-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
válasz
huskydog17 #43957 üzenetére
Szerintem nálad van úgy, hogy hibákat nem nézed sehol ha NV. Pedig a kettő együtt ad teljes képet. S játékfüggő de korábban azt állították hogy mindig tökéletes akkor most mégse? S nem nem én vagyok az egyetlen hidd azt hogy én láttam csak .Nagyon sok DLSS használó írt erről vagy készített videókat. Sok játékban amúgy amit NV re optimalizáltak ott szinte semmi gond nincs tényleg. Az igazság mindig középtájt van . Amikor vga-t veszek mérlegelek mindig hogy mi a jó és a rossz elem. Volt 4 NV m 4 AMD 3-4 évig. Az éremnek mindig két oldala van. DLSS és FSR se mindig tökéletes ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung SmartTag2 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit (RTX 3070 GAMING X TRIO) Videokártya
- ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super OC 8GB Eredeti dobozával
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16GB videokártya - Alza garancia: 2028.02.03.
- ASUS Radeon HD 5450 Silent LP 1GB GDDR3 64bit (EAH5450 SILENT/DI/1GD3(LP))
- MSI GTX 1060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest