzenetére
Szerintem meg pont hogy nem az.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Busterftw #32 üzenetére
Ugyanez jutott eszembe, hogy kvázi látatlanban nem érdemes összevetni egy már megjelent játékkal. Szerintem nem lesz csúnya még talán Series S-en sem, de a donwgrade egyértelmű. Engem a bugok jobban fognak zavarni, ukrán játék, abból az országból normális állapotban nem érkezett még játék.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Feri1984
tag
válasz Busterftw #32 üzenetére
Arcokról és a mimikáról volt szó,ezért linkeltem és ez egy ingame cutscene.
Honnan tudom,ahonnan a dragon age megjelenés előtt 2 héttel mondtam,hogy Taash milyen "beállítotságú" lesz.Persze mindenki lehurrogot.Volt aki egyenesen hazugnak nevezett.
De a tisztelt Plazmacucci legelső hozzászólása is,idézem :
"-Újrafeltalálták az előző játékok fegyverrendszerét." csipkelődő trollkodás.
Feltalálták,igen.Ahogy az artifaktokat is és az anomáliákat is.
Itt egyszerűen csak haterkedésről van szó.
Nem kell szereteni a stalker 2-őt.De ezt lelehet írni,hogy a metro jobban tetszik.De ne mondjuk már azt hogy úgyan úgy nézki.
Böszmeségeket ne beszéljünk már.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Korrektül le lett írva a vélemény.
Mi az hogy szemüveg ? Egyértelmű a romlás...Amit belinkeltél, az meg sérti a szabályzatot, ez is egyértelmű.
Gondolkozzál már. Nem kell ez a ...ettől nem leszel előrébb.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
senior tag
Szerintem majd ha kijön és tényleg így néz ki akkor oké..
De a moddolt sima Stalker se olyan nagyon sokkal rondàbb mint ez a Stalker 2 De rossz nem lehet mert fényképekből össze AI-zot game a Stalker összes része. Ezért olyan jó► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
-
McW1
tag
Nyilván teljesen szubjektív, hogy vizuálisan kinek mi tetszik, de ha már a Míjetró Exodus-al került összehasonlításra az új Sztálker, azért a realitás talaján maradva egy 2019-es játék nehezen veszi fel a versenyt egy vadiújjal, de ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy a maga idejében a metro látványban szvsz nagyobbat szólt, pláne a későbbi EE
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
myckey
veterán
válasz grizlisandor #45 üzenetére
Az Exodus már nem annyira cső( de nem real ow, sőt ) ...ráadásul méretesebb mint a 2033 + Last Light együtt.
Továbbá a fejlesztők miatt, és az egész vibe okán is érdemi a hasonlítás.Végezetül pedig, vártam, hogy mikor jön elő a csőjátékopenworldalmakörte, esete...direkt nem tettem zárójelbe, mert ráéreztem.
De írhattam volna tulipánosmákvirágot is, vagy a super mariot...akkor is látni, hogy a kezdeti anyagok, nem egyeznek a mostaniakkal. Minőségben akad kontraszt, és nem pozitív a hangvétel. Ettől még a játék lehet jó, remélem is.
[ Szerkesztve ]
-
xandrush0831
tag
Bőven lehet jó ettől még (mostanában akkorákat C&C:ZH-ztam mint a gép).
Mert lehordom én is itt mindennek, aztán hétvégén indítom a pre-loadot. Csak itt is az van, mint minden másnál. Aki nagyon szeretné védeni, az a nyilvánvaló downgrade-et sem akarja látni, ahogy azt sem hogy snassz generic UE5 kinézete van, amit bármilyen kis studio is kihoz a motorból. -
myckey
veterán
Elég sokszor le lett írva, hogy lehet jó..legyen is jó, mert a klasszikus Stalker is kedvenc volt.
Semmi köze ahhoz, hogy mit lát az ember most meg máskor mit látott, és mennyire tetszik neki.
Én spec egyszer sem hordtam le, minek is tenném...( értem hogy nem ide írtad )Az hogy ki hogy védi vagy nem....hát , nekem 8.
Először jelenjen meg, legyen játszható bugmentes állapotban...majd ráérünk a grafikán hablatyolni.[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Megyen!
-
nagyúr
Az elővételi ár kedvezőbb szokott lenni, mint megjelenés után?
Most 21900 Ft...Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RX 6600 8GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest