Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz homeless09 #74 üzenetére
Zsír.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bandi0000
nagyúr
válasz homeless09 #109 üzenetére
Nem is baj megraktam Mixen szóval nyerjen csak...
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz homeless09 #111 üzenetére
az a baj hogy 1 meccsen biztos elmegy
Am mit mondotok a Real nyerni fog legalább 2 vel a Barca meg idegenben mi?
Xbox One: bandymnc
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #289 üzenetére
Sajna nem tudom nézni ma a BL meccseket.
-
vans?
őstag
válasz homeless09 #294 üzenetére
Kosz szepen! Remelem tenyleg olyan jo, ahogy balu leirta, es kap a Barca a konyvben.
@mod: kosz neked is kollega!
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homeless09 #289 üzenetére
20.00 Barcelona - Celtic SkySports HD2
20:30 Shaktar - Chelsea SkySports HD4 -
Integra
titán
válasz homeless09 #329 üzenetére
tyííííííííí, a semmiből azonnal, 87 mp
nagyon kényelmesen fejelte el alan..közben gól van sahtarnál is, vezetnek gyenge chelsea védelem, igaz, hogy megpattant
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #329 üzenetére
Akartam válaszolni korábban, hogy tuti kapnak gólt a vörösök, de azt nem gondoltam, hogy ilyen korán.
Az igen, Chelsea is kapott, és pont semmit se tudok nézni, király.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz homeless09 #334 üzenetére
jaja, szopó, a kihagyott helyzetek mebosszulták magát.
bayern is vezet, és ahogy látom a sporting aláz, cluj is...
anyám, konferencia kapcsolás rulz, alig bírják a kommentátorok az ide-oda kapcsolást, gólzápor van
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz homeless09 #353 üzenetére
+ egy tizit
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #412 üzenetére
A Juve meg bejelentkezett Naniért és Walcottért.
-
Sickboy25
addikt
válasz homeless09 #419 üzenetére
mehet a feléért is, csak tűnjön már el... Sajnos utálom vagyis megutáltam...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz homeless09 #423 üzenetére
az lehet, de kb. 40 meccsből 2x... és ennyi... Arca nagyobb van, mint tudása...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
válasz homeless09 #423 üzenetére
Ha elkapja. de általában azért elég gyengusz.
Cr is tudta szédíteni a védőket, mellé még igencsak eredményes is volt.
Mondom ezt úgy hogy utálom mint a fost, egy beképzelt öntelt majom, de focizni azt tud."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Integra
titán
válasz homeless09 #509 üzenetére
csodás
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #525 üzenetére
Hát igen, egy Vidi az Vidi.
-
BalaNce87
addikt
válasz homeless09 #582 üzenetére
Hát a MU-nál most a Chelsea sokkal esélyesebb. Egyedül akkor van esélye a MU nak ha hátrányból kell felállni...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz homeless09 #564 üzenetére
Nem ilyen 30 milliókat szoktak kapni a főszponzoroktól?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
homeless09
őstag
válasz homeless09 #591 üzenetére
A General Motors évekre lebontva ~79 millió dollárt fog fizetni a Man.U-nak, és 7 évre szól a szerződés.
Vénember: Az öreg ki fog találni valamit, nem kaphatnak ki, minimum egy X-et kell hozni.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
szab.tam
nagyúr
válasz homeless09 #564 üzenetére
áttételesen állami, megmentéses támogatásból. tudom, elég demagóg duma, de akkor is szép mutatvány.
"világrekord" - az. szememben vilgárekord méretű disznóság. megnézném, pontosan mik tolódnak a háttérben, amikbe nemhogy mi, de a célhatóságok sem látnak bele. biztos jól körbe van papírozva...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz homeless09 #611 üzenetére
írtam ilyet?
nem.de nem tudhatjuk mik vannak a háttérben. ilyen (reklám) szponzoráció már önmagában gyanús. nekem.
pláne, amikor a piac nem indokolja.
lefordítva:
3 ok, cél lehet:
- reklámozok, mert cégimázs építésen keresztül nő az eladásom
- kő gazdag vagyok, vagy jól megy a bolt -> megtehetem
- péztologatás, kimentés, visszaosztás, stb.
és az első kettő létjogosultságát perpill nem látom...
(de ez csak a laikus vakonon lövöldözése. remélem, lesz aki kivizsgálja...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz homeless09 #613 üzenetére
ok. akkor lefordítom hazaira, kicsiben:
gyurgyalag felsői húskombinát. csőd szélén. tételezzük fel, állambá' megmentené hasraütök, 2 Mrd-ból. mert csak. nemzeti érdek. de ki kell rúgni 300 dolgozót. (munkaerő optimalizálás.)
-> talpraáll. 1 év múlva 180 millióval szponzori szerződést kötne a tavalyi bajnokcsapattal, fabatka felső fc-vel.
egy dekával több lókolbászt nem ad el.
(majd esetleg 1 év múlva kér megint 800 milkót, mert megint likvid problémái vannak.)
páran furán néznének.így teccikérteni a problémám?
de egy másik megközelítés.
már kifejtettem 1x.
a futball ágazat túl van értékelve. gazdaságilag. túl van fújva a lufi. pontosan úgyanaz a tendencia, mint ami a váság kirobbanása előtt volt a pézügyi szektorban. és amikor kidurran, akkor a mostani játékosállomány összértéke hirtelen a töredékére fog zuanni. tehát egy msot 20 m eu-t érő játékos fog érni 5-öt. és ezzel együtt a clubbok értéke, költésgvetése, minden szét fog esni.
a beléjük szponzorált pénzekkel együtt...csak most még lyukas tüdővel erőlködnek még rajta kicsit.
erre rögtön szokott az jönni, hogy mi az, hogy "túl van értékelve"?
2006 tájékán ugyanígy hülyézték le azt a maroknyi közgazdászt, aki már akkor látta azt, amit a pénzvilág nem akart tudomásul venni.ezt a hsz-t elmentem, és visszatérünk rá 1-1,5-2 év múlva....
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz homeless09 #616 üzenetére
ööö: igen.
találgatni, okoskodni lehet. a kulisszák mögé úgysem látunk ben.
és mint a gazdaságtan, patológiai eset: majd amikor a boncasztalnon lesz, mindenki utólag baromi okos lesz hirtelen...***
(#618) homeless09
az egész véledményedre gondoltam. (nem a "kuszára" céloztam re stuffnak. )[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #656 üzenetére
Angliában a United az egyedüli csapat, amiben komolyabb angol mag van. Spanyolországban azért ez picit másképp van, meg is lehet nézni, hogy a két válogatott hol tart egymáshoz képest.
Tibi: Na igen, de ők ugye akkor űrfutballt játszottak, míg a mai Ágyúsokról ez sajnos nem mondható el. Amikor Gervinho helyett beállt Arshavin, akkor "pici" minőségi javulást lehetett észrevenni.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #715 üzenetére
Nem volt ez az övé, nagyon kilőtte a sarkot az ex-madridi.
Egyébként a meccs nagyon jó. A széleken rendre megverik a Kékeket, Valencia nagyon él, de Rooney is hatalmasat küzd.
Még 1 RvP és Rooney gólt kérek.
-
Integra
titán
válasz homeless09 #718 üzenetére
Nem látta a labdát, ezért lépett balra egyet. Pont megszivta..
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #730 üzenetére
El, túl szép lett volna, ha végre egy odabaszós csatát látunk.
-
baluka26
veterán
válasz homeless09 #735 üzenetére
Mit gratulálsz? Szokásos, rommá van verve a manu, egy rohadt momentumuk nincs 60 percig, aztán egy abszolút kamu piros és egy lesgól...
Ugyanez volt a Liverpool ellen. Leszophat az egész FA.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #735 üzenetére
Hagyd, majd alszik egyet és megnyugszik, érthető a düh, bár az utolsó mondat nem kellett volna.
Lenne egy hülye kérdésem, nem vagyok tisztában a lesszabállyal: Az ilyenkor nem számít, ha a lesen levő játékos visszafelé mozog? Chicharito is így tett, ezért kérdem.
baluka: Volt egy periódus (első félidő második fele), amikor sokkal jobban tolta a Chelsea, meg a második félidő elején, de aztán kb. egálban voltak a csapatok.
Torres esetét annyiban nézhette be a bíró, hogy nem látványosan ért hozzá Evans, nekem is csak ismétlésből esett le.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #741 üzenetére
Nem a 3 pont elvesztése miatt morcos a fórumtárs. Véleményesnek láttam Ivanovic kiállítását is, nem láttam, hogy rúgta fel ennyire a United játékosát (Young vagy Valencia, fene tudja), de aztán jött a második sárga Torresnek, majd lesgól, nem csoda, hogy ki van akadva baluka. Lehet, hogy a PL lényegesen színvonalasabb, mint az olasz első osztály, azonban az biztos, hogy a bírói teljesítmények megközelítőleg azonosak, szánalmasra vizsgázott ma mindkét bírói kar.
-
baluka26
veterán
válasz homeless09 #764 üzenetére
Futott Young, gyorsabb volt mint Iva, Iva elindult befelé, és összeakadtak futás közben. Még csak apró durvaság sem volt, rohadtul szerencsétlen véletlen.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz homeless09 #772 üzenetére
Megkapta a sárgáját?
Tücsök: Az FA kupa esetében had ne keressem meg a képet, ahol nyilvánvalóan látszik, hogy Mata lövése bent volt...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz homeless09 #772 üzenetére
Jaja, ez tök jogos volt, szerencsére lassitason látszott, h húzza vissza a lábát.
-
baluka26
veterán
válasz homeless09 #776 üzenetére
Ne vicceljél már, röhög a vakbelem ahogy próbálják a menyu drukkerek megmagyarázni, hogy ez így kurvára jogos volt
-
Integra
titán
válasz homeless09 #776 üzenetére
Szerintem labdára ment, de egyértelműen veszélyes játék és sárga. Élőben ijesztő volt, lassitásnál látszott csak, h visszahúzta, olyan gyorsan történt.
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #799 üzenetére
Mi az a kék Carrick kezében?
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #801 üzenetére
Hülye állatok.
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #801 üzenetére
A bírónak és a partjelzőnek kéne ezeket dobálni nem a játékosoknak !
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #821 üzenetére
A Valdes-hez kapcsolódó troll posztokat sosem fogom megunni.
venember: Direkt olyanokat kerestél, amiben szerepel az Inter vagy csak így jött össze?
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #865 üzenetére
A meccsen történtek még nem jogosítanak fel senkit sem arra, hogy egy biztonsági őrt megverjenek.
-
baluka26
veterán
válasz homeless09 #863 üzenetére
Ok: csicskarító úgy ünnepelte a gólját, hogy szopást mutatott a szurkolók felé
Semmi nem mentesít semmit, ezt a dühöt a messzemenőkig megértem.
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #883 üzenetére
Erről van szó.
A Stretford End-es cikk meg k*rvajó lett.
baluka: Abban különbözik a két meccs, hogy két másik csapat játszott, ám a másik meccs is egy nagy rangadó volt, ahol szintén követtek el nagy hibát a partjelzők, mégsem esett senkinek sem bántódása.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #892 üzenetére
Annyi ilyen kép van egyébként trollfootball-on. Persze nem mindegyik ilyen találó, van, amelyik nagyon erőltetett.
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
válasz homeless09 #897 üzenetére
Na arra kiváncsi leszek.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #897 üzenetére
Te ilyenekben bízol?
Győzzön a jobb...na erről én már lassan álmodni se merek. -
baluka26
veterán
válasz homeless09 #902 üzenetére
A holnapi meccset akárki is nyeri teljesen mindegy. Egy vacak ligakupa meccs, én abban reménykedem, hogy jó sok kis akadémista kuki fog játszani mindkét oldalt.
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #902 üzenetére
Áh, szerintem olyan nem lesz, megint el lesz cseszve.
De ha mégse...őszintén szólva szerintem ha tiszta körülmények lettek volna múltkor, akkor meg merem kockáztatni, hogy nem hogy nem győzött volna, hanem veszít a Manchester.
Mondom ezt úgy, hogy mindkét csapatot kedvelem. Tudom, ez hatalmas bűn, stb, de pont leszarom. Sose voltam fanatikus drukker, nem is leszek.
baluka
Amúgy igazad van tényleg, ez csak egy nyomi kupameccs.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
válasz homeless09 #909 üzenetére
Mit csinálnak már megint...
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Integra
titán
válasz homeless09 #863 üzenetére
gyalázat
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #896 üzenetére
szegény görcs, vigasztald már meg, hogy ne sírjon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen