Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Jacek #44701 üzenetére

Miattam mondhatod, de ez egy egyszerű hazugság.
    Én tudom hogy kevés az a 12 GB Vram néhol ( beállítás kérdése) és hogy az nvidia tudatosan csinálja ezt a 4070 nél, de aki tudatos vásárló azt is tudja mire és miért veszi . Én 12 GB 3080 kártyával játszok vígan elvagyok 1440p-n és 4 K-n is használom az RT-t ,a DLSS-t és nem nagyon van olyan játék aminél ezeket bánnám és a vram akadály lenne. maximum néhol full RT vagy ultra textúra nincs.

DE sajnos AMD fanboyok Hite erre épül, tipikus "mi látjuk az igazságot te meg el vagy vakítva a zöld hályoggal" miközben azt gondolom, pont ti vagytok ezzel a gondokodással a legnagyobb akadályai a fejlődésnek, rátok épít az AMD.Mert létezik a 4070 12 GB vrammal.... mellette más kártya nincs,se több vram se options fül. Nem aggódok ezen simán megírtam volna neked én is hogy ezt fogod írni mert te abban az árban veszed mindíg az AMD-t ami nálunk itthon nincs. ( példaként Alzán a legolcsóbb 4070 Super 243 ezer a legolcsóbb 7900XT 320K amit megvennék 336 ezer a 4070 Ti super pedig 356 K tehát nálunk a 4070 Ti Super 16 GB van egy árban a 7900XT vel nem a 4070 Super....No offense. :R)
    kár hogy erre elvittétek a topikot.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák