-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Bocsi, rossz helyre ment. S22 topicba szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
koxmatyi
tag
válasz
guriga1234 #20330 üzenetére
Itt van 2 kép egyik gyári másik Gcam a bajusznál látszik miről beszélek.Egyik mosott másik éles -
-
koxmatyi
tag
-
stilo18
addikt
válasz
insyde5 #20321 üzenetére
Nem írok erre semmi, mert úgysem hiszi el senki kb
Sajnálom, hogy ilyen problémák vannak, én mai napig tényleg tök szeretem ezt a telefont...Anyum most vett magának egy 24Ultra-t....hát...hogy én nem látok 200k/250k-s difit a 2 telefon között, az biztos...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
insyde5
aktív tag
Üdv.
Akksi csere hogy működik, ha még garanciás a teló?
-
nggabi
félisten
-
n0is3es
aktív tag
Srácok melyik régió kapta meg a one ui 6.1.1-t? Mert gsmarénán úgy van fent az ultra hogy A14 One Ui 6.1.1
Samu S22 Ultra & iPhone 11 Pro Max & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
zoltan6
addikt
Samsung előrendelői:
PAH-XD2K-9A4C-KK6B
Philips 20% február 7-ig
"KERDOIV20"
Alza+ előfizetés 20%
"FyYJF9dq2Mvg" -
insyde5
aktív tag
SAMU oldalhoz kuponkódotok nincs esetleg?
-
pontyos
senior tag
Sziasztok!
Több napos gondolkodás után, egy S24Ultra/512/ titán szürke miatt elhagyom a topic ot, 3 év után.
Nagyon elégedett vagyok még mindig a 22U val, de eljött a csere ideje. További hibamentes használatok kívánok mindenkinek.
Üdv. -
polonic
félisten
Mérdkezett a januári biztonsági és google frissítés is.
-
válasz
pontyos #20298 üzenetére
Szia!
Én tegnap rendeltem, cégre!
Jön a telefon X + ÁFA áron, így a teljes összeget ki kell fizetned (kedvezményekkel csökkentett árat)
Aztán vissza küldöd a teledont (a rendelés során magán bankszámlaszámot adsz meg) oda pedig jön majd a feltűntetett ár ami nem tartalmaz áfát! -
pontyos
senior tag
-
gjoco1
addikt
Na hála istennek !
Készülj egy cserére !
De előbb szerezz a sufniból egy tartalékot .Nekem ez a teló tartaléknak van . S23 U az elsődleges telcsim .
Nem szeretnék így járni , így tartom . .
Amúgy ha már beviszed nézesd meg a töltő csatlakozó modult is !
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
jas39
tag
Sziasztok! PLS Help - gyakorlatilag rommá merült a teló, fél órára rádugtam a töltőt pár másodperc múlva egy kör jütt elő egy "villám" jellel de nem kapcsol be - gyári töltővel és usb - pc ről sem. Ilyenkor kakukk?
Nincs semmi csere telóm jelenleg, végem van... -
gjoco1
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #20287 üzenetére
Én is agyaltam a 24 en , de annak sem tetszik a keret kijelző kombó , de akkora ugrás számomra nincs , hogy váltsak ...
Az sem most volt már . . .
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
gjoco1 #20280 üzenetére
Nekem is pont a szögletessége tesszik a mai napig, pont emiatt valószínűleg max S24U-ra fogok váltani, de majd csak jövőre, egyelőre nem érzem kevésnek én sem.
Szerk.: ex-WinPhone fanként nem igazán nyeri el a tetszésem ez a lekerekítés mánia
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Chrys_
addikt
válasz
adamka1313 #20271 üzenetére
Én biztos nem vennék első generációs új akkut. Teszteljék csak mások, lehetnek vele meglepetések.
-
Laraxior
titán
válasz
pontyos #20281 üzenetére
Itt nem csinálnak különösebben ügyet belőle.
Ha nem az amit bejelöltél, vagy a leírásban megadtál, akkor küldenek majd utána egy számlát. Ha nem egyenlíted ki akkor mész a listára, utána se hitel, se kölcsön, se törlesztő, se semmi egy jó darabig.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
gjoco1
addikt
válasz
n0is3es #20279 üzenetére
Nekem maradt tartaléknak a polcomon . 12/256 burgundi .
Akksi valóban már nem combos nálam sem de nincs napi használatban .Elsődleges telefonom S23 Ultra , de semmi késztetést nem érzek a cserére . Másokkal ellentétben éppen hogy az " edge " kijelző tetszik és a sarkos desing .
Szomorúan könyveltem el , hogy a Samsung teljesen elment alma kinézetre a kamerák kivételével .Szerencsére még pár évig nem kell agyalni a cserén
Szerintem az S23 U val és ezzel még egy egy akku cserével több évig elvagyok ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
n0is3es
aktív tag
Srácok nem hiszem el hogy ennyien rákattantak a 25 U-ra
Samu Ai, bluetooth nélküli spen
Olyan újitások ami nélkül nem lehet meglenni
Az S22 U-m szeptemberben lessz 3 éves, az akku gyengeségen és a felső sávon enyhén beégett kijelzőn kívül semmi baja, amit biztosításban orvosolni fogok és még használom legalább 2 évig
Ui: 12/512 és kb 20 gb-t ha használok tárhelyből.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
polonic #20273 üzenetére
Nem megy bele, kisebb az S25-é és nem fog működni, csak az írás funkció és a gomb, amikor már a kijelző felett tartod, redditen már megnézték.
Volt egy téves info, hogy lesz BT pen az S25-höz is, de kiderült, hogy csak tévesen másolták a korábbi leírásokból a hivatalos oldalra...
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Szerintetek a 22U toll tud másik teló kamera kioldásd, vagy esély sincs pl a 25 öt vezérelni? Van a sorozat szériában átjárás! Próbálta már valaki?
-
gjoco1
addikt
válasz
insyde5 #20269 üzenetére
S25U esetében azt nyilatkoták a feljlesztők , hogy szerintük azért vették ki , mert a felhasználók töredéke használja .
Szerintem síma sprórolás az valódi oka burkoltan . Filléres sz@rakodás .
Továbbiakban eltudom képzelni , hogy ez marad is így ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
insyde5
aktív tag
válasz
adamka1313 #20268 üzenetére
Mi a biztosíték, hogy megkapja a 26u? Az a tapasztalat, hogy ezek a népszerű gyártók az utolsó után pillanatra hagyják ezeket a fejlesztéseket, hogy mindig legyen mit "fejleszteni". Gondolok itt a 21u pen-mentesítésében, majd 22u pen-esítésében. 25u ból ki a BT pen, 26ba vissza stb.
[ Szerkesztve ]
-
adamka1313
tag
Én inkább megvárom a 26Ultrát és a pletykált akkumlátor fejlesztéseket, akkor lesz igazán jól megérős a váltás
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
válasz
Laraxior #20264 üzenetére
Én váltottam: már zavart a lekerekített kijelző, sokkal (SOKKAL) jobb a teljesítménye az S25-nek. A pen BT funkciója annyira nem fáj, ha kétszer használtam eddig (a BT funkciókat, a pent sokszor).
A kijelzőre végre tudok tenni normálisan fóliát, akkuja jobb, stb.
Nagyon meg vagyok lepődve a teljesen folyékony animációkon és működésen, az S22 öregecskén akadt már jó ideje -
-
n0is3es
aktív tag
Hali srácok, kb mennyi updatet fog még kapni az S22 U? Válaszotok előre is köszi
-
koxmatyi
tag
Valakinek van használható gcam-ja,ami nekem fent van a telon csak 1 es módban üzemel és az sem mindig jobb mint az alap kamera.
Igazából egy olyan képalkotás lenne jó mint az s23 ultrán van,vagy az s24 ultrán -
insyde5
aktív tag
-
pontyos
senior tag
A tollat sokszor használtam, amíg meg nem érkezett a fordítás lehetősége bármilyen nyelvről. Viszont a tollban lévő exponálas lehetőséget még mindig sokszor használjuk, főleg ha a kutyusokkal csinálunk vicces képeket. A 25 Ultraban ez a lehetőség megszűnik, mivel nincs Bluetooth a tollban. Vagy majd megteheted esetleg utólag 🤔🤨
Azon tűnődtem, hogy 3 év után ezek szerint még mindig nincs értelme lecserélni a telefont!? 🤔
Az indok ha jól olvastam "nincs a felhasználók szerint jelentősége"minek ha nem erre, hiszen van már diktálás lehetőség gyorsan jegyzetet készíteni! Kb nincs mire használni a tollat, elő sem vettem csak a fent említett kutyás képek miatt.
-
ace05
senior tag
Megtörtént az s25 ultra bejelentés. Első blikkre egy dolog nem tetszik, hogy kivették a tollból táv expozíciót, tehát már nem bluetooth-os. Nem egyfolytában használtam, de mikor kellet akkor nagyon jól jött. A forma az tetszik. Ugyan elvagyok a jelenlegi töltéssel, de azért emelhették volna a sebességet. Reddit tele van képernyőlépekkel, hogy milyen durva akciókat ajándékokat kapnak az amcsik előrendeléshez. Valahogy nem érzem azonnal meg kellene rendelnem. A ses.hu még mindig adna 120k az s22 ultrámért, meg 20k kuppon amit előrendelésre adtak.
-
pontyos
senior tag
25 Infók [link] árak kb tavalyiak
-
Hoes
aktív tag
válasz
guriga1234 #20240 üzenetére
Mi a bajod vele? Én elégedetten használom...
-
koxmatyi
tag
válasz
MikeWazowski #20242 üzenetére
Csak egy példa volt. Közben Opera lett a befutó, de attól meg jobban merül a telefon, pedig ez elég jónak tűnik, meg az Aria sem rossz, hogy van.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
+++++
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
CP111
aktív tag
válasz
így-így! Egy hulladék az a böngésző!
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
koxmatyi
tag
válasz
guriga1234 #20238 üzenetére
Nekem azért tud olyat csinálni, hogy beírok a keresőbe valamit, és nem történik semmi, aztán wifi le, wifi vissza, és megjavul.
Lehet ez a Samsung Internet app hibája, csak minden jelszavam ott van, így nem tudok átmenni akár egy Chromera.
Szóval tud bosszantó lenni,internetezés közben
(Nekem 267 volt igaz kupon halmozással) -
guriga1234
addikt
válasz
skunkkiller #20235 üzenetére
Lassan 3 éve van meg, és semmi bajom nincs vele. Mellesleg 560k volt, igaz, ebből lejött kb 10%, mert leadtam egy régi, már nem működő nokiát, továbbá még 10%-ot kaptam, mert csak 1 hónap után jöttek be EU-ba az 512G-s telefonok, és még BUDS-ot is kaptam.
-
CP111
aktív tag
válasz
skunkkiller #20235 üzenetére
Nekem (még) nem.
A 6.1-es One ui van fent.
Amúgy is cserélem a telót, ha megjelenik az S25.......
Az exy proci és modem csodából elég lett!*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
zoltan6
addikt
Hova tűnt a telefonról a normális oldalsáv? Hogy lehet visszavarázsolni? Eltünk a normális képmetsző is róla,csak ez a szabadkezes förmedvény van helyette.
-
skunkkiller
csendes tag
na kinek téglásodott még a csodás 300k-s samu telefonja?
EU-ban legkinkább a Exynos 2200-al adták el, szóval különösen jól járunk páran...
van itt magyar sorstársam vagy csak én update-elgetk mindig?
-
ace05
senior tag
Más is észrevette, hogy változtattak a témákon? Már nem jelenik meg mindenhol a téma betűtípus színe. Nekem ez zöld. Pl a tárcsázóban. Fehér van helyette. Bevallom őszintén nem tetszik.
-
barca222
tag
Köszi a segítséget,bíztam volna benne hogy gyári esetleg helyrehozza de biztos szerviz lessz szerintem is.
Hétfőn megprobalom a gyári visszaállítást még,addig 12 órában dolgozok minden nap,de nem hiszem hogy megoldja sajnos.
Szervizbe kell leadnom és ott megnézik lehet csak a rezgőmotor nem működik.
Köszönöm.😉[ Szerkesztve ]
-
CP111
aktív tag
válasz
barca222 #20231 üzenetére
Szerviz!
Full gyalu nem oldja meg.*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
barca222
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni hogy van egy S 22 ultra telefonom és nem műkodik rajta a rezgés.
Kb 1 hétig nem müködött, utánna sim kártyát kivettem átraktam másik telefonba hogy beviszem szervizbe,kikapcsoltam az Ultra telefont,utánna csak ujrainditottam és müködött a rezgés.
Most 3 napot rezgett működtek a visszajelzo rezgések.
Ma pedig megint nem mükodik a rezgés funkció.
Többszöri újraindítás után sem.
Segítsetek légyszives hogy mit lehetne még tenni vele hogy működjön.
Naprakész szoftver van rajta.
Gyári visszaállítást még nem csináltam a fájlok képek programok miatt,de ha az is segít megcsinálom vagy még garanciális február 28ig akkor le kell adni szervizbe.
Lehet akár csak szoftverhiba.
Köszönöm szépen a segítségeteket. -
CP111
aktív tag
válasz
palee69 #20229 üzenetére
Oké!
Sógoroméval meg szokott lenni!
Neked Xiaomi 5G routered van otthon? Mert nekem az, és csak az S22 ultrával sz@rakodik, minden más telóval nincs gond, vagyis vajsima a böngészés ha a routerhez van kapcsolódva!*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
Én cserélem, de kizártnak tartom, hogy 60-80 ezernél többe fogják beszámítani, az S22-nél is csak valami nevetséges összeget akartak adni az S10+-ért (jó, az nyilván nem ultra, de akkor is röhejes volt a 30000 Ft, amikor 60000-ért el tudtam adni).
Inkább eladom ezt is és behúzom a Telekomtól készülékkedvezménnyel. Bár az 1TB-os érdekel, de gondolom megint nem lesz az elején illetve annak a színválasztéka is elég minimális szokott lenni, így lehet marad a dupla tárhelyes 512GB akció, ha az lesz. -
geryboro
senior tag
Törött kijelzős készülékkel mit érdemes kezdeni?
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
ace05
senior tag
Kinek lesz s25 ultrája? Nekem képek alapján (ami tudom, egyenlőre nincs megerősítve), nagyon bejön.
Ha vásárlásra adom a fejem, kíváncsi leszek mennyi lesz s22 ultrámnak a beszámítási értéke. Most 130k-t adnának érte a ses.hu-n, ami biztos csökkenni fog január végére. Mondjuk elég messze van 240k körül, mert tavaly ennyit akartak volna adni, ha veszek egy s24 ultrát és beszámíttatom.
-
CP111
aktív tag
válasz
gyuri81 #20223 üzenetére
Attól h.nálad nem jött elő....még másnál lehet sz@r!
Telekom, megyeszékhelyen mozog!
Persze user error! Kacc-kacc!*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
CP111
aktív tag
Mert eddig nem Xiaomi routerrel neteztem otthon!!! Nemrég óta van másik router amire háklis!
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
CP111
aktív tag
2,5 év használat után azt mondom h. tényleg 1 talicska szamóca ez az exy proci és modem ami benne van!!!! Elég volt belőle, megy a háztól!!!
(Ismerős S24 ultrája a snapival sem egy csúcs! Sokszor eldobja random a netet!)
-
Geni86
csendes tag
Sziasztok! Két kérdés. Hogyan lehet az, hogy egy új akksi esetén az accubattery app kb 3500mah kapacitást mér? Pontatlan app, vagy inkàbb valós degradálódott akksi? A másik, hogy a max felbontás és az fhd+ között van számottevő fogyasztás különbség?
-
Itt a decemberi biztonsági frissítés.
-
janaman01
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
janaman01 #20209 üzenetére
Hát , akkor még egy Smart Swich mentés és újra belakás lesz belőle .
Remélhetőleg nem hardveres gond van .
Én az utóbbi időben a sajnálatos cserebere okán háromszor laktam be a telefonjaim . Át tudom érezni .
Nekem özön Kustom cucc újra pakolása szűk egy hetet vesz ilyenkor igénybe .
Herótom lett már a végén , de megvan egy időre a telefon kérdés nálam oldva ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz
janaman01 #20207 üzenetére
Szerintem először csinálj egy [Wipe Cache Partition] t , mielőtt FR lenne .
-
janaman01
addikt
Nagy nehezen rászántam magam hogy rámenjen a nagy frissítés....azóta lagos , akadozik a rendszer de elég keményen...
Egy FR helyrerakhatja vajon?
Bár marhára nincs kedvem újra belakni/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #20205 üzenetére
Hm ma egy frissítés után rendbejött. Bár nem a legutóbbi frissítés óta csinálta.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
Sziasztok. Mostanában ha a galériát megnyitom mindig az albumok lapot nyitja meg. Ezt hogy tudom állítani? Hogy a képek lapot nyissa meg alapból. Köszi!
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
-
Dr V
őstag
Tud az ultra USB-n keresztül audio jelet kiküldeni?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mikrotik routerek
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- Háztartási gépek