Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Várjuk a beszámolókat, főleg a ps5 érdekelne
-
Viper26
nagyúr
Másfél óra után azt mondom nagyon jól sikerült.
Tényleg hozza, amit várni lehetett tőle.
Teljesítmény is rendben, 1440p, frame generation mellett (high settings), 120-160 FPS között van.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
donki
senior tag
Alig várom, hogy nyaralasból hazaérjek... masfélmillióan játsszák jelenleg... 95% értékeles. Jónak tűnik.
-
Bencus88
nagyúr
Azt jól olvastam, hogy nem teljesen soulslike a game? Megmondom őszintén ilyen Elden ring szintű még belefér a tűréshatáromba, de jobban örülnék ha egy picit könyebb lenne
-
Crus
őstag
4080S OC, 14700 mellett kb. 35 perc után, ahol a benchmark amúgy véget ér van 2 frog-like enemy. Ott az addigi 4k majdnem minden maxon, RT OFF, 70+ frame-ből lett 20-25, miközben a GPU terheltségem leesett 40-50%-ra! Onnan tovább menve újra jó lett. Ez így nincs kész. 100%, hogy lesz még ilyen benne, bétázzon vele más!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Mephike
őstag
Az elején vagyok és PS5-ön játszom. A grafika teljesen oké, az egyik legszebb, amit a gépen eddig láttam. Nagyon hangulatos, abszolút hozza a kínai mitológiai világot, a benne található lényeket.
A harcrendszere nekem inkább a Ghost of Tsushima-t hozza, mint bármelyik souls játékot. Ugyanakkor a harcrendszer összetettségéről még nem nyilatkoznék.
A fejlődési rendszer kellően összetett, jó dolgokat lehet feloldani.
Ha mentem vele pár kört és használtam még egy kicsit a játékot, akkor este még írok pár sort. -
toxicjew
addikt
Itt egy performance test: [link]
-
Mephike
őstag
Bocs, most tudtam csak felállni a gép mellől, "kicsit" beszippantott a játék. Persze, mindhármat kipróbáltam, de én minden ilyen játékban a performance módnak szavazok előnyt. Bossharcnál életbevágóan (szó szerint ) fontos a magas fps szám, főleg, hogy a játék legjobban a perfect dodge-ot jutalmazza.
Mondhat bárki-bármit, de nagyon hangulatos lett a játék. A grafika szépsége nem az Unreal5-ben rejlik, persze azt se becsülném le, hanem a művészek munkájában. A rengeteg szobor, a ruházatok, a különböző mitológiai lények, stb, stb. Nem lesz belőle sose egy Dark Souls, de azért ez a játék is megmutatja, hogy Kína már nem csak másolni tud. -
kola99
tag
Hali , van nehézség beállítás ? ...ha igen , akkor tényleg inkább csak csak Souls-Lite stílusú .
-
Lalos
csendes tag
Hali! Ps5re hol lehet venni lemezest?
Veszel vagy eladsz
-
pandras83
senior tag
ER-hez képest mennyire szívás a nehézség?
Cyberfuck Patchrunner
-
Immáron én is elkezdtem tolni és kiválóan megy full maxon 100+ FPS-el. Vannak néha stutteringek, de el lehet nézni neki mert OMG de szép főleg miután aplikáltam rá egy kis ReShade-t. (ON vs OFF)
Számomra a gyári megjelenése a játéknak túl színes és kontraszttalan ezért tettem rá.
A játékmenet az elején könnyű, szokható még egér + bill-el is nem tudom később milyen lesz. Ha benehezedik szoulszlájk szintre akkor ott a trainer.
Van már több videó is arról milyen a PS5 vs PC és hát na, a PS5-ön ronda a játék. Hiába gyengus már az a gép ide. 1080p.. a dobozon meg ott virított a 8K.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Bencus88
nagyúr
Na csirgadozik lefele Nekem is a játék
-
toxicjew
addikt
Én is elkezdtem, de még csak a beállításokat nézem. Ti bekapcsoljátok a VRR-t a tvteken? Nekem LG C2 van, de a játék közben nem írta, hogy megy, így rákapcsoltam. Mondjuk a quality mód érezhetően 30fps (annak ellenére, hogy a tv 50 körül mutatja), de a performance mód teljesen jónak tűnik.
-
Ja csak azt felejted el, hogy nem elég, hogy gyengébb a graf (ami az általam linkelt videóban igen is látványos) de az FPS is csak 60 körül mozog míg nálunk majdnem ennek a duplája. (RT-vel)
Ja és ne gyere azzal, hogy nincs különbség 60-90-120 között.
A 120FPS ugyan úgy kell manapság a single player játékokba is nem csak a multikba.3db PS5-öm volt már tudom mire képes, soha többé konzol.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Mephike
őstag
Ezt a játékot sem a grafikai felbontásért és nem a nagy felbontású textúráért játsszuk.
Megvehettem volna PC-re, van hozzá vas, verhetném a nyálam én is, de el kellene már oda jutni, hogy nem nézzük szellemi fogyatékosnak a másikat, ha ő konzolon szeret játszani.
Szóval abba lehet hagyni ezt a PC vs. konzol dolgot, mert csak magadat járatod le, mert ez itt nem az óvoda topic. -
VTom
veterán
A játékmenet milyen? Lineáris? Open world?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Crus
őstag
Nekem már csak azt magyarázza el valaki, hogy mit keres itt a PS5-ös bármi?
A PS5-ös topikban az elmúlt cirka 150 hsz-ből 140 szól a Wukongról. Helyesen.Ez a játék PC-s topikja. Nem lehetne, hogy nem hozzuk ide még a hűtőgépes verziót is, mert semmi köze annak a megjelenésekor is kínos 10 TFLOPS-os rémnek az 5-7x gyorsabb PC-khez?
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
toxicjew
addikt
-
Imilenni
addikt
Valaki megtudja mondani hogy mit jelent ha egy boss neve mellett ott van egy píros írás is?
Press "F" to pay respects.
-
Crus
őstag
válasz Szoke1982 #41 üzenetére
Fórumok -> PC játékok -> Black Myth: Wukong
De ok, akkor irány a PS5-ös topik, ott lehet DLSS-t, meg frame generationt hágni.
-
Szoke1982
senior tag
Ki akar hágni és mit? (Mivan?)
Nem értem a felém irányult hozzászólást..🤔 Ő.. mert akinek ps5 van csak, az menjen innentől a picsába?
Nem tudom ki bántott meg, vagy mi van veled, de a kirohanásodat nem értem!Azt megértem pc-n sokkal szebb a játék, de akinek csak ps5-van és gondolom nincsen pénzük erősebb pc-t építeni akkor már ők mehetnek a fenébe? 🤔
Őszintén kérdezem.. és nem kötekedésből!
Én csak bemásoltam , és hogy a topicot aki létrehozta, írta hogy Ps5-re is! (Tehát elvileg itt lehetünk? Nem ?)Ezt a pc vs ps5 háború vagy mi ? Nem nagyon értem, de te majd elmondod mi zavar ennyire?
Néztem én is például egy erősebb kártyát ami 900 ezer ft?
A ps5-meg kb 200 ezer kb , csoda elfut rajta és elég szép még ígyis a játék!
Csak ezt a erős pc-m van, és bele kell állni a ps5-s táborba nem értem .. Meg menjünk innen és hágjak?
Remélem megoldást találsz a problémádra ![ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Hogy álltok? Én befejeztem az 1. fejezetet. Eddig élvezem, az első boss még nehéz volt, mert rá kellett állni a combatra, de azóta viszonylag könnyen veszem az akadályokat. Tetszik, hogy szabadon lehet variálni a talent pontokat, elég jól is néz ki a játék. Annyi nincs benne, hogy Goty legyen, ez nem kérdés, de egy korrekt kis élmény eddig. Mondjuk 27k Ftot nem ér, de whatever Aztan lehet később változik a véleményem, azért ez még az eleje.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Gondolkodom rajta, hogy megvegyem, de arra lennék kiváncsi, hogy mennyire bugos így az elején?
Kilép, vagy vannak fagyások?
Köszi előre is.
-
Bencus88
nagyúr
Na bele szaladt 2 óra 6 boss ment le ami nem elsőre az másodikra meglett. Nagyon tetszik a játék
-
toxicjew
addikt
válasz SoulReaver #48 üzenetére
PSen én nem szaladtam még bele ilyesmibe. Vannak fps droppok, de eddig tökéletesen játszható.
Bencus:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az év végén kivégzi a GeForce Experience-et az NVIDIA
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk