Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
senior tag
válasz huskydog17 #43957 üzenetére
Szerintem nálad van úgy, hogy hibákat nem nézed sehol ha NV. Pedig a kettő együtt ad teljes képet. S játékfüggő de korábban azt állították hogy mindig tökéletes akkor most mégse? S nem nem én vagyok az egyetlen hidd azt hogy én láttam csak .Nagyon sok DLSS használó írt erről vagy készített videókat. Sok játékban amúgy amit NV re optimalizáltak ott szinte semmi gond nincs tényleg. Az igazság mindig középtájt van . Amikor vga-t veszek mérlegelek mindig hogy mi a jó és a rossz elem. Volt 4 NV m 4 AMD 3-4 évig. Az éremnek mindig két oldala van. DLSS és FSR se mindig tökéletes ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest