Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Miattam mondhatod, de ez egy egyszerű hazugság.
Én tudom hogy kevés az a 12 GB Vram néhol ( beállítás kérdése) és hogy az nvidia tudatosan csinálja ezt a 4070 nél, de aki tudatos vásárló azt is tudja mire és miért veszi . Én 12 GB 3080 kártyával játszok vígan elvagyok 1440p-n és 4 K-n is használom az RT-t ,a DLSS-t és nem nagyon van olyan játék aminél ezeket bánnám és a vram akadály lenne. maximum néhol full RT vagy ultra textúra nincs.DE sajnos AMD fanboyok Hite erre épül, tipikus "mi látjuk az igazságot te meg el vagy vakítva a zöld hályoggal" miközben azt gondolom, pont ti vagytok ezzel a gondokodással a legnagyobb akadályai a fejlődésnek, rátok épít az AMD.Mert létezik a 4070 12 GB vrammal.... mellette más kártya nincs,se több vram se options fül. Nem aggódok ezen simán megírtam volna neked én is hogy ezt fogod írni mert te abban az árban veszed mindíg az AMD-t ami nálunk itthon nincs. ( példaként Alzán a legolcsóbb 4070 Super 243 ezer a legolcsóbb 7900XT 320K amit megvennék 336 ezer a 4070 Ti super pedig 356 K tehát nálunk a 4070 Ti Super 16 GB van egy árban a 7900XT vel nem a 4070 Super....No offense. )
kár hogy erre elvittétek a topikot.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest