-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
utd lehet a forduló nagy-nagy győztese
-
addikt
A Chelsea erénye a kiegyensúlyozottság. Mert nem nagyon volt a szezonnak olyan szakasza, amikor a Chelsea lett volna a legjobb. Novemberig a 'pool volt a legjobb, aztán nagyon ment a Chelsea győzelmi szériája de igazából egyszer sem játszottak annyira kiemelkedően - csak az eredmény lett jó - , aztán a MU feltámadt és szerintem most télen a MU a legerősebb a PL-ben, de a Tottenham is ott van. De mindegyiknek volt hullámvölgye, gyengélkedések, bakik, stb, a Chelsea meg hozta a meccseket meg szerencséjük is volt, és ekkora az előny, szerintem nem megérdemelt.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Már vagy 100-szor láttam, de megunhatatlan, pár havonta előkerül.
0:42-nél, ahogy hokis módjára leütközi a sorfalból jövőtJah, és az a vicc, hogy ma az a Balogh Tonó védett, aki nem volt képes egy kirúgást elvégezni. Ma ő a kapusedző a Fradinál, Egy ilyen ember, hogy készítheti fel Dibuszékat a labda megjátszására?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #89954 üzenetére
A cselzi erénye hogy conte nagyon gyorsan megtalálta a jó felállást és posztokat, de a legnagyobb erénye hogy nincs sérült. A legtöbb percet a cselzi 11-13 játékosa játszotta együtt, ami hatalmas erény, ha nem kell nélkülöznöd.
Az xg-t pedig szinte folyamatosan verik tehát mondhatni túl is teljesítenek, 15 forduló maradt, siman be fogják húzni
-
MdewC
nagyúr
válasz DeathAdder #89956 üzenetére
Plusz nincs nemzetközi kupa, az igazi mérce jövőre jön. Nálunk is hasonló volt a helyzet.
Forceberg:
Citroghost: a sérülések elkerülése nem véletlen Conte-nál. Ez az egyik specialitása. Plusz a szakemberei. Nálunk amikor 3 évig volt edző, összesen nem volt annyi sérült, mint Allegri alatt 6 hónap alatt. Conte ebben profi, ahogy felkészíti a csapatot. Van gyengesége is, de az erőnléti dolgokban nagyon otthon van. Itt semmi véletlen nincs.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
addikt
válasz DeathAdder #89956 üzenetére
Ja az is igaz, hogy a Chelsea-t tudtommal nem igazán érte semmilyen sérüléshullám. Akkor lehet, hogy ez az oka a kiegyensúlyozottságnak. De ha ez, akkor ez csak szimplán szerencse. Ezeket verné 1-2 csapat sérülés nélküli legjobb kezdővel.
Ha Costa és Hazard kidőlne 1-2 hónapra, mint a 'poolban Coutinho meg Mané meg Clyne, Lallana stb, egyszerre... akkor nem lennének ott, ahol most.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
" sérülések elkerülése nem véletlen Conte-nál. Ez az egyik specialitása. "
Ez akkor duplán jó hír, mert a Chelsea eddig is legendásan híres volt arról, hogy nincsenek náluk sérülések.
Nem tudom, ki mit, hogyan csinál ott, de valahogyan mindig megoldják. És nem azért, mert nincs Bl és kevesebb meccs van, korábban is max csak pár napos kiesések voltak.(#89947) KisTücsök
Nem értem én sem, Fabre annyira de annyira kellene jövőre is a csapatba, hogy azt elmondani nem lehet, ehhez meg az kéne, hogy a szezon 2. felében tényleg több szerepet kapjon.
Az az érzésemn, hogy maradni fog, jövőre ott lesz a BL is, az azért sokat dob a latba nála.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz balazs025 #89964 üzenetére
Ezzel egyetértek, az Arsenal is elég balfácán etéren, de az összes balszerencse, ami érte őket, azt ebben a szezonban visszakapják a sorstól a meccs végi mákos győzelmekkel meg bírói segítségekkel, szerintem most nincs a 4-ben a helyük. Nagyon utálnám őket, ha emiatt lennének bajnokok ebben a szezonban. Az sokkal érdemtelenebb lenne, mint a Chelsea bajnoki címe.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #89965 üzenetére
Mondjuk most mindkét Watford gól szerencsésen pattanós volt, elsőnél a lövés pattant meg, másodiknál meg a góllövő elé pattant. De nem tudom miért védem az Arsenal-t, ennyire sikerül kiakasztanod a gondolatmeneteddel.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
venember83
nagyúr
Az Inter idén sem nyer semmit, max. bajnokságban pár fontosabb meccset?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #89970 üzenetére
igen. meg a hétvégén Torinóban fog nyerni még.
de, kb ennyi lesz. majd jövőre! -
Tibiajax
nagyúr
-
addikt
Hehe érdekes sztori.
Amikor befújták a büntetőt 1:1-es állásnál Costának, Klopp felmérgesedett, mert szerinte előtte Lovrennel szemben szabálytalankodtak és már azt le kellett volna fújni. Ezért idegesen odament a negyedik játékvezetőhöz, és ezt mondta neki: "Minket senki sem tud megverni!" Ezzel célozva arra, hogy nem lenne megérdemelt a Chelsea győzelme és nem jogos az ítélet.
Egyébként valamennyire igaza is van, ebben a szezonban a 'poolt eddig csak saját maga verte meg, az első 6-ból még senki.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #89973 üzenetére
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #89975 üzenetére
jézusom..
-
scorpy02
aktív tag
Telenor Mytv-sek: nem tapasztaltok mostanában gyakori kockásodást, képszétesést? Én laptopon is meg Samsung smart tv applikációján keresztül is. Augusztusban fizettem elő a Spíler miatt, és az első három hónapban semmi gondom nem volt vele, december környéke óta viszont folyamatosan döglődik.
-
szami777
addikt
válasz scorpy02 #89980 üzenetére
Nálam is volt ilyen képszétesés a szivárvány minden színpompájában, betudtam annak, hogy 15mbites netem van itthon és egyszerre hárman szívják. De ezek szerint akkor más az ok.
Gondolom megnőtt az előfizetők száma a kezdetek óta, ezeket leszámítva még így is mérföldekkel jobb bármelyik stream-nél.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
scorpy02
aktív tag
válasz szami777 #89981 üzenetére
Nekem 20 megabit, és ha Mytv-n kívül semmi más nem szívja a netet, nálam még úgy is jelen van a probléma. Hidd el, ha ingyen nézhetném akkor nem morgolódnék emiatt, de ha már fizetek érte, akkor viszont elvárom, hogy hibátlanul működjön.
Délelőtt egyébként írtam nekik a hiba kapcsán, majd akkor megosztom, hogy mit válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #89984 üzenetére
ez ilyen hátrányos helyzetűek és szellemi fogyatékosok karitatív sportnapja volt, vagy valami hasonló?
x d d
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #89986 üzenetére
én leszek a díszvendég
mindegy, gólt akkor is vágok majd neked, de nem egyet, hármat -
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #89988 üzenetére
van egy focizós pólóm, ezt szedd ki-felirattal, majd azt fogom felvenni, jó lesz?
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #89991 üzenetére
az 100%, h a legközelebbi topkfoci nem fog megrendezésre kerülni Süti nélkül. bármit is fog majd megint kamuzni, h sajnos pont itt kell lennem, vagy hogy sajnos pont fáj a májam, mindenképpen ott lesz ő is, a kapuban fog állni és kapja a gólokat. miért? mert ez lesz a feladata. kérdés-válasz. hová kéred?.. hová kapod.
x d
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #89993 üzenetére
az a felállás annyira engem nem vonz.. sokkal jobban bejövős ahogy csináltuk a nyáron. kinézünk egy pályát, aztán mecsezünk egy jót
-
BenHans
addikt
Ha jobb idő lesz intézhetünk valamit, már egy jobb pályára.
Össze kell szedni 10 embert ami a múltkori után lehetetlen küldetésnek tűnik. De én nem akarok behívni helyi 16 éves kölyköket, úgy lenne az igazi... Én két három csapattársamat tudom bedobni a közösbe, így talán elérhető a 12fős létszám.Szóljatok és intézem...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest