- Tele van a sötét web koronavírus elleni vakcinákkal, bitcoinért lehet vásárolni
- Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
Richard! #89349 üzenetére
Ne csináld már. 30 éves lesz, és el akar menni (valahol olvastam nem is edz már a csapattal). Ez esetben kb tökm1, hogy 2 vagy 5 év van vissza a szerződéséből. Ha 5 évvel fiatalabb lenne, meg nem lázadozna ennyire, akkor oké, de ebben az esetben így kb elhanyagolható tényező.
___Remélem nem hozzánk jön.
-
Richard!
őstag
Bocs, hüje vagyok
Ma kezdődik életed hátralevő része!
-
NyxNyxNyx
addikt
"Diego Costa has been dropped by Chelsea after a row with a fitness coach at the club, according to Sky sources.
He has not trained for three days after becoming unsettled by a £30m-a-year offer from a Chinese Super League club."
Comparison is the thief of joy.
-
-
DeathAdder
veterán
-
Tibiajax
veterán
válasz
Citroghost #89354 üzenetére
még akár kedvelhető csapat is lehet a Chelsea
nna azért.. na na..."..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
-
DeathAdder
veterán
-
KisTücsök
addikt
-
szami777
őstag
válasz
KisTücsök #89359 üzenetére
Nem megy sehova, nem kell parázni. [link]
Blikk és Velvet szintű szarságokat meg nem kell komolyan venni.
De most komolyan, ha egy épeszű ember belegondol ebbe, hogy is mehetne el. Szezon fele van, a fő bajnokesélyes csapatban alapember, ontja a gólokat. Ha el is akarna menni, miért most tenné? Menjen szezon végén.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
DeathAdder
veterán
Bazdmeg PL beharangban ami felvételről megy, ráadásul a szöveget csak fel kell olvasni még ott is lefagy minden fél percben az alámondó férfiú
Nem lesznek eszek sosem előrébb, de nem is céljuk. Pont úgy "gyártják" ezt a sok szemetet mint a jóbanrosszbant, csak a közvetítési jog megvan véve..El vagyok képedve na. Gondoltam hogy szar lesz, de nem hogy ennyire és azt sem hogy még csak nem is törekszenek a jobbra.
Persze sejthettem volna, kereskedelmi tévécsatorna, tehát egyértelműen nem céljuk kiszolgálni az igényeket.You'll Never Walk Alone
-
NyxNyxNyx
addikt
Hmm, mi a fene. Ennyire jó még nem volt a csapat a West Brom ellen.
Most pár perce semmi sem jön össze, de már rég lehetne 4-0 is.
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Csóri WB... nem nagyon jutnak át a félpályán.
Xiaomi Mi 9 Lite
-
NyxNyxNyx
addikt
-
venember83
nagyúr
Ez a Giroud mekkora zseni!
-
L_YKing
addikt
Na igen... Ezeket kene beloni es akkor nem lenne problem.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Richard!
őstag
Ez a kevin prinsz boateng ennyire leadta a szintet? Már csak egy csóri lasz palmaszba jó? Nagyképű kötsög
-
Valahogy nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy a 'pool a jövő hetet az ötödik helyen kezdi.
-
Richard!
őstag
válasz
Citroghost #89371 üzenetére
Pedig az elmúlt években hozzászokhattál volna...
-
Richard!
őstag
válasz
DeathAdder #89373 üzenetére
Oh, bocsánat
Akkor mától legyetek szívesek ezt feldolgozni. Mondjuk úgy örökre
-
venember83
nagyúr
válasz
Citroghost #89371 üzenetére
Álomszerű szereplés szerintem is.
-
KisTücsök
addikt
Mennyire teljesen felesleges volt megvenni ezt a Batshuayit.
-
BenHans
addikt
válasz
KisTücsök #89361 üzenetére
eredmenyek.com deréksérülést ír Costa neve mellé a hiányzók listáján. Reméljük nem a gerincével van igazából baj...
Amúgy full hülyeség egybites firkászok szenzációhajhász pletykáin fennakadni mindaddig amíg nincs konkrétum. Szerintük Totti 2016 nyarán Leicesterbe igazolt.
Batshuayi szerintem jó játékos, ha levedlitek, kölcsön + vételi opcióval lehet elvinnénk 168óra tárgyalás után ha nem kértek cserébe senkit.
[ Szerkesztve ]
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
KisTücsök
addikt
válasz
J.Hetfield #89379 üzenetére
Pont ez az. Amikor nincs Costa, inkább klasszikus csatár nélkül játszik Conte és padoztatja a belgát. Abszolút felesleges volt így.
___btw nem is tudtam, h Conte zsinorban 3x volt a hónap edzője. Nem meglepő, csak nem szereztem róla tudomást.
___Na, jól van, megvan a vezetés.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #89382 üzenetére
Azért mégiscsak jobb lenne, ha 6 csapat küzdene a bajnoki címért. Egyáltalán nem látom, hogy elbuknának 7 pontot a közeljövőben.
84: Pont ez a lényeg, hogy jó lenne már ha valaki meg tudná állítani őket. Olyan ritkán van így összetömörülve a top 6, csak szeretnék egyszer látni egy olyan bajnokságot, amikor az utolsó fordulóban még vagy 5 csapat bajnok lehet. Értem én, hogy a Chelsea-nek a mostani a szituáció nem feltétlen rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroghost #89385 üzenetére
Basszus, akkor lehet tényleg hülyeséget írtam.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Durva hogy megint hozták a kötelezőt a „nagyok”. Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára hogy ennyire stabilan verjék a kicsiket a topcsapatok.
A mu meg a kezdeti nehézségek ellenére még mindig a 6. helyen ténfereg, pedig utoljára októberben kaptak ki és szinte az összes meccsüket megnyerték azóta néhány X kivételével, a cselzi meg 13 meccses győzelmi sorozat után is csak 4 ponttal vezette a bajnokságot (bár ez a forduló után már kevés esélyt látok rá hogy 4 pont maradjon)
Mi lesz itt a top4-ért..
You'll Never Walk Alone
-
válasz
DeathAdder #89388 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki, hogy nem lesz elég annyi pontátlag a Top 4-re, amennyivel tavaly a Leicester bajnok lett.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #89389 üzenetére
2.1 ppg-vel majdhogynem kizártnak tartom ebben a szezonban a top4-et, ez azért nagyon durva stat.
munak is majdhogynem 2 ppgje van jelenleg a 6. helyenYou'll Never Walk Alone
-
adise
őstag
Ez az inter meccs katasztrófa eddig. Ekkora fölényből nem vezetni, erre a másik betalál
-
Tibiajax
veterán
deeehogy az. bajnokesélyes
ilyen instabil juventusok sehol nincsenek hozzájuk képest"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
Ringman
veterán
beszarás, hogy palacio megint a pályán van, barbosa meg a padon marad
“One of the hallmarks of the dangerously stupid is the consistent belief they’ve found great solutions that experts somehow missed”
-
Tibiajax
veterán
Eder azért bevágta...
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
szami777
őstag
válasz
KisTücsök #89380 üzenetére
Rohadtul igazad van sajnos.
Hány olyan csapat van a világon, ahol ha a fő csatár sérült, akkor nem a 40 millió eurós cserecsatár áll be helyette, hanem inkább ék nélkül játszanak? A válasz 1
Teljesen érthetetlen ez az egész.Sajnálom, mert nagyon szeretem Michy stílusát, és igazán megérdemelné, hogy a PL-ben is kapjon helyet kezdőként.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
Tibiajax
veterán
maradjunk annyiban, nem a világ legfantasztikusabb csatárpárosa ez a sztörling meg aguéró...
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- [Re:] Teljesen elektromos gyártó lesz a Volvo, közben megjött a C40 reCharge
- TP-LINK routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- [Re:] Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] Már a DIY-piacon is elérhető a Ryzen Threadripper PRO
- World of Tanks - MMO
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ/ÚJSZERŰ SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL ÉS SZÁMLÁVAL MÁR 119,999 FT-TÓL! [GÉPGYILKOS KOLINK TÁP NINCS!]
- HP ENVY 13-AQ090NZ - 13,3" FHD 120Hz / i7-8565U / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA GeForce MX250
- Apple Watch Series 4 Space Gray 44MM Garanciával Számlával
- HP 15-DB0011NP - AMD Ryzen™ 3 2200U / 4GB RAM / 1TB HDD / AMD Radeon Vega 3 Graphics + RADEON 530
- Apple Watch Series 3 Space Gray 38MM Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest