Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz pekoka #220983 üzenetére
Nem gyenge amit összebénázott. Én meg múltkor azért voltam letörve és nem győztem elnézést kérni mert a 4-4-es meccsen kissé melléléptem és bement a sarkamról.
De ez a Forster performance, ő rendes összehozta a két gólt. Én mindig azt mondom hogy hébe-hóba egy-egy hiba benne van még a legjobb kapusokban is de két ilyen gólért már elásnám magamat.Més que un club!
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #220204 üzenetére
...na hát annak én sem örültem, mert akár vissza is térhetett volna, mint pl Fowler...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #220198 üzenetére
...az a durva, hogy miatta figyeltem fel anno a 'poolra miután '98ban pont az argentinok védelmét vette hülyére ...és amiatt utáltam meg igazán a margitot, amiért elvitték és elrontották... mindenesetre akkor is neki köszönöm, hogy irányba állított
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Creative997
őstag
válasz pekoka #219674 üzenetére
Amúgy kíváncsi lennék hova menne a sziti után (ahol van pénz lovera, jó keret, stb) ha most kirugnak (nem fogják akkor sem ha még 10 meccset veszít zsinórban a PLben).
Jelenleg nincs olyan csapat ami megfelelne a kriteriumainak, szóval tuti kivarnaProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
-
atee_13
őstag
válasz pekoka #218095 üzenetére
Volt egy hátsó kameraállás amiből nekem úgy látszott, hogy keleher nem állt rendesen a röviden és épp a keze mellett ment el a labda, ha jobban védi a szöget akkor a kezében megakadhatott volna. Nyilván még onnan is bepattanhat, de így van kis hiányérzet, főleg úgy, hogy előző szezonban is pont a rövidre kapta rendszeresen a gólokat. Ali nem szokott ilyeneket véteni, de természetesen jól eltalált lövés volt ő is beszophatta volna, de nála nagyobb remény lett volna a védésre szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #218092 üzenetére
...kb Ali ha ösztönből kilép rá széttárt karokkal, mint egy kézilabdakapus, akkor néha elakad benne egy ilyen... de tudatosan nem sokan védik
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #218087 üzenetére
...meg kíméletlenül bebaszta, emelve... nem írnám Kellehernek... Robertson balfaszkodta össze, ezért adnia kell egy gólpaaszt mindjárt
Virgil megoldotta gondolta: "na ezért kicsit lehajolok"
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz pekoka #216724 üzenetére
"Nem ertem mit lovagolsz ezen. Szereted, ha mindig neked adnak igazat vagy mi?"
Azért "lovagolok" mert szerintem aki nem csak konzolon focizott az látja, hogy ez az odarúgás 100% ig szándékos volt. Kíváncsi lettem volna mit lehet ezen nem szándékosnak látni. De hát na én sem tudhatok meg mindent."Amerikai fociban elofordul az ilyen." Azért az remélem figyelted, hogy ez gurulós foci
-
Creative997
őstag
válasz pekoka #216690 üzenetére
"Mondjuk ki, total fos ez a united.."
Jó reggelt, hol voltál eddig?
Ratcliffetol több tokossegre számítottam. Fakupa ide vagy oda, el kellett volna hajtani a hollandot, erre még hosszabbitanak és súlyos összegeket ölnek a volt Ajaxra is..
Most lapát és akárki jön, nem lesz jobb ebben a szezonban márProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Datsyuk
aktív tag
válasz pekoka #215148 üzenetére
Te is tudod és mindenki aki nézi a focit, hogy ilyenért nem adnak sárgát.
Lehet rá hivatkozni, hogy van ilyen paragrafus? Igen.
Mindent szó szerint a szabálykönyv alapján mérlegelés nelkül ítélnek meg a bírók? Nem.
Nem egy lelátóra bombázott labdáról volt itt szó, mert akkor senki se panaszkodna.
Továbbra is az a véleményem, hogy ezt a sárgát a bíró megakarta adni. -
sherlock82
senior tag
válasz pekoka #213855 üzenetére
beindult a szezon a Hertha bsc szokásaihoz híven nem kezdte jól a szezont hazai pályán ki is kapták egyből.A többi meccsen nagyrészt papirforma született ha jól emlékszem a S04 tavaly is hasonló nagy arányú győzelemmel startolt aztán erősen visszaestek.
St Pauli régen sem volt meghatározó csapat Bundesligában.
Sok esélyt most sem adok nekik.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
válasz pekoka #213523 üzenetére
Történetesen nekem sem, egy általános képet írtam le, azért a nagy átlag úgy van vele. Mindíg szimpatikus volt a "badass" védők, de akár támadók játéka. Rohangál a kis pojáca a cseleivel, aztán egy odalépő, és szevasz. Nem azt mondom, hogy törjön a boka (senkinek nem kívánok sérülést), de egy zúzósabb, férfiasabb játék számomra sokkal élvezhetőbb, mint a bicikliscselek, meg a körberohangálás, aztán egy apró koccanás és ripacskodva fetreng a földön a kislány. Lehet ezért is szeretem jobban a jégkorongot (vagy legalább annyira, mint a focit). Richard! felhívására egy embert nem tudnék kiemelni, vegyünk valami random "harcost" a korai premiere league-ből.
-
Richard!
addikt
válasz pekoka #213523 üzenetére
Na akkor ennek apropóján jöhetnek a kedvenc playerek! Szigorúan csak egy
Én Ronaldinho miatt lettem Barcelona szurkoló, viszont egyertélműen Don Andrés Iniesta az első számú kedvenc. Nem volt sem cselgép, gólvágó pedig még annál inkább sem, de az az elegancia és szerénység... Igazi példaképMa kezdődik életed háralévő része
-
GEIL
addikt
válasz pekoka #211708 üzenetére
Igen, megöregedett...viszont még így 39 évesen is jobban akar és több benne az alázat és a nyerni akarás mint akár a magyar válogatottban összesen.....a megmozdulásai, passzai és az erőnléte még mindig tud partiban lenni a mai huszonéves csúcsformában lévő srácokkal.
Amit élete és pályafutása során letett az asztalra az minden tekintetben kiemelkedő....és az eredményeit nem csak 1 nagy csapatnál / 1 bajnokságban (mint Messi) érte el, hanem bizonyitott Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is, de a Szaudi ligában is kiemelkedik a mezőnyből.......örülök, hogy láthattam a pályán és Messivel együtt ketten annyira mindenki felett vannak, hogy a következő évtizedekben a nyomukba sem fog érni senki. Mbappe, Haaland...stb nagyon jók, de közelednek a "prime" formájukhoz, viszont Ronaldonak és Messinek ilyen életkorban már volt aranylabdájuk stb stb....ők más kategóriában játszanak...össz teljesitményük és eredményeik nálam vitathatatlanul a minden idők 2 legjobbjává teszik Messit és C. Ronaldot.Pelé jó pár évtizeddel ezelőtt (Dél amerikai) brazil tehetségként robbant be és a góljai és érdemei nagy részét ulibuli brazil sunday league meccseken szerezte és hiába a VB címek, az a brazil csapat nélküle is megszerezte volna, hiszen ugyebár ez csapatsport.
Maradona más tészta....szintén a Dél amerika tehetségek sorából került ki...eredményei naggyá teszik, de ő inkább vérében volt jó és nem a szorgalmáról volt híres.....a gusztustalan "isten keze" szándékos kezezés (volt ilyen Messinek is) a földszintes focisték védjegye....karrierja korán véget ért mert a maffia, alkohol és a drog egész életén át elkisérte.Úgyhogy picit húzom a számat amikor példaképként említik Pelét vagy Maradonát, ők a saját korukban voltak meghatározó húzónevek,....Ronaldinho meg elitta a karrierje végét és (szerintem) korán hagyta abba ő is......
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Piftuka
veterán
válasz pekoka #210810 üzenetére
Ez találó!
De viccen kívül... Inkább:
Én a fenti "csoda" és a dán-szerb mérkőzés között kapcsolgattam hol ide, hol oda... de meg kellett állapítanom, hogy ezekkel a meccsekkel vallatni lehetne.
Amit ők a pályán produkáltak, annál egy éjfél után közvetített, 10 fordulós sakkmérkőzés látványa is üdítőbb és izgalmasabb...
"Aquila non captat muscas."
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #210541 üzenetére
...az angolokat 99.99% hogy nézni fogjuk, de hogy magunkat is nézhessük, ahhoz az kell, hogy legalább egy szaros góllal küldjék haza a szlovéneket
-
-
cyberkind
félisten
válasz pekoka #208540 üzenetére
Nehéz erre mit írni, mivel a Muter nonstop a lóvét hajtotta, de ott van az is, hogy a Fater meg szerette volna, ha előbb otthon alkot maradandót, amit meg is tett a P$G-vel, szóval, nem tudom ez mi volt, akár még egy tudatos építekzés is lehetett.
A következő szinte biztosan Hakimi lesz, és ha nem tanul a P$G ebből a hibából, ő is ingyen jön.
Ha ügyes a csapat és Carlo, jövőre 7 kupa is hazajöhet, elsőként a fociban, kb 70+ meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #201688 üzenetére
...szerinted a programot nem lehet úgy finomhangolni, hogy melyik oldalt milyen szigorúan nézze? ...pont hogy akkor lehet majd észrevehetetlenül csalni, mert nehéz lesz elemezni a döntéseket
-
paatrick
őstag
válasz pekoka #201669 üzenetére
A Chelsea játékost simán ki kellett volna állítani az első félidőben, de ebbe a lesbe nem lehet belekötni.
Itt megint az a baj hogy nincs következetesség a VAR használatában így röhejes az egész.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
válasz pekoka #200370 üzenetére
Semennyire nem lehetett elvárás jobbnak lenni, még a legerősebb csapattal sem, nem hogy ezzel. Átmeneti év erősen hiányos posztokkal, igy is sokkal előrébb tart a csapat mint az várható, szuperszámítógépek is 4. hely köré várták a csapatot
Meg aztán ott van még hogy a 3 legjobb játékos hiányzott, míg nekik abszolút a legerősebb, pihent kezdő adott volt, 3 meccset játszottak januárban, mi 7-et..
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #200058 üzenetére
...én inkább Sára pótlását látom benne, ha távozik nyáron... TAA kell hátrébb a gyilkos labdáival...
...csak ne Darwin rúgja a 11est, mert az is kapufa lesz
...és bazmeg az lett
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz pekoka #199192 üzenetére
Off, de valahol meg mégsem. Elfér ez itt, a topikban.
Kispesti sportpályán kocogtam ma délután, a focipálya egy szegletében három 10-12 éves kissrác focizgatott régimódin, klasszikus kapuk nélkül, a kaput a labdafogó hálóból kijelölve. Ketten passzolgattak, a harmadik védett.
Az egyik srác megállás nélkül kommentált minden mozdulatot - lövést, passzt, védést. Jópofa volt.
A kapus Romero volt A két támadó néha Varga Barnabás, néha Nego, és persze Szobi
Nem tudom, kit említettek még, mert körönként kb. 10-15mp-ig hallottam csak őket, de ha jól hallottuk, magyar-argentin vb-döntő volt -
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #198846 üzenetére
szerencsére nem találta el a másik oldalra sem cb-ként kellene játszatni, Ali legalább szót ért vele és az összes felszabadító rúgása elkerülné a kapunkat
ui: komolyan megléphetné néha Klopp, hogy Konaté-val helyet cserél Darwin... ő forgott pár hete ellenfél boxon belül olyat, hogy mindenki szemmel követte
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #198796 üzenetére
CuJo azért szépen oktat... előbbi földhöz vágása ért volna szerintem egy lapot
...ha a mai védelmünkre bíznák Gerrard lányának szüzességét, Szoboszlai úgy felhúzná, mint a 8as mezt
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz pekoka #194775 üzenetére
sejtettem én, hogy valami helyi érdekeltség táplálja ezeket a mély német II.klasse érzelmeidet..
nagyobb rendőrségi készültséget??..
nem láttad még a békés megye III-ban egyszer békés - kamut rangadót, annak idején, 20éve. vagy 20 cigánygyerek vonult ki egyszerre a csapat mellé, hogy nyomdafestéket nem tűrőt kiabáljon az érkező vendégbusznak, ne félj.. ki is jött a teljes békési rendőri gárda. vagy 3 autónnyival vonultak fel... -
grizlisandor
veterán
válasz pekoka #187919 üzenetére
Nem aggódnék a MU miatt, találnak majd elkölteni való fontot!
(#187920) Soulfly842:
Hiányozni fog!
Igen, inkább térjen haza, mint haknizzon amcsiban/arábiában.Durva, hogy jelenleg 30 év felett 5 fő van a keretben.
Régen is könnyen szabadultak a 30 év feletti játékosoktól, de ez most durva.Más:
Simeone marad a ATLMadridban? Szezonközben szó volt róla, hogy ez az utolsó idénye, de Trmarkt szerint még 2024 június 30-ig van szerződése. -
DeathAdder
veterán
válasz pekoka #187919 üzenetére
mount se rossz, kezdetben őt akarták csak a mu-ba akart menni, aztán lett Allister
Haverc meg egyelőre nem váltotta meg a világot, és Szobról sem tudni mire lesz elég, úgy hogy Haverc még jobb játékos is volt a bundásban. az meg majdnem biztos hogy az összes úgy sem fog beválni
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #185554 üzenetére
benne van mindkettő: nem sok hiányzott azért a top4-hez és az egyértelmű játékvezetői tévedések eredménye is pontokban mérhető... ami akár elég is lett volna de mindegy: lesz egy ilyen év most... Klopp-al úgyse nyertünk még ilyen kupát, kibékülök ezzel is, ha összejön (mellesleg nekem legalább annyira tetszik ez a serleg, mint amit a bl-ért osztogatnak)
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #185536 üzenetére
...mert ez nem játékvezetői tévedés? utólag is simán kijárt volna ezért pár meccs pihenő...
-
bagyulajuve
addikt
válasz pekoka #185056 üzenetére
voltam meccsükön, jó hangulat volt nagyon amúgy a stadionban (ez meg a kocsmájukban a meccs előtt )
#185051 Datsyuk - haha , tényleg
#185050 LyonnaisFan1 - sok ott is és a franciáknál is a balhé
mondjuk csinálhatnának ustwakát mit, kinn az erdőben, de azért sima szurkolókra, családokra rátámadni tiszta szégyenResistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #184695 üzenetére
...ott a hirtelen kialakult helyzet felismerése és azonnali megjátszása mindent felülírt plusz, hogy be is jött (és mintha nem is ő akarta volna elsőre rúgni: asszem Shaq sétált volna már a szöglethez, amikor TAA visszalépett és berakta Origi elé Shaqiri is csak lesett, hogy mi van )
...ahhoz képest, hogy 2. félidőre letekertük a powert, ez a Leicester ugyanolyan fogalmatlan maradt... Maddison is hiába szerzett a végén labdát, azt se tudta szerencsétlen, hogy merre induljon vele, annyira passzív volt minden társ a közelben... ha most itt 3at kaptak, a castle-től az első fél órában kapnak ennyit...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #184693 üzenetére
TAA szögletnél is mindig gondosan igazgatja a labdát, amikor Salah állította le, biztos voltam benne, hogy nem TAA küldi rá helyből, viszont Salah se vállalja el... így maradt a legurítós figura, ami TAA jobbjára teljesen ideális volt ehhez nem lottózni kell, adta magát a szitu
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest