- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Ha van egy személy aki ismerősöm de ki tudom tiltani minden mappabol ugye?
S akkor a kep hozzászólásokat se latja es azt se ha egy kozos ismerősünk like-olja valamelyik kepem vagy hozzászól? -
Bjørgersson
félisten
válasz
zsof Nokia #10697 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Bjørgersson #10696 üzenetére
Igen
-
Bjørgersson
félisten
Fiókdeaktiválás után a bejegyzések és kommentek megmaradnak?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zsof Nokia #10688 üzenetére
Á, annyira nem akarom lekorlátozni.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Egyik ismerősöm feltöltött egy fotót, amin engem is megjelölt. Így a fotó megjelent az én idővonalamon / falamon is.
Az idővonalamon rákattintottam a képre és azt jelöltem be, hogy legyen elrejtve ez a fotó a falamról.A fotó tényleg eltűnt, de sajnos eltünt azon fotók közül is, amelyeken meg vagyok jelölve.
Hogyan lehet visszahozni ?, hogy ne legyen rejtve ? köszi
Én szeretném, ha látszódna a fotóim között, azok a fotóim között, amelyeket meg vagyok jelölve, csak az idővonalamon szerettem volna elrejteni. Ezek szerint ezt nem lehet ?
köszi szépen
-
zsof Nokia
aktív tag
Mitől van az néhány adatlapon, hogy Megjelölés ismerősként ott van kinn de viszont üzenetet nem lehet neki küldeni
Ezt hogy lehet beállítani? -
S. Szabi
őstag
Meg tudja magyarázni nekem valaki, hogy ennek a megújított hozzá szólás mutatási sorrendnek mi értelme van? Ráadásul nem is minden posztnál van az új. Az alapértelmezett "Legnépszerűbb hozzászólások" esetében össze-vissza vannak, most mégis mitől népszerű egy hozzá szólás, főleg ha alig vannak rajtuk lájkok? Viszont ugye ott van a "Legutóbbi tevékenységek" aminek megint csak semmi értelme, köze nincs a nevéhez, az a teljes értelmetlenség, hogy alulra rakja a régebbit és felfelé az újabbakat még talán elnézhető lenne (ki az akinek eszébe jutott egyáltalán megváltoztatni az értelmes, felülről lefelé az újabbakról, ki az aki alulról felfelé olvas?), de az időpontok alapján nagyon nem sikerül neki idő szerint sorba rakni így se... Most mi értelme ennek az egésznek? Mégis miért nem lehet értelmes fejlesztéseket csinálni, miért kell mindent tönkre tenni ami teljesen jó, és helyette bevezetni egy új, értelmetlen, nem is jól működő rendszert?
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Bjørgersson #10687 üzenetére
Vagy állítsd be azt, hogy csak Te írhatsz a saját üzenőfaladra nekem úgy van
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Bjørgersson #10685 üzenetére
Minden ismerősöd írhat az üzenőfaladra, nem lehet korlátozni.
#10683 akyyy
Vagy mindenki kap értesítést vagy senki, azt nem tudod beállatni, hogy te ne kapj. -
Bjørgersson
félisten
Komolyan nem lehet beállítani, hogy csak bizonyos listákon szereplő személyek írhassanak az üzenőfalamra vagy csak én nem találom?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
aizen92 #10681 üzenetére
Az ismerőseimet én is "megválogatom", meg már kigyomláltam azokat, akikről még az elején nem tudtam, hogy milyen "hülyék" a facebookon. De, ezt a húgom követte el, vannak ilyen húzásai, meg cucciságai, de ezt a párat kibírom (3 húgom van)...
Jelölni nem szoktam senkit, ha valaki jelöl, akkor jól meggondolom, hogy vissza jelöljem-e ...van, hogy nem is ismerem, csak egyszer láttam valahol valamikor...
-
akyyy
senior tag
felkértek hogy egy Facebook oldal szerkesztője legyek (többen is vannak) és mióta ez van, mindig kapok értesítést, hogy X Y Z lájkolt egy bejegyzést amit más tett közzé, illetve hozzászólásor is.
Ki tudom ezt úgy kapcsolni, hogy a másik admin ha neki ugy van beállítva kapjon ha akar, de én ne kapjak értesítéseket?
-
-HajTömeg-
őstag
Tele van magyar kommentárokkal az oldal,biztos sokan jelentették.
Az egyébként elfogadható válasz lenne,ha azt írnák : Igen,láttuk, megvizsgáljuk,tájékoztatjuk az oldal létrehozóját,hogy törölnie kell különben... vagy ilyesmi.
De,hogy visszaírnak,hogy szerintük ezzel semmi gond sincs és nem ütközik a közösségi alapelvekbe...
Szerinted meddig maradna fent egy égő izraeli zászló?
Személyesen Zuckerberg törölné 2percen belül.
Vagy Chuck Norris tépné ki saját kezűleg az oldalt... -
aizen92
addikt
Ha már facebook support storyzgatás megy.
Múltkor párom facebookját egy az egyben lemásolta valaki. Az összes képet letöltötte, majd felrakta mintha ő lenne.
Bejelölte rengeteg ismerősét. Ez 23.30 körül volt egyik nap. Másnap reggel ránk írnak páran, hogy ez mi.
Megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy az ismerősök közül van ilyen elme roggyant, aki fél 12-kor ilyenekre ér rá.
Na nézzük is, hol lehet jelenteni. Ketten két profilról jelentettük, hogy klón.
Kb 5 percen belül eltűnt a kamuprofil.
Nagyon gyorsan dolgoztak.Esetleg még arra tudok gondolni, egy algoritmus által törli, ami ha látja, hogy csontra ugyanazokat a képeket teszi be + egyszerre vannak belépve két profilról, és többen jelentik, akkor automatikusan törli. Nem tudom melyik volt, de ez elég szimpatikus lépés volt!
A kutyás ismerőseimet meg már rég töröltem. Így nincs olyan, aki ilyet és hasonló dolgokat kitenne. ( Bár mostanában a hírfolyamom inkább egy RSS feed-re hasonlít annyi hírportált/csatornát stb. likeoltam.
+ Sokat gyomláltam vagy unfollowoltam embereket. ) -
kispx
addikt
válasz
-HajTömeg- #10677 üzenetére
Sok embernek kell jelenteni.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
-HajTömeg- #10677 üzenetére
Megesik... én múltkor egy szétvert szétloccsantott fejű kutyát jelentetettem, mint erőszakos tartalom, de nem gondolták annak... De, volt már olyan tartalom, amit leszedtem, mert jelentettem, szóval elvileg megnézik...
-
-HajTömeg-
őstag
Elég érdekes a facebook etikai kódexe.
Van egy román, nyiltan magyargyűlölő oldal. (anti ungaria)
Feltettek egy képet,amin épp magyar zászlót égetnek.
Nem szoktam ilyesmit csinálni,de ezt jelentettem ,mint sértő tartalom.
Válasz: Megvizsgálták,nem törlik a képet,szerintük ez nem sért senkit -
föccer
nagyúr
Másnál most nem szarakodik a chat? em akarja elküldemni az üzenetet, valami átmeneti hibára hivatkozva...
Nálam van a hiba?
üdv,föccer
-
kispx
addikt
Uncover Every Friend on Someone’s Private Facebook Friends List
He-he, szép hiba. -
mufi
senior tag
Hogyan tudom azt beállítani, hogy egy adott személy ne lássa az értesítéseimet? Pl, felveszek valakit ismerősnek....és ezt az adott személy egyáltalán ne lássa (nem megoldható, hogy blokkoljam, vagy töröljem...)
Esetleg olyat be tudok állítani, hogy senki de senki ne láthassa az ismerőseimet? -
kispx
addikt
válasz
seederking #10668 üzenetére
Nem. De a beállítások -> biztonság -> aktív kapcsolatoknál mindkét gép látszani fog.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Ha van 2 általam jóváhagyott gép és mindkettőn bejelentkezem egyszerre akkor lesz valamilyen problémája a face-nek vagy írni fogja hogy 2 helyről jelentkeztem be egyszerre,vagy valami?
-
zsof Nokia
aktív tag
Hány magyar csoport lehet vajon fészen?
-
Wanderlust
tag
válasz
Wanderlust #10665 üzenetére
Megvan: Tevékenységnapló -> Bejegyzéseid -> és ott lehet a posztoknál a láthatóságot beállítani arra a listára amelyikre akarom... -.-"
-
Wanderlust
tag
válasz
krizmo_ #10661 üzenetére
Létrehoztam egy listát de a lényeg az lenne, hogy a régi posztokat úgy elérhetővé tenni, hogy csak pár ember lássa. Mert ha most bejelölök valakit ismerősnek és ő visszaigazol, akkor automatikusan látja majd a régi posztokat. Úgy tudom, hogy csak új bejegyzések esetén lehet azt beállítani, hogy azok csak egy csoport számára legyenek láthatóak, a régieknél nem...
-
GabN73
addikt
Keylogger nincs a gépen, 2 irtót is ráküldtem de semmi.
Nem nagyon járkálok olyan oldalakon, ezt szoktam figyelni.Sütik megmaradnak.
Win7 az is, én minden gépemen chrome-t használok, ez pedig mindkét alkalommal firefox volt.
Jelszócsere után egy két héttel lépett ismét be. Mindenhová más a jelszóm, nem ugyan azok kombinációi.
Ma is változtattam, kíváncsi vagyok, hogy ismét belépnek e.
Ha igen, akkor rákérdezek a "kollégáktól" hogy ilyenkor mennyire veszik komolyan.
Köszi a választ!
-
kispx
addikt
válasz
GabN73 #10658 üzenetére
Keylogger nincs a gépen? Volt olyan ember akinek közvetlen hozzáférésé volt a géphez vagy valamilyen fájlt küldött? Valamilyen phishing oldalra nem küldött linket?
Sütiket nem törli a böngésző?
> "Erre ma kapok még egy e-mailt, ugyan az az ip, op.rendszer meg még a böngésző is.
A böngésző és a rendszer különbözik-e a tiédtől?> "Esetleg meg lehet találni hogy melyik ügyes ember lépett be?"
Nem. Max. rendőrségi feljelentéssel. Nem tudom, hogy foglalkoznak-e ilyennel. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Wanderlust #10660 üzenetére
Üdv,
Ezt úgy tudod megcsinálni, ha listákat hozol létre, és belepakolod az embereket, majd amikor megosztasz valamit, akkor a láthatóságát így tudod korlátozni.
-
Wanderlust
tag
#10652 valaki?
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudok törölni úgy egy általam létrehozott eseményt, hogy a meghívottak ne kapjanak róla semmilyen értesítést?
-
GabN73
addikt
Üdv!
A következő lenne a problémám.
Be van állítva, ha más gépről lépnek be, akkor küldjön egy e-mailt.
Nos, először úgy 2 hete kaptam egy e-mailt, hogy beléptek. Megváltoztattam a jelszót.
Erre ma kapok még egy e-mailt, ugyan az az ip, op.rendszer meg még a böngésző is.Ez ellen mit lehet tenni? Esetleg meg lehet találni hogy melyik ügyes ember lépett be?
(Nem rak ki semmit, nem tölt fel képet, nem lájkol semmit, nem ír semmit sehova. Csak belép)
-
kacsaesokos
tag
Sziasztok
Egy nagyon idegesítő problémára keresek megoldást, kivan kapcsolva a chat teljesen, mobilon gépen, mindenhol mégis jelzi másoknak, h mikor voltam bejeletkezve utoljára. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni teljesen?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Joker88 #10655 üzenetére
https://www.facebook.com/settings?ref=mb
Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról. -
Joker88
őstag
van olyan lehetőség a Facebookon, hogy egy adott személlyel történt beszélgetést kinyomtatni ?
( Az összes üzenetváltást, ami egy adott személlyel történt.. ) -
d@minator
addikt
Sziasztok! Csináltam Messengerben egy csoportot és nem tudom megszüntetni. Hogyan kell?
Messengerben nem látszódik de asztali gépen igen. -
Wanderlust
tag
Üdv emberek!
Egy kérdés: van mondjuk 10 db bejegyzés az idővonalamon de azt szeretném, hogy csak pár ember lássa azokat. Akiket mostantól jelölök be azok pedig ne láthassák a régi posztokat csak az újakat. Erre mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest