- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GangBAng^
tag
ßrainiac: [link] én fontban fizettem, olcsóbban jött ki.
alma18: 1. Beállítások>Biztonság>Ismeretlen források BE. 2. ES File Explorer vagy valamilyen file böngésző telepítése 3. PC-re letöltöd a kívánt APK -t, rámásolod el pendrivera. 4. Boxba be a pendrive, file böngészőben megnyitod az APK-t telepíted és kész. 5. Alapból nem fogja kidobni a BOX kezdőképernyőjére > Beállítások>Alkalmazások alatt találod meg.
Chrome -ot nem találtam a gépen, Play nem dobja ki, PC-ről jelentkeztem be Play-be és onnen irányítottam a telepítést a BOX-ra.
Egy Bill + Egér kombó jó ha van, a távirányítóval nem mindent lehet vezérelni... PL: Chrome -ban lehetetlen böngészni. Majd rájöttök -
ßrainiac
addikt
válasz
batmanvaze #46 üzenetére
Elvileg lehet vezerelni TeamViewer-rel.
Sztem Chrome alapbol rajta van, de ha nem, ott a Play aruhaz.
gangbang1: koszi es arnak mi volt feltuntetve?
-
batmanvaze
újonc
Sziasztok, nagyon megkoszonnem, ha valaki ki tudna probalni, hogy lehet e tavolrol vezerelni TeamViewer-el. Illetve egy buta kerdes, gondolom elerheto ra valamelyik bongeszo (pld.: Chrome)? Koszi a segitseget!
-
GangBAng^
tag
HBO GO feltelepítve, bár nincs előfizetésem, így nem nagyon tudom használni. [ide klikk] beilleszted a google play linket a böngészőből, letölti az apk filet, azt telepíted a boxra és kész.
-
GangBAng^
tag
Megérkezett a Mi Box 3 international gépem.
Pár perce nyúzom,de eddig nagyon meg vagyok vele elégedve!
-
alma18
tag
Haliho! Elofizetes miatt lett volna praktikus az hbo go, de idovel kiderul, hogy mi lehet a gond. Jaja tele volt az oldala jobbnal jobb appokkal, erre meg... mindegy is mas tobb hasznos reszet tudom hasznalni, nem zuhanok magamba 😄 Gamepadjat nem rendeltem, en is kivancsi lennek ra, hogy mit tud
-
ßrainiac
addikt
Orulet ez az HBO GO mizeria, mindenhol meg asszem a dobozan is ott figyel es azt olvasni csomo helyen h nem mukodik rendesen. Te meg ugy nez ki, meg nem is talalod az appot
Hihetetlen h nem tudnak manapsag semmit megcsinalni rendesen. De a duma meg a reklam az megy nekik (nem csak a xiaomira celzok itt).
Meg szerencse hogy fogalmam sincs, mi ez az HBO GO es hogy valszeg nem fogom hianyolni :/
Edit: ez a Xiaomi gamepad jo cucc? 20 dodoert nem veszes egyaltalan.
-
alma18
tag
Közben lehet rájöttem. Ez az lenne, amikor pc-n bejelentkezek play árúházba , kiválasztom a progit és onnan telepítem az eszközömre. Sajna kiírja, hogy a mibox3-al nem kompatibilis. Más megoldást keressek? Nem hiszem el, hogy nem menne a modulon, többek között ezért is vettem meg. Egyébként akit érdekes Synology nass-al jó barátságban van
-
alma18
tag
Sziasztok! Beszereztem egy ilyen masinat es a segitseeteket szeretnem kerni. Egyik oka, hogy megvettem az az hbo go allitolagos tamogatasa. Hiaba bogaraszom a gplayt egyszeruen nem talalom. Tudnatol ebben segiteni? Koszonom!
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok,
Valakinek otlet h honnan lehet ezt a legjobban beszerezni?
Ha nincs mas, ali lesz belole, csak 2-t is rendelek es nem akarok feltetlenul kidobni az afara meg a vamra csomo plusz zsetont.
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Van valakinek ilyen kütyüje esetleg?
Vacillálok a G Chromecast és e között.
Jó lenne 1-2 infó a Mi cuccáról. -
azbest
félisten
Közben olvastam máshol, hogy a soc sem teljesen ugyanaz, mint az előző változatban.
Az előzőben S905-H volt, az újabban S905X-H. A H jelzés a dolby licenszet jelenti. Az X-es változat pedig VP9 hw codec-es, amit megkövetel az Android Tv 6. [link]
-
ceripapa
aktív tag
Ahogy néztem Enchanted edition sokkal erősebb mint ez
és olcsóbb
most h is van ez ?
-
Bundyta
tag
Itthon pláne.
Nem akarok ide írni semmilyen weboldalt, de nekem az a szokásom, ha kijött az évad, legalább a feléig, letöltöm és egyszerre megnézem.
Azért meg kár előfizetni a harci lányra meg a hálófixre, hogy heti egy-egy részt tűélesen megnézzek.
Hozzáteszem, a letöltés - egyelőre - ingyen van, így még elő sem kell fizetni.
-
csongi
veterán
Ezek a mini Boxok mikor fogjak megnyirbalni a konzol piacot? Mert hogy megfogjak az nem kerdes. Kezdo kis gepnek, 10-13 eves koraig egy gyereknek teljesen jo, foleg kisalnyoknak.
Az glay egyre tobb alap szintu jatekot ad, aminel tobb tartalmat a konzolok sem adnak ennek a korosztalynak. -
Barátom is vett egy 4k-s TV-t beépített lejátszóval egy vagyonért, max Youtube 4k-t tud nézni (azt is minek)
Teljesen feleslegesek ezek, majd ha minden film 4k-ban jön ki, akkor talán érdemes lesz ilyenbe beruházni.
De USB 3.0(3.1) (vagy sata 3.0) és gibabites LAN is nagyon kellene egy 4k-s lejátszónak, Wifi nagyon felejtős fimnézésre...egy LAN 5x stabilabb, mint egy Wifi... (én minden box-hoz TV-hez rendes LAN-t húztam ki, pedig nem 4k max 720p/1080p a cél) -
Patrol
tag
Régóta használok már egy 3. generációs Mi Box-ot és nem sok különbség van az újhoz képest.
Konkrétan:Régi: Amlogic S905 Cortex-A53 64bit Quad Core Új: Quad-core Cortex-A53 2.0GHz
Régi: Mali-450 3+2 Core 750MHz Új: GPU: Mali 450 750MHz
Régi: RAM 1GB DDR3 Új: RAM: 2GB DDR3
Régi: ROM 4GB eMMC5.0 Új: ROM: 8GB eMMC
Régi: Google CTS Certified Android 5.0 system Új: Android TV 6.0Régi: Encoding formats: H.264 support to 4K @ 30fps, MPEG1/2/4 up to 1080P @ 60 frames / sec; VC-1, WMV, real7/8/9 up to 1080 @ 60 frames / sec;
Video formats: RM, FLV, MOV, AVI, MKV, TS, MP4
Support 3D video outputÚj: VP9 Profile-2 up to 4K x 2K @ 60fps
H.265 HEVC MP-10 at L5.1, up to 4K x 2K at 60fps
H.264 AVC HPat L5.1, up to 4K x 2K at 30fps
H.264 MVC, up to 1080P at 60fps
Supports HDR10/HLG HDR processing (software upgrade required)Mindegyiknek kizárólag WIFI-vel lehet hálót adni.
Nagy kérdés, hogy vajon a régi eszközök (Mi Box 3 és Mi Box 3 enhanced) befrissülnek e az Android TV 6.0-ra vagy sem.
Gyanítom, hogy sajnos nem...
Pedig alkalmasak lennének a régebbiek is az Android TV 6.0 futtatására.
A régiek is rendelkeznek mozgásérzékelős és hangvezérlős távirányítóval.Sőt a Mi Box 3 enhanced hardvere gyakorlatilag megegyezik az új Mi Box hardverével.
Nem tudom minek kellett kiadni egy új Mi Box-ot, elég lett volna egy frissítést küldeni a régiekre.
-
Bundyta
tag
Halovány púm sincs, honnan lehet letölteni 4k-s filmeket. Döntő többségében a sorozatok max 720p-ben vannak.
Akkor meg mi értelme van ennek a lejátszónak?
Egyelőre bőven elég nekem az Egreat R6S az ukrán fw-rel.
-
azbest
félisten
Az android 5ös előző változatot már 60 dolcsiért meg lehet venni európai raktárból, kíváncsi leszek, hogy az új mikor és mennyiért kerül fel.
-
Tejföl
tag
Nem rossz, csak aztán legyen hozzá 4Ks tv is, különben sokat nem ér.
Utorrent appot futtatja?
-
darky01
csendes tag
mali450 mp6?? Régebbit nem találtak? Ha játékra is akarják, hogy jó legyen, azért egy 880mp4-et minimum kellett volna bele rakjanak.
-
DoItYourself
addikt
papa érzed vagyse van ezekbe elég powa viszi a 4k-t, itt a sökilencszázöt topikja
-
csabsz13
aktív tag
méret alapján ebbe belső HDD nincs. arról mit tudni, hogy hogyan lehet tartalmat eljuttatni felé? wifi, LAN? milyen sebességgel? csak mert 4K esetében nem mindegy.
-
ceripapa
aktív tag
Hát én eléggé gyengének érzem azt a hardvert
-
azbest
félisten
Olcsóbb kategóriában a raspberry pi 2 egész jó openelec-cel. Folyamatos hosszútávú support.
Hátrány, hogy hd audio passthrough-t és h265-öt nem szereti.A wetek-nek van kétféle box-sza, azokra is van hivatalos openelec support. Az újon állítólag a drm-es előfizetés szolgáltatások is tudnak hd-t, mert támogatja.
-
.LnB
titán
Eddig egyáltalán nem is követtem figyelemmel ezeket a médialejátszókat. De ez megtetszett. Ebben van rendes angol nyelv? Mert most azt olvastam, hogy a korábbi verziókkal voltak bajok e téren.
Vagy tudnátok ajánlani valami best buy, vagy különösen ajánlott hasonló szerkezetet? Elsőre sokat nem költenék rá, de légyszi segítsetek, teljesen új nekem ez a terep.
Ui: még logout-on se tudok nagyon keresni, mert a márkákkal se vagyok tisztában.
-
azbest
félisten
a netflix hd vajon megy-e
480p-ben nem annyira baba, hiába 4k a kimenet. -
erer1000
őstag
tegnapi cikkben egy 70$-oshoz képest ez a +29$ nem bajos, és erről inkább elhiszem hogy 4K képes
nem tűnik rossznak
lehet beruházom majd én nyáron valamire
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest