Hirdetés
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vegyünk európait: technológiai függetlenséget követel az Airbus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Brave
- Synology NAS
- Spotify
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valaki kék színre vágyakozna, keressen meg.
Tudok egy megoldást. -
Niarb
csendes tag
Csatlakozom, nagyon jól sikerült, mondjuk (1)-ről váltottam, így maga a rendszer nem okozott nagy meglepetéseket, de a telefon hardveresen, kamera fronton is nagyon el lett találva, a hangszórókat is külön ki lehet emelni, jól szólnak. A kijelző mérete lehetne egy fokkal kisebb 6,5 col környéke kényelmesebb lenne szerintem, de úgy vettem észre multimédiára lett kihegyezve a teló, szóval összességét tekintve jó vétel volt.
-
skt
tag
Pár nap használat után, én is csak megerősíteni tudom a fenntieket. Üzemidőben, felhasználásban, és kamerában is nagyon kiegyensúlyozott. Ez első telefonom a cégtől, használtam már több márkát, sőt az utóbbi években csak iPhone-t, de azt kell mondjam egyiktől sincs lemaradva!
-
kyru74
aktív tag
-
HardRic
addikt
Szerintem minden specifikációt és extra feature-t leköröz az, hogy mennyire jól összerakott, fluid rendszer a NothingOS. A OneUI olyan mint egy Windows ami 10 éve lett telepítve, és már tele van szemetelve. A NothingOS pedig egy clean install.
-
-
kbyte1024
veterán
Jó ez,és köszönjük a munkád
-
Na skacok, elkészült a videó, próbáltam nem túl sok mindent elb.szni, de azért neki kellett futni 3x a felvételnek, új lett a hang, a videót próbáltam fixálni, hogy ne ugráljon a fényerő sem, de nem garantálok élvezhető képminőséget.
Amit tudtam megtettem, és most elindítom a feltöltést.
Hamarosan fent, linket dobok még ide
-
kbyte1024
veterán
Ne idegeljetek mert kibontom
-
HardRic
addikt
Ha valakit idegesít, hogy csomó appnál leveszi a refresh rate-et 60Hz-re még akkor is ha high-ra van állítva, akkor: [link]
Értelemszerűen a csak OnePlusra vonatkozó sor nekünk nem kell.Nagyon örülök, hogy ezt megtaláltam, mert olyan appokban vitte le a framerate-et amiket naponta használok. Portfolio, TV Time, Firefox alapú böngészők (az összes), Tiktok stb. Mostmár nagyon szép smooth minden.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #135 üzenetére
De akkor megtartom
Amúgy most egy új Bluetooth headsetet teszteltek. Basszus nagyon jól szól -
-
kbyte1024
veterán
Nagy a csend,senki nem vett ilyen telót?
-
-
skt
tag
Valaki nem tudja hogy lehet kikapcsolni, hogy az ujjlenyomatolvaso feloldasnal ne adjon hangot?
-
-
-
-
-
Köszi a visszajelzést,ebből tanulok én is.
Odafigyelek rá. A hangot már külön akarom felvenni, mert van beállitott preset, az mégis csak jobb lenne.
A következő terv egy másik kamera, ez a Poco F6-tal készült, látod nem figyeltem,😅 hogy nem sztereóban rögzít...
Vagy a renderelésnél csúszott hiba a Mátrixba...Nem is akarom elkapkodni a tesztet,csak túlságosan szeretném megcsinálni minél előbb, de a hamar munka sosem jó.
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #123 üzenetére
Építő kritika: szerezz be egy jobb fényt ami egyenletesen világít, nem egy pontból és ha nem is veszel még drágább mikrofont, a hangot keverd le mono-ra, hogy ne csak a bal fülembe beszélj.
Amúgy feliratkoztam, kell itthonra a normális tech kontent mert nem sok hiteles csatorna van. Hajrá!
-
kbyte1024
veterán
Rohadalom DPD ma kellett volna hoznia,de nem jött.
-
Ez baromi jól néz ki.
Csak ultra rövid videó készült. Holnap délután lesz a nagyobb videózás róla.
Addig óvom vigyázom de most belakom kicsit.
-
Na ma érkezik a DPDs is.
-
Na feladták a sima DPD-set is, akkor innentől mehet a matek, remélem csütörtökre ideér... De ebből lehet nem lesz csak szombatra videó...
-
HardRic
addikt
Jó, hát a kamerával sem lesz baj, mert nagyon jó RAW-okat lehet lőni vele. Amúgy is szeretek Lightroomozni telón.
Amit a teló kiköpött (tele kamera): https://photos.app.goo.gl/PAPrERmAD3Hewy3EA
RAW-ból, minimális Lightroom edittel: https://photos.app.goo.gl/Hxbsv3EoA3Txb1pRAA proci amúgy meglepően pörgős, gyors a Lr és nem melegszik. Szerelem van
-
-
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #107 üzenetére
Jaja, 10 előtt néhány perccel.
Költözgetek be rá, eddig nagyon tetszik.
A kamera nem rossz, a frissítést letöltve sokkal jobb lett, kevésbé agresszív a zajszűrés. Valamint ajánlom a filterek közül a Naturalt, az alapbeállításnál sokkal normálisabbak a színek így. A Fold5 még így is sokkal szebb fotókat csinál, de hát nem a kamera miatt vettem.
Ami viszont meglepett, és nagyon durván pozitív csalódás az a hangszóró. A Foldon EQ-val kellett helyretennem, hogy ne cincogó, visító, magas hangja legyen, a Nothing így gyárilag is tökéletes. Ebben az árkategóriában ez nagyon minőségi. De még felsőkategóriában is bőven elmenne szerintem.
Az meg, hogy nem vibrál a kijelző, a PWM érzékeny szememnek egy áldás. Tényleg észrevehetően nyugtatóbb használni.
-
-
HardRic
addikt
Na ide először?
-
HardRic
addikt
Egyébként tavaly barátnőm 2a-jának így nézett ki az Express shippingje. Az értesítés 14-én jött, és 16-án reggel jött meg a csomag.
-
-
HardRic
addikt
Na nekem is megjött az értesítés, csak szeretek pánikolni 😄
Ráadásul enyhén ADHD-s vagyok, amikor várok valamit olyankor képtelen vagyok másra (pl. munka) koncentrálni. Most akkor elkezdem a napot végreSzerk: ráadásul DHL express aminek nagyon örülök, mostanában a DPD nincs a helyzet magaslatán. Megérte az express shippinget kicsengetni.
-
HardRic
addikt
De ahogy látom a másik topicból, többen a kéket vettétek, úgyhogy nem azért vagyok szivatva. Marika néni a DPD-nél lassan gépel.
-
-
kbyte1024
veterán
Na nekem is még jött az értesítés
-
-
Kaptam értesítést, hogy a DPD-nél feladására rögzítve van a csomag.
Eddig a hétfőn feladására rögzített csomagot kedden este adták fel és a magyar posta hétfőn hozzta ki.
Remélem a DPD gyorsabb, és péntekre itt van. -
skt
tag
Sziasztok,
Valaki kapott már bővebb infót a szállításról? A héten megkapjuk szerintetek?
-
-
edward2
addikt
77.5mm szélesség kicsit soknak tűnik.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Linkin1994 #75 üzenetére
Az igen,nem gatyáztak sokat
-
Linkin1994
senior tag
Kinn is van az első tetemes update
[link] -
Ryoo
senior tag
-
Én már kétszer megszívtam amikor nem qualcomm (snapdragon) chip volt a telefonomba.
Egyszerűen a Mediatek nem tud olyat csinálni, hogy egyszerre normálisan működjön a BT, NFC, GPS, mobilnet és a WifI. Ha WiFi-t is bekapcsolom, akkor olyan gyenge és instabil lesz minden kapcsolat, hogy az elképesztő. Ezért nem vettem meg a Nothing Phone 2a-t sem.
Az meg nem opció, hogy állandóan ki-be kapcsolgatom a dolgokat. Nekem működjön egyszerre minden.
Aztán a 3a-ban van AI chip is. Az AI-t gyakran használom, erre meg valahogy még nincs sebességteszt.
Tehát hiába olcsó a Nord, ha Mediatek chip van benne.
Nekem már deal breaker:
- Mediatek proci
- Kínai telefon (Huawei)
- Iphone is kiesett, mert még mindig nem volt képes a Siri-t, 10 év alatt, nemhogy magyar, de még lengyel nyelvre sem elkészíteni. Ez pedig óriási nagy lemaradás AI terén.
- Nincs NFC (CMF)
- Nincs 5G
- Nincs legalább 3 év upgrade (motorola)
- Tele pakolja saját programokkal, ami tele van reklámmal (xiaomi) -
-
vence
aktív tag
Ha valaki Nord 3 -at szeretne,
a Gomibo futára még olcsóbban házhoz hozza!
[link]A 16 - 256 GB-os € 330,-
a kisebb
8- 128 GB € 268,-Alternatívák több tárolóval azért akadnak, kapkodni nem kell ...
de kifutónál sosem lehet tudni, h mennyi van még.
És ez 1+Hw-ben nagyon ott van a (3a) modellek szintjén.
és ez UFS 3.1 .... + IR stb.írtam, hogy 2023-ban kell nézelődni!
-
vence
aktív tag
A külsejére gondolsz?
Szerintem, ilyen megosztó dizájnos telót feltétlen élőben kell látni!Azért a tesztet és a kommenteket olvasva nem alaptalanul csalódtak sokan, főleg az előzetes kamu/téves-speckók után ...
Pedig a GSM A. nagyon lojális volt.Ha nem a külső miatt ... én sem értem, h miért cserélnél ??
A Nord 3-at nem látom a bencsekben, de valahol az Edge 50 Pro környékén lehet.A 16 - 256 GB-os Nord 3 - € 349,- most az OPPO - nál!
-
tájháj
csendes tag
Igazából nekem teljesen mindegy, hogy milyen tároló van benne.
Teljesen átlagos felhasználó vagyok, semmi extrém dolognak nincs kitéve a jelenlegi nord 3-am sem. De a 3a pro tetszik nagyon, csak az internet népe már egyből lehúzta teljesen.
Graphics: köszi a részletes választ!
-
vence
aktív tag
Nyugodt lehetsz benne, hogy az indiaiak ezt jól tudják, mert már x tesztelő elmondta, kimérte!
Ha szeretnél UFS 3.1 -es tárolóval telót ezen az árszinten, akkor
2023-asok között kell keresni, mert akkor még ritkán, de előfordult felső- közép telókban. (UVP € 500-600,-)Nekem olyan van, de ha leírom pár ember megint a kardjába dől!
300-350 €.
Frissebben 350-400 között sem tudok.Egyébként a keresőkben biztos lehet erre is keresni.
De más márkánál is akadhat ezen az árszinten, de ezek már mind kifutóban levő sw-támogatással lesznek.€ 500 körül pedig már biztos belép pár flaship is.
-
tájháj
csendes tag
válasz
Luck Dragon #58 üzenetére
Több helyen láttam a kiakadást, mint ahány helyen láttam hivatalosan leírva, hogy csak 2.2. Ha rákeresek, akkor sem túl sok hely írja, úgyhogy nem tudom.
--
Más: Itt egy jó összefoglaló videó a kamerarendszerről.
https://www.youtube.com/watch?v=Qkmowfr8czQ -
Ryoo
senior tag
Jah köszi, nem akarok telefont venni, elégedett tulaja vagyok egy 2(a)-nak, csak azért kérdeztem, mert nem igazán látok versenytársat, ha nem a nyers erőt nézzük. Azonban nyers erőben is csak kínai márkák jobbak nála. Pixelt csak kétes helyről kap az ember ennyiért, motorolát lehet mellérakni, de ott meg sajnos a szoftveres támogatás az, amin elvérzik a dolog.
-
Van más márka is, ahol sajnos vannak reklámok és kéretlen alkalmazasok.
csak nem felkapott a téma.
Nem akarok itt telefonajánlást csinálni, majd más megteszi.
Amúgy Árukereső beállítja az ember erre az árra, és végignézi a speckokat.
Én maradnék ennél a telefonnal, mobilos ajánlasra a milyen okostelefont vegyek topic a nyerő.
-
vence
aktív tag
Azért érdemes a többoldalas teljes anyagot átolvasni,
a benchmárk-okban látod a neked szimpi/ érdekes alternatívákat ...Utána pedig jöhet az ár-összehasonlítás, mert azzal az előzetesben nem foglalkoztak, így is szinte teljesen kész "Review"
- kivéve a legérdekesebb részét, az értékelést és az alternatívákat.... és igen, a Hand-on kommenteket is érdemes átfutni.
-
-
vence
aktív tag
Itt láthatod a kategóriát ...
.... és szinte az összes Nothing-ot !
[link]
- Benchmark-ok, teljesítmény-összehasonlítások.És többoldalas előzetes tesztet, mindkét (3a) -ról ...
(GSM A. - Hand-on )Be lett írva már az egyik legjobb alternatíva is, csak törölték ...
Jóval előtte, milőtt még a fenti előzetes öszehasonlítás
( Hands-on, tesztek) kijött volna. -
AnonyX
tag
Tetszik nagyon a (3a) Pro. Egy fekete/szürke 12/256-os számomra ideális lenne. Jelenlegi Phone (1) 12/256-ost is baromira kedvelem. Így lassan 2 éve használom és ugyanolyan gyors ha nem gyorsabb mint mikor először a kezembe vettem a telefont. Nagyon rendben van a NothingOS. Ha be is ruházok újabb telefonba nagyon esélyes, hogy a (3a) Pro lesz az. Ha csak nem dobbant valami hatalmasat a "nagy" (3)-as széria majd. Viszont a jelenlegi sem kerül el a családból az 100%. Elkapja a lánykám a már lassú Redmi Note 10 Pro helyett.
-
-
mrdreamer
csendes tag
Sziasztok! Azt kérdezném, aki a Nothing honlapról rendelt: a feltüntetett árra kerül még ÁFA és vám vagy az már magyarországi bruttó ár?
-
Hát nem fogom védeni sem a telefont, de azért ha megnézzük az UFS 2.2 szabvány adta sebességeket, amiket minimum teljesíteni kell, azért én nagy hibát nem vélek felfedezni.
Konkrétumot én is csak a kézbevételt követően tudok mondani, de ez csak egy számadat, és a telefon optimalizációja, memóriakezelése is sokat számít a telefon általános sebessége kapcsán.
Nekem CMF Phone 1-esem volt, ami gyengébb hardverrel és UFS2.2-vel volt felszerelve, de a mindennapos felhasználói sebességgel nem volt gondom, pedig egy Snap 8s Gen3-as készüléket használok alapvetően.
A Nothing 3a pedig jobb a CMF-nél.
Visszatérve az UFS tárolóra.
A szekvenciális sebessége jobb azoknak, amik újabbak, tehát a 3.1 , 4.0 tárolók gyorsabbak.
De a véletlenszerű elérésnél is van különbség. [link]Majd ha itt lesz, mondok személyes véleményt erről persze.
( És igen, lehet hogy ebben az árban lesz jobb vétel is, vagy jobb ár-értékű készülék, mert ez is egy viszonylag népes kategóriába érkezett 130-200 ezer között.
-
tájháj
csendes tag
A külföldi telefonos fórumok teljesen ki vannak akadva, hogy csak UFS 2.2 van ezekben a telefonokban. De a teljesen átlagos felhasználónak nem elég az? Vagy mennyire vesz vissza az élményből? Tetszik a pro változat, de azt még sehol nem láttam leírva, hogy mennyit számít ez, csak azt, hogy ez a világ legrosszabb telefonja.
-
-
kbyte1024
veterán
Várjunk még,nem kell leírni. Lehet hogy jön egy update és rendbe rakják.
-
Oké, reszelhetnek még a szoftveren, de sajnos a képek többsége zajos, kevés részlettel. A Pro főkamerája jobb, számomra érthetetlen módon, mert hardveresen ugyanaz, mindenesetre a tele ott is elég gyengusz.
Sokkal többet vártam... -
Pár hozzászólást töröltem.
Motorola offot ne folytassátok! -
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #33 üzenetére
Valamelyiknek mennie kell,vagy a Nord 4 vagy ez
-
mrThomi
addikt
A pronál, ha már pro, elvártam volna egy jobb procit. Annyi minden is van már feljebb 7 gen 3, 7+gen 3, 8 gen 2, de még egy 8+gen1-el is jobb lett volna.
-
Hoes
aktív tag
válasz
Plug Life #17 üzenetére
Szerintem ez az adat csak azokat érdekel akik játszanak telefonon, aki meg telefonon szeretne komolyan játszani azt inkább haggyuk is!
Én meg olyan telefont használok amin hivatalosan még GMS sincs és boldog vagyok vele? Boldog...Antutu, szerintem 10 éve egy telefonomra se tettem fel. Ahogy játékot sem.
-
Yeffy
veterán
a kek szin szerintem is tetszetos, a pro modell tudasra sem rossz, bar az az idetlen kameradizajn...
varom a nagytesot, mit fog tudni.
-
-
skt
tag
Rengeteget nézelődtem ebben az árkategóriában, xiaomit, pocot főleg. Megnéztem a bemutatót, és előrendeltem, pedig soha nem csináltam még ilyet, és nem is volt Nothingom még korábban. (iPhone-t fog váltani
)
-
-
action12
csendes tag
Sose csináltam ilyet, de ezt a 3a-t megvettem (meg szoktam várni a teszteket). Remélem, jó lesz. Az, hogy 6 évig lesz rá támogatás, nagyon tetszik. Meg most adnak hozzá töltőt is.
-
Le van tojva...
Te vegyél mást. Senkit nem érdekel a márkafanatizmusod. Szerinted nem a legjobbat kapja az, aki nem azt veszi, amit TE.... Ez a baj.....Vért izzadsz itt a márkád tologatásával...
Tudod ez egy k.b.szott Nothing topic, nehogy eltévedj nagyon.
Hagyjuk is.. NEm érdemelsz szót sem. A 7 Gen 3 és a 7s Gen3 között meg az a 9%-nyi eltérés nem sok vizet zavar stock szinten..
CPU ugyanaz, GPU-ban van eltérés.
Emészd meg valahogy
-
vence
aktív tag
Nem bővíthető 128 GB 138 eFt -ért
nem kicsit ciki!Ezen az árszinten már adnak 12 -512 GB-ot akár
vanilla Snapdragon 7 Gen 3 csipsszel is.
A spec. többi részét inkább nem írom, mert egyesek megsértődnek,
vagy szaladnak jelenteni.Sőt már € 300 körül is válogatni lehet a 12 -512 GB.os telók között,
incl. zoom-kamera, IP68, 68W + wireless stb.Aki elhamarkodottan, vagy érzelemből vesz műszaki cikket, az nagy valószínűség szerint nem a legjobbat fogja kapni.
-
trémobil
tag
Nem nagyon követtem a témát de ezek szerint lesz nagytesó? Ha igen, mikorra várható?
-
kbyte1024
veterán
Na nem bírtam ki,nehogy már csak"Neki"legyen
megrendeltem én is
-
válasz
Plug Life #20 üzenetére
Vegyél F6-ost, vagy X7 Pro-t
Máris megvan a növekedés, ha neked csak a hardveres teljesítmény számít, és nem mondjuk a kamera annyira. ( És mindkettő jó cucc amúgy )
Csak nem mindenki akar azzal a rendszerrel együtt élni.
Ebből akkor kiderült ,hogy nem ez a telefon a megfelelő most neked, lehet nekem se, de egyszer élünk, és a Dimensity 7300 is elég volt nekem a mindennapokra. Ez meg erősebb. -
válasz
Plug Life #17 üzenetére
De 138 ezerért meg elég jó.
Snapdragon 7s Gen 3 van benne amúgy, nem 7 Gen 3.Ez nem csúcskategória.
Szerintem is a sima a megérősebb, akinek volt Nothingja, vagy akár egy fapados CMF-je az tudja, hogy nagyon jól optimalizált a rendszer, alig fogyaszt és gyors is.
( A CMF pedig azzal a chipsettel 2,5 napig elment nálam)
Én vevő vagyok most egyre, remélem ez is tudja ezt a parádés akkuidőt.
---Egyértelműen megrendelve. Erre vártam. Remélem hamar megérkezik, mert már csomagolnám is ki.
-
paatrick
őstag
válasz
Plug Life #17 üzenetére
Mire kell több erő? A mostani S8-am még csak 200 ezret tudott antutuban és mai napig elvagyok mindennel
Ez akkor kapásból 4x erősebb (?)
Én csak annyit látok tesztekben hogy bizonyos szint alatt nem tud a kamera váltani a nézetek között. De más tesztekben meg még a full legújabb proci se tudja olyan simán váltani mint mondjuk az iphone.
-
Kíváncsian várom
-
válasz
Linkin1994 #11 üzenetére
Én is, nem rossz telefonok, csupán a mérettel és a súllyal van probléma, miközben más gyártók karcsúsítanak és kicsinyítenek.
-
paatrick
őstag
Időközben rájöttem miért tetszik a pro designja. A hősidőkben létező Sharp NERV phone-ra hasonlít, amire vagy 15 éve csorgattam a nyálam
Várom a gsmarena akkutesztjét róla.
-
sfefe
addikt
Hát nem tudom....de ezek Nekem bűn rondák... Mint vmi játék cucc...
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
Én is arra várok meg úgy kb mindenki aki követi őket.
-
válasz
Linkin1994 #7 üzenetére
Oh, sad
Én is kíváncsi lennék a nagyra -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Linkin1994 #7 üzenetére
Az még soká lesz.....
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Nyáron. Június vagy Július.
-
Vtwo
senior tag
A kék nagyon bejön, de fehérben is pofás.
Tudásra is bőven jó az 3a (nekem), a pro nem egy térugrás hozzá képest. -
joey04
titán
A pro jó kis belépő cucc.
-
joelke HU
senior tag
Az a kék szín nagyon ütős lett. Gondolom szét fogják kapkodni és csak a boring színekben lesz elérhető a későbbiekben. Viszont továbbra sem értem, hogy ebből miért kellett sima meg pro, ha alig van némi eltérés a két modell között.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatkozott a Nothing két új modellje. Korlátozott számban ugyan, de az előrendelés mellé ajándék 45 wattos töltő jár.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia mediamarkt
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titánszürke sok extrával
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 12hó jótállás+Áfás számla!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X CM MasterBox MB500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest