Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
aki lemaradt, az most (20:10)a C8-on megnézheti a mai barca-real ismétlését.
-
br.rak
őstag
1, Doll megint benyelte azt amit a bosnyákok ellen, agresszív csapat ellen nincs B terv
2, Dollal miért olaszul beszéltek????? -
br.rak
őstag
Aki nem tudná fogni az M4-et az a német RTL Nitro-t megpróbálhatja. Ők is adják az esti magyar-norvégot.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Mai BL selejtezők:
18:00
Astana-Apoel: Sport120:45
Lazio-Leverkusen ZDF/Sport1
MU- Bruge: M4
Sporting-CSKA : Sport2 -
br.rak
őstag
A jövendő felnőtt , jelenlegi u20-as kapitány szépen beletanult a magyar közegbe, a kamuzás már szépen megy neki. (link)
-
br.rak
őstag
válasz bagyulajuve #67176 üzenetére
Köszi.
-
br.rak
őstag
Valaki aki up- to-date a Seria A -val kapcsolatban:
A ma esti Napoli - Lazio meccssnek van tétje? Ha a nápolyiak elkalapálják a fővárosiakat, akkor ők mennek BL selejtezőre?(amúgy lesz portugál kupa is Braga vs Sporting, RTPi)
-
br.rak
őstag
válasz Tibiajax #67144 üzenetére
http://www.livesoccertv.com/ a francia kupát innen néztem.
Igyekeztem FTA ( free-to air, vagy kódolatlan) csatornákat betenni, amit a többség tud nézni trükközés nélkül. (nyilván ha van műholdvevője, stb)
Mivel én ezeket az adókat gyakran nézem amúgy is , így nagyjából képben vagyok mi mehet rajtuk. Német kupát többnyire a ZDF/ARD pároson nézem ,illetve FA kupát szerintem idén (2015) csak a német ESP -n néztem, mivel a sportTV sokszor csak másnap adta le a mérkőzéseket.[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Ha valaki nem lenne elégedett a hétvégi kupaközvetítéssel:
FA kupa ( Arsenal - Aston Villa) élőben a német Eurosport 1-en ( SD-ben FTA)
Német kupa( Borussia Dortmund-Wolfsburg) HD-ban (mivel a sport2 pár helyen még sd) ARD das Erste (mind HD, mind SD FTA)
Francia kupa (Auxerre - PSG )élőben a TV5 Monde-n (műholdon FTA, de pár kábelszolgáltatónál is bent van)
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Lui egy új "olajos" csapatot csinált az MU-ból, és a többiek kolosszális balf***ági miatt is vannak még mindig a dobogón. Idén 0 terhelésük volt, se BL, se EL a Ligakupából az első (v második?) körben kiestek, egyedül az FA kupában mentek viszonylag jól. És ez még csak az első éve volt, Münchenben amit leművelt a második évében arra nincsenek szavak. Ha megint el tud költeni egy valag zsetont, magabiztosan lehetnek másodikak a Chelsea mögött, jövőre ha kapnak terhelést nagy valószínűséggel úgy járnak majd mint idén a Pool.
Dárdai szezon közben vette át a Hertát és kb csak a védelemre fókuszált, ennyire tellett tőle, akik EL-es helyre várták a Hertát azok nagyon el voltak tájolva.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Közben egy nem csúnya atleti gól
-
br.rak
őstag
Valamikor nyáron fog az új sportadó (m4) indulni, HD-ban. Ami eddig el volt szórva a különböző adókra, az oda fog kerülni, plusz pár nemzetközi esemény (Foci, kézi BL, stb) Nyilván ha ütközés lesz (és lesz) akkor ugyanúgy valamelyik dunára fognak kerülni a másodlagos sportesemények. (most is előfordul, hogy a sima dunán megy a forma1 a worldön meg a foci/kosár/stb ha egy időben lennének)
Ui: az új M4 elvileg kötelezően be fog kerülni minden szolgáltatóhoz a legkisebb csomagba
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz szab.tam #65397 üzenetére
Eddig így volt, jövőre viszont a negyeddöntőktől (de lehet az elődöntőktől) már csak az új M4 fogja adni a mérkőzéseket.
(#65393) pohár:
Magyar bajnokikat kötelező élőben leadniuk, és a LaLiga is elsőbbséget élvez (bár nem tudom miért nem kezdenek valamit a sportm-mel vagy c8-cal)[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
A német Eurosport élőben adja a mai Reading-Arsenal FA-cup elődöntőt. Ha valaki tudja fogni, nem kell a sport1-re várni vagy streamet keresni.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Érdemes végignézni, kb 10 perc
Kicsit vontatottan válaszol (valószínűleg gondolkodik hogy ne fogalmazzon úgy hogy perelhető legyen)
http://www.digisport.hu/video/24879
ugyanez YT-on (link)[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Az U17 már alkotott (link)
-
br.rak
őstag
Vb döntő 2022: December 18.
Parma csődöt jelentett (link)A Roma pedig dortmundi útra lépett...
-
br.rak
őstag
válasz Dinter #64010 üzenetére
MTVA-n lesz csak atmoszféra hangsáv és a jobb meccsek csak náluk lesznek, mindkét nap előválasztás(első választás lehetősége), viszont ha jól veszem ki nem csak a sport 1-2 -n hanem vagy a sportm-en vagy ami még valószínűbb az hogy a c8-n is lesz csoportmeccs. (így a mindig-tv-n két meccs lehet egyszerre a szabadon fogható adókon...)
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
MTVA- választhat a köv. 3 idényben kedden és szerdán is elsőnek a BL-ben, gyak a negyeddöntőktől kezdve (ha továbbra is szétszedi ennyire az UEFA) csak ők közvetítik, addig a resztli megy a sport tv-hez plusz megosztva a döntő, a digi kiszáll a BL-ből.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz Tibiajax #63802 üzenetére
Sőt a németeknél az eurosport adja az FA kupát is, aki tudja fogni, élőben nézheti a Liverpool-Blacburn és a MU-Arsenal összecsapásokat az amerikai soccer mellett
más: az tudja valaki, hogy a digisport mi alapján adott idén párszor portugál mérkőzéseket? Tudtommal nem náluk van a jog. (illetve senkinél sincs)
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz DeathAdder #62390 üzenetére
Oda visszavágós a ligakupa itt már, szóval szerintem él az idegenben lőtt gól.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz DeathAdder #62385 üzenetére
José most nem vár az elődöntőig, hamarabb ki szeretne esni a BL-ből
szerk: na most Courtois nem sérült? Vagy ez a lökött luzitán tényleg kapusposzton kezdi el a rotálást?
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Amúgy mostanában miért Cech kezd a kékek kapujában, J.M. a rotálást a kapusokkal akarja kezdeni vagy mi?
-
br.rak
őstag
Tudom hogy lesz a Barca-Atleti és Nápoly-Juve is ma, de akit érdekel a portugál bajnokság, este 20:15-től Braga - Sporting lesz az RTPi-n
-
br.rak
őstag
válasz KisTücsök #61983 üzenetére
Szívesen. kissé kétkedve olvastam a leírtakat, de attól még lehet igaz.
Nem tudom, szerintem a Chelsea megint a hajrában fog hibázni ( mondjuk PL utolsó 3-4 forduló, BL elődöntő) sokszor leírtam már, J.M. -nek egy nagy hibája van, nem rotál ( vagy csak nagyon ritkán). Benitez szinte csak ezt csinálta jól, bírta is a csapat a több frontos terhelést.A Pool meg közben egy kapuzik.
-
br.rak
őstag
Times interjú Lampard-dal, egy Disqus kommentben benne van az egész, mivel fizetős az oldal
http://disq.us/8lohax
Gondolom érdekel itt is egy pár embert. -
br.rak
őstag
Innen is küldöm üdvözletem a spanyol szövetségnek, akik képtelen voltak egy kicsit gondolkodni, hogy ma van 4 kupa meccs, abból 3 érdekesnek ígérkezik, de a 21:00-ra bevágott AtMA-RM "kicsit" beborít mindent.
-
br.rak
őstag
válasz KisTücsök #61908 üzenetére
Nem tudom, de pletyka szinten Van G arra bazírozok pluszban , hogy Klopp olcsón (8m euró) eladja neki Gündogant, nehogy két év múlva ingyen a Münchenhez menjen , csak nehogy nyáron Klopp menjen oda, botrány ami Manchester vörösebb felén művelnek, 0 terheléssel ( nincs nemzetközi meccs, ligakupából első körben kizúgtak) és ha a Soton véletlenül nyer ( de szerintem nem fog) akkor komoly bajba kerülhet a csapat
-
br.rak
őstag
Moyes géniusza elérte Ibériát is... ,és ez az ember nem kellett Manchesterben
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
A sport tv-nek van 4 sportadója ( 1,2,M és ha úgy vesszük a C8) és képtelen adni az Arsenal Fa kupa mérkőzését, nemhogy élőben, felvételről sem....
-
br.rak
őstag
válasz cyberkind #61754 üzenetére
A spanyol adótörvények pont a Barca/Real (és ha lenne még pénzes nagy klub akkor nekik is) kedvez, jóval több marad az első 3 évben a játékosnak, mivel van valamiféle adókedvezmény (bár ez lehet megszűn azótat az osztott játékosjoghoz hasonlóan)
Szerk:
A franciákról fogalmam sincs, lehet náluk is úgy van mint a spanyoloknál, ezt passzolom[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
válasz cyberkind #61746 üzenetére
A Real Madrid sokkal régebben űzi a "végtelen money cheatet" mint a többi alakulat, és ha jól rémlik nekik kvázi az állam hitelez a bankokon keresztül + spanyoloknál az adózási szabályok is a Madrid/Barca párosnak kedveznek, a televíziós pénzek eléggé egyenlőtlen elosztásán kívül.
Ha padra vesz, akkor padra vesz játékost, kinek mi köze hozzá. Galaktikus korszakiról gondolom hallottál, akkor gondolom az rendben volt, most hogy közel keleti orosz és a jövőben talán kínai tőke is megjelent a fociban csak kiegyenlíti az egyenlőtlenségeket.Vagy akkor vegyük a München-t, nekik még sokat sem kell költeni, hogy eredményesek legyenek, és hasonlóan sikeresek mint a real.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Elvileg pár éve lett volna hasonló helyzet ( Talán vagy épp a Benitez féle Chelsea vagy az Arsenal lett volna érintett) tökéletes egyenlőségnél döntő van a Wembley-ben. (egymás elleni ha jól rémlik ilyenkor nem szempont)
Chelsea: így jár aki nem rotál rendesen, és a végén még jól ki is hajtották magukat...
Évek óta nem emlékszem ilyen bajnoki/kupa/akármi fordulóra ami ilyen jó lett volna
És adják a Pool meccsét felvételről, lehet érdemes azt is megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Na akkor hajrá spurs, tömörödjön csak a mezőny és legyen újra éles a bajnoki cím is.
Este kénytelen leszek megnézni a 'pool-t is, két gólos vezetésről ikszelni a tök utolsó ellen, brávó
West ham x-ért is kár, de ők úgy nézz ki tényleg kipukkantak.
Köv forduló MU-Soton, remélem a szentek formája kitart addig. -
br.rak
őstag
B.U.É.K.
Nem mintha nem örülnék neki, de miért van két PL mérkőzés párhuzamosan a Digin? Vagy új év új szabályok?
-
br.rak
őstag
válasz Napfénysüti #61486 üzenetére
Elkezdett a feleségén keresztül szivárogtatni, erre Mou jogosan berágott rá, ez volt az ő mentális problémája, többnek képzeli magát mint ami. Sérülés után erre még elkezdett durcizni, mert hókuszpók beugró kapuként jobban védett és bent ragadt a kapuban.
-
br.rak
őstag
válasz Cartevo #61443 üzenetére
Fura mód én úgy érzem, hogy ez a city képes megfogni ezt a barcát, mákfaktort is beleszámolva, ami most repíti őket a BM meccs óta.
luserkusen és a bányászok olyan maflást fognak kapni, hogy a fal adja a másikat, juve szintén. A donyeck-münchen inkább iszapbirkózás lesz addig ,amíg az ukránoknak van esélye, de ott is lehet mészárlás. Portó sima lesz, a monaco-arsenal pedig szimplán csak unalmas -
br.rak
őstag
A Bl sorsolásból talán csak a PSG és a city párosítása érdekes. A juve most talán megússza 4 alatt?
Jól sejtem az ágak nincsenek még meg?
Az EL párosítások viszont jól néznek ki -
br.rak
őstag
Most az FA sara hogy a digi nem adhat egy időben két angol mérkőzést hét közben ( a szombat 16:00 időpont elég régóta tabu e téren, azt tudom) vagy szerintük szimplán nagyobb sportértéke van annak ahogy az Atleti-Barca duo bucira veri alsóbb osztályú ellenfelét a kupában? Vagy lenne még egy Lille-PSG 9-től de á kit érdekel....
-
br.rak
őstag
kérem kapcsolja ki, WTF meg hasonlók.... erre a dortmundi balfaszkodásra nincs szó
ellenben a frankfurti kapus egész ügyes.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Ranochhia szép volt
Mod: portugáloknál megint elment a villany vagy miért áll a meccs?
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz Sztbeni #60975 üzenetére
Én láttam az egyik meccset ( talán az odavágót?), a színvonal már már elérte nb1-et, kis jóindulattal.
Viszont valaki felhomályosíthatna: A hírek arról szóltak hogy az oroszok letaszították a franciákat a 6. helyről és ők indíthatnak jövőre 3 csapatot a BL-ben ( 2főtábla + 1 selejtező) ,de a koeff lista szerint még mindig a gallok vannak előrébb (link)
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
(számomra) meglepő módon a ZDF a Leverkusen- Monaco meccset fogja adni 20:45-től.
-
br.rak
őstag
válasz L_YKing #60325 üzenetére
Angol és bundás kettőt néha szoktam nézni, azok tényleg nem rosszak, főleg a championship, de az ott jelenlévők 60-80% az utóbbi 10 évben PL tag volt, azért kicsit más színvonal.
Holland bajnokik vannak a sportTV-n, csak mostanában szinte kivétel nélkül felvételről.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Van Gaal-nak 33 év is kevés lenne hogy ebből a MU-ból valami csapatféleséget alkosson. Gondolom addig várnak a reptetésével amíg matematikailag van esély a 4. helyre.
-
br.rak
őstag
válasz #84221696 #60240 üzenetére
Amúgy ha már fenyegetés. A SportTV még egyszer nem lesz olyan hülye, hogy irreálisan magas árat fizessen a magyar fociért (jó mondjuk ebbe részint a digi ugrasztotta bele) Sok jó bajnoki meccs megy az m1/duna kettősön, mivel ha jól tudom még előválasztási joguk sincs.
Ha már Honvéd tulajáról van szó, akkor legyen itt egy interjú, kávé helyett (link)
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz tiv83us #60127 üzenetére
"Túlhájpolják" a meccset, a másik véglet a zdf/ard, amikor sokszor van kínos csend. A legideálisabb a kommentár nélküli hangsáv, mint a királyi tv-n a VB alatt.
A tegnapi fordulóról.
Chelsea: "idegenbenjóaziksz" JM, egy tavalyinál is fájóbb bukást kívánok neki, mondjuk most lehetne a döntőben, az elődöntős kudarcokhoz már jól hozzászokott.
Sporting: hajtós kis mérkőzés volt, és az egymás elleni a portugáloknak jó, ha a londoni kékek nem tudnak nyerni Gelsenkirchenben, akkor Londonban az utolsó fordulóban meleg lehet a pite...[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Sporting CP - Schalke 04, szerintem ez izgalmas mérkőzés lesz, kár hogy streamet kell vadászni, már nagyon elszoktam tőle
-
br.rak
őstag
Elég gyér a mai tévés kínálat, gyak mindenhol a Barca és Bayern meccs megy...
-
br.rak
őstag
Ha az olimpiakosz és a juve pontegyenlőséggel lesz második az atleti mögött akkor az egymás elleni eredmény miatt a juve lenne a 3. ?
-
br.rak
őstag
válasz Cartevo #59882 üzenetére
Ciki-nem ciki, de már az oroszok is lenézik az EL-t (jóval kevesebb a pénz benne, sokszor egy hazai rangadóra többen mennek ki mint egy EL meccsre, mondjuk ez részben Platini sara, ha a BL pénzek 15% átraknák az EL-be és a győztes BL-főtáblát kapna a másik döntős meg playoffba mehetne, úgy hogy nem vesz az adott országnak szánt helyekből, akkor többen komolyabban vennék)
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz Sztbeni #59880 üzenetére
És erre mondta az uefa, hogy álmodik a nyomor. ( ha jól rémlik)
Volt egy északi Royal leage talán 10 éve, ami hasonló elven működött, de az nem volt hivatalos Az ukrán bajnokság amúgy kiegyenlítettebb lett ( vagy a Donyeck-Kijev duó gyengült, nézőpont kérdése) már nincs +10-15 pontos előnye a két nagynak. a szezon végén, annyira hogy a kijevi dinamo tavaly csak harmadik ( vagy negyedik lett) -
br.rak
őstag
válasz Sztbeni #59876 üzenetére
Olvasd már el mit írtam pár hsz feljebb. A shakter nem lenne dobogós, ergo nem lenne BL pénz, amit igencsak megéreznének pluszbonus hiába a testvéri és baráti Oroszország, mindenki rajtuk köszörülné a nyelvét oroszhonban. ( Anno a Celtic-Rangers duo sem ment át a PL-be hasonló okoból)
-
br.rak
őstag
válasz Cartevo #59857 üzenetére
Az ön össz-poszt-szovjet bajnokság ellen azért ott van érvként a BL. Egy bajnokságból max 4 csapat indulhat. Most az orosznak megvan a harmadik BL hely, az ukránoknak 2, a fehéroroszok meg 1 selejtezős hely. Ez 6 hely (elméleti maximum) vs 4. Ez nem jégkorong, hogy a KHL önmagában elég legyen. (és ez EL helyekről nem is szólva)
BM-BVB: A dortmundiak jól helyt álltak, de ez nagyrészt a kopasz miatt volt, nem vette komolyan az összecsapást és a München is jó 50%-on "pörgött".
Ha szerencséjük lesz a német kupában elmehetnek a döntőig, ha nem jön közbe a BM és ott vesztesként is kiharcolhatják az EL indulást.
5 bajnoki 0 pont, 7 kapott és csak 3 rúgott gól....[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz Integra #59814 üzenetére
Megtehetik és meg is teszik, mi itt a gond? A juve/real/barca durvábban csinálja és azt mindenki természetesnek veszi. Van egy nagy versenyelőnye a BM-nek, hozzájuk bárki szívesen megy a bundásból, akár kevesebb fizetésért,cserepadra is és ezért akár bevállal padoztatást vagy "sérülést" az éppen aktív klubjánál. Ne legyünk álszentek. Ők ettől nagy klub, a többi német csapat meg a futottak még kategória. Lassan 25 éve az a kérdés a bundásban, hogy a Bayern elszúrja-e a bajnokságot, nem az hogy képes-e valaki megszorítani.
-
br.rak
őstag
A múltkori szerb-albán ítéletet nem tudták felülmúlni, de így is muhaha. A két szövetségnek kérnie kellene, hogy a jövőben ne sorsolják össze a két válogatottat, egyből megoldódna a probléma.
-
br.rak
őstag
(ARD) Das Erste közvetíti az esti Hamburg- München német kupa mérkőzést (HD)
-
br.rak
őstag
JM képtelen tanulni, anno Benitez sokkal jobban rotált és nem ült rá az eredményre. Remélem a BL-ben megint az elődöntőben fognak kizúgni a jó José hülyesége miatt, hihetetlen hogy képtelen a saját kárán tanulni.
MU: nagyon sok pénzt kellene elkölteni télen, hogy ebből dobogó vagy 4. hely legyen. Köv héten a City megeszi őket, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Otthon jó az iksz Így Lajos maradhat és télen újabb százmilliót el tud verni.
Keep up the good work Lui
Bánki jól mondja, az Mu jelenleg a legdrágább középcsapat, ideje lenne Fergie-t reaktiválni.[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Dortmund feltett szándéka, hogy jövőre még az EL-ben se tudjon elindulni?
-
br.rak
őstag
Kabel 1 (SD) , 21:00 Borussia Mönchengladbach - Apollon Limassol
Story4 /Italia1 (SD) , 21:00 Inter - St. Etienne
Digisport 1 19:00 Lille - Everton
Digisport 1 21:00 Estoril - Dinamo Moszkva
Digisport 2 19:00 Standard Liege - Sevilla
Digisport 2 21:00 Tottenham - Asteras Tripolis -
br.rak
őstag
válasz 7600 GS #59280 üzenetére
Ha a neveket nézzük, akkor igazad van, de látva a pool khm
formáját, szenvedését, én egy sima real győzelemre számítok. Plusz a méhecskéknek nagyon kellene valami győzelem amibe bele tudnának kapaszkodni, mert a bundásban már csapágyasra hajtották azt a bizonyos rollert... (ha szurkolsz valamelyik csapatnak, akkor nem szóltam )[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
A ZDF este a Galata-Dortmund meccset fogja adni, itt várható némi izgalom.
-
br.rak
őstag
A vidi is elkezdett tippmixelni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest