-
- Utoljára frissítve: 2018-11-06 12:41:27
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
bagyulajuve
őstag
de régen ez szerintem szabálytalan volt, most meg hétvégén is Nejmárzsunior ott toporog a 11-es rúgás előtt közvetlenül
-
Tibiajax
veterán
ezzel most egyetértek
viszont kb csak junior szokta csinálni, nem?mindenkinek megvan az ára bankjegyekben.. igen, a tiéd is.
-
ZavaBalazs
őstag
ezt még a bayernben tanutla: [link]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Napfénysüti
nagyúr
Régen tiltva volt szerintem is, nem tudom miért engedik. Kevés k*csögebb dolog van a fociban. Vagy rúgja be rendesen valaki első nekifutásra vagy ha balf*asz akkor meg elrontja...
Tibi: sajnos többen is szokták.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
pohár
félisten
balf*asz
nailed it
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
Cartevo
senior tag
A kapusedzők folyton emlékeztetik a kapusokat arra, hogy tilos középre ütni a labdát, de ez nagy dilemma, mert csoda, hogy védeni tudott.
Kassai kiesése miatt magyar résztvevő nélkül marad a vb. A rutin indokolta ugyan, de nyilván nehéz elfeledni a Real-Bayern előrehozott döntőt.
-
drachoHUN
aktív tag
No szóval ma este 6 pontos meccs Nápolyban. A Napolit tartom esélyesnek.
Higany kézműtétje után nem túl valószínű, hogy játszik, de ki tudja. A keretben ott van, de nem kommunikálták le egyértelműen a Juve részéről, hogy mi a helyzet. Mindenesetre, Mandzukic biztos nem pótolja, hiszen lesérült.
Így valószínűsíthető a 4-3-3, Dybalával középen. Bár lehet Allegri, megint előhozza a 3-5-2-őt, ha már a Crotone ellen is ezt használtuk.Forza JUVE!!!
-
L_YKing
addikt
Milyen sorsolás?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bagyulajuve
őstag
én nem, mert sem az olaszok sem a magyarok nincsenek kinn
-
Cartevo
senior tag
Kiváló sakkozók. Costa Rica megnyugodhat.
-
Tibiajax
veterán
magyarok miért lennének?...
mindenkinek megvan az ára bankjegyekben.. igen, a tiéd is.
-
DeathAdder
veterán
Hol vannak az olaszok?
És mit keres itt a panama, szerbia, irán féle csürhe?You'll Never Walk Alone
-
Ringman
addikt
leginkább több pontot szereztek, mint mások
multifunkciós agárstadion épül
-
paatrick
tag
Az utolsó 20 percet láttam a Napoli - Juveből. Hát Olaszország királya még mindig a Juventus. Ha jövőhéten verik az Intert is akkor ennek a bajnokságnak is vége kb.
De komolyan mennyi ész kell ahhoz hogy a Napoli beadásokkal meg szögletekkel akar gólt rúgni egy Juve védelem ellen?Minden csatáruk legalább 1 fejjel alacsonyabb mint a Juve játékosok.
6 évig "lelkes újonc"... 4 évig "kvázi-tag"... most már "tag"... gyorsan lépkedek előre
-
MdewC
nagyúr
Elevit extra!
De Chiello letolta így is.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history
-
máyköl
veterán
Legjobb 16 -tól lesz igazán izgalmas. De az argentin csoportban könnyen lehet meglepetés, nem tennék rá komoly pénzt hogy az Argentin lesz a csoprtelső, a horvátnak meg vért kell izzadnia a továbbjutásért ha Izland hozza a formáját. Belga-Angol jónak tűnik, ez az Angol szerintem az elmúlt évtizedek talán legerősebb brit válogatottja. H csoport lesz még érdekes, szerintem Kolumbia csoport első lesz, de mindegy is, mert mind az első mind a második horror ellenfelet kap az ág miatt utána. (Angol és Belga)
-
bagyulajuve
őstag
Igazi ziccere talán csak nagyon a meccs elején volt a Nápolynak, ez a taktika most nagyon működött. Illetve volt pár egyéni hiba, amiből baj lehetett volna, ezekre kell kicsit jobban figyelni.
-
paatrick
tag
Én naivan azt feltételezném, hogy egy mesteredző egyből kiszúrja ezt és próbál alkalmazkodni a kialakult helyzethez. De Sarri cseréin nem ez látszott, minden ment ugyanúgy tovább. Ilyenkor borítani kell/kéne a csapatot, átszervezni, lekapni egy védőt, már úgyis mindegy hogy 0-1, vagy 0-2. Csak azért merem leírni ezt mert már többször láttam ilyen húzást. Volt amikor bejött, volt amikor nem, de ugyanúgy maradni semmi értelme nem volt.
Kb. mint az Olasz - Svéd meccsen, ott is látszott hogy esélytelen amit az olaszok játszanak az edző mégse akart változtatni.6 évig "lelkes újonc"... 4 évig "kvázi-tag"... most már "tag"... gyorsan lépkedek előre
-
Tibiajax
veterán
akkor lehet igazán nagy majd a boldogság, ha jövő héten torinóban meg leverünk benneteket
mindenkinek megvan az ára bankjegyekben.. igen, a tiéd is.
Hozzászólok Aktív témák
- PS4 Fortnite Neo Versa csomag (500V-Bucks, Epic Neo Versa Outfit, Epic Neo Phrenzy Back Bling)
- 3 havi Xbox live gold tagságok / előfizetések - Paypal/Revolut is!
- KERESEK !!! Mi A3 készüléket új állapotban, minden tartozékával, garival !!!
- Sapphire NITRO+ Radeon RX480 OC 8GB Gaming Videokártya - Hibátlan!
- ASUS ROG Stix GTX 1080 Ti OC 11GB GDDR5X videokártya - OEM - 3 hó gari - csak 1db - bányászmentes