Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz Ventur@ #2495 üzenetére
Japánnak maradnia kell a Yokohama miatt,
a valódi kérdés csak a pálya lehet, kézenfekvő lenne visszarakni a nagy Suzukára,
idén is volt már erről szó, hogy nagy kört mennek, nem kicsitSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Ventur@
senior tag
Ha jól tudom 10 pont* Norbi előnye a privát bajnokságban jelenleg.
Ez a pálya meg úgy ahogy van egy rakás.... Biztos jó sokat fizettek a japánok, hogy itt vonatozzanak a wtcc-sek. Kívánom hogy jövőre kihagyják a francba, mert ez így nem verseny.
Alberto Cerqui-t tudom, hogy ő tessékelte ki Norbit kavicsozni. Ha nem pontos az infóm, akkor elnézést .
* Most néztem meg az FIA oldalán.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
JColee
őstag
Oriola hány pontot szerzett?
-
ruti
Közösségépítő
végül is ki lökte ki Norbit?
---
amúgy meg rengeteg pénz maradt volna a csapatkasszákban, ha az edzés alapján kiosztják a pontokat, és mindenki elmegy várostnézni
---
pénzkidobás ide elutazniSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Z0C!
őstag
szintén kidühöngtem magam...
nem hiszem el, hogy nem lehetett picit vigyázni a pályán...
ez a pálya egy ritkaszar döntés volt az FIA által. nincs néző szinte, nincs előzési pont...
mi ez kérem, ha nem kibszás..Mit fog itt kapni a bűnös a Ringen?....
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
ruti
Közösségépítő
bővebben, miután kidühöngtem magad:
a 2 futamon csodák csodájára csak 1 "baleset" történt (eddig), abban is (természetesen) Norbit lökték ki (egy jó rajt után)
---
és pont 10 kör elteltével vette észre Csuti Laci, hogy D'Aste tükre volt a rejtélyes alkatrész a pályán
---
áááá, a többiek meg etap-ban vonatoznak, Norbi meg már átöltözött....
---Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
race2: ennyi...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Z0C!
őstag
3 chevy............6mp szünet majd egy seat
az a Boardman egy fatökű...feltartja Norbit..
-
IreN!CuS
őstag
válasz Integra #2483 üzenetére
Én is nagyon örülnék neki biztos,hogy jó autó lesz a Hondáék komolyan gondolják , és miért ne gondolnák.Azért sajnálnám a BMW-t még is csak rwd és hát az az igazi De a sok dobogó,győzelem kárpótolna
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Integra
titán
válasz IreN!CuS #2482 üzenetére
tegnap tárgyaltak a hondával zengőék.
elképzelhető hogy 3 pilótát indít a honda, 2 gyári és a harmadik autó egy privát csapatnál, amire a norbiék a legesélyesebbek. ahogy idén a bamboo kapta meg a gyári chevy-t. persze nem biztos még semmi sem, de nagy az esély, hogy ők legyenek a befutó privát csapat a harmadik hondára. ha lesz.. még nincsen info a tárgyalásról több. nagyon drukkolok nekik mert ez a fosch bmw 2 éve ugyanaz.. szóval norbi amit tud, kihozza ebből a roncsból......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
válasz Integra #2481 üzenetére
Ez az infó honnan van?Baromi rohadt nagy lenne megérdemelnék az egyik legjobb autót.(ha a Honda az lesz mint egyetlen gyári ,Seat nem tudom ténylegesen az lesz-e)
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Integra
titán
elképzelhető hogy jövőre norbiék kapják a honda harmadik gyári autóját.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ruti
Közösségépítő
a csapatrádió nélkül is teljesen jól jött ki a forgalom (ami legalábbis a képernyőn volt), meg a mért körök,
és ilyenkor persze csak a lényeg nem jön, a jó eredményén az uccsó körben is bíztam, de már az első szektorban 2x beszitált, úgyhogy az a kör (is) kuka lett
a riportot nem hallottam, Norbinak valami baja volt, valaki bezavart a gyors körébe, vagy mi volt?mindegy, holnap is lesz nap, HAJRÁ!
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Z0C!
őstag
Norbi 14.
Csapatrádió nincs.
Zoli rázza a fejét.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ventur@
senior tag
Ugyanez a közvetítések szempontjából :
A suzukai hétvége programja:
Péntek:
6:30 – Teszt (30p) – MST-World live timingSzombat:
2:30 – Első szabadedzés (30p) – Eurosport Player, élő
5:00 – Második szabadedzés (30p) – Eurosport Player, élő
8:30 – Időmérő edzés (20+10p) – Eurosport*, élőVasárnap:
1:50 – Bemelegítő edzés (15p) – Eurosport Player, élő
6:45 – Bemelegítő edzés (15p) – Eurosport, felvételről
7:15 – Első futam (26k) – Eurosport*, élő
8:15 – Második futam (26k) – Eurosport*, élő* Eurosport 1-es csatornája közvetíti
Forrás: túraautó.hu és port.hu
Pénteki teszt eredménye: WTCC - Suzuka
-
ruti
Közösségépítő
TÚRAAUTÓ-VB, JAPÁN NAGYDÍJ IDŐTERV (MAGYAR IDŐ SZERINT)
TV: Live In Eurosport
Október 20., szombat
02.30–03.00 Első szabadedzés
05.00–05.30 Második szabadedzés
08.30–09.05 Időmérő edzésOktóber 21., vasárnap
01.50–02.05 Bemelegítő edzés
07.35–08.05 Első futam (26 kör)
08.50–09.20 Második futam (26 kör)a TV közvetítések valamivel előbb kezdődnek, és vasárnap leadják felvételről a Warm Up-ot az első futam előtt!
-
Ventur@
senior tag
válasz IreN!CuS #2474 üzenetére
+1
Egyébként meg:
Slovakiaring teszt -> Sonoma -> 2 dobogó
Slovakiaring teszt - Suzuka -> ? dobogóHa csak egy dobogó is lennem, már az nagyon király hétvége lenne. Lényeg hogy Oriola előtt végezzen Nobi, de még Coronel előtt is jó lenne .
-
IreN!CuS
őstag
Remélem újra jól fog Norbi menni a hétvégén.Egy dobogó nagy lenne
-
törölt tag
Nagyon komoly versenyzés volt, Ne érte volna meg berizikózni a VB cím sorsába....sőt ha oda akar szúrni Yvan Muller-nek akkor ég jól is tette hogy nem csatázta Huff-t.
-
neduddki
nagyúr
HI!
drakula szep eredmeny a sracoktol!: - )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zoo8800
veterán
Szép eredmény Zengőéktől.
Azt kicsit sajnálom, hogy Norbi nem nagyon előzgetett, csak megvárta, amyg kiesnek előle. De az eredmény önmagáért beszél.rip and tear, until it is done
-
IreN!CuS
őstag
Huff mennyire korrekt volt
-
Motion_Blur
félisten
Bazz mekkora FAIL
Mennyit számít basszus hogy tudtak tesztelni a nyáron! Respect a csapatnak és Norbinak is
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
szép volt norbi!!!
-
IreN!CuS
őstag
Még nagyobb Grat Norbinak....félelmetes volt
Ez meg most mi?
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #2463 üzenetére
Király. De csak ismételni tudom, okosan csinálja, Tarquini meg ne akarja nagyon.
-
Motion_Blur
félisten
Megkapta, remélem bukja a VB-t is
Vérszagot fogott Norbi!!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #2459 üzenetére
szerintem igen
-
JColee
őstag
Hülye csigazabáló.
Ez az SC sztem annyira nemjó nekünk.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Francia semmi több stop and go-t neki szívjon csak
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Remélem megbüntetik ezt a tetű Müllert.
-
IreN!CuS
őstag
Grat Norbinak
-
Integra
titán
hm, most nézem, mióta lett ekkora bazi nagy mol matrica a norbi autójának hátulján?
-
IreN!CuS
őstag
Ha csak egy ici picit fog fogyni az fwd meglehet ,tempóban simán tartja a két kéket.
Most kapott 5 tizedet....
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Norbi most hatalmasat mutat! Többi BMW sehol és tartja a Chevy-ket!
-
JColee
őstag
Tarquini viselkedjen.
Yees.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
na, és akkor most norbi beszúr a három sevinek
hehe, még a német kommentátorok is már norbinak hívják[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ezek a grid görlök tényleg odavernek
-
ruti
Közösségépítő
válasz Overlocker #2447 üzenetére
a rajtok időpontja: link
+9 órát kell hozzáadni magyar idő szerint
az Eurosporton a közvetítés folyamatos lesz pont mostantól (21.00) magyar idő szerintSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
IreN!CuS
őstag
válasz Overlocker #2447 üzenetére
Race 1 : 21:00 Race 2 : 23:00
Streamet itt keresgélj [link]
-
Overlocker
veterán
Mikor kezdődnek a futamok és tudtok-e online stream-et!?
üdv
-
vlevi
nagyúr
Néztem a warmupot, és a stúdióban arról beszélgettek, hogy ha jövőre a chevy nem fejlesztene semmit az autón, akkor is privát csapatoknál is nagyon ütős versenygép lehetne belőle.
Miért, a BMW fejleszt bármit is évek óta??? -
Motion_Blur
félisten
-
ruti
Közösségépítő
Coronel 20. pozíciójáról eszembe a jut az idei Ring:
emlékeztetőül annak, aki bírja az Öreget
(1. futamban /bünti miatt/ utolsó előtti helyről indult, és 6. lett, amikoris Norbitól lopott egy pozíciót a végén - na ezért akkor és ott nagyon nem szerettem )---
de most foglalkozzunk Norbival, nemsoká' kezdenek
a warm-up lement: 0,6 mp-es gap-el az elejétől, ami mégsem 1,3 mp mint tegnap (tudom, ez csak "melegítés")Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Sundesz
őstag
Norbi az 5. rajthelyet szerezte meg legjobb privát és BMW-s ként. Szép volt és hajrá Norbi!
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
vlevi
nagyúr
válasz AMD Power #2440 üzenetére
"Mi Európaiak"
Melyik csapat a bajnok?
A chevy? Ami egy dévúúú?
Azzal viszont egyetértek, hogy európai szemmel az amcsi autókra egy szó a megfelelő. Rettenet Belehajítanak egy nagy motort, aztán futómű az semmi. Belső dizájnról, anyagminőségről egyáltalán beszélni is feleslegesAzonban, ha valaki ittfelejtene az udvaron egy Nissan GT-R-t, nem dobnám ki, csak azért, mert japán
-
madmike
őstag
Norbi 5. a szabadedzésen és egyben Ő lett a legjobb BMW-s.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
ruti
Közösségépítő
Sonoma időterv magyar idő szerint, Live in Eurosport:
Q: szo 23:15
R1: vas 21:00
R2: vas 22:00Hajrá!
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #2434 üzenetére
Végre egy jó hír remélem így ,hogy 60kg különbség lesz pariban lesznek a kékkel,esetlegesen el is kenik őket.
-
Motion_Blur
félisten
-
Z0C!
őstag
Szombaton kezdődik a 24órás Barcelonai futam, ahol Zengő Zoli lesz pilóta ruhában...
"Az edzés elkezdődött, a fékek bekoptatása folyamatban van. A 24 órás barcelonai verseny résztvevői: Kisma, Kontra Gyuri, Horváth Tomi és Zengő Zoltán. A verseny szombat délben kezdődik."
Azt, hogy közvetiti-e valaki/valami még nem tudni...utánnajárok.
sikerült is:
24h Barcelona----- www.zoci.gumroad.com -----
-
-
L4rs
tag
International GT Open
2012.09.07-09.
HungaroringIngyenes jegyek a honlap alján igényelhetőek.
És akkor egyúttal valaki azt is súgja már meg nekem legyen szíves, hogy miért nem reklámozzák jobban? A Hungaroring kezdőoldalán legalább kinn lehetne, de ott még az F1-et reklámozzák.
Nem WTCC, de a Superstars is volt téma, szóval remélem nem haragszotok meg, hogy beírtam.
-
ruti
Közösségépítő
...és az az 1. repülőrajt a képernyőn nem is tűnt vészesnek, nem úgy mint a Superstars-ban itthon, amikor a 13-as kanyarban már full padlón ment mindenki (Norbit kivéve, aki nem ismerte a "szokásokat")
-
Arkar
aktív tag
válasz !Overdose! #2424 üzenetére
Köszönöm szépen!
Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
Arkar
aktív tag
Szép volt Norbi!
Egyébként Oriolá-t megbüntették, így 5 pontos az előny a Yokohama kupában!
Valaki nem tudja milyen titokzatos képről beszéltek a kommentátorok a Eurosporton?
Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
IreN!CuS
őstag
Grat Zengőéknek.Sajnos csak az első futamot láttam , de akkor is nagyot ment Norbi rég láttam ennyire agresszívnak.Vezeti a privát értékelést amit remélem megtud tartani.
-
ruti
Közösségépítő
ez a hétvége profi munka volt
a race1 első köreiben nagyon harapott Norbi, aztán "deja vu": pont mint itthon a Ringen Oriola mögött, a visszaelőzésig végig jó verseny volt, és rengeteget volt képernyőn !
race2: Tarquini egy állat, bármilyen ülésben ül...gyilkos
felesleges lett volna bármilyen kockázatot vállalni, azok négyen más dimenzióCoroneltől tartottam a futam előtt, de szerencsére szétesett, így nem okozott gondot
de soká lesz még szeptember
-
Mano_01
aktív tag
válasz Motion_Blur #2405 üzenetére
Nyertél
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
proof88
addikt
Nah, azért pontok tekintetében jól sikerült ez a mai futam
de ez a bő 2 hónap szünet, ehhhhhhhhh
-
Z0C!
őstag
Gratula Norbinak! És a Yokohama I.helyért!
-
shteer
titán
-
venember83
nagyúr
A szponzorok imádhatják ezeket a versenyeket, ennyi Kumho és Liqui Moly reklámot rég láttam...
-
proof88
addikt
még tarquini-ék összeakadhatnak chevyékkel is Norbi dobogós lesz, érzem
-
Ramius
őstag
Bakker...az a 3 kék autó brutális..
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
shteer
titán
-
Motion_Blur
félisten
Csúnya lesz ez majd ha kimegy az SC azt érzem
ennyi.............
[ Szerkesztve ]
-
-
Ramius
őstag
Jaj de szépet rajtolt
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #2405 üzenetére
én is valami dobogót várnék Norbitól, pedig tudom, hogy a chevy-knek nem lesz nehéz dolguk áthámozni magukat a mezőnyön, de bízom abban, hogy sikerül feltartani őket illetve kisodródnak meg ilyenek
Norbi jól rajtol, Coronel csak követni fogja tudni, mögöttük az elsőkerekesek elbénázzák a rajtot ezért kerülni kell pár autót de ütközés lesz a rajtraácson, a Chevy-k is összemennek -
- = Zk = -
félisten
válasz Overlocker #2399 üzenetére
hát erről lecsúsztam
(#2400) raczger
felírva[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mano_01
aktív tag
válasz Motion_Blur #2402 üzenetére
Én az 1. vagy 2. helyet is megjósolnám
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Ramius
őstag
válasz Motion_Blur #2402 üzenetére
Én abban reménykedek, hogy nem marad le a dobogóról.
-
Motion_Blur
félisten
Jó volt Norbi tempója, szerintem második futamon 4-5. hely is meglehet
-
proof88
addikt
nah, kocsi meg van mentve a 2. futamra, jöhet a banzáj
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest