-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Winnie The P #34492 üzenetére
Kár érte, Ashley Young viszont jól bevágta.
-
törölt tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz homeless09 #54922 üzenetére
Na, úgy tűnik csak behúzzák.
Közben látom te is írtad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
4-3... Akkor én most felállok és kimegyek.
Szerk:
11-es, nem hiszem el...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zombori legújabb alakítása megvolt mindenkinek?
-
törölt tag
Na végre RvP.
-
törölt tag
A top3 már régóta úgy néz ki, hogy CR, Messi és valaki aki általában jobban megérdemelné, mint a másik 2, de úgysem ő kapja. Egy kis érdekesség: 2007 óta minden évben (kivéve 2010, akkor 3 Barca játékos) ott van Ronaldo és Messi is a legjobb 3-ban, 2008 óta pedig minden évben kettejük közül kerül ki a győztes. Szerintem idén se lesz másképp. PL játékos a fináléban egyébként legutóbb 2008-ban volt, Torres és CR, utóbbi nyert.
-
törölt tag
Én meg azt remélem, hogy a Southampton kikap ma az Arsenaltól, a következő fordulóban meg szépen helyet cserélnek a Uniteddel. Akik lehetőleg nem is esnek majd vissza, mert jövőre már nem szeretnék úgy BL-t nézni, hogy nem tudok szívből szurkolni senkinek sem.
-
törölt tag
Videó a múltkori Hummels védésről.
-
törölt tag
Köszi Soton.
-
törölt tag
Pörsziiii Még a végén tényleg feljövünk a 3. helyre.
-
törölt tag
United! Azért ez nem volt csúnya.
-
törölt tag
Látom a United bekezdett rendesen.
-
törölt tag
Amúgy ugyan annyi pontja van, mint tavaly ilyenkor Moyes-nak, csak kicsit többet költött.
-
törölt tag
LOL, most néztem az élő közvetítést, ahogy érkeznek a gálára. Blattert kifügyülték mint az állat, erre levették a hangot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LOL, Torres.
-
törölt tag
Notts County új borítóképe.
-
törölt tag
válasz szami777 #62837 üzenetére
Nagyon nagy hülyeség lenne, de sajnos nem tartom kizártnak.
Az egyik legjobb kapus a világon, többet ér a csapatnak mint bárki, sok meccset köszönhetünk neki. Bale-t szívesen látnám Angliában, sajnáltam is amikor eligazolt a Spurs-től, de a MU-ba most ő sem tudna nagy változást hozni. -
törölt tag
LOL, mi lesz itt, Smalling mesterhármás?
-
törölt tag
Ez érdekes gól volt, Rooney hozzáért vajon?
-
törölt tag
válasz szab.tam #63252 üzenetére
Igen, egyetértek. Angol stream-et nézek, ott azt mondták, hogy a szabály szerint ha nem ér hozzá akkor meg kell adni a gólt. Nem értek hozzá, de én úgy tudom, akkor is be kell fújni a lest ha csak zavarja az ellenfelet a mozgásával, ahogy te is mondtad.
Mindegy, legalább már vezetünk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz homeless09 #63258 üzenetére
Fordított esetben már anyáznék rendesen.
-
törölt tag
válasz Tibiajax #63313 üzenetére
Azért kicsiit sem vagy elfogult te sem...CR passzok, 1:55-től jönnek a sarkazósok. Nem védeni akarom, mert egyrészt nincs rá szüksége, másrészt én se kedvelem őt, de azért erős túlzás amit leírtál.
szerk: látom a többiek is rádugrottak egyből, én inkább kiszállok a Barca-Real vitából amíg nem késő. Peace.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
United sokáig vezetett.
-
törölt tag
válasz boratsagdiy #63404 üzenetére
Pont amikor végre támadó focit játszik a MU és tudják tartani a labdát...
-
törölt tag
Ó, Rooney, ezt illett volna bevágni.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #64052 üzenetére
Luiz azért, mert eljátszotta, hogy lefejelte őt Costa.
-
törölt tag
válasz forceberg #64104 üzenetére
Nem értem miért kell a tegnapi meccs miatt a PL-t fikázni. Még mindig az a legerősebb bajnokság, akárki, akármit mond. Annak semmi köze nincs a bajnokság színvonalához, hogy az élen álló csapat kizúgott a BL-ből.
Vagy ha véletlenül a PSG nyerné meg idén, akkor egyből a francia bajnokság lesz a legjobb? -
törölt tag
válasz forceberg #64116 üzenetére
Igen, csak szerintem egy spanyol, német, stb. bajnokság nem lesz attól jobb a PL-től, hogy 1-2 csapat tud belőlük eredményeket elérni a BL-ben. Az hogy ezek közül szinte mindegyikben van most egy olyan csapat, amelyik jobb bármelyik angolnál, az egy másik dolog, de ettől maga a bajnokság nem lesz jobb szerintem.
A tegnapi meccsnek meg főleg semmi köze ehhez, mert nem sokon múlt a továbbjutás. Ha véletlenül nem a PSG jut tovább, akkor nem hozta volna föl senki ezt a témát. És ez a Chelsea azért bőven nem úgy játszott, ahogy idén megszokhattuk. De úgy látszik egyedül vagyok ezen a véleményen. -
törölt tag
válasz messi6502 #64121 üzenetére
Először is bocsánat, hosszú lett, akit nem érdekel ez a vita inkább ne olvassa.
Szerintem ott van a legtöbb erős csapat. Mégegyszer elmondom, nálam nem lesz attól egy bajnokság erősebb a PL-nél, hogy van benne max két csapat, ami jobb mint az angolok.
Barca, Real jobb mint bármelyik angol csapat, de a bajnokság is kettejük küzdelméből áll, a többiek fasorba sincsenek általában. Atleti utóbbi pár évben jó még, tőlük a Valencia nincs még sokkal most lemaradva, de ennyi... Bl-ben is csak erre a 3 csapatra lehet számítani minden évben. 3 jó csapat nekem nem elég ahhoz, hogy a spanyol ligát nevezzem a legerősebbnek.
Bundesligát 11 ponttal vezeti a Bayern, de az utána lévő pár helyezett között is hasonló szakadékok vannak. Bl-ben szintén csak a Bayern nyújt kiemelkedőt, esélyes hogy egyedüli német csapat lesz a 8 között.
Franciáknál elég kiélezett most a küzdelem, de a BL-ben soha nem nyújtanak annyit, hogy azt mondjam, övék a legerősebb bajnokság.
Olaszokról annyit, hogy a Juve van egyedül a 16 között.
Angoloknál azért nem mindig csak ugyanaz a két csapat tud alkotni valamit európai szinten, az más kérdés, hogy most úgy látszik, hogy nem jön ki nekik a lépés (azért még ne temessük őket). De maga a bajnokság is sokkal kiegyensúlyozottabb. Lehet mondani, hogy a Chelsea meg a City dominál most, de ha összehasonlítjuk a tabellákat, akkor a fentebb említett bajnokságoktól még mindig szorosabb az angol (kivéve a franciát). Sőt, a 2. és 3. helyezet között most még kevesebb is a különbség mint az 1. és 2. között, tehát nem lehet azt mondani, hogy annyira elszakdtak volna a mezőnytől.
Az igaz, hogy a bajnokságok erősségét a nemzetközi szereplés alapján kéne mérni, csak abból nem kapunk objektív képet a többi 20 csapatról, ha bajnokságonként 2-2 csapatot hasonlítunk össze. Jobb a Real, a Barca és a Bayern a Chelseanél vagy a Citynél? Szerintem igen. Csak a saját bajnokságukat toronymagasan uralják ezek a csapatok, az angoloknál meg a top7 még kis túlzással bármi lehet.
Nálam nem az dönti el hogy melyik bajnokság a legerősebb, hogy éppen ki nyeri a BL-t, hanem az, hogy melyikben van a legtöbb olyan csapat, amely verenyképes egymással és nemzetközileg is. És ebben nálam a PL a nyerő.
Ez az én vélenyem, ebben leírtam mindent, amit gondolok. Nyilván nem muszáj egyetérteni velem, lehet hogy nincs igazam, de én így látom a helyzetet.
-
törölt tag
válasz forceberg #64129 üzenetére
"a top7 még kis túlzással bármi lehet." Nem azt mondom, hogy lehet, hogy nyer a Spurs, hanem azt, hogy viszonylag kevés pont különbség van a csapatok között. Nincs az, hogy két csapat van nagyon elhúzva a többiektől.
Amúgy az előzőt kicsit leegyszerűsítve: szerintem a BL akkor adna teljesen objektív lépet a bajnokságok erősségéről, ha minden bajnokságban csak 4 csapat lenne. Amíg van 20, addig nem ez a mérvadó. Itt max azt lehet megtudni, hogy melyik klub a legjobb az adott szezonban; annak hogy az milyen országhoz tartozik nincs komoly jelentőssége a bajnokságok erősségét tekintve. De látom nem akarja senki megérteni, hogy mit akarok mondani, csak a kötekedés megy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz messi6502 #64131 üzenetére
"Amúgy az erőviszonyokat miért nem a nemzetközi meccsek mutatják a legjobban? Mi más? A hajtás?"
Erről az előbb leírtam a véleményemet. Az egész bajnokságról nekem ez nem ad objektív képet.
Kiemelve egy-egy csapatot nyilván nem az angolok most a legjobbak, de amit az előbb is mondtam: szerintem ott van a legtöbb nemzetközileg is erős csapat, akik egymáshoz képest is közel állnak. Kb a vb győztes német csapathoz tudnám hasonlítani. Egyénileg nem feltétlenül a legjobbak, de csapatként nagyon erősek. Remélem értitek mire gondolok...
Jó dolog ez a uefa-együttható, de személy szerint én egy olyan bajnokságot nem fogadok el legerősebbnek, ahol rendre ugyanaz a két csapat van elszakdva kilométerekre a többiektől és csak néha tudja őket megközelíteni egy-egy harmadik csapat. Nem tisztán a kiegyensúlyozottságot kell nézni, de azért ez sem elhanyagolható tényező a szememben.
Abban egyetértek, hogy ez egy nagyon tág fogalom, mindenki másképp, más szempotok szerint értelmezi. Ezért is most már kiszállnék a vitából, leírtam mindent, amit gondolok. Nekem ez a személyes véleményem, ha valaki nem tudja felfogni és elfogadni, amit mit írok, az már nem az én bajom.
#64132) DeathAdder:
"Vicces hirtelen mennyivel hatványozottabban lett fikázva a PL mert az egyetlen említésre méltó angol csapat a BL-ben idegenben lőtt gólokkal kiesett európa egyik leg elitebb csapata ellen
Ha egy sejk felvásárolná a Bragat és 10 éven belül 3 BL-t nyerne és ő lenne a következő kiíríás toronymagas esélyese, akkor a Portugál lenne az egyik ha nem a legerősebb bajnokság az uefa szerint... "+1...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
#64137 és #64138 hsz-be nem nagyon tudok belekötni, ezek tények.
Egy valami:
"Te azt mondod ,azért erősebb a pl mert a kicsik is erősebbek mint máshol. Legyen igazad , és azt miért nem számolod ,hogy amíg a veretes angolok kiesnek mindenhonnan addig a többieknek úgy kell megverniük a gyengébb kicsit ,hogy mellette nemzetközi porondon is tolják a ki ki meccseket..."
Mint a Real a Schalke ellen? Az sem sokon múlt... Ugyanolyan szarul játszottak mint tegnap a Chelsea.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Commodore 64
- BestBuy topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- Corength súlyzó készlet testépítéshez, 20 + 8 kg
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadiúj, nem használt
- Eladó - 6KU - Nebula 1 - Fixie & Single Speed Kerékpár - L - 55
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett új állapotban - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen