- Tele van a sötét web koronavírus elleni vakcinákkal, bitcoinért lehet vásárolni
- Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Citroghost #89247 üzenetére
Kötve hiszem hogy a Real elbukná ekkora előnyről. Ráadásul ők elég jó formában is vannak.
Més que un club!
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #89252 üzenetére
kék mezben jobban állt neki a szakáll
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #89254 üzenetére
nem, félreérted az egészet.. mindenki félreérti
Gabigólt érlelik. megérik szépen a calcio-ra, és amikor eljön a pillanat, bevetik. és vág hat gólt a juvénak is, a romanak is, meg mindenkinek is
ne felejtsd el, még mindig fiatalabb, mint Ronaldo volt érkezésekor..[ Szerkesztve ]
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
máyköl
veterán
válasz
Napfénysüti #89251 üzenetére
Nem főtt még le a kávé, szerintem lesz a Madridnál egy mélypont még a szezonban. Kérdés, mennyi idő alatt tudnak belőle kikúszni.
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #89256 üzenetére
ő lesz az első kivétel
-
bandus
addikt
munka miatt arrafele lesz dolgom ezért gondoltam megnézem a manutd - liverpool meccset, de a legolcsóbb jegy amit neten látok az 470 eur. szóval nem nézem meg
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
addikt
válasz
Tibiajax #89260 üzenetére
érdekesek ezek az árak valóban, nagyon sok. amit richie mondott ahhoz képest is. egy barátom most vett jegyet a barca-bilbao visszavágóra 70 egynéhány euróért.
én anno egy nagyobb meccsen voltam: real - malaga, amikor azért a malaga is erős középcsapatnak számított cazorlával, van nistelrooy-jal, és az volt kerek 100 eur.
-
bandus
addikt
válasz
L_YKing #89263 üzenetére
szerintem az lehet mögötte, hogy tudomásom szerint angliában értékesítik az ülőhelyek legnagyobb részét bérlet formájában, az kb. apáról fiúra száll, vagy ilyesmi, így minimális darabszám marad egy egyszerű kíváncsiskodónak, aminek meg is van az ára.
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #89265 üzenetére
Előbb mondta tv-be egy futball szakértő (egy igazi) egy beszélgetés során, hogy ott nekik legalább akkora érdem ha nem nagyobb megnyerni a saját bajnoksagukat mint bármi mást .
#besztlíg
#falrahánytborsóYou'll Never Walk Alone
-
máyköl
veterán
válasz
Citroghost #89265 üzenetére
Legyen inkább ez az aláírásod, és akkor nem kell leírnod kétnaponta...
-
válasz
DeathAdder #89266 üzenetére
De ezt most úgy írod, mintha újdonság lenne.
Már 10 éve is nagyobb érdem volt a PL győzelem, mint a BL győzelem nekik. (nekem nem, én a BL-t többre tartottam)
-
J.Hetfield
aktív tag
Kis témaváltás a bestlígről
CR a FIFA év játékosa
[link]
Vélemény? -
forceberg
veterán
válasz
J.Hetfield #89269 üzenetére
CR pár éve elmenekült, mert nem bírta a szigeten az iramot!
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
7600 GS
addikt
A Marca szerint Iniesta telefonon hívta fel a Real Madrid játékosait, hogy elnézést kérjen tőlük, amiért a Barcelona játékosai nem jelentek meg a FIFA-gálán. A katalánok csapatkapitánya szerint a vezetőség döntésének tettek eleget.
'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #89268 üzenetére
Én leszarom a BLt, bármikor elcserelnem a 2005-öset egy PL aranyra
You'll Never Walk Alone
-
cyberkind
nagyúr
válasz
Napfénysüti #89280 üzenetére
EB-re is sikerült a létszámnöveléssel.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
venember83
nagyúr
James Rodríguezt nem tudták megvenni a kínaiak: [link].
-
válasz
venember83 #89283 üzenetére
Szerintem az összes valamirevaló európai játékosnál már bepróbálkoztak a ferdeszeműek, csak nem derült ki, mert kapásból lekoptatták őket.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz
Napfénysüti #89282 üzenetére
A plusz 16 csapatból csak 3 európai? Viccnek is rossz, a pénz döntött megint...
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #89287 üzenetére
Ez az univerzális, mindenki által ismert és nagyrészt elismert egyetlen értékmérő.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #89283 üzenetére
Lewa is elutasította. Egy Bayern-ből vagy bármilyen valamirevaló csapattól ahol helye van és megbecsülik hülye is lenne elmenni egy 30 alatti játékos. Pláne ha szeret is focizni, és ha elégedetlen lenne ott ahol van, lenne x+1 európai klub a top 10-ből aki leigazolná.
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
adise
őstag
Liverpool ma is leadja a meccset?
-
-
válasz
DeathAdder #89293 üzenetére
3 trófeát kell behúzni május végéig.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #89294 üzenetére
pfff...
Jó ha egy lesz, de arra se látok sok esélyt
You'll Never Walk Alone
-
Van Dijk miért nem nálunk játszik már?
Na itt van Klavan... mondtam hogy szar vétel volt. És nem a mostani alkotása miatt, hanem az eddigiek miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #89296 üzenetére
Pffff...
xdddddd
.
Lehet ez a véleményed de nem hirdesd azért
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
válasz
DeathAdder #89297 üzenetére
Eddig is leginkább akkor voltak bizonytalankodások, hibák, elment meccsek, amikor ő játszott. Meg amikor Lucas. Azt is megmondtam, hogy amíg nincs olyan jó a keret mélysége, hogy Lucasnak egy perc játékidő se jusson, addig bajban van a 'pool.
Eddig csak a Lovren-Matip páros szerepelt jól, most is meglátszik.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz
szami777 #89292 üzenetére
Szerencsere pont lecsusztam rola tippmixen. Bar vegulis logikus a bajnoksagban is kezd mar elfogyni a lendulet es szerencse, mennek visszabb 6-7 hely fele ahol a southampton is van. Nem is ertem miert gondoltam, hogy csak rajtuk mulna e az idegenbeli gyozelem mikor kb egy szint a ket csapat.
-
DeathAdder
veterán
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Szürke zóna
- Path of Exile (ARPG)
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- [Re:] Toshiba P300 4TB - Gari
- [Re:] Négy Redmi Note 10 kapott nemzetközi premiert, 108 megapixeles csúcsváltozattal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ/ÚJSZERŰ SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL ÉS SZÁMLÁVAL MÁR 119,999 FT-TÓL! [GÉPGYILKOS KOLINK TÁP NINCS!]
- HP ENVY 13-AQ090NZ - 13,3" FHD 120Hz / i7-8565U / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA GeForce MX250
- Apple Watch Series 4 Space Gray 44MM Garanciával Számlával
- HP 15-DB0011NP - AMD Ryzen™ 3 2200U / 4GB RAM / 1TB HDD / AMD Radeon Vega 3 Graphics + RADEON 530
- Apple Watch Series 3 Space Gray 38MM Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest